Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37001 - 37020 Napsat příspěvek

Sarger

Serial jsem nevidel. TAky se na nej chystam uz celkem dlouho, ale videl jsem tento special link a jako rezal jsem se dost :-D
612829
Serial jsem nevidel. TAky se na nej chystam uz celkem dlouho, ale videl jsem tento special http://www.csfd.cz/film/18360-bestian-kupredu-zpatky-jen-krok/ a jako rezal jsem se dost :-D
Sarger
0 0
reagovat

The Black Adder

Náhodou som na to naďabil na csfd a vyzerá to dosť slušne... takže videl to už niekto? :)
612828
Náhodou som na to naďabil na csfd a vyzerá to dosť slušne... takže videl to už niekto? *:)*
The Black Adder
0 0
reagovat

Případy 1.oddělení

Musím řict že to má velmi vzestupnou tendenci. Doporučuji shlédnout
612820
Musím řict že to má velmi vzestupnou tendenci. Doporučuji shlédnout
Případy 1.oddělení
0 0
reagovat
ten konec byl dost necekanej a posledni treba 4 dily byly velmi vyzivny... jsem celkem zvedavej, co predvedou v 2. serii. Lizzy Caplan je v tom retro looku neskutecne hot.
612816
ten konec byl dost necekanej a posledni treba 4 dily byly velmi vyzivny... jsem celkem zvedavej, co predvedou v 2. serii. Lizzy Caplan je v tom retro looku neskutecne hot.
0 0
reagovat

xxendxx

Já naprosto souhlasím, ta nahota a muchlování tam hraje až x-tou kolej. Hlavně to neskutečně táhnou herecký výkony a když něco dokáže vytáhnout kvalitní herectví i z Beau Bridgese, tak už to musí být něco, hlavně jednu scénu tam dal neskutečně. :+

Toren
Come at me bro. :+ Já už to tu přestal komentovat, protože sem myslel, že to tu dávám jedinej. Poslední řada do toho hodně šlape. 8)
612813
Já naprosto souhlasím, ta nahota a muchlování tam hraje až x-tou kolej. Hlavně to neskutečně táhnou herecký výkony a když něco dokáže vytáhnout kvalitní herectví i z Beau Bridgese, tak už to musí být něco, hlavně jednu scénu tam dal neskutečně. *:+* Toren Come at me bro. *:+* Já už to tu přestal komentovat, protože sem myslel, že to tu dávám jedinej. Poslední řada do toho hodně šlape. *8)*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Ummm, ty jsi čekal od retro show z produkce Showtime s Michaelem Sheenem v hlavní roli lacinou svlíkačku? Máš docela odhad koukám.:D
Masters of Sex je super. Bohužel neměl jsem čas je v záplavě Almost Human, Homelandu, House of Cards, True Detective a dalšího, dokoukat. Skončil jsem u šestého dílu a plánuji brzy dokončit.
612812
Ummm, ty jsi čekal od retro show z produkce Showtime s Michaelem Sheenem v hlavní roli lacinou svlíkačku? Máš docela odhad koukám.*:D* Masters of Sex je super. Bohužel neměl jsem čas je v záplavě Almost Human, Homelandu, House of Cards, True Detective a dalšího, dokoukat. Skončil jsem u šestého dílu a plánuji brzy dokončit.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

You had my curiosity. But now you have my attention. 8)
612811
You had my curiosity. But now you have my attention. *8)*
xxendxx
0 0
reagovat

Masters of Sex s01

překvapivě velmi překvapivé. čekal jsem nějakou lacinou svlikačku bez příběhu, jako byl spartacus, ale vyklubala se z toho super podívaná, která (let the flame begin) strká do kapsy i Newsroom
612810
překvapivě velmi překvapivé. čekal jsem nějakou lacinou svlikačku bez příběhu, jako byl spartacus, ale vyklubala se z toho super podívaná, která (let the flame begin) strká do kapsy i Newsroom
Masters of Sex s01
0 0
reagovat

Arrow

Ex-SOLDIER: V tom seriálu je "shit is about to get real" na konci každého dílu, aniž by pak díly samotné byly nějak extra nabušené. Už teď se těším, až si vymění dvě věty a pak se bude celý díl řešit Laurel a její pití, nebo jiné (podobně atraktivní) téma.

Navíc i kdyby tyhle dramatické linky (chlastání, prášky, ztráta práce...) byly napsané a natočené dobře (jakože nejsou), tak to není primární důvod, proč se na Arrowa někdo dívá. Přitom to hlavní (např. celá linka se Sladem, akční scény, podání superhrdiny) je podle mě dost slabé, snad ještě slabší než v první řadě (kde to jsem ochotný tolerovat, protože první řada). Veškerý "dramatický dopad" Sladovy linky je u mně naprosto mimo (obrovsky tomu chybí jakákoli osudovost).

Myslím, že celému seriálu zatím chybí "tah na branku". Obecně bych (ehm) točil podobnou věc jinak. Více bych se zaměřil na "specifika superhrdiny", zatímco "zchlastanou právničku" bych potlačil do pozadí. Snažil bych se MNOHEM více propracovat akční scény (salta v záplavách kulek jsou už vážně trapné + tam v podstatě neexistuje jediný ikonický/zapamatovatelný akční záběr/scéna) a hlavně bych nahodil nějakou pořádnou, osudovou linku napříč danou sérií...

Takhle se na to dívám prostě protože je to jediný seriál o superhrdinovi, což je na můj vkus dost málo :-
612809
[b]Ex-SOLDIER:[/b] V tom seriálu je "shit is about to get real" na konci každého dílu, aniž by pak díly samotné byly nějak extra nabušené. Už teď se těším, až si vymění dvě věty a pak se bude celý díl řešit Laurel a její pití, nebo jiné (podobně atraktivní) téma. Navíc i kdyby tyhle dramatické linky (chlastání, prášky, ztráta práce...) byly napsané a natočené dobře (jakože nejsou), tak to není primární důvod, proč se na Arrowa někdo dívá. Přitom to hlavní (např. celá linka se Sladem, akční scény, podání superhrdiny) je podle mě dost slabé, snad ještě slabší než v první řadě (kde to jsem ochotný tolerovat, protože první řada). Veškerý "dramatický dopad" Sladovy linky je u mně naprosto mimo (obrovsky tomu chybí jakákoli osudovost). Myslím, že celému seriálu zatím chybí "tah na branku". Obecně bych (ehm) točil podobnou věc jinak. Více bych se zaměřil na "specifika superhrdiny", zatímco "zchlastanou právničku" bych potlačil do pozadí. Snažil bych se MNOHEM více propracovat akční scény (salta v záplavách kulek jsou už vážně trapné + tam v podstatě neexistuje jediný ikonický/zapamatovatelný akční záběr/scéna) a hlavně bych nahodil nějakou pořádnou, osudovou linku napříč danou sérií... Takhle se na to dívám prostě protože je to jediný seriál o superhrdinovi, což je na můj vkus dost málo *:-*
Arrow
0 0
reagovat
Shameless jede! :+ 4. série zatím snad nejlepší!
612808
Shameless jede! *:+* 4. série zatím snad nejlepší!
0 0
reagovat

Arrow

Doprdelééééééééééééé! Tyvole, ten konec! GEEKASM!
A T-Bag, Sarah a Laurel - right in the feels.
Pecka díl.

*výkřik over. Pohov. A sorry :))8)
612807
Doprdelééééééééééééé! Tyvole, ten konec! GEEKASM! A T-Bag, Sarah a Laurel - right in the feels. Pecka díl. *výkřik over. Pohov. A sorry *:))**8)*
Arrow
0 0
reagovat
To je teda pekne na hovno.. doufam, ze to v poslednich 2 epizodach prvni rady nepodelaj teda.
612804
To je teda pekne na hovno.. doufam, ze to v poslednich 2 epizodach prvni rady nepodelaj teda.
0 0
reagovat

Vincent

Očividně ne. :o:(:-
612803
Očividně ne. *:o**:(**:-*
Vincent
0 0
reagovat
Almost Human nema klasickejch neco pres 20 epizod?
612802
Almost Human nema klasickejch neco pres 20 epizod?
0 0
reagovat
No snad to nekončí uplně.... link
612792
No snad to nekončí uplně.... http://seriable.com/almost-human-season-2-fox-interesting-discussions/
0 0
reagovat

okkac

WTF?! To končí už příští tejden? Néééééé.
612791
WTF?! To končí už příští tejden? Néééééé.
okkac
0 0
reagovat

Arrow

Áno tak toto mi ten mesiac chýbalo :+ ...Každá nová časť má neskutočný nábeh, wow :o :)
612787
Áno tak toto mi ten mesiac chýbalo *:+* ...Každá nová časť má neskutočný nábeh, wow *:o* *:)*
Arrow
0 0
reagovat

Almost Human

Jsem dal prvnich 5 a pak jsem dlouho odkladal dalsi. Spatne to enbylo, slovni vymeni mezi Urbanem a jeho robopartakem byly super, ale uzavrenost epizod mne nenutila se divat na dalsi. Az ted prave zacinaji nahazovat hlavni linku, ale vzhledem k tomu, ze zatim pouze kladou otazky a pristi tyden je posledni dil, tak se asi zadnych odpovedi nedockame a snad se neco objevi v druhe sezone.
612786
Jsem dal prvnich 5 a pak jsem dlouho odkladal dalsi. Spatne to enbylo, slovni vymeni mezi Urbanem a jeho robopartakem byly super, ale uzavrenost epizod mne nenutila se divat na dalsi. Az ted prave zacinaji nahazovat hlavni linku, ale vzhledem k tomu, ze zatim pouze kladou otazky a pristi tyden je posledni dil, tak se asi zadnych odpovedi nedockame a snad se neco objevi v druhe sezone.
Almost Human
0 0
reagovat

Almost Human

Dal jsem prvních devět dílů a pokračovat nehodlám. Ale špatné to není.
612785
Dal jsem prvních devět dílů a pokračovat nehodlám. Ale špatné to není.
Almost Human
0 0
reagovat

Případy 1. oddělení / Čtvrtá hvězda

Asi tu na to nikdo nekouká, ale poslední díly jsou strašně fajn. :+
612782
Asi tu na to nikdo nekouká, ale poslední díly jsou strašně fajn. *:+*
Případy 1. oddělení / Čtvrtá hvězda
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se