Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36981 - 37000 Napsat příspěvek
Teda stara stara :)
612883
Teda stara stara *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Jednoznacne Katheryn Winnick :+
612882
Jednoznacne Katheryn Winnick *:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Hannibal 2x01

"I never feel guilty eating anything." Fantastickej vstup :+
612881
"I never feel guilty eating anything." Fantastickej vstup *:+*
Hannibal 2x01
0 0
reagovat

Vikings 2x01

asi tak dlouho mi vydrzelo odhodlani dat si celou 2. serii najednou, az bude. Fimmel je skvelej a tesim se, co predvede ve Warcraftu, ale muj oblibenec je jednoznacne Floki. Prvni dil celkem standardni, ale podle ukazek na konci to bude jeste vyzivny.... Kdo se vam libi vic Ragnarova Stara Stara, nebo jeho Nova Stara? :) U me vede stara na cely care a doufam ze z toho neudelaj moc VKV. Skoda ze nechcip ten synator misto ty holky... on je takova Vikingska verze nesnesitelnyho spratka, ala Jofrey z GoT
612879
asi tak dlouho mi vydrzelo odhodlani dat si celou 2. serii najednou, az bude. Fimmel je skvelej a tesim se, co predvede ve Warcraftu, ale muj oblibenec je jednoznacne Floki. Prvni dil celkem standardni, ale podle ukazek na konci to bude jeste vyzivny.... Kdo se vam libi vic Ragnarova Stara Stara, nebo jeho Nova Stara? :) U me vede stara na cely care a doufam ze z toho neudelaj moc VKV. Skoda ze nechcip ten synator misto ty holky... on je takova Vikingska verze nesnesitelnyho spratka, ala Jofrey z GoT
Vikings 2x01
0 0
reagovat

Community

Klidnější, ale moc příjemnej díl s pár geniálníma momentama. Někdo asi řekne, že to bylo tentokrát slabší, a nejspíš bude mít i pravdu, ale mě se líbí, že se za každou cenu nesnaží tlačit na pilu. Za mě palec nahoru.
612878
Klidnější, ale moc příjemnej díl s pár geniálníma momentama. Někdo asi řekne, že to bylo tentokrát slabší, a nejspíš bude mít i pravdu, ale mě se líbí, že se za každou cenu nesnaží tlačit na pilu. Za mě palec nahoru.
Community
0 0
reagovat

The Big Bang Theory

Docela fajn. Ale prostě taková klasika, no.

Community
Chvilkama mi to přišlo jako ne-úplně Community. Hlavně ta linka s Abedem. Troy tam imo docela chybí.

The Crazy Ones
Smál jsem se nahlas. Několikrát.

Parks and Recreation
Bože, děkuju za konec Olympiády. Tohle mi fakt chybělo. Naprostá komediální pecka. Konec špičkovej.
A Ron Swanson je bůh.
"Veganism is the sad result of a morally corrupt mind. Reconsider your life."
612877
Docela fajn. Ale prostě taková klasika, no. [b]Community[/b] Chvilkama mi to přišlo jako ne-úplně Community. Hlavně ta linka s Abedem. Troy tam imo docela chybí. [b]The Crazy Ones[/b] Smál jsem se nahlas. Několikrát. [b]Parks and Recreation[/b] Bože, děkuju za konec Olympiády. Tohle mi fakt chybělo. Naprostá komediální pecka. Konec špičkovej. A Ron Swanson je bůh. "Veganism is the sad result of a morally corrupt mind. Reconsider your life."
The Big Bang Theory
0 0
reagovat

Vikings

Travis Fimmel by mal dostať Emmy. Vážne. Strašne ma baví, ako to hrá. Chvíľu sympaťák, chvíľu psychopat, chvíľu tragická postava, chvíľu komická figúrka (keď sedel medzi tými čubkami, musel som sa smiať). Skvelá postava a dokonalé podanie.
612871
Travis Fimmel by mal dostať Emmy. Vážne. Strašne ma baví, ako to hrá. Chvíľu sympaťák, chvíľu psychopat, chvíľu tragická postava, chvíľu komická figúrka (keď sedel medzi tými čubkami, musel som sa smiať). Skvelá postava a dokonalé podanie.
Vikings
0 0
reagovat
Souhlas....s první sérií jsem taky těžce bojoval.
612861
Souhlas....s první sérií jsem taky těžce bojoval.
0 0
reagovat

duro

Tak v tom případě je tvůj názor na Black Adder jediný na kterém záleží :))
(minimálně Black Books dej, to tě imho bavit bude hodně)

Black Adder
Jo, lepší je opravdu začít až druhou... a k první si pak klidně dát zpětně, zas tak špatná není.
612855
Tak v tom případě je tvůj názor na Black Adder jediný na kterém záleží :)) (minimálně Black Books dej, to tě imho bavit bude hodně) [b]Black Adder[/b] Jo, lepší je opravdu začít až druhou... a k první si pak klidně dát zpětně, zas tak špatná není.
duro
0 0
reagovat

Black Adder

Ale pozor - pro fanoušky dr. House to může být lehce šokantní :)
612852
Ale pozor - pro fanoušky dr. House to může být lehce šokantní *:)*
Black Adder
0 0
reagovat

Black Adder

Třetí a čtvrtá řada jsou vynikající, k druhé mám výhrady, první jsem nedokoukal.
Jak říká LDK, doporučil bych začít 2. sérií, a když by to nesedlo, ještě bych nad seriálem hůl nelámal a šel na 3.
612849
Třetí a čtvrtá řada jsou vynikající, k druhé mám výhrady, první jsem nedokoukal. Jak říká LDK, doporučil bych začít 2. sérií, a když by to nesedlo, ještě bych nad seriálem hůl nelámal a šel na 3.
Black Adder
0 0
reagovat

HAL

IT Crowd a... a... Hello Ladies.
612848
IT Crowd a... a... Hello Ladies.
HAL
0 0
reagovat

Vikings S02E01

Tvorcovia "zajebali" laťku pekne vysoko. Som zvedavý ako sa to celé vyvinie, začalo sa pekne zhurta :+
612839
Tvorcovia "zajebali" laťku pekne vysoko. Som zvedavý ako sa to celé vyvinie, začalo sa pekne zhurta *:+*
Vikings S02E01
0 0
reagovat

duro

Díváš se ty vůbec na sitcomy?
612838
Díváš se ty vůbec na sitcomy?
duro
0 0
reagovat
U Černé Zmije radši přeskoč první sérii a vleť hned na druhou. Série mezi sebou nemají dějovou návaznost a každá se odehrává v jiné histrorické době s jinýma postavama. První sérka mi moc nesedla a přišlo mi, že je tam moc Mr. Beana.
612837
U Černé Zmije radši přeskoč první sérii a vleť hned na druhou. Série mezi sebou nemají dějovou návaznost a každá se odehrává v jiné histrorické době s jinýma postavama. První sérka mi moc nesedla a přišlo mi, že je tam moc Mr. Beana.
0 0
reagovat
Zo žiadneho z nich som nevidel ani jediný diel, takže patrím k tej druhej skupine mimo "skoro každý".
612836
Zo žiadneho z nich som nevidel ani jediný diel, takže patrím k tej druhej skupine mimo "skoro každý".
0 0
reagovat
Red dwarf, black adder, Black Books, Ano pane ministre, Halo Halo, Coupling. Zakladni stavebni kameny britsky tv komedie. Nepocitam-li pythony.
612833
Red dwarf, black adder, Black Books, Ano pane ministre, Halo Halo, Coupling. Zakladni stavebni kameny britsky tv komedie. Nepocitam-li pythony.
0 0
reagovat

HAL

Z trpaslíka som videl možno 2 časti... na to fakt nemám čas.

Videl to skoro každý, preto tu len hľadám refencie inak neviem čo potom zmyslom tejto sekcie.. ak si potrebuješ rypnúť tam máš disketu a tonyho.
612832
Z trpaslíka som videl možno 2 časti... na to fakt nemám čas. Videl to skoro každý, preto tu len hľadám refencie inak neviem čo potom zmyslom tejto sekcie.. ak si potrebuješ rypnúť tam máš disketu a tonyho.
HAL
0 0
reagovat
kdo nevidel Black Adder nevi kdo je Rowan Atkinson 8)
612831
kdo nevidel Black Adder nevi kdo je Rowan Atkinson *8)*
0 0
reagovat

Sarger

Je to stejná klasika jako Červený Trpaslík, co chceš slyšet víc? Jeden z nejlepších britcomů, tohle viděl už skoro každý.
612830
Je to stejná klasika jako Červený Trpaslík, co chceš slyšet víc? Jeden z nejlepších britcomů, tohle viděl už skoro každý.
Sarger
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se