Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36961 - 36980 Napsat příspěvek
Taky se nemuzeme dockat, az Disketa napise jednou smysluplny komentar aniz by daval najevo svoji orientaci.
612964
Taky se nemuzeme dockat, az Disketa napise jednou smysluplny komentar aniz by daval najevo svoji orientaci.
0 0
reagovat
První tři řady Smallville jsou super, v páté jsem to přestal sledovat.
612954
První tři řady Smallville jsou super, v páté jsem to přestal sledovat.
0 0
reagovat

Ted

Já když to čet, tak jsem si uplně představoval, jak klátí starou nějakýmu mafiánovi, v chvíli tam vtrhnou místní bouchači, pár jich sejme, pak zdrhá po lešení, natáhne se a volá agentovi, že se natáčení asi protíhne...:D
612953
Já když to čet, tak jsem si uplně představoval, jak klátí starou nějakýmu mafiánovi, v chvíli tam vtrhnou místní bouchači, pár jich sejme, pak zdrhá po lešení, natáhne se a volá agentovi, že se natáčení asi protíhne...*:D*
Ted
0 0
reagovat

Tony

Jako fanda Strike Backu samozřejmě smutek, ale nezní to jako život ohrožující zranění... "Following the accident in Thailand, Sullivan is resting comfortably and on his way to a full recovery. We appreciate all of the well-wishes and support.”

BTW, ve svým volným čase se procházel po Bangkoku a "něco" se mu přihodilo. Pokud se ten herec chová jako jeho postava v seriálu, tak si to rozdal s thajskou šlapkou bez kondomu, nezaplatil, zbil ho gang pasáků a následně zjsitil, že má syfilis...
612951
Jako fanda Strike Backu samozřejmě smutek, ale nezní to jako život ohrožující zranění... "Following the accident in Thailand, Sullivan is resting comfortably and on his way to a full recovery. We appreciate all of the well-wishes and support.” BTW, ve svým volným čase se procházel po Bangkoku a "něco" se mu přihodilo. Pokud se ten herec chová jako jeho postava v seriálu, tak si to rozdal s thajskou šlapkou bez kondomu, nezaplatil, zbil ho gang pasáků a následně zjsitil, že má syfilis...
Tony
0 0
reagovat
Joke by The Joker... ňha.
612950
Joke by The Joker... ňha.
0 0
reagovat
link Snad to rozchodí...
612949
http://www.deadline.com/2014/02/strike-back-sullivan-stapleton-injury-hiatus-cinemax/ Snad to rozchodí...
0 0
reagovat
Smallville, lol
612944
Smallville, lol
0 0
reagovat

Arrow

První série je slušná, ale rozhodně mě to nebaví tak jako kdysi Smallville. Do druhé se jen tak nepoženu.
612940
První série je slušná, ale rozhodně mě to nebaví tak jako kdysi Smallville. Do druhé se jen tak nepoženu.
Arrow
0 0
reagovat

verbst

No to len tá posledná časť sa im hodne podarila, a vyzeralo to našli spôsob akým ísť, no ale teraz už to neni také ružové.
612930
No to len tá posledná časť sa im hodne podarila, a vyzeralo to našli spôsob akým ísť, no ale teraz už to neni také ružové.
verbst
0 0
reagovat
hoc 2
zatim sem videl ctyri epizody a ta ctvrta mi prijde nejlepsi. potom jeste ta prvni neni spatna diky posledni scene jinak prumer. uvidim kam se to vyvine. mam radost, ze uz to netahne jen spacey, ale i wright dostava vic prostoru.
612918
hoc 2 zatim sem videl ctyri epizody a ta ctvrta mi prijde nejlepsi. potom jeste ta prvni neni spatna diky posledni scene jinak prumer. uvidim kam se to vyvine. mam radost, ze uz to netahne jen spacey, ale i wright dostava vic prostoru.
0 0
reagovat

Vikings 2x01

Tak ani mně odhodlání dívat se až na celou řadu najednou moc dlouho nevydrželo. Po úvodním střetu to sice dost zpomalilo, ale i tak díl rozhodně nenudil a sestřih na konci slibuje hodně zajímavý věci. A Travis Fimmel si to strašně dává.

TonyClifton :+
612917
Tak ani mně odhodlání dívat se až na celou řadu najednou moc dlouho nevydrželo. Po úvodním střetu to sice dost zpomalilo, ale i tak díl rozhodně nenudil a sestřih na konci slibuje hodně zajímavý věci. A Travis Fimmel si to strašně dává. TonyClifton *:+*
Vikings 2x01
0 0
reagovat

HoC 2

Jo je to slabsi jak prvni rada, ale porad za 9/10 8)
612912
Jo je to slabsi jak prvni rada, ale porad za 9/10 *8)*
HoC 2
0 0
reagovat

kubqo

Fakt se to na finále zvedlo? Já jsem to právě utnul někdy kolem 6 dílu, už ani nevím. Teďka se všichni radujou, že je druhá řada, ale o finále první jsem nic nezaslechnul...
612910
Fakt se to na finále zvedlo? Já jsem to právě utnul někdy kolem 6 dílu, už ani nevím. Teďka se všichni radujou, že je druhá řada, ale o finále první jsem nic nezaslechnul...
kubqo
0 0
reagovat

Looking

Šestý díl za námi, zbývají už jenom dvě epizody. Vypadá to na náběh nějakých vztahových krizí, ale život není žádná romantika a Andrew Haigh umí vztahy lidí v dnešní době zaznamenat výtečně bez nějaké sentimentality. Pořád je to perfektní práce, herci vynikající. Už se nemůžu dočkat, až si po skončení celé první série napíšu pořádný a smysluplný komentář. :+
612909
Šestý díl za námi, zbývají už jenom dvě epizody. Vypadá to na náběh nějakých vztahových krizí, ale život není žádná romantika a Andrew Haigh umí vztahy lidí v dnešní době zaznamenat výtečně bez nějaké sentimentality. Pořád je to perfektní práce, herci vynikající. Už se nemůžu dočkat, až si po skončení celé první série napíšu pořádný a smysluplný komentář. *:+*
Looking
0 0
reagovat

Hannibal 2x01

No prvá polka prvej série mi prišla výborná a hodne ma bavila, v druhej polke to šlo dolu vodou, no potom prišlo fantastické finále.
No a zatiaľ to vyzerá, že chcú nasadiť ten (pre mňa) horší trend. Avšak keď na chvíľku sa sútredili len na nový prípad, prišlo mi to o 2 levely lepšie než pozerať na Willove halucinácie.
612899
No prvá polka prvej série mi prišla výborná a hodne ma bavila, v druhej polke to šlo dolu vodou, no potom prišlo fantastické finále. No a zatiaľ to vyzerá, že chcú nasadiť ten (pre mňa) horší trend. Avšak keď na chvíľku sa sútredili len na nový prípad, prišlo mi to o 2 levely lepšie než pozerať na Willove halucinácie.
Hannibal 2x01
0 0
reagovat

Sarger

The Black Adder je pecka. Ak ti to sadne, tak nezabudni pozrieť aj Blackadder's Christmas Carol.
612898
The Black Adder je pecka. Ak ti to sadne, tak nezabudni pozrieť aj Blackadder's Christmas Carol.
Sarger
0 0
reagovat

kubqo

Jakože to vůbec dostalo druhou řadu? ?) 8) :D
612894
Jakože to vůbec dostalo druhou řadu? *?)* *8)* *:D*
kubqo
0 0
reagovat
Začal Hannibal? shit shit shit shit shit shit
612893
Začal Hannibal? shit shit shit shit shit shit
0 0
reagovat

Vikings s02e01

Těžká pecka a pořádná starosvětská zábava. :+ Škoda, že to v druhé půlce vyměklo a začlo řešit vztahový píčovinky.

Dal jsem si to ke čtvrtce pečené husičky s domácím chlebem (obojí jsem pekl vlastnoručně) a Plzničkou. Ale koukat na tu řež a při tom okusovat pořádně propečený stehno a máčet si chleba v omastku, chlemtat k tomu zlatavý mok, utírat si imaginární plnovous, kurva, to jsem si připadal fakt jako viking!
612885
Těžká pecka a pořádná starosvětská zábava. *:+* Škoda, že to v druhé půlce vyměklo a začlo řešit vztahový píčovinky. Dal jsem si to ke čtvrtce pečené husičky s domácím chlebem (obojí jsem pekl vlastnoručně) a Plzničkou. Ale koukat na tu řež a při tom okusovat pořádně propečený stehno a máčet si chleba v omastku, chlemtat k tomu zlatavý mok, utírat si imaginární plnovous, kurva, to jsem si připadal fakt jako viking!
Vikings s02e01
0 0
reagovat

Memphis

Přesně tak. Nebylo to žánrově tematický, nebylo to výbušně vtipný, ale přesto ten díl byl výbornej. A bylo (zase) vidět jak obrovskej rozdíl dělá Harmonova ne/přítomnost.
612884
Přesně tak. Nebylo to žánrově tematický, nebylo to výbušně vtipný, ale přesto ten díl byl výbornej. A bylo (zase) vidět jak obrovskej rozdíl dělá Harmonova ne/přítomnost.
Memphis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se