Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36941 - 36960 Napsat příspěvek
zrovna včerejší díl nebyl žádný skvost ale předchozí tři byly skvělé. Příjde mi to jako nejlepší česká kriminálka za poslední roky
613018
zrovna včerejší díl nebyl žádný skvost ale předchozí tři byly skvělé. Příjde mi to jako nejlepší česká kriminálka za poslední roky
0 0
reagovat
Ten seriál je uplně jinde, než ten trapnej Anděl...
612993
Ten seriál je uplně jinde, než ten trapnej Anděl...
0 0
reagovat
Viděl jsem první dva celé a ok. Ani to nebylo až tak moc natvrdlé jako Anděl. Ale co slyším dneska... :D
612991
Viděl jsem první dva celé a ok. Ani to nebylo až tak moc natvrdlé jako Anděl. Ale co slyším dneska... *:D*
0 0
reagovat
Není nad to odsoudit seriál po frangementu x-tého dílu :-
612990
Není nad to odsoudit seriál po frangementu x-tého dílu *:-*
0 0
reagovat
Náhodou jsem teď pustil Případy 1. oddělení a... to je ale debilita. :D :D
612989
Náhodou jsem teď pustil Případy 1. oddělení a... to je ale debilita. *:D* *:D*
0 0
reagovat

Top Gear

link Podívejte se na výhled míst konání :)
(netuším ale jaké ty živé show jsou, jestli to stojí za vidění...)
612987
http://www.topgearlive.com/locations Podívejte se na výhled míst konání *:)* (netuším ale jaké ty živé show jsou, jestli to stojí za vidění...)
Top Gear
0 0
reagovat
hele chlapi ubvykle me ty jeho podprahovky, az ocividne provokace hnedka trknou, ale v tom prispevku fakt nic neni a jestli to vidite v tom ze nejaky typek umi napsat dobre vztahy, tak v tom sakra nehledejte to, co tam opravdu neni. Coz ale nemeni nic na tom, ze toho banana aspon vystrazneho uz si davno nezaslouzil.
612986
hele chlapi ubvykle me ty jeho podprahovky, az ocividne provokace hnedka trknou, ale v tom prispevku fakt nic neni a jestli to vidite v tom ze nejaky typek umi napsat dobre vztahy, tak v tom sakra nehledejte to, co tam opravdu neni. Coz ale nemeni nic na tom, ze toho banana aspon vystrazneho uz si davno nezaslouzil.
0 0
reagovat
Můžeme to utnout, prosím pěkně? link
612985
Můžeme to utnout, prosím pěkně? http://www.keepcalmandposters.com/posters/667424.png
0 0
reagovat

Clavius

Já taky ne ...
612984
Já taky ne ...
Clavius
0 0
reagovat
Já osobně nevím, co na jeho příspěvku ohledně Looking je divného, aby to někoho pohoršilo. Asi to moc žerete :)
612982
Já osobně nevím, co na jeho příspěvku ohledně Looking je divného, aby to někoho pohoršilo. Asi to moc žerete *:)*
0 0
reagovat
Dejte už tomu ******* ban prosím. Nebo aspoň to ignorování uživatelů kdyby šlo...
612973
Dejte už tomu ******* ban prosím. Nebo aspoň to ignorování uživatelů kdyby šlo...
0 0
reagovat

Seriously?

Disk napsal svůj obvyklý random spam na téma "koukám na ABC. DEF tam hraje/režíruje/svítí velmi dobře/špatně" a obratem se začne řešit jeho osoba? Doteď jsem nevěděl, že nějaké Looking existuje, natož že je o buz.. gayích, ale teď se to tu rozmazává, protože si disk dovolil napsat naprosto generický post ve kterém nebyl ani náznak tepla.
PS: diskovo homospamování je obecně otravné, jen nechápu proč se do toho někdo naváží zrovna ve chvíli, kdy to není aktuální...
612976
Disk napsal svůj obvyklý random spam na téma "koukám na ABC. DEF tam hraje/režíruje/svítí velmi dobře/špatně" a obratem se začne řešit jeho osoba? Doteď jsem nevěděl, že nějaké Looking existuje, natož že je o buz.. gayích, ale teď se to tu rozmazává, protože si disk dovolil napsat naprosto generický post ve kterém nebyl ani náznak tepla. PS: diskovo homospamování je obecně otravné, jen nechápu proč se do toho někdo naváží zrovna ve chvíli, kdy to není aktuální...
Seriously?
0 0
reagovat
Z tej internetovej anonymity Vám raz jebne v gebuli...:+
612974
Z tej internetovej anonymity Vám raz jebne v gebuli...*:+*
0 0
reagovat
612972
[link="http://www.youtube.com/watch?v=U-69TX7h1Ow"]link[/link]
0 0
reagovat
612971
[link="http://i.imgur.com/Br7BTuE.gif"]Guys...[/link]
0 0
reagovat
Vincente, zase chceš začínat s flamem, který každému (včetně mě) přijde už únavný? Bylo to v nějaké diskusi a nevím už, kdo to pronesl, ale ty a další se do mě neustále zbytečně navážíte a myslíte si, jak jste hróóóózně vtipní. Tys tady napsal příspěvek beze smyslu a jen tak jsi použil mě, protože ti to přišlo vtipné. Uvědom si, že je to absolutně zbytečné. Mně pak nezbývá nic jiného, než se podobným výpadům bránit, nic jiného dělat nemůžu. Ty a ostatní tady máte bitvu buchet. Tam nikdo z vás nedává najevo své preference, to jako fakt? A co komentáře, kde se to u vás hemží slovy hot, sexy, nice apod. Vážně si tak sedíš na vedení?! Ty tady často píšeš o Michaelu Bayovi, jak s ním trávíš večery, neustále tady píšeš o hot modelkách a jejich poprsích a teď mě tady chceš rádoby blahosklonně poučovat? Nevím, jak u tebe, ale u mě se tomu říká pokrytectví.
612970
Vincente, zase chceš začínat s flamem, který každému (včetně mě) přijde už únavný? Bylo to v nějaké diskusi a nevím už, kdo to pronesl, ale ty a další se do mě neustále zbytečně navážíte a myslíte si, jak jste hróóóózně vtipní. Tys tady napsal příspěvek beze smyslu a jen tak jsi použil mě, protože ti to přišlo vtipné. Uvědom si, že je to absolutně zbytečné. Mně pak nezbývá nic jiného, než se podobným výpadům bránit, nic jiného dělat nemůžu. Ty a ostatní tady máte bitvu buchet. Tam nikdo z vás nedává najevo své preference, to jako fakt? A co komentáře, kde se to u vás hemží slovy hot, sexy, nice apod. Vážně si tak sedíš na vedení?! Ty tady často píšeš o Michaelu Bayovi, jak s ním trávíš večery, neustále tady píšeš o hot modelkách a jejich poprsích a teď mě tady chceš rádoby blahosklonně poučovat? Nevím, jak u tebe, ale u mě se tomu říká pokrytectví.
0 0
reagovat

The Joker

I am with you bro 8)
612969
I am with you bro *8)*
The Joker
0 0
reagovat
Disketo, krome tebe tady nikdo svoji orientaci nedava vylozene najevo. Ja osobne proti gayum a lesbickam nic nemam, ale uz i me unavuje ty tvoje vyplody cist porad dokola.
612968
Disketo, krome tebe tady nikdo svoji orientaci nedava vylozene najevo. Ja osobne proti gayum a lesbickam nic nemam, ale uz i me unavuje ty tvoje vyplody cist porad dokola.
0 0
reagovat
A jéjé, je to tu zase...
612966
A jéjé, [link="http://www.youtube.com/watch?v=FEGc5EmOXxc"]je to tu zase[/link]...
0 0
reagovat

Vincent

Taky se nemůžu dočkat, až uživatelé Moviezone jednoho dne napíšou smysluplný komentář, aniž by dávali najevo svoji orientaci.
612965
Taky se nemůžu dočkat, až uživatelé Moviezone jednoho dne napíšou smysluplný komentář, aniž by dávali najevo svoji orientaci.
Vincent
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se