Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36921 - 36940 Napsat příspěvek

Dr. Z

Přesně. Imo ta myšlenka konce byla vymyšlená jasně dávno (a byla dle mého velmi pěkná), ale cesta k němu se jim šíleně zvrtla.
613099
Přesně. Imo ta myšlenka konce byla vymyšlená jasně dávno (a byla dle mého velmi pěkná), ale cesta k němu se jim šíleně zvrtla.
Dr. Z
0 0
reagovat
Game of Thrones jak ji neznáte. A mnozí z vás ani nechcete.
Za mně :+
613098
[b]Game of Thrones[/b] [link="http://www.vibe.com/article/watch-common-wale-snow-tha-product-catch-the-throne-mixtape?utm_source=sc-tw&utm_medium=ref&utm_campaign=News"]jak ji neznáte.[/link] A mnozí z vás ani nechcete. Za mně *:+*
0 0
reagovat

Lost

Muzete mi nekdo shrnout dej Lostu? Nebo aspon dat odkaz kde si o tom muzu precist (anglictina, cestina, nemcina). Co si vzpominam, tak posledni rada uz byla cela na hranici do nebe? Par sezon to bylo doopravdy a pak az vsichni zemreli nekde? Nebo jak to sakra bylo :D
613097
Muzete mi nekdo shrnout dej Lostu? Nebo aspon dat odkaz kde si o tom muzu precist (anglictina, cestina, nemcina). [spoiler]Co si vzpominam, tak posledni rada uz byla cela na hranici do nebe? Par sezon to bylo doopravdy a pak az vsichni zemreli nekde? Nebo jak to sakra bylo :D[/spoiler]
Lost
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Ono taky záleží na tom, jak moc ten konec byl vymyšlen. Jestli to bylo ve stylu: ok, takže seriál bude vypadat takhle a takhle a skončí to tak, že jsou všichni mrtví a pak to nějak doladíme, anebo jestli to měli do detailu promyšleno a rovnou napsaný i scénář. Navíc může mít člověk vymyšlený konec jak dlouho chce, ale jestli k tomu nesměřuje celou dobu, ale nějak ten prostředek prostě splácá za pochodu, tak je mu dlouho dopředu promyšlený závěr úplně na prd.
613096
Ono taky záleží na tom, jak moc ten konec byl vymyšlen. Jestli to bylo ve stylu: ok, takže seriál bude vypadat takhle a takhle a skončí to tak, že jsou všichni mrtví a pak to nějak doladíme, anebo jestli to měli do detailu promyšleno a rovnou napsaný i scénář. Navíc může mít člověk vymyšlený konec jak dlouho chce, ale jestli k tomu nesměřuje celou dobu, ale nějak ten prostředek prostě splácá za pochodu, tak je mu dlouho dopředu promyšlený závěr úplně na prd.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

xxendxx

Příští týden je poslední díl první série. Nicméně televize HBO už oficiálně potvrdila druhou sérii. A na TVZone nepíšu, protože tu čte málokdo nebo skoro nikdo. Jinak zhodnocení série určitě bude, to jsem slíbil a svůj slib chci splnit.
613095
Příští týden je poslední díl první série. Nicméně televize HBO už oficiálně potvrdila druhou sérii. A na TVZone nepíšu, protože tu čte málokdo nebo skoro nikdo. Jinak zhodnocení série určitě bude, to jsem slíbil a svůj slib chci splnit.
xxendxx
0 0
reagovat
Pro upřesnění - mně se závěr Lost v rámci možností (tedy v kontextu toho co se dělo v pozdějších řadách) i líbil. Ale že by byl vymyšlen dlouho dopředu si opravdu nemyslím.
613094
Pro upřesnění - mně se závěr Lost v rámci možností (tedy v kontextu toho co se dělo v pozdějších řadách) i líbil. Ale že by byl vymyšlen dlouho dopředu si opravdu nemyslím.
0 0
reagovat

xxendxx

Opäť prehnaná bezdôvodná reakcia... fakt ťa to baví?
613093
Opäť prehnaná bezdôvodná reakcia... fakt ťa to baví?
xxendxx
0 0
reagovat

Godlike

Souhlas. Osobně mi taky závěr LOST přijde hodně fajn a užil jsem si celý seriál, ale je to tak, jak říkáš.
613092
Souhlas. Osobně mi taky závěr LOST přijde hodně fajn a užil jsem si celý seriál, ale je to tak, jak říkáš.
Godlike
0 0
reagovat
jedna z vetvi byla ta, ze vykladali, jak to bude koncit skvele a uzavrene a natocili takovou sracku :)
613090
jedna z vetvi byla ta, ze vykladali, jak to bude koncit skvele a uzavrene a natocili takovou sracku :)
0 0
reagovat

Sam.Vines

U LOST byl ten závěr samozřejmě vymyšlen předem a byl imo velmi dobrý, nicméně tvůrci si pod sebou cestou k němu podřezali hned několik větví, a proto LOST skončilo s takovou pachutí na patře.
613088
U LOST byl ten závěr samozřejmě vymyšlen předem a byl imo velmi dobrý, nicméně tvůrci si pod sebou cestou k němu podřezali hned několik větví, a proto LOST skončilo s takovou pachutí na patře.
Sam.Vines
0 0
reagovat
nechces si to nechat az na zhodnoceni cely serie, nebo se s tim presunout na TVzone? tady to nikoho nezajima... to je jak kdybych tu psal elaboraty ke kazdy epizode Naruta nebo neceho podobnyho... doufam ze to ma jen 10 dilu
613087
nechces si to nechat az na zhodnoceni cely serie, nebo se s tim presunout na TVzone? tady to nikoho nezajima... to je jak kdybych tu psal elaboraty ke kazdy epizode Naruta nebo neceho podobnyho... doufam ze to ma jen 10 dilu
0 0
reagovat

Looking

Sedmý díl. Zatím jasně nejlepší díl, přesně na tohle jsem celou dobu čekal. Už to není jenom příjemná atmosférická pohodovka, tvůrci konečně přicházejí s pořádným dramatem, přesně vybalancovanými dialogy a výtečně gradovaným napětím. Zvládnout tohle všechno během půlhodinové stopáže? Klaním se. :+
613086
Sedmý díl. Zatím jasně nejlepší díl, přesně na tohle jsem celou dobu čekal. Už to není jenom příjemná atmosférická pohodovka, tvůrci konečně přicházejí s pořádným dramatem, přesně vybalancovanými dialogy a výtečně gradovaným napětím. Zvládnout tohle všechno během půlhodinové stopáže? Klaním se. *:+*
Looking
0 0
reagovat
Mi se to nelíbí. Krom toho, chování dětí tomu vůbec neodpovídá. A že by to měli naplánovaný od začátku? Yeah, right.

Já radši štastný konce. Spekulace ála "Art to na konci sezony schytá" nebo "Matka je mrtvá" nechávám jiným.
613085
Mi se to nelíbí. Krom toho, chování dětí tomu vůbec neodpovídá. A že by to měli naplánovaný od začátku? Yeah, right. Já radši štastný konce. Spekulace ála "Art to na konci sezony schytá" nebo "Matka je mrtvá" nechávám jiným.
0 0
reagovat
:o Takže Lyndsy Fonseca ví, jak to skončí... jdu ji otravovat na twitter :D
613084
*:o* Takže Lyndsy Fonseca ví, jak to skončí... jdu ji otravovat na twitter *:D*
0 0
reagovat

Dr. Z

To se říkalo i u Lost :D
Ale jo, tady bych tomu i věřil, zvlášť když už mají dávno natočenou i finální reakci dětí na konec Tedova vyprávění.
613083
To se říkalo i u Lost *:D* Ale jo, tady bych tomu i věřil, zvlášť když už mají dávno natočenou i finální reakci dětí na konec Tedova vyprávění.
Dr. Z
0 0
reagovat

popicek

poslední dvoudíl se vysílá 31.3.

jako jasně, je to šílený a bylo by to dost krutý, ale tak nějak si říkám, že bych to chtěl vidět radši něž nějaký happily ever after.

pamatuju si na rozhovor s tvůrci (bylo to někdy kolem 5 řady), kdy říkali, že konec mají vymyšlený už od začátku, takže se snad dočkáme nějakého toho: „kruh se uzavírá“. A nebude to ptákovina, kterou si vycucali z prstu na poslední chvíli.
613082
poslední dvoudíl se vysílá 31.3. jako jasně, je to šílený a bylo by to dost krutý, ale tak nějak si říkám, že bych to chtěl vidět radši něž nějaký happily ever after. pamatuju si na rozhovor s tvůrci (bylo to někdy kolem 5 řady), kdy říkali, že konec mají vymyšlený už od začátku, takže se snad dočkáme nějakého toho: „kruh se uzavírá“. A nebude to ptákovina, kterou si vycucali z prstu na poslední chvíli.
popicek
0 0
reagovat

Dr.Z

To z ní příliš šíleně než, aby to byla pravda!
613081
To z ní příliš šíleně než, aby to byla pravda!
Dr.Z
0 0
reagovat

popik

HIMYM mě totálně minulo, nedívám se na to, nevyznám se v tom nijak extra, ale na poslední epizodu se mrknu, jestli je teda ta matka mrtvá :D Kdy ji vysílají? 8)
613080
HIMYM mě totálně minulo, nedívám se na to, nevyznám se v tom nijak extra, ale na poslední epizodu se mrknu, jestli je teda ta matka [spoiler]mrtvá[/spoiler] *:D* Kdy ji vysílají? *8)*
popik
0 0
reagovat

Dr.Z

hele a víš že to není úplně nemožné?

bylo by to zajímavé ve smyslu proč to těm dětem vůbec vypráví (někdy před/po pohřbu)
vysvětlovalo by to, proč se rozbrečel jak želva - což jsem jinak nepochopil.
Každopádně mi možná jen něco uniká - třeba že jeho matka je mrtvá a proto nebyla na jejich svatbě nebo tak něco. Ten seriál si obecně pamatuju hodně matně na to, abych si teď dokázal najít věci, které by to naznačovaly/popíraly.

Na druhou stranu by to byl pěkně krutý seriál... přecejen je on ten chudák který pořád hledá tu pravou a kdyby ji takhle ztratil, tak by to bylo fakt zničující = nemyslím si, že to tam bude.
613079
hele a víš že to není úplně nemožné? [spoiler] bylo by to zajímavé ve smyslu proč to těm dětem vůbec vypráví (někdy před/po pohřbu) vysvětlovalo by to, proč se rozbrečel jak želva - což jsem jinak nepochopil. Každopádně mi možná jen něco uniká - třeba že jeho matka je mrtvá a proto nebyla na jejich svatbě nebo tak něco. Ten seriál si obecně pamatuju hodně matně na to, abych si teď dokázal najít věci, které by to naznačovaly/popíraly. Na druhou stranu by to byl pěkně krutý seriál... přecejen je on ten chudák který pořád hledá tu pravou a kdyby ji takhle ztratil, tak by to bylo fakt zničující = nemyslím si, že to tam bude. [/spoiler]
Dr.Z
0 0
reagovat
Protože by to byl zajímavej twist :D a taky kvůli minulý epizodě a tý scéně, kdy se Ted rozbrečí... a taky protože Alyson Hannigan probulela čtení závěrečnýho dílu :D a taky protože to píšou na slate, takže to musí být pravda :D
613078
Protože by to byl zajímavej twist *:D* a taky kvůli minulý epizodě a tý scéně, kdy se Ted rozbrečí... a taky protože Alyson Hannigan [link="https://pbs.twimg.com/media/BgeRUgsCQAADfZB.jpg:large"]probulela[/link] čtení závěrečnýho dílu *:D* a taky protože to píšou na [link="http://www.slate.com/blogs/browbeat/2014/03/04/how_i_met_your_mother_theories_is_the_mother_dead.html"]slate[/link], takže to musí být pravda *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se