Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36641 - 36660 Napsat příspěvek
Ale teď mám po pár dnech za který jsem dal True Detective a obě serie Broenu solidní absťák a zplácnout to něčím co vedle toho nebude vypadat uplně srandovně nebude jednoduchý.
614149
Ale teď mám po pár dnech za který jsem dal True Detective a obě serie Broenu solidní absťák a zplácnout to něčím co vedle toho nebude vypadat uplně srandovně nebude jednoduchý.
0 0
reagovat
Davies: palec nahoru
614148
Davies: palec nahoru
0 0
reagovat

TonyClifton

Štveš mě, nemám na to čas, příští víkend načínám ultramegabomba maraton The Shield :D.
614147
Štveš mě, nemám na to čas, příští víkend načínám ultramegabomba maraton The Shield *:D*.
TonyClifton
0 0
reagovat

Broen s02e10

Absolutní špička, jsem rád, že jsem si tam v hodnocení nechal ještě rezervu z minulé řady, tohle je definitivně na 10/10. Překvapivě komplexní seriál. Chci tím říct, že jsem čekal drsnou severskou kriminálku, což jsem taky dostal, ale nepamatuju, kdy mi tolik záleželo na osudu postav a od srdce jsem se snad zasmál každej díl. Ve svý drsnosti a doslovnosti to má konkurenci snad jen v prvních dvou řadách Luthera. Jak již bylo řečeno, druhá řada je lepší snad ve všech ohledech. Finále neskutečný, tady se konkurence hledá težce i na poli filmovém. :+
614145
Absolutní špička, jsem rád, že jsem si tam v hodnocení nechal ještě rezervu z minulé řady, tohle je definitivně na 10/10. Překvapivě komplexní seriál. Chci tím říct, že jsem čekal drsnou severskou kriminálku, což jsem taky dostal, ale nepamatuju, kdy mi tolik záleželo na osudu postav a od srdce jsem se snad zasmál každej díl. Ve svý drsnosti a doslovnosti to má konkurenci snad jen v prvních dvou řadách Luthera. Jak již bylo řečeno, druhá řada je lepší snad ve všech ohledech. Finále neskutečný, tady se konkurence hledá težce i na poli filmovém. *:+*
Broen s02e10
0 0
reagovat
Aneb jak píše kubqo ty vraždy jsou opravdu psycho a možná i proto mě to ba nic podobnýho tu v týhle chvíli není. Teď co to o mě říká...nu nic.
614144
Aneb jak píše kubqo ty vraždy jsou opravdu psycho a možná i proto mě to ba nic podobnýho tu v týhle chvíli není. Teď co to o mě říká...nu nic.
0 0
reagovat
jako vetsina tady sem hannibala utnul v pulce prvni serky a taky asi hned zacnu dohanet
614143
jako vetsina tady sem hannibala utnul v pulce prvni serky a taky asi hned zacnu dohanet
0 0
reagovat
ok ok... až dokoukám AHS, tak to bude Hanibal 8)
614138
ok ok... až dokoukám AHS, tak to bude Hanibal *8)*
0 0
reagovat

kubqo

Teď jsem nahypovanej, včera jsem to nestih. A poslat Hannibala do kytek po pěti dílech je velká chyba, druhá půlka sezony je naprosto excelentní.
614135
Teď jsem nahypovanej, včera jsem to nestih. A poslat Hannibala do kytek po pěti dílech je velká chyba, druhá půlka sezony je naprosto excelentní.
kubqo
0 0
reagovat
Já to taky zapích v půce první serie, byla to příšerná nuda a to jsem hodně vysoko ve fanclubu Mikkelsena.
614132
Já to taky zapích v půce první serie, byla to příšerná nuda a to jsem hodně vysoko ve fanclubu Mikkelsena.
0 0
reagovat

Mildík

V prvej sérke skoč rovno na posledné tri diely, kde sa to končne začne profilovať a začne to byť zaujímavé ;)
614130
V prvej sérke skoč rovno na posledné tri diely, kde sa to končne začne profilovať a začne to byť zaujímavé *;)*
Mildík
0 0
reagovat
Já jsem to utnul někdy po 5-tém díle první série a měl jsem za to, že všichni to tak nějako poslali do kytiček... 8) Ale jak tak koukám bude potřeba rozkoukat...
614129
Já jsem to utnul někdy po 5-tém díle první série a měl jsem za to, že všichni to tak nějako poslali do kytiček... *8)* Ale jak tak koukám bude potřeba rozkoukat...
0 0
reagovat

Hannibal

Jojo. Koukám. A pomalu toho přestávám litovat.
614125
Jojo. Koukám. A pomalu toho přestávám litovat.
Hannibal
0 0
reagovat
A já zase o trošku víc.
Jsem to utnul někdy v první řadě po šestým díle...
614124
A já zase o trošku víc. Jsem to utnul někdy v první řadě po šestým díle...
0 0
reagovat
Ďakujem. Cítim sa menej ako psychopat.
614123
Ďakujem. Cítim sa menej ako psychopat.
0 0
reagovat

kubqo

Bude nás tu víc!
614122
Bude nás tu víc!
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Každej kouká na Hannibala 8)!
614121
Každej kouká na Hannibala *8)*!
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

Ja to určite budem pozerať, ale pravdepobone asi až niekedy ku koncu série, dobieham resty s TD a Flemingem, ale je fajn vedieť, že to zatiaľ vypálilo dobre aspoň po tom, čo som tu čítal od vás. :+
614120
Ja to určite budem pozerať, ale pravdepobone asi až niekedy ku koncu série, dobieham resty s TD a Flemingem, ale je fajn vedieť, že to zatiaľ vypálilo dobre aspoň po tom, čo som tu čítal od vás. *:+*
kubqo
0 0
reagovat
PS.: Odorúčam nepozerať ten záverečný zostrih z nasledujúcej časti, prezradia tam najlepšiu scénu.

PSS.: Má zmysel sem vôbec písať o Hannibalovi alebo to pozeráme už len ja a duro?

PSSS.: Ten človek čo vymýšľa tie vraždy a mŕtvoly by sa mal dať vyšetriť lebo to je choré s čím prichádza v každom dieli.
614119
PS.: Odorúčam nepozerať ten záverečný zostrih z nasledujúcej časti, prezradia tam najlepšiu scénu. PSS.: Má zmysel sem vôbec písať o Hannibalovi alebo to pozeráme už len ja a duro? PSSS.: Ten človek čo vymýšľa tie vraždy a mŕtvoly by sa mal dať vyšetriť lebo to je choré s čím prichádza v každom dieli.
0 0
reagovat

Hnnibal 204

HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o HOLY SHIT :o
614118
HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o* HOLY SHIT *:o*
Hnnibal 204
0 0
reagovat

True Detective

Dva díly jsem se do toho dostával, u třetího usnul, takže pro dnešek fuck it. Venku je hezky. Dojedu to večer.
614101
Dva díly jsem se do toho dostával, u třetího usnul, takže pro dnešek fuck it. Venku je hezky. Dojedu to večer.
True Detective
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se