Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36621 - 36640 Napsat příspěvek

kyller

Já totiž bytostně nesnáším tohle filosofování o podstatě života, vesmíru a tak všeho, a podobný shity... No nic, no. Není každej den posvícení.

Spazz/
Vymazal jsem to, protože "debilní" bylo moc silný slovo. Myslel jsem, že na mně stejně nebude nikdo reagovat...

Ale jo, McConaughey tam hraje bezchybně.
614179
Já totiž bytostně nesnáším tohle filosofování o podstatě života, vesmíru a tak všeho, a podobný shity... No nic, no. Není každej den posvícení. [b]Spazz/[/b] Vymazal jsem to, protože "debilní" bylo moc silný slovo. Myslel jsem, že na mně stejně nebude nikdo reagovat... Ale jo, McConaughey tam hraje bezchybně.
kyller
0 0
reagovat

Disketa1

Asi jsi to tu doporučoval málo, je potřeba vytrvat a nepolevovat!
614178
Asi jsi to tu doporučoval málo, je potřeba vytrvat a nepolevovat!
Disketa1
0 0
reagovat

verbst

Rustyho monológy/dialógy sú to najlepšie na celom True Detective. Ak sa ti nepáčia, tak to radšej zabal.
614177
Rustyho monológy/dialógy sú to najlepšie na celom True Detective. Ak sa ti nepáčia, tak to radšej zabal.
verbst
0 0
reagovat

Tony

Forbrydelsen jsem tu vždycky nadšeně doporučoval a vždycky se mi tu všichni vysmáli. Takže proč se s něčím namáhat...
614176
Forbrydelsen jsem tu vždycky nadšeně doporučoval a vždycky se mi tu všichni vysmáli. Takže proč se s něčím namáhat...
Tony
0 0
reagovat
Tak to já se přimlouvám za to sjet to celé naráz. Ostatně já si taky počkal. Ano, v kuse sem to dát nedokázal (první den prvních pět, druhý zbytek), neb sem pak už všude viděl větvičky a fetiše, ale pořád to považuju za extrémně dlouhý film a nikoli seriál. IMHO navíc ty poslední tři díly obsahují velké množství postav samotného případu a pojítek a moc si teda nedokážu představit, jak by sem se v tom orientoval během celých třech týdnů...
Jinak vyhajpovaná čtyřka mi přišla paradoxně nejslabší, její závěrečná scéna byla sice velmi slušná a perfektně řemeslně odvedená, ale nikoli revoluční, ba originální (celou dobu mi v hlavě blikalo světýlko Potomci lidí). Ano, na choreografii a logistiku musela být náročná jako prase a dívá se na ní pěkně. Ale zrovna z pohledu, jestli mám potřebu se na ni dívat pořád dokola, to v žádném případě. A zbytek epizody pak ztrácel v tom, že to byla jedna velká příprava na „fake“ finále a v podstatě jsme se nikam nehli.
I z toho důvodu si myslím, že v kuse je to lepší. Pro psychické zdraví diváka to ovšem samozřejmě prospěšné nebude.
614175
Tak to já se přimlouvám za to sjet to celé naráz. Ostatně já si taky počkal. Ano, v kuse sem to dát nedokázal (první den prvních pět, druhý zbytek), neb sem pak už všude viděl větvičky a fetiše, ale pořád to považuju za extrémně dlouhý film a nikoli seriál. IMHO navíc ty poslední tři díly obsahují velké množství postav samotného případu a pojítek a moc si teda nedokážu představit, jak by sem se v tom orientoval během celých třech týdnů... Jinak vyhajpovaná čtyřka mi přišla paradoxně nejslabší, její závěrečná scéna byla sice velmi slušná a perfektně řemeslně odvedená, ale nikoli revoluční, ba originální (celou dobu mi v hlavě blikalo světýlko Potomci lidí). Ano, na choreografii a logistiku musela být náročná jako prase a dívá se na ní pěkně. Ale zrovna z pohledu, jestli mám potřebu se na ni dívat pořád dokola, to v žádném případě. A zbytek epizody pak ztrácel v tom, že to byla jedna velká příprava na „fake“ finále a v podstatě jsme se nikam nehli. I z toho důvodu si myslím, že v kuse je to lepší. Pro psychické zdraví diváka to ovšem samozřejmě prospěšné nebude.
0 0
reagovat

True Detective

Mne přišlo, že tam McConaughey odváděl lepší herectví, než v čemkoliv filmovym za poslední roky.

The Killing
Po prvním dílu vůči tomu nemůžu říct křivého slova, ale že bych se kdovíjak těšil, že si to zapnu až přijdu domu, to asi taky nemůžu říct, ale šanci tomu dám, to jo. Už jenom kvůli tomu, že se tam v širším hereckém ansámblu sešlo mraky mých oblíbených herců.

A jinak tu maj všichni samozřejmě obrovskej mínus, za to že mi nikdo nedoporučil Forbydelsen :-
614173
Mne přišlo, že tam McConaughey odváděl lepší herectví, než v čemkoliv filmovym za poslední roky. The Killing Po prvním dílu vůči tomu nemůžu říct křivého slova, ale že bych se kdovíjak těšil, že si to zapnu až přijdu domu, to asi taky nemůžu říct, ale šanci tomu dám, to jo. Už jenom kvůli tomu, že se tam v širším hereckém ansámblu sešlo mraky mých oblíbených herců. A jinak tu maj všichni samozřejmě obrovskej mínus, za to že mi nikdo nedoporučil [b]Forbydelsen[/b] *:-*
True Detective
0 0
reagovat

True Detective

Jj, taky tvrdím že najednou to bude horší než postupně (koukal jsem postupně), protože ty díly prostě týden "doznívaly".
614171
Jj, taky tvrdím že najednou to bude horší než postupně (koukal jsem postupně), protože ty díly prostě týden "doznívaly".
True Detective
0 0
reagovat
...a vidim, ze reaguju na neco, co tu uz neni 8)
614165
...a vidim, ze reaguju na neco, co tu uz neni *8)*
0 0
reagovat

verbst

Jako nevim, ale jestli jeho repliky povazujes za debilni, tak ti to vazne nema moc co dat.... Ne, ze by to na nich stalo, ale i tak - pokavad je jeden ze zakladnich aspektu toho serialu pro tebe debilita a vubec celkove se tim, zda se, musis prokousavat jen s vypetim vsech sil, tak fakt nevidim jediny duvod, proc bys to vubec mel dojizdet... V te ctyrce dostanes akorat tak jednu kulervouci scenu na zaver, ale jinak je to porad to same.....

Takze si klidne pust jenom tu scenu a treba jeste ten prvni "konec" z posledni epizody, protoze to finalni finale jsou zas jenom debilni kecy a mas to poresene :D
614164
Jako nevim, ale jestli jeho repliky povazujes za debilni, tak ti to vazne nema moc co dat.... Ne, ze by to na nich stalo, ale i tak - pokavad je jeden ze zakladnich aspektu toho serialu pro tebe debilita a vubec celkove se tim, zda se, musis prokousavat jen s vypetim vsech sil, tak fakt nevidim jediny duvod, proc bys to vubec mel dojizdet... V te ctyrce dostanes akorat tak jednu kulervouci scenu na zaver, ale jinak je to porad to same..... Takze si klidne pust jenom tu scenu a treba jeste ten prvni "konec" z posledni epizody, protoze to finalni finale jsou zas jenom debilni kecy a mas to poresene *:D*
verbst
0 0
reagovat
Hloupost, binge watching rulez. :D
614161
Hloupost, binge watching rulez. *:D*
0 0
reagovat
Potvrzuju, že jet True Detective všech osm dílů najednou není dobrej nápad. Chtěl jsem si dát kompletní opáčko a skončil jsem u druhýho dílu - tý depky je tam na mini seriálovej maratón prostě moc. Nehledě na to, že krása toho seriálu tkvěla i v týdenním hypeování dalšího dílu, čtení bláznivejch interpretací a obecným rozjímáním nad tím, jak moc velkej borec je McConaughey.
614160
Potvrzuju, že jet True Detective všech osm dílů najednou není dobrej nápad. Chtěl jsem si dát kompletní opáčko a skončil jsem u druhýho dílu - tý depky je tam na mini seriálovej maratón prostě moc. Nehledě na to, že krása toho seriálu tkvěla i v týdenním hypeování dalšího dílu, čtení bláznivejch interpretací a obecným rozjímáním nad tím, jak moc velkej borec je McConaughey.
0 0
reagovat

Davies182

Já už sem ti druhou sérii Broenu doporučoval, je to fakt pecka. Verbsta si nebrat k srdci, True Detective promlouvá ke každému jinak.

Víš jak :D ;)
614159
Já už sem ti druhou sérii Broenu doporučoval, je to fakt pecka. Verbsta si nebrat k srdci, True Detective promlouvá ke každému jinak. Víš jak *:D* *;)*
Davies182
0 0
reagovat
Jako já to dojedu. Říkali jste, že čtverka je nejlepší. Atmošku to má, ty herce taky... ale prostě jsem se na to měl vysrat a nečekat až to bude hotový.
Docela to tomu imo škodí - jet to všechno za sebou.

Nejsem na ty filtry a tu depku v takovýhle dávce stavěnej.
614158
Jako já to dojedu. Říkali jste, že čtverka je nejlepší. Atmošku to má, ty herce taky... ale prostě jsem se na to měl vysrat a nečekat až to bude hotový. Docela to tomu imo škodí - jet to všechno za sebou. Nejsem na ty filtry a tu depku v takovýhle dávce stavěnej.
0 0
reagovat

verbst

:o You've just broke my f*cking heart, man!
614157
*:o* You've just broke my f*cking heart, man!
verbst
0 0
reagovat
Disketa1: Je to ohromná pecka, těš se na TZ recenzi 1. řady, která vyjde cobydup. Slupnul sem to celý za večer.

Jinak:

Vikings S02E04: Rozumí tady někdo tomu, že se tam v podstatě celou hodinu nic nestane, a já byl stejně napnutej jak Ragnarovy kožený kalhoty?

Hannibal S02E04: Hmm, pěkně vypatlaná kriminalistka :D. Perfketní haluškoidní díl, sousedi se asi museli sakra podivovat, na co tu čumim.

Believe S01E02: Pilot mě fakt bavil, tohle byla ale šílená nůůůdááá! Furt doufám.

Bates Motel S02E03: Jako de vidět, že tvůrci připravujou půdu pro jakousi emocionální bouři za účasti x postav, trvá jim to ale už dlouho :-. Bude to určitě dobrý, to čekání je ale tristní.

614156
[b]Disketa1:[/b] Je to ohromná pecka, těš se na TZ recenzi 1. řady, která vyjde cobydup. Slupnul sem to celý za večer. Jinak: [b]Vikings S02E04:[/b] Rozumí tady někdo tomu, že se tam v podstatě celou hodinu nic nestane, a já byl stejně napnutej jak Ragnarovy kožený kalhoty? [b]Hannibal S02E04:[/b] Hmm, pěkně vypatlaná kriminalistka *:D*. Perfketní haluškoidní díl, sousedi se asi museli sakra podivovat, na co tu čumim. [b]Believe S01E02:[/b] Pilot mě fakt bavil, tohle byla ale šílená nůůůdááá! Furt doufám. [b]Bates Motel S02E03:[/b] Jako de vidět, že tvůrci připravujou půdu pro jakousi emocionální bouři za účasti x postav, trvá jim to ale už dlouho *:-*. Bude to určitě dobrý, to čekání je ale tristní.
0 0
reagovat
Mě se to sem ani nechce psát, ale má McConaugheyho postava nějaký normální monology/dialogy v True Detective? Zatím zkouším třetí díl už napotřetí...
614155
Mě se to sem ani nechce psát, ale má McConaugheyho postava nějaký normální monology/dialogy v [b]True Detective[/b]? Zatím zkouším třetí díl už napotřetí...
0 0
reagovat

Looking

Děkuji ti, milá HBO, těch osm epizod bylo perfektních, poslední dva díly se střídmou emocionální náloží byly takřka geniální. Přiznávám, že jsem se toho seriálu strašně bál. Teď vím, že to byly zbytečné obavy. Už aby tu byl podzim a s ním druhá série. :+
614154
Děkuji ti, milá HBO, těch osm epizod bylo perfektních, poslední dva díly se střídmou emocionální náloží byly takřka geniální. Přiznávám, že jsem se toho seriálu strašně bál. Teď vím, že to byly zbytečné obavy. Už aby tu byl podzim a s ním druhá série. *:+*
Looking
0 0
reagovat

Axis

Já mám vysněnej crossover Luthera a Broenu. :D

xxendxx

Tam mám kdysi za sebou jeden díl a trošku mne od toho odrazuje absence celistvějšího příběhu.
614153
Já mám vysněnej crossover Luthera a Broenu. *:D* xxendxx Tam mám kdysi za sebou jeden díl a trošku mne od toho odrazuje absence celistvějšího příběhu.
Axis
0 0
reagovat
OZ !
614152
OZ !
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak Killing, Walandera, Luthera, Shield, Wired...
BTW teď mě napadá storyline k třetí řadě Broen kdy by se Martin, Walander a Sarah sešli ve vězení a snažili by se z něj buď zdrhnout, nebo rozlousknout serii vražd spojenou s vězeňským prostředím. A na svobodě by jim pomáhala Saga s Holderem (samozřejmně by mezi nima byla nějaká ta jiskra a.....)
614151
Tak Killing, Walandera, Luthera, Shield, Wired... [spoiler]BTW teď mě napadá storyline k třetí řadě Broen kdy by se Martin, Walander a Sarah sešli ve vězení a snažili by se z něj buď zdrhnout, nebo rozlousknout serii vražd spojenou s vězeňským prostředím. A na svobodě by jim pomáhala Saga s Holderem (samozřejmně by mezi nima byla nějaká ta jiskra a.....)[/spoiler]
TonyClifton
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se