Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36601 - 36620 Napsat příspěvek

Justified

To byla zas parada!:+
614301
To byla zas parada!*:+*
Justified
0 0
reagovat

True Detective

Prvé tri diely sa ťahali ako sopel z nosa a tie neustále kecy Rustyho a la Nietzsche tomu celé nasadili v treťom diele korunu, že som si od toho musel dať pár dní voraz.

Našťastie od 4. dielu sa začalo niečo aj diať a ubudlo aj existencionálych kecov a bolo to lepšie a lepšie, že som s Rustym a Martym pil Jamesona v určitých momentoch, z ktorých ma mrazilo.

Má to svoje kvality, ktoré tomu neberiem, ale myslím si, že by HBO urobilo lepšie, keby to natočilo ako 2 hodinový film, ktorý by nás podľa mňa posadil na zadok a ten hype, ako o najlepšej kriminálke posledných rokov, by bol oprávnený 8)

8/10

PS: Finále sa mi páčilo, teda najmä ten pokec o svetle a tme :+

614296
Prvé tri diely sa ťahali ako sopel z nosa a tie neustále kecy Rustyho a la Nietzsche tomu celé nasadili v treťom diele korunu, že som si od toho musel dať pár dní voraz. Našťastie od 4. dielu sa začalo niečo aj diať a ubudlo aj existencionálych kecov a bolo to lepšie a lepšie, že som s Rustym a Martym pil Jamesona v určitých momentoch, z ktorých ma mrazilo. Má to svoje kvality, ktoré tomu neberiem, ale myslím si, že by HBO urobilo lepšie, keby to natočilo ako 2 hodinový film, ktorý by nás podľa mňa posadil na zadok a ten hype, ako o najlepšej kriminálke posledných rokov, by bol oprávnený *8)* 8/10 PS: Finále sa mi páčilo, teda najmä ten pokec o svetle a tme *:+*
True Detective
0 0
reagovat
Tak hlavně se to stalo jen kvůli tomu, co Vardant napsal ve spoileru a Josh Charles chtěl ze seriálu odejít dobrovolně a ne protože by na to tvůrci měli jinak koule, případně že by to sedělo do celkového dění. Takže dávat jim nějaké plus za překvapení by bylo přehnané.

Jinak jsem si myslel, že to zrovna dokázali udržet pod pokličkou dost dobře, co jsem tak četl ... ale to jak to provedli, no nevim no ...
614295
Tak hlavně se to stalo jen kvůli tomu, co Vardant napsal ve spoileru a [spoiler]Josh Charles chtěl ze seriálu odejít dobrovolně[/spoiler] a ne protože by na to tvůrci měli jinak koule, případně že by to sedělo do celkového dění. Takže dávat jim nějaké plus za překvapení by bylo přehnané. Jinak jsem si myslel, že to zrovna dokázali udržet pod pokličkou dost dobře, co jsem tak četl ... ale to jak to provedli, no nevim no ...
0 0
reagovat
Já si to četl až potom právě :)
614294
Já si to četl až potom právě *:)*
0 0
reagovat
Takovýhle věcí já zásadně nečtu...
614292
Takovýhle věcí já zásadně nečtu...
0 0
reagovat

verbst

No mohl on neměl podepsanou smlouvu takže když někdo čte stránky o seriálech, tak se to asi někde zmínilo.
614291
No mohl [spoiler]on neměl podepsanou smlouvu[/spoiler] takže když někdo čte stránky o seriálech, tak se to asi někde zmínilo.
verbst
0 0
reagovat

The Good Wife

No, do posrané prdele. Tohle nemohl čekat nikdo... :o:o:o:o:o
614288
No, do posrané prdele. Tohle nemohl čekat nikdo... *:o**:o**:o**:o**:o*
The Good Wife
0 0
reagovat
Hank Moody is back! Bohuzel tentokrat to je naposled, ale o to vic si tuhle radu budu uzivat :)
614273
Hank Moody is back! Bohuzel tentokrat to je naposled, ale o to vic si tuhle radu budu uzivat *:)*
0 0
reagovat

JohnyD

Celou dobu ten trailer nějak divně zadrhává what the f*ck...a zase!
614272
Celou dobu ten trailer nějak divně zadrhává what the f*ck...a zase!
JohnyD
0 0
reagovat
Jsem myslel, že californication už ukončili. Dobré vědět, že bude ještě poslední řada.
614271
Jsem myslel, že californication už ukončili. Dobré vědět, že bude ještě poslední řada.
0 0
reagovat

Californication S7 Teaser

link

Sandwich joke :D:+
614245
http://www.youtube.com/watch?v=EvM4lADJz3o&feature=youtu.be Sandwich joke *:D**:+*
Californication S7 Teaser
0 0
reagovat

WD 4x15

naprostá špička !! konečně jsou zase spolu (nebo aspon teda většina)!!! poslední díl ale bude hoodně napínavej, tam zase budou padat hlavy a snad to mý oblíbenci přežijou do 5 serie8):D:+
614221
naprostá špička !! konečně jsou zase spolu (nebo aspon teda většina)!!! poslední díl ale bude hoodně napínavej, tam zase budou padat hlavy a snad to mý oblíbenci přežijou do 5 serie*8)**:D**:+*
WD 4x15
0 0
reagovat

Tony

To je pouze budování k tomu, aby s tebou další díly cloumaly. A navíc mi nepřišlo, že by ty díly byly zaměřený. Vždycky se tam zmínkou oštrejchli o všechny hlavní postavy. Tzn. o všechny postavy.
614214
To je pouze budování k tomu, aby s tebou další díly cloumaly. A navíc mi nepřišlo, že by ty díly byly zaměřený. Vždycky se tam zmínkou oštrejchli o všechny hlavní postavy. Tzn. o všechny postavy.
Tony
0 0
reagovat

verbst

Ve třetím díle má ty monology/dialogy snad nejlepší vůbec...
614212
Ve třetím díle má ty monology/dialogy snad nejlepší vůbec...
verbst
0 0
reagovat

Community

V piatej sérii tomu celý čas niečo chýba. A ja viem čo. Pierce. Bez neho ma to už skoro vôbec nebaví. Nebyť toho dekana, ktorý to ešte občas dokáže zachrániť (napr. v poslednej časti), tak už to nepozerám.
614203
V piatej sérii tomu celý čas niečo chýba. A ja viem čo. Pierce. Bez neho ma to už skoro vôbec nebaví. Nebyť toho dekana, ktorý to ešte občas dokáže zachrániť (napr. v poslednej časti), tak už to nepozerám.
Community
0 0
reagovat

Davies182

Mám z toho seriálu upřímnou radost, hlavně chemie mezi jednotlivými herci bylo něco úžasného. Russell Tovey na Hrad. :+
614192
Mám z toho seriálu upřímnou radost, hlavně chemie mezi jednotlivými herci bylo něco úžasného. Russell Tovey na Hrad. *:+*
Davies182
0 0
reagovat

xxendxx

Napsal jsem to asi špatně. Myslel jsem to tak, že mi vcelku vadí, že každý díl je o někom jiném. Ta kvalita je tam vidět obrovská, ale ten styl mi nesednul. Kvalita je tam vidět obrovská, to bez pochyby.
614191
Napsal jsem to asi špatně. Myslel jsem to tak, že mi vcelku vadí, že každý díl je o někom jiném. Ta kvalita je tam vidět obrovská, ale ten styl mi nesednul. Kvalita je tam vidět obrovská, to bez pochyby.
xxendxx
0 0
reagovat

The Good Wife

WTF?! :o
Tak tohle jsem teda nečekal :-
614188
[spoiler]WTF?! *:o* Tak tohle jsem teda nečekal *:-*[/spoiler]
The Good Wife
0 0
reagovat

TonyClifton

Už sa teším na tvoj komentár, keď dojedeš prvú sezónu The Killing :D
614186
Už sa teším na tvoj komentár, keď dojedeš prvú sezónu The Killing *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

absence celistveho pribehu je blbost. Zameruje se to predevsim na Beechera a jeho prerod ze slusnackyho pravnika/ucetniho na mukla, kterej ceka na spasny propusteni.

To je jako napsat, ze Shawshank nema pribeh.
614183
absence celistveho pribehu je blbost. Zameruje se to predevsim na Beechera a jeho prerod ze slusnackyho pravnika/ucetniho na mukla, kterej ceka na spasny propusteni. To je jako napsat, ze Shawshank nema pribeh.
Tony
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se