Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36581 - 36600 Napsat příspěvek

speedy.mail

To myslíš HIMYM? :o
Proboha!!!
614367
To myslíš HIMYM? *:o* Proboha!!!
speedy.mail
0 0
reagovat
Tých 20 minút raz za čas ma nezabije a pokiaľ je to zlé hneď to urýchlim. :) Avšak na to hodinové finále sa teším... sľubujú veľa tak uvidíme.
614364
Tých 20 minút raz za čas ma nezabije a pokiaľ je to zlé hneď to urýchlim. *:)* Avšak na to hodinové finále sa teším... sľubujú veľa tak uvidíme.
0 0
reagovat

HYMIM

Já ten seriál mám stále rád a poslední řada mě neskutečně baví a to nejen díky nostalgii. ;)
614357
Já ten seriál mám stále rád a poslední řada mě neskutečně baví a to nejen díky nostalgii. *;)*
HYMIM
0 0
reagovat
Docela mě fascinuje každej, kdo HIMYM vydržel dýl než pět sérií. Měl jsem ten seriál rádk, ale dál to prostě nešlo ?)
614356
Docela mě fascinuje každej, kdo HIMYM vydržel dýl než pět sérií. Měl jsem ten seriál rádk, ale dál to prostě nešlo *?)*
0 0
reagovat

2 Broke Girls

Právě jsem se zabouch a to si ještě provokativně vlezou do postele :D
614350
Právě jsem se zabouch a to si ještě provokativně vlezou do postele :D
2 Broke Girls
0 0
reagovat

Gonzi

Pět řad, ta pátá už byla taková sračka že jsem dál nepokračoval.
614348
Pět řad, ta pátá už byla taková sračka že jsem dál nepokračoval.
Gonzi
0 0
reagovat

HAL

(nejen) já tu poslední řadu nehorázně žeru, protože je zábavná + úročí děj napříč seriálem. Díval ses na to vůbec nějak stabilně?
614346
(nejen) já tu poslední řadu nehorázně žeru, protože je zábavná + úročí děj napříč seriálem. Díval ses na to vůbec nějak stabilně?
HAL
0 0
reagovat
A hned po tom si pustím díl Buffy, kde najednou hned v prvním záběru teenage Lily (která v Himym vypadá jako hrozně stará bába). Wat.

TonyClifton
Asi tak, dávám čistě ty finálové a vyloženě brečím z toho jak zoufale je to celé natahované.
614345
A hned po tom si pustím díl Buffy, kde najednou hned v prvním záběru teenage Lily (která v Himym vypadá jako hrozně stará bába). Wat. [b]TonyClifton[/b] Asi tak, dávám čistě ty finálové a vyloženě brečím z toho jak zoufale je to celé natahované.
0 0
reagovat
Vždyt je to příšerná nuda, ani sebevětší nostagie mne nedokázala přinutit dokoukat víc jak 4 díly poslední řady.
614342
Vždyt je to příšerná nuda, ani sebevětší nostagie mne nedokázala přinutit dokoukat víc jak 4 díly poslední řady.
0 0
reagovat
Naopak kvalita i rating si drží poslední řada dost nahoře. :)
V pondělí poslední dvojdíl a sbohem a šáteček.
614341
Naopak kvalita i rating si drží poslední řada dost nahoře. *:)* V pondělí poslední dvojdíl a sbohem a šáteček.
0 0
reagovat
Dodívávat se na těch pár finálových epizod How i met your mother, to je tedy hodně bolestivý zážitek...
614340
Dodívávat se na těch pár finálových epizod How i met your mother, to je tedy hodně bolestivý zážitek...
0 0
reagovat
A zase to hrozně rychle uteklo. A v podstatě se to odehrávalo jen ve vězení (Ava začíná bejt krapet zajímavá) a v tý Marshal Office. Jsou seriály, který si třeba shodím do okna a dělám při tom něco jinýho, ale Justified mě k tý televizi vždycky přiková...
614334
A zase to hrozně rychle uteklo. A v podstatě se to odehrávalo jen ve vězení (Ava začíná bejt krapet zajímavá) a v tý Marshal Office. Jsou seriály, který si třeba shodím do okna a dělám při tom něco jinýho, ale Justified mě k tý televizi vždycky přiková...
0 0
reagovat
Ono to celkovo bude ešte veľmi zaujímavé. Ten seriál nám bude dosť chýbať jak skončí.

duro: :D :+
614333
Ono to celkovo bude ešte veľmi zaujímavé. Ten seriál nám bude dosť chýbať jak skončí. [b]duro:[/b] *:D* *:+*
0 0
reagovat
Boyd si to neskutečná dával.
Ale co mě překvapilo, že Raylan to všechno bral s takovým klidem. Prostě vnitřně nasranej byl, ale, že se takhle ovládnul - to bych nečekal...

A když už jsme u těch vynalézavejch killů - v posledním HELIXu to taky dobře "zabili" (hehe)
614331
Boyd si to neskutečná dával. Ale co mě překvapilo, že Raylan to všechno bral s takovým klidem. Prostě vnitřně nasranej byl, ale, že se takhle ovládnul - to bych nečekal... A když už jsme u těch vynalézavejch killů - v posledním HELIXu to taky dobře "zabili" (hehe)
0 0
reagovat

Hannibal S02E02

Len málokedy musím odvrátiť od obrazovky alebo plátna zrak, ale ten začiatok, to bol hrozný fujtajbl :o

Inak pekný úvod, aj keď výsostne neznášam, keď sa odhalí na začiatku, na čo budeme čakať až do konca série, u Hannibala to nie je až také prekvapenie, keďže tam človek pozná knižnú predlohu a vie ako to dopadne, ak tvorcovia nebudú chcieť ísť proti prúdu 8)
614320
Len málokedy musím odvrátiť od obrazovky alebo plátna zrak, ale ten začiatok, to bol hrozný fujtajbl *:o* Inak pekný úvod, aj keď výsostne neznášam, keď sa odhalí na začiatku, na čo budeme čakať až do konca série, u Hannibala to nie je až také prekvapenie, keďže tam človek pozná knižnú predlohu a vie ako to dopadne, ak tvorcovia nebudú chcieť ísť proti prúdu *8)*
Hannibal S02E02
0 0
reagovat

Sarger

The name's Boyd, James Boyd.
614318
[spoiler]The name's Boyd, James Boyd.[/spoiler]
Sarger
0 0
reagovat
I know how to blow shit up. :D
614317
I know how to blow shit up. *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Proste Boyd 8)
614316
Proste Boyd *8)*
Memphis
0 0
reagovat

Justifed

No teda...Mr. Picker had it coming, ale tohle jsem nečekal. :DPoslední dva díly ještě budou zatraceně zajímavý.
614311
No teda...[spoiler]Mr. Picker had it coming, ale tohle jsem nečekal. *:D*[/spoiler]Poslední dva díly ještě budou zatraceně zajímavý.
Justifed
0 0
reagovat
blue mountain state
komedialni superpecka na kterou se nezapomina. sem docela i rad, ze to po tech ctyrech sezonach utli. buhvi kam by to smerovalo. vzpominam jak sem jeste v pulce prvni serie nechapal, co je na tom tak vtipnyho, ale kdyz si clovek zvykne na tu priblblost (v tom nejlepsim slova smyslu) je to narez. 90%

brooklyn 9-9
taky mi to po prvnich dilech nesedlo, ale vono se to postupem casu hodne zlepsuje a ty posledni dily sou perfektni. holt clovek v sobe musi vypnout to povysenecky hovado a je to prdel. ne nejak extra, ale je 75%
614307
blue mountain state komedialni superpecka na kterou se nezapomina. sem docela i rad, ze to po tech ctyrech sezonach utli. buhvi kam by to smerovalo. vzpominam jak sem jeste v pulce prvni serie nechapal, co je na tom tak vtipnyho, ale kdyz si clovek zvykne na tu priblblost (v tom nejlepsim slova smyslu) je to narez. 90% brooklyn 9-9 taky mi to po prvnich dilech nesedlo, ale vono se to postupem casu hodne zlepsuje a ty posledni dily sou perfektni. holt clovek v sobe musi vypnout to povysenecky hovado a je to prdel. ne nejak extra, ale je 75%
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se