reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 36521 - 36540
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1826
- 1827
- 1828
- .
- 3055
- 3056
Já ani WD nemusím sledovat, mně stačí číst komentáře od Rainmakera, kdy to přece už musí přijít v příštím díle a pak znova a znova Daleko zábavnější než samotný seriál.
reagovat
|
Pár v pohode momentov počas celej 4 sérii, inak úplná vata plná ničoho. Finále bol jeden veľký fail.
reagovat
|
The Killing s01
Axis Asi ani ne, teda ne tolik co by měla. Ale mám za sebou Broen a House of Cards a to laťku ústřední dvojice střílí opravdu vysoko.
JohnyD jj máš pravdu nad tu 6 jsem to zvedal zuby nehty Mám za sebou úvodní dvoudíl druhé řady a je to ve všech ohledech lepší.
JohnyD jj máš pravdu nad tu 6 jsem to zvedal zuby nehty Mám za sebou úvodní dvoudíl druhé řady a je to ve všech ohledech lepší.
reagovat
|
WS 416
epický zakončení !! Rickova poslední věta !! huu to budou v 5 serii padat zase hlavy
reagovat
|
Hannibal S02E05
Tá vojna medzi Willom a Hannibalom ma neskutočne baví a teším sa na ďalší diel
Alana such a slut
Alana such a slut
reagovat
|
Mildík
Jak říkáš, auto může být náhoda, "bitch" může říkat jakejkoliv stereotypní dealer, ale crystal blue? Zvlášť když ještě jsou oba seriály od AMC, přikláním se k tomu že to bude úmyslný easter egg
reagovat
|
Sam.Vimes
Těžko říct, postoval jsem to jako takovou malou perličku, zajímalo by mě jestli to je cílený Easter Egg, nebo prostě jen náhoda Auto může bejt náhoda, Ten dialog taky... Ale modrej matroš... nevím nevím
reagovat
|
strangercz - už aby to bylo
Mildík - Takže úplně, úplně nakonec se Breaking Bad přece jen vyvinulo k tvé spokojenosti, ne?
Mildík - Takže úplně, úplně nakonec se Breaking Bad přece jen vyvinulo k tvé spokojenosti, ne?
reagovat
|
Dr.Z: Což vůbec nic neznamená, nebo na druhou stranu znamená, že BD release minimálně v US ohlásí třeba na vánoční trh...
Ale u nás by sem ani nedoufal. Už DVDčka FOXáckých seriálů měly/mají u nás "problémy" a třeba ta Akta X byla první plaštovka a pokusný králík, na kterém si česká distribuce testovala zájem.
BD release seriálů mají u nás v podstatě jen čtyři zahraniční seriály (Tudorovci, Trůny, Panství a WD), plus víceméně uzavřený Pacifik a i s nimi je "veliký" problém...
BD okénko bych zakončil tím, že v US vychází True Detective v první půlce června a Magic Box projevil zájem je dopravit i k nám. Jak to bude ve finále vypadat (jestli to vůbec klapne a jestli jo, pak v jaké podobě - třeba WD měl zeseknutý dat tok videa a navíc byl v prokládaném stavu, Trůny u nás vycházejí s italským menu atd), je ve hvězdách, ale doufat můžeme...
Ale u nás by sem ani nedoufal. Už DVDčka FOXáckých seriálů měly/mají u nás "problémy" a třeba ta Akta X byla první plaštovka a pokusný králík, na kterém si česká distribuce testovala zájem.
BD release seriálů mají u nás v podstatě jen čtyři zahraniční seriály (Tudorovci, Trůny, Panství a WD), plus víceméně uzavřený Pacifik a i s nimi je "veliký" problém...
BD okénko bych zakončil tím, že v US vychází True Detective v první půlce června a Magic Box projevil zájem je dopravit i k nám. Jak to bude ve finále vypadat (jestli to vůbec klapne a jestli jo, pak v jaké podobě - třeba WD měl zeseknutý dat tok videa a navíc byl v prokládaném stavu, Trůny u nás vycházejí s italským menu atd), je ve hvězdách, ale doufat můžeme...
reagovat
|
TonyClifton
Tak to si ešte k prvej sérii veľmi dobrý ja som sa tiež pohyboval niekde na 6-7, ale ten koniec ma presvedčil, že je to jasná 6.
Ak ťa baví dvojka Linden a Holder, tak určite na to nezanevri a dvojka je podľa mňa o ten jeden možné dva stupínky lepšia ako jednotka.
Ak ťa baví dvojka Linden a Holder, tak určite na to nezanevri a dvojka je podľa mňa o ten jeden možné dva stupínky lepšia ako jednotka.
reagovat
|
Davies182
Žádný vydávání (ani jinde, ani u nás) se ale zatím vůbec nechystá. Dávají to jen v Německu a USA v televizi.
reagovat
|
TedGeorge
Investoval sem do toho jedenact litru. Jestli to fakt vydaj v CR (chci k tomu ty titulky, nefacepalmujte), tak bysme se na nejaky ultravyhodny cene (stovka ) klidne mohli domluvit pak...
Ale nedelam si nadeje, diky uz tak za toho BoBa.
Ale nedelam si nadeje, diky uz tak za toho BoBa.
reagovat
|
The Killing s01
Asi si za to můžu sám přehnanými očekávaními, ale kdovíjak mne to nevzalo a pořád na tom považuju za nejlepší soundtrack. Finále hutné, tvůrci nás tahali za nos solidně, i když na můj vkus kapku nerovnou hrou. :-) Cliffhanger asi nejcliffhangerovatější možný. Ale prostě to na víc než 7/10 a dost váhám, jestli dám vůbec druhý řadě šanci.
reagovat
|
Dr.Z
Pěkný. Že bych mojí orig. sbírkou všech řad na DVD brzy někoho podaroval? S trochou štěstí by to mohlo vyjít i u nás...
reagovat
|
TOP Diskuze
57Mission: Impossible 8: Teaser 41Captain America: Nový svět: Trailer 33První dojmy: velkolepý Gladiátor II 28Thunderbolts*: Special Look 27Lucasfilm oznámil novou Star Wars trilogii 23Víkendový výplach #793 o Indym a hororové legendě 16Bouřlivé dny se dočkají pokračování 14Gladiátor 2: Recenze 13Agent bez minulosti: V.I.M. 12Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky