Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36521 - 36540 Napsat příspěvek
:D:+
614556
*:D**:+*
0 0
reagovat
Já ani WD nemusím sledovat, mně stačí číst komentáře od Rainmakera, kdy to přece už musí přijít v příštím díle a pak znova a znova :D Daleko zábavnější než samotný seriál.
614555
Já ani WD nemusím sledovat, mně stačí číst komentáře od Rainmakera, kdy to přece už musí přijít v příštím díle a pak znova a znova *:D* Daleko zábavnější než samotný seriál.
0 0
reagovat
Pár v pohode momentov počas celej 4 sérii, inak úplná vata plná ničoho. Finále bol jeden veľký fail.
614552
Pár v pohode momentov počas celej 4 sérii, inak úplná vata plná ničoho. Finále bol jeden veľký fail.
0 0
reagovat

The Killing s01

Axis Asi ani ne, teda ne tolik co by měla. Ale mám za sebou Broen a House of Cards a to laťku ústřední dvojice střílí opravdu vysoko. :D

JohnyD jj máš pravdu nad tu 6 jsem to zvedal zuby nehty :D Mám za sebou úvodní dvoudíl druhé řady a je to ve všech ohledech lepší. :+
614551
[b]Axis[/b] Asi ani ne, teda ne tolik co by měla. Ale mám za sebou Broen a House of Cards a to laťku ústřední dvojice střílí opravdu vysoko. *:D* [b]JohnyD[/b] jj máš pravdu nad tu 6 jsem to zvedal zuby nehty *:D* Mám za sebou úvodní dvoudíl druhé řady a je to ve všech ohledech lepší. *:+*
The Killing s01
0 0
reagovat

WS 416

epický zakončení !! Rickova poslední věta !! huu to budou v 5 serii padat zase hlavy
614548
epický zakončení !! Rickova poslední věta !! huu to budou v 5 serii padat zase hlavy
WS 416
0 0
reagovat

TWD4x16

To bol neskutočný bullshit...
614547
To bol neskutočný bullshit...
TWD4x16
0 0
reagovat

Hannibal S02E05

Tá vojna medzi Willom a Hannibalom ma neskutočne baví a teším sa na ďalší diel :+

Alana such a slut :D
614545
Tá vojna medzi Willom a Hannibalom ma neskutočne baví a teším sa na ďalší diel *:+* [spoiler]Alana such a slut *:D*[/spoiler]
Hannibal S02E05
0 0
reagovat

Mildík

Jak říkáš, auto může být náhoda, "bitch" může říkat jakejkoliv stereotypní dealer, ale crystal blue? Zvlášť když ještě jsou oba seriály od AMC, přikláním se k tomu že to bude úmyslný easter egg :D
614542
Jak říkáš, auto může být náhoda, "bitch" může říkat jakejkoliv stereotypní dealer, ale crystal blue? Zvlášť když ještě jsou oba seriály od AMC, přikláním se k tomu že to bude úmyslný easter egg *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Těžko říct, postoval jsem to jako takovou malou perličku, zajímalo by mě jestli to je cílený Easter Egg, nebo prostě jen náhoda :D Auto může bejt náhoda, Ten dialog taky... Ale modrej matroš... nevím nevím :D
614540
Těžko říct, postoval jsem to jako takovou malou perličku, zajímalo by mě jestli to je cílený Easter Egg, nebo prostě jen náhoda *:D* Auto může bejt náhoda, Ten dialog taky... Ale modrej matroš... nevím nevím *:D*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
strangercz - už aby to bylo

Mildík - :D Takže úplně, úplně nakonec se Breaking Bad přece jen vyvinulo k tvé spokojenosti, ne? :)
614538
[b]strangercz[/b] - už aby to bylo [b]Mildík[/b] - *:D* Takže úplně, úplně nakonec se Breaking Bad přece jen vyvinulo k tvé spokojenosti, ne? *:)*
0 0
reagovat
614537
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aqmAyNj_460s_v1.jpg"]heh...[/link]
0 0
reagovat
614534
https://www.facebook.com/markwahlberg/photos/a.276957126531.180240.151162256531/10152367618011532/?type=1&theater*?)*
0 0
reagovat
Dr.Z: Což vůbec nic neznamená, nebo na druhou stranu znamená, že BD release minimálně v US ohlásí třeba na vánoční trh...
Ale u nás by sem ani nedoufal. Už DVDčka FOXáckých seriálů měly/mají u nás "problémy" a třeba ta Akta X byla první plaštovka a pokusný králík, na kterém si česká distribuce testovala zájem.
BD release seriálů mají u nás v podstatě jen čtyři zahraniční seriály (Tudorovci, Trůny, Panství a WD), plus víceméně uzavřený Pacifik a i s nimi je "veliký" problém...

BD okénko bych zakončil tím, že v US vychází True Detective v první půlce června a Magic Box projevil zájem je dopravit i k nám. Jak to bude ve finále vypadat (jestli to vůbec klapne a jestli jo, pak v jaké podobě - třeba WD měl zeseknutý dat tok videa a navíc byl v prokládaném stavu, Trůny u nás vycházejí s italským menu atd), je ve hvězdách, ale doufat můžeme...
614528
Dr.Z: Což vůbec nic neznamená, nebo na druhou stranu znamená, že BD release minimálně v US ohlásí třeba na vánoční trh... Ale u nás by sem ani nedoufal. Už DVDčka FOXáckých seriálů měly/mají u nás "problémy" a třeba ta Akta X byla první plaštovka a pokusný králík, na kterém si česká distribuce testovala zájem. BD release seriálů mají u nás v podstatě jen čtyři zahraniční seriály (Tudorovci, Trůny, Panství a WD), plus víceméně uzavřený Pacifik a i s nimi je "veliký" problém... BD okénko bych zakončil tím, že v US vychází True Detective v první půlce června a Magic Box projevil zájem je dopravit i k nám. Jak to bude ve finále vypadat (jestli to vůbec klapne a jestli jo, pak v jaké podobě - třeba WD měl zeseknutý dat tok videa a navíc byl v prokládaném stavu, Trůny u nás vycházejí s italským menu atd), je ve hvězdách, ale doufat můžeme...
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak to si ešte k prvej sérii veľmi dobrý ja som sa tiež pohyboval niekde na 6-7, ale ten koniec ma presvedčil, že je to jasná 6.

Ak ťa baví dvojka Linden a Holder, tak určite na to nezanevri a dvojka je podľa mňa o ten jeden možné dva stupínky lepšia ako jednotka.
614527
Tak to si ešte k prvej sérii veľmi dobrý ja som sa tiež pohyboval niekde na 6-7, ale ten koniec ma presvedčil, že je to jasná 6. Ak ťa baví dvojka Linden a Holder, tak určite na to nezanevri a dvojka je podľa mňa o ten jeden možné dva stupínky lepšia ako jednotka.
TonyClifton
0 0
reagovat

Davies182

Žádný vydávání (ani jinde, ani u nás) se ale zatím vůbec nechystá. Dávají to jen v Německu a USA v televizi.
614525
Žádný vydávání (ani jinde, ani u nás) se ale zatím vůbec nechystá. Dávají to jen v Německu a USA v televizi.
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Investoval sem do toho jedenact litru. Jestli to fakt vydaj v CR (chci k tomu ty titulky, nefacepalmujte), tak bysme se na nejaky ultravyhodny cene (stovka :D) klidne mohli domluvit pak...
Ale nedelam si nadeje, diky uz tak za toho BoBa.
614523
Investoval sem do toho jedenact litru. Jestli to fakt vydaj v CR (chci k tomu ty titulky, nefacepalmujte), tak bysme se na nejaky ultravyhodny cene (stovka *:D*) klidne mohli domluvit pak... Ale nedelam si nadeje, diky uz tak za toho BoBa.
TedGeorge
0 0
reagovat

DaviesBlink

I feel your pain bro...

So give it to me :D
614520
I feel your pain bro... So give it to me *:D*
DaviesBlink
0 0
reagovat

TonyClifton

Dej, druhá je lepší a co duo detektivů to tě nebere?
614519
Dej, druhá je lepší a co duo detektivů to tě nebere?
TonyClifton
0 0
reagovat

The Killing s01

Asi si za to můžu sám přehnanými očekávaními, ale kdovíjak mne to nevzalo a pořád na tom považuju za nejlepší soundtrack. :D Finále hutné, tvůrci nás tahali za nos solidně, i když na můj vkus kapku nerovnou hrou. :-) Cliffhanger asi nejcliffhangerovatější možný. Ale prostě to na víc než 7/10 a dost váhám, jestli dám vůbec druhý řadě šanci.
614517
Asi si za to můžu sám přehnanými očekávaními, ale kdovíjak mne to nevzalo a pořád na tom považuju za nejlepší soundtrack. *:D* Finále hutné, tvůrci nás tahali za nos solidně, i když na můj vkus kapku nerovnou hrou. :-) Cliffhanger asi nejcliffhangerovatější možný. Ale prostě to na víc než 7/10 a dost váhám, jestli dám vůbec druhý řadě šanci.
The Killing s01
0 0
reagovat

Dr.Z

Pěkný. Že bych mojí orig. sbírkou všech řad na DVD brzy někoho podaroval? S trochou štěstí by to mohlo vyjít i u nás...
614503
Pěkný. Že bych mojí orig. sbírkou všech řad na DVD brzy někoho podaroval? S trochou štěstí by to mohlo vyjít i u nás...
Dr.Z
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se