Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36501 - 36520 Napsat příspěvek

‎How I Met Your Mother‬

Tak jo. Trvalo to devět let, ale je to tam. Slzy ukáply. Ale, že by mi to nějak extra chybělo? Asi ne.

duro
614634
Tak jo. Trvalo to devět let, ale je to tam. Slzy ukáply. Ale, že by mi to nějak extra chybělo? Asi ne. [link="http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130101005517/fairytail/images/4/4a/Hahaha_No_Owl.jpg"]duro[/link]
‎How I Met Your Mother‬
0 0
reagovat
Ted, pointa je podobná jako v South Parku s Cartmanovo otcem.
614625
Ted, pointa je podobná jako v South Parku s Cartmanovo otcem.
0 0
reagovat
Takže kto je matka?
614623
Takže kto je matka?
0 0
reagovat

HIMYM

aaaand... no. Ne že by to bylo špatné, to zas ne, ale ten konec je spíš deux ex machina. Vypráví se v něm x věcí, stane se tam y věcí ale v zásadě se vše děje uvnitř té epizody:
Barney balí Robin 3? série a pak se v rámci jednoho dílu ožení a rozejdou aby mohla skončit s Tedem? A aby Barney nepřišel zkrátka, tak si mimochodem najde nějakou buchtu a udělá dítě? Tak že ta buchta se ani neobjeví na scéně?
Jakože linka s matkou se mi líbí, pointa vyprávění dětem se mi líbí atd. ale ty zvraty si myslím výsledku spíše ubraly než přidaly.
614622
aaaand... no. Ne že by to bylo špatné, to zas ne, ale ten konec je spíš deux ex machina. Vypráví se v něm x věcí, stane se tam y věcí ale v zásadě se vše děje uvnitř té epizody: [spoiler]Barney balí Robin 3? série a pak se v rámci jednoho dílu ožení a rozejdou aby mohla skončit s Tedem? A aby Barney nepřišel zkrátka, tak si mimochodem najde nějakou buchtu a udělá dítě? Tak že ta buchta se ani neobjeví na scéně?[/spoiler] Jakože linka s matkou se mi líbí, pointa vyprávění dětem se mi líbí atd. ale ty zvraty si myslím výsledku spíše ubraly než přidaly.
HIMYM
0 0
reagovat

Family Guy

"Back in my day we had Katy Perry, Justin Bieber. That was real music." Po dlhšej dobe ma ten seriál zase potešil. :D
614620
"Back in my day we had Katy Perry, Justin Bieber. That was real music." Po dlhšej dobe ma ten seriál zase potešil. *:D*
Family Guy
0 0
reagovat

HIMYM - finale

spokojnosť :+
Dopadlo to podla ocakavania, ale myslel som si ze s tou chorobou matky sa budu zaoberat trosku viac
614617
spokojnosť *:+* [spoiler]Dopadlo to podla ocakavania, ale myslel som si ze s tou chorobou matky sa budu zaoberat trosku viac[/spoiler]
HIMYM - finale
0 0
reagovat

House of Lies

Season Finale 3. rady celkem zajimave.. uvidime kam to povede dal.. tech 12 dilu ubehlo hrozne rychle ale :(
614616
Season Finale 3. rady celkem zajimave.. uvidime kam to povede dal.. tech 12 dilu ubehlo hrozne rychle ale :(
House of Lies
0 0
reagovat

JohnyD

Teda je v tom jeden zásadní spoiler :D i když stejně chcípnou všichni tak co...
614613
Teda je v tom jeden zásadní spoiler :D i když stejně chcípnou všichni tak co...
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

made my day :+
614608
made my day *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

To je až prevkapivo geniálne, a ten chlapík si to strašne dáva :+
614604
To je až prevkapivo geniálne, a ten chlapík si to strašne dáva *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

The bridge

Viděl jsem celou sérii, jestli je i druhá, tak i druhou ....

Příjemná detektivka na neděli, hlavní role celkem solidně zahrané, obzvlášť u Diane Kruger ale že by to člověk vyloženě potřeboval vidět to netvrdím?)
614593
Viděl jsem celou sérii, jestli je i druhá, tak i druhou .... Příjemná detektivka na neděli, hlavní role celkem solidně zahrané, obzvlášť u Diane Kruger ale že by to člověk vyloženě potřeboval vidět to netvrdím*?)*
The bridge
0 0
reagovat

JohnyD

Perfektní :D:+
614592
Perfektní *:D**:+*
JohnyD
0 0
reagovat
nevite jestli bude treti sezona black mirror?
614591
nevite jestli bude treti sezona black mirror?
0 0
reagovat
The Bridge jsem koštoval. Sice příjemně překvapil, ale kromě pilotu jsem to dál neviděl :D
614589
[link="http://serial.tvzone.cz/the-bridge/recenze/"]The Bridge[/link] jsem koštoval. Sice příjemně překvapil, ale kromě pilotu jsem to dál neviděl *:D*
0 0
reagovat
House of Cards meets Game of Thrones link
614588
House of Cards meets Game of Thrones http://www.youtube.com/watch?v=gFk0T3ifF48
0 0
reagovat
Docela bych ze srandy rozkoukal émerickej The Bridge nebo francouzskej Le Tunnel, nekoštoval tot u někdo? A docela bych natočil česko-německej seriál Riesengebirge :D
614587
Docela bych ze srandy rozkoukal émerickej The Bridge nebo francouzskej Le Tunnel, nekoštoval tot u někdo? A docela bych natočil česko-německej seriál Riesengebirge *:D*
0 0
reagovat
ja som vydržal prvú sériu, doteraz sa z toho spamätávam
614583
ja som vydržal prvú sériu, doteraz sa z toho spamätávam
0 0
reagovat

Zombárna

Dobrý je to. Český hejtování na ten seriál moc nepobírám, žádná žumpa se nikdy nekonala a nekoná. Poslední díl ke konci napínavej, Rickova "next season, bitches!" věta to ale zabila. Víc v recenzi.
614576
Dobrý je to. Český hejtování na ten seriál moc nepobírám, žádná žumpa se nikdy nekonala a nekoná. Poslední díl ke konci napínavej, Rickova "next season, bitches!" věta to ale zabila. Víc v recenzi.
Zombárna
0 0
reagovat

Sarger + RainMakeR

Vaše dva komentáře za sebou mě neskutečně rozsekaly :D
614563
Vaše dva komentáře za sebou mě neskutečně rozsekaly *:D*
Sarger + RainMakeR
0 0
reagovat

Vardant

Podobný schéma mají v GOT, tam taky furt staršej jak se epicky rozjede (ale nemaj na to prachy takže se bitvy přeskakujou nebo jsou v noci) a jak se bude žonglovat s draky. (v knížkách se s nima "skoro" nic nedělo a asi ani nic dít nebude)
614560
Podobný schéma mají v GOT, tam taky furt staršej jak se epicky rozjede (ale nemaj na to prachy takže se bitvy přeskakujou nebo jsou v noci) a jak se bude žonglovat s draky. [spoiler](v knížkách se s nima "skoro" nic nedělo a asi ani nic dít nebude)[/spoiler]
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se