Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36461 - 36480 Napsat příspěvek

Seriály o filmovém průmyslu

Neměli by jste nějaké tipy na seriály o tvorbě filmů, efektů, atd. Pamatuji si, že jako malý jsem sledoval v TV něco takového a teď nevím jestli to bylo jen o kaskadérech nebo efektech obecně. Ale pamatuji si, jak tam vybuchoval model vrtulníku po nárazu do skály a tak.

Vím, že teď běží v TV Face off - link , tak jestli víte o nějakých podobných sem s tím pls. :)
614912
Neměli by jste nějaké tipy na seriály o tvorbě filmů, efektů, atd. Pamatuji si, že jako malý jsem sledoval v TV něco takového a teď nevím jestli to bylo jen o kaskadérech nebo efektech obecně. Ale pamatuji si, jak tam vybuchoval model vrtulníku po nárazu do skály a tak. Vím, že teď běží v TV Face off - http://www.csfd.cz/film/323335-kouzla-filmovych-maskeru/ , tak jestli víte o nějakých podobných sem s tím pls. *:)*
Seriály o filmovém průmyslu
0 0
reagovat

kyller

Tak to se ti slušně divím - já se na to vyloženě díval jako dítě a přesto mě to bavilo spíš světem, než dějem/postavama atd... Jediné k čemu mám (celkem velký) respekt jsou hry, protože je to (překvapivě málo kopírovaný) koncept, kdy hráč hraje RPG ale v tom smyslu že má pod sebou (v podstatě libovolně moc) postav kdy každá je diametrálně jiná, fungují tam principy kámen-nůžky-papír, a pokud vím, tak je solidní část gameplaye samotné pěstování a buffování těch pokémonů... Tohle vyjít jako pc hra, tak je to s dobrým zpracováním imo instantní megahit. (z druhé strany se fakt divím že někdo neudělal pořádný klon, protože zas tak těžké by to taky nebylo)
614909
Tak to se ti slušně divím - já se na to vyloženě díval jako dítě a přesto mě to bavilo spíš světem, než dějem/postavama atd... Jediné k čemu mám (celkem velký) respekt jsou hry, protože je to (překvapivě málo kopírovaný) koncept, kdy hráč hraje RPG ale v tom smyslu že má pod sebou (v podstatě libovolně moc) postav kdy každá je diametrálně jiná, fungují tam principy kámen-nůžky-papír, a pokud vím, tak je solidní část gameplaye samotné pěstování a buffování těch pokémonů... Tohle vyjít jako pc hra, tak je to s dobrým zpracováním imo instantní megahit. (z druhé strany se fakt divím že někdo neudělal pořádný klon, protože zas tak těžké by to taky nebylo)
kyller
0 0
reagovat

Bates Motel S02E05

Ty krávo, supr epizoda. Tvůrci se s tím hrozně pářou a čtyry (!!!) díly jim trvá, než se v motýlku zase jednou vyhrotěj vztahy, teď už je to ale ve městě znovu všichni proti všem, teče krev a bude to ještě hroznej (i vztahovej) masakr. Ta útrpně nudná 160-minutová vata úvodu druhý sezóny za to teda nakonec stála, rozjíždí se to nehorázně, fakt čumim. Třičtvrtě hodiny bez hlušiny.
Koukáte někdo?
614906
Ty krávo, supr epizoda. Tvůrci se s tím hrozně pářou a čtyry (!!!) díly jim trvá, než se v motýlku zase jednou vyhrotěj vztahy, teď už je to ale ve městě znovu všichni proti všem, teče krev a bude to ještě hroznej (i vztahovej) masakr. Ta útrpně nudná 160-minutová vata úvodu druhý sezóny za to teda nakonec stála, rozjíždí se to nehorázně, fakt čumim. Třičtvrtě hodiny bez hlušiny. Koukáte někdo?
Bates Motel S02E05
0 0
reagovat
Keď už bol ten Pokémon challenge, dnes som si dal jednu z najnovších častí Pokémonov a prekvapilo ma ako rýchlo to ubehlo. Pikachu má stále aj po tých rokoch svoje kúzlo. :+
614903
Keď už bol ten Pokémon challenge, dnes som si dal jednu z najnovších častí Pokémonov a prekvapilo ma ako rýchlo to ubehlo. Pikachu má stále aj po tých rokoch svoje kúzlo. *:+*
0 0
reagovat
prvni rada je dost nemastna a neslana... druha rada je vyborna... objednano je 100 epek, takze 1. serie ma 20+- a druha bude zbytek :)
614901
prvni rada je dost nemastna a neslana... druha rada je vyborna... objednano je 100 epek, takze 1. serie ma 20+- a druha bude zbytek :)
0 0
reagovat
Anger Management je slusna zabava, Charlie si to dava a i ti jeho prcmrndovaci nejsou vubec spatni :)
614896
Anger Management je slusna zabava, Charlie si to dava a i ti jeho prcmrndovaci nejsou vubec spatni :)
0 0
reagovat

Anger Management

Viděl jsem asi 3 díly první řady, ale náhodou jsem narazil na počet dílů druhé a to je hodně wtf??? :D
614895
Viděl jsem asi 3 díly první řady, ale náhodou jsem narazil na počet dílů druhé a to je hodně wtf??? *:D*
Anger Management
0 0
reagovat

Gonzi

Já vycházím jen z informací plynoucích z místního Hateování... Nevím jak si seriál stojí globálně...

A tím AAA jsem myslel spíše, co se týče po dějové stránce, protože tam to prostě není žádná sláva... Zvraty, originálnost, atd...

Ale já jsem s tím spokojen :)
614893
Já vycházím jen z informací plynoucích z místního Hateování... Nevím jak si seriál stojí globálně... A tím AAA jsem myslel spíše, co se týče po dějové stránce, protože tam to prostě není žádná sláva... Zvraty, originálnost, atd... Ale já jsem s tím spokojen *:)*
Gonzi
0 0
reagovat

Mildik

pokud vim tak je ten serial jede z nejsledovanejsich ne li vubec prvni... To je serialovy Avatar... to ma byt AAAA produkce
614892
pokud vim tak je ten serial jede z nejsledovanejsich ne li vubec prvni... To je serialovy Avatar... to ma byt AAAA produkce
Mildik
0 0
reagovat

WD - finále

Tak mám dokoukáno... Naprosto normální díl, víc jsem nečekal a spokojenost... Ten seriál si nehraje na AAA seriálové tvorby a drží se osvědčeného... Parádní zombie scény... To fakt nemá konkurenci...

JInak naprosto epická "noční scéna"... Velmi povedené...

Co se konce týče, tak sice jsem s komixem 2 roky pozadu (ouch), ale rád si kdyžtak nechám prozradit o co jde a co náš čeká dále... Takže prosím prosím do spoileru...
614889
Tak mám dokoukáno... Naprosto normální díl, víc jsem nečekal a spokojenost... Ten seriál si nehraje na AAA seriálové tvorby a drží se osvědčeného... Parádní zombie scény... To fakt nemá konkurenci... JInak naprosto epická "noční scéna"... Velmi povedené... Co se konce týče, tak sice jsem s komixem 2 roky pozadu (ouch), ale rád si kdyžtak nechám prozradit o co jde a co náš čeká dále... Takže prosím prosím do spoileru...
WD - finále
0 0
reagovat

Community

What the fuck?:D
614859
What the fuck?*:D*
Community
0 0
reagovat
Muhehehe... :)
614852
Muhehehe... :)
0 0
reagovat

Sarger

tak to asi všechny :D
614851
tak to asi všechny *:D*
Sarger
0 0
reagovat

Marvels Agents of S.H.I.E.L.D

Tak teraz ma zaujíma ako to bude v spojitosti s udalosťami v Capovi. :)
614850
Tak teraz ma zaujíma ako to bude v spojitosti s udalosťami v Capovi. *:)*
Marvels Agents of S.H.I.E.L.D
0 0
reagovat

Tony

ja koukam, ale sem ve skluzu
614835
ja koukam, ale sem ve skluzu
Tony
0 0
reagovat

The Following

Druhou řadu jsem radši ani nezkoušel, ale nějakým záhadným způsobem to dostalo snad i třetí...
614822
Druhou řadu jsem radši ani nezkoušel, ale nějakým záhadným způsobem to dostalo snad i třetí...
The Following
0 0
reagovat

Shameless

Koukám tu na to jenom já? Poslední 3 díly byly výborný a fakt se těším na finále. :+
614821
Koukám tu na to jenom já? Poslední 3 díly byly výborný a fakt se těším na finále. *:+*
Shameless
0 0
reagovat

arrow 2x18

pretty fucking epic again !! tohle je fakt těžká paráda !
614820
pretty fucking epic again !! tohle je fakt těžká paráda !
arrow 2x18
0 0
reagovat
Nie.
614817
Nie.
0 0
reagovat

the Following

kouká na to ještě někdo?
614816
kouká na to ještě někdo?
the Following
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se