Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36401 - 36420 Napsat příspěvek

Hra o trůny, 4x1

:+
615040
*:+*
Hra o trůny, 4x1
0 0
reagovat

GoT4x1

znova jsem si musel pustit scénu v hospodě, Arya prostě vládne !!8):+
615037
znova jsem si musel pustit scénu v hospodě, Arya prostě vládne !!*8)**:+*
GoT4x1
0 0
reagovat

GoT

Nejsem skalní fanda tohoto seriálu, ale nový díl byl teda bomba. Jestli další díly budou taky takhle perfektní, tak tu máme asi nejlepší sezónu.
615036
Nejsem skalní fanda tohoto seriálu, ale nový díl byl teda bomba. Jestli další díly budou taky takhle perfektní, tak tu máme asi nejlepší sezónu.
GoT
0 0
reagovat
Ale docela se mi pod kůži dostal Holder, you know im talkin about?
615035
Ale docela se mi pod kůži dostal Holder, you know im talkin about?
0 0
reagovat

The Killing s02

OK, nachytal jsem se několikrát ve svých dedukcích na švestkách, ale na můj vkus to bylo moc protahovaný a vyloženě přetwistovaný, i když chápu, že tohle ode mne není uplně fér, protože, co mne u Broenu nadchlo, tak mne tady vyloženě sralo, ale přesto, když se ohlídnu zpátky, tak vidím Broen jako krásně projetej závodní okruh s krásnýma vyhlídkama, ale u Killing jsem se několikrát nepříjemně ztratil na odstavných parkovištích, prostě to v mých očích uplně nezapadá tak, jak by mělo. víc než na 7/10 to prostě neni,
615034
OK, nachytal jsem se několikrát ve svých dedukcích na švestkách, ale na můj vkus to bylo moc protahovaný a vyloženě přetwistovaný, i když chápu, že tohle ode mne není uplně fér, protože, co mne u Broenu nadchlo, tak mne tady vyloženě sralo, ale přesto, když se ohlídnu zpátky, tak vidím Broen jako krásně projetej závodní okruh s krásnýma vyhlídkama, ale u Killing jsem se několikrát nepříjemně ztratil na odstavných parkovištích, prostě to v mých očích uplně nezapadá tak, jak by mělo. víc než na 7/10 to prostě neni,
The Killing s02
0 0
reagovat
K GoT mam jen tento prispevek. :)
615033
K GoT mam jen tento [link="http://beta.southparkstudios.com/clips/hi6qiu/hes-lying-to-you"]prispevek.[/link] :)
0 0
reagovat

HAL

S tím druhým odstavcem souhlas, a to jsem to viděl jenom jednou. Opravdu nechápu, jak někdo může pořád dokola vyčítat třetí sezoně, že se v ní nic nedělo. To prostě není pravda.

That being said, u dnešní epizody jsem se trochu nudil, některý scény byly natahovaný víc, než bylo nutný.
615032
S tím druhým odstavcem souhlas, a to jsem to viděl jenom jednou. Opravdu nechápu, jak někdo může pořád dokola vyčítat třetí sezoně, že se v ní nic nedělo. To prostě není pravda. That being said, u dnešní epizody jsem se trochu nudil, některý scény byly natahovaný víc, než bylo nutný.
HAL
0 0
reagovat

GoT

Ale jo, dost fajn. Někoho ty řeči a intrikování sere, já si to užívám - a na úvodní epizodu která byla tradičně de facto jen o zrekapitulování starého a představení nových postav i to bojování potěšilo. Z Aryi je konečně pořádná sadistická svině.

Btw třetí řadu jsem si pamatoval spíš ve smyslu "no nic moc se tam nedělo, a pak Red Wedding" - dokud jsem si o víkendu nedal repete, a neuvědomil si že i v ní je každý díl solidně natřískaný dějem a v každém jsou hodně silné momenty. Takže i kdyby to teď pokračovalo ve stejném duchu, tak se zlobit nebudu.
615031
Ale jo, dost fajn. Někoho ty řeči a intrikování sere, já si to užívám - a na úvodní epizodu která byla tradičně de facto jen o zrekapitulování starého a představení nových postav i to bojování potěšilo. Z Aryi je konečně pořádná sadistická svině. Btw třetí řadu jsem si pamatoval spíš ve smyslu "no nic moc se tam nedělo, a pak Red Wedding" - dokud jsem si o víkendu nedal repete, a neuvědomil si že i v ní je každý díl solidně natřískaný dějem a v každém jsou hodně silné momenty. Takže i kdyby to teď pokračovalo ve stejném duchu, tak se zlobit nebudu.
GoT
0 0
reagovat

Casting

Jinak fanoušci Kathleen Robertson (Boss) nebo Matthewa Rauche a Trieste Kelly Dun (Banshee) by se možná konečně mohli začít dívat na v prvním případě Bates Motel, v tom druhém pak na Believe... všichni vypsaní v těch seriálech budou mít dost zásadní roli IMO ;).
615030
Jinak fanoušci [link="https://www.google.cz/search?q=kathleen+robertson&client=firefox-a&hs=d7E&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=duFCU8aVFYWTtQbosIH4Cw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=910"]Kathleen Robertson[/link] (Boss) nebo [link="https://www.google.cz/search?q=matthew+rauch&client=firefox-a&hs=IQu&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_eBCU73iD8fHtQau8oHIBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=910"]Matthewa Rauche[/link] a [link="https://www.google.cz/search?q=trieste+kelly+dunn&client=firefox-a&hs=imZ&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=aOFCU8CgI9DEtAaSnoCYBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=910"]Trieste Kelly Dun[/link] (Banshee) by se možná konečně mohli začít dívat na v prvním případě Bates Motel, v tom druhém pak na Believe... všichni vypsaní v těch seriálech budou mít dost zásadní roli IMO *;)*.
Casting
0 0
reagovat

Davies182

Teorie a hypotézy v GoT? Sakra jo to bych bral po hrstech....až jsem vyprsknul smíchy :D:D:D
615029
Teorie a hypotézy v GoT? Sakra jo to bych bral po hrstech....až jsem vyprsknul smíchy *:D**:D**:D*
Davies182
0 0
reagovat
Anebo myself nadšenej z True Detective, jóó to bylo - svýho času sem ze sebe v podstatě podobně geekovský výkřiky vyblil v tom souhrnným textu... Navrhuju tedy, aby RainMakerR sepsal něco jako "Game of Thrones: Teorie a hypotézy" ;):D.
615028
Anebo myself nadšenej z True Detective, jóó to bylo - svýho času sem ze sebe v podstatě podobně geekovský výkřiky vyblil v tom souhrnným textu... Navrhuju tedy, aby RainMakerR sepsal něco jako "Game of Thrones: Teorie a hypotézy" *;)**:D*.
0 0
reagovat
Já sem se taky chvíli smál, ale pak sem si vzpomněl na Newsroom a moje reakce.
615027
Já sem se taky chvíli smál, ale pak sem si vzpomněl na Newsroom a moje reakce.
0 0
reagovat
:D:D:D Ještě, že je smích zdravej.
615026
*:D**:D**:D* Ještě, že je smích zdravej.
0 0
reagovat
RainMakeR prežíva písanie komentárov v internetových diskusiách podobne ako športoví fanúšikovia pri povzbudzovaní.
615025
RainMakeR prežíva písanie komentárov v internetových diskusiách podobne ako športoví fanúšikovia pri povzbudzovaní.
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D
615023
*:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Oh god... a teraz každý týždeň toto.
615022
Oh god... a teraz každý týždeň toto.
0 0
reagovat
:D

Já ho žeru.:D
615021
*:D* Já ho žeru.*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D
615020
*:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

GoT 4x1

jooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neskutečnej nářez !! paráda a ten závěr !!ARYA !!!! joooo
kam se na tohle sere jakejkoliv jinej seriál !!
615019
jooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neskutečnej nářez !! paráda a ten závěr !!ARYA !!!! joooo kam se na tohle sere jakejkoliv jinej seriál !!
GoT 4x1
0 0
reagovat
jj Turn bude snad pecka, recenze zejtra dopo...
615018
jj [b]Turn[/b] bude snad pecka, recenze zejtra dopo...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se