Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36381 - 36400 Napsat příspěvek
Já třeba nechápu, že to někomu nefunguje díl po dílu nebo že považuje děj za nesourodý. Pořád se tam něco děje a posouvá dál. Ano, možná je to místy poněkud roztahané a delší než je nutno, ale který seriál to takto nemá. Ale chápu, že existují dva tábory. Naštěstí jsem v tom pozitivním.
615096
Já třeba nechápu, že to někomu nefunguje díl po dílu nebo že považuje děj za nesourodý. Pořád se tam něco děje a posouvá dál. Ano, možná je to místy poněkud roztahané a delší než je nutno, ale který seriál to takto nemá. Ale chápu, že existují dva tábory. Naštěstí jsem v tom pozitivním.
0 0
reagovat
Když jsem před 2-3 lety naznačil, že GoT je šílená a nudná blbost, tak jsem začal bát o svůj online život... 8)

Teď vážně... Ten seriál má parádní kostými, prostředí, výpravu atd, ale vůbec (ale VŮBEC) nefunguje... Dějově to je totální nesourodá blbost a opravdu jsem tehdy nedokoukal ani 2 sérii, protože to prostě nešlo...

Je to pouhá vyhypeované srajda (stejně jako Br... ale radši nic...) okolo které se vytvořil kult fanatických diváků (podobně jako fanynky Justina Biebra), kteří budou toto dílo bránit zuby nehty... :D

Nevím jak přesně jsou na tom knihy, ale dle ohlasů od známých, kteří mají alespoň trochu reálný nadhled nad situací, tak uznávají, že ač si knihy rádi přečtou, tak je to nuda a nic se tam neděje a člověk pořád čeká a čeká... A pak je zde druhá skupina Beliebrů, kteří to považují za dílo hodné Nobelovy ceny...
615095
Když jsem před 2-3 lety naznačil, že GoT je šílená a nudná blbost, tak jsem začal bát o svůj online život... *8)* Teď vážně... Ten seriál má parádní kostými, prostředí, výpravu atd, ale vůbec (ale VŮBEC) nefunguje... Dějově to je totální nesourodá blbost a opravdu jsem tehdy nedokoukal ani 2 sérii, protože to prostě nešlo... Je to pouhá vyhypeované srajda (stejně jako Br... ale radši nic...) okolo které se vytvořil kult fanatických diváků (podobně jako fanynky Justina Biebra), kteří budou toto dílo bránit zuby nehty... *:D* Nevím jak přesně jsou na tom knihy, ale dle ohlasů od známých, kteří mají alespoň trochu reálný nadhled nad situací, tak uznávají, že ač si knihy rádi přečtou, tak je to nuda a nic se tam neděje a člověk pořád čeká a čeká... A pak je zde druhá skupina Beliebrů, kteří to považují za dílo hodné Nobelovy ceny...
0 0
reagovat

kyller

Tohle už mají pod palcem chlapci z AMC ;)
615094
Tohle už mají pod palcem chlapci z AMC *;)*
kyller
0 0
reagovat
Ja som to prestal sledovať v polovici prvej série. Mal som pocit, že autori chcú divákov zmasakrovať nudou.
615093
Ja som to prestal sledovať v polovici prvej série. Mal som pocit, že autori chcú divákov zmasakrovať nudou.
0 0
reagovat

TonyClifton

well, já na to nadávám kudy chodím (dle mého je to průměrná kvalita + rozpočet HBO)
615092
well, já na to nadávám kudy chodím (dle mého je to průměrná kvalita + rozpočet HBO)
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

:+
615089
*:+*
Tony
0 0
reagovat

GOT s04e01

Závěrečná linka mne bavila + scénky kde je Peter Dinklage, ale to je na jeden díl dost málo. Jako samostatnej díl to absolutně nefunguje, jde to odněkud nikam ve změti nesouvisejících scén. I když je to seriál, tak by měli jednotlivé díly aspoň trochu fungovat celistvě, což je tu na bodu mrazu. Schyluje se k něčemu zajímavému v knihách? Protože celý mi to přijde až na pár klíčových epizod jako prolog prologu k prologu prologu, po kterém přijde zase prolog prologu k prologu.
Je velice úsměvný, že se z toho dělá mimořádná popkulturní událost desetiletí, jasně, výprava je špičková, herci úžasní, ale v seriálovém měřítku to fakt nefunguje. A je šílený, že je hned po prvním dílu internet plnej gifů, screenů. Jestli se novému Hobbitovi vytýká roztahanost, tak tady bych se z toho posral. 5/10
615087
Závěrečná linka mne bavila + scénky kde je Peter Dinklage, ale to je na jeden díl dost málo. Jako samostatnej díl to absolutně nefunguje, jde to odněkud nikam ve změti nesouvisejících scén. I když je to seriál, tak by měli jednotlivé díly aspoň trochu fungovat celistvě, což je tu na bodu mrazu. Schyluje se k něčemu zajímavému v knihách? Protože celý mi to přijde až na pár klíčových epizod jako prolog prologu k prologu prologu, po kterém přijde zase prolog prologu k prologu. Je velice úsměvný, že se z toho dělá mimořádná popkulturní událost desetiletí, jasně, výprava je špičková, herci úžasní, ale v seriálovém měřítku to fakt nefunguje. A je šílený, že je hned po prvním dílu internet plnej gifů, screenů. Jestli se novému Hobbitovi vytýká roztahanost, tak tady bych se z toho posral. 5/10
GOT s04e01
0 0
reagovat

verbst

Zmiešané pocity... vždy je tam malá 1%tná šanca že to nebude peklo.
615070
Zmiešané pocity... vždy je tam malá 1%tná šanca že to nebude peklo.
verbst
0 0
reagovat

Battlestar Galactica

Okay, now I'm pissed!
Who's with me?

Silicon Valley
Hmm, The Internship roztáhlý na seriál, s míň sympatickým castem a skoro žádnejma vtipama? Chjo. Zatím teda palec nahoru nedám...
615064
[link="http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=116900"]Okay, now I'm pissed![/link] Who's with me? [b]Silicon Valley[/b] Hmm, The Internship roztáhlý na seriál, s míň sympatickým castem a skoro žádnejma vtipama? Chjo. Zatím teda palec nahoru nedám...
Battlestar Galactica
0 0
reagovat
got 4x1
10/10- tak voni se polepsili a uz i ty uvodnaky nemaj chybu. uz se tesim az si dam zejtra repete.
takhle se holt dokazu bavit jen u trunu. vtipny sceneky ( u toho jak byl jaime smutnej ze ma v kinzticce jen necelou jednu stranku a nakej jinej jouda ctyri, ...), drsnej zaverecnej fajt, roztaveni ledu. parada
- nejoblibenejsi postavy: jaime a cersei
- nejneoblibenejsi: dany a theon
taky se tesim co vyvede oberyn (knizku si prectu vzdycky az po skonceny serii)
615059
got 4x1 10/10- tak voni se polepsili a uz i ty uvodnaky nemaj chybu. uz se tesim az si dam zejtra repete. takhle se holt dokazu bavit jen u trunu. vtipny sceneky ( u toho jak byl jaime smutnej ze ma v kinzticce jen necelou jednu stranku a nakej jinej jouda ctyri, ...), drsnej zaverecnej fajt, roztaveni ledu. parada - nejoblibenejsi postavy: jaime a cersei - nejneoblibenejsi: dany a theon taky se tesim co vyvede oberyn (knizku si prectu vzdycky az po skonceny serii)
0 0
reagovat
Tak jsem konečně dohnal co jsem mohl, jen abych zjistil, že dnešek už dneska nezvládnu.

Arrow
Docela solidní díl. Úplně odvařenej jsem nebyl, ale Slade si to hrozně dává. Ví se, co bude s Royem?
A jsem jedinej, kterýmu přišla ta CEO pipina a její spolupráce se Sladem hrozně fail? Jako čekal jsem, že Olivera podrazí a společnost mu vezme, ale tohle... Meh.
Jinak to vypadá, že s matkou už je to zase cajk, uff.

HELIX
No, úplně nadávat se na to nedá. Nenudilo to, a bylo celkem fajn sledovat, že to asi jen tak narychlo vymyšlený nebylo. Pěkně to spělo do finále, na nelogičnostech taky ubrali a prostě docela fajn žánrovka. Za druhou řadu bych se nezlobil ;) 7/10

Chicago PD už ani nevím co tam bylo. Jo, počkat - vím. No, hmm. Asi mám moc volnýho času, že u tohodle pořád zůstávám. Myslím, že Fire už se touhle dobou vyprofilovalo celkem obstojně. Nevím, nevím jestli to tímhle tempem takhle půjde dál.

Justified
!!! !!! !!! !!! !!! To je neskutečná pecka. Raylan je díl od dílu nasranější, Ava a její linka začíná být zajímavější a Boyd asi provede něco hrozně badass.
Opět těch 40 minut uteklo šíleně rychle a přes léto si to dám celý asi znova. Masakr.

Vikings
Tady mě čekala dvojitá dávka a ani nevím, proč to vždycky tak oddaluju. Ta řežba v pětce je pro mě něco nepochopitelnýho (ve smyslu, proč to GoT nemá taky), a šestka - to setnutí jsem po durově kometáři čekal úplně někoho jinýho.
Je to pecka všech pecek. Ragnar je borec.
A Lagertha for the motherfucking win!!!

No nic. Zkusím před spaním asi ještě to Silicon Valley. A pokud neusnu, tak možná i ten Turn. Game of Thrones promine...

verbst out!
615056
Tak jsem konečně dohnal co jsem mohl, jen abych zjistil, že dnešek už dneska nezvládnu. [b]Arrow[/b] Docela solidní díl. Úplně odvařenej jsem nebyl, ale Slade si to hrozně dává. [spoiler]Ví se, co bude s Royem? A jsem jedinej, kterýmu přišla ta CEO pipina a její spolupráce se Sladem hrozně fail? Jako čekal jsem, že Olivera podrazí a společnost mu vezme, ale tohle... Meh. Jinak to vypadá, že s matkou už je to zase cajk, uff.[/spoiler] [b]HELIX[/b] No, úplně nadávat se na to nedá. Nenudilo to, a bylo celkem fajn sledovat, že to asi jen tak narychlo vymyšlený nebylo. Pěkně to spělo do finále, na nelogičnostech taky ubrali a prostě docela fajn žánrovka. Za druhou řadu bych se nezlobil *;)* 7/10 [b]Chicago PD[/b] už ani nevím co tam bylo. Jo, počkat - vím. No, hmm. Asi mám moc volnýho času, že u tohodle pořád zůstávám. Myslím, že Fire už se touhle dobou vyprofilovalo celkem obstojně. Nevím, nevím jestli to tímhle tempem takhle půjde dál. [b]Justified[/b] !!! !!! !!! !!! !!! To je neskutečná pecka. Raylan je díl od dílu nasranější, Ava a její linka začíná být zajímavější a Boyd asi provede něco hrozně badass. Opět těch 40 minut uteklo šíleně rychle a přes léto si to dám celý asi znova. Masakr. [b]Vikings[/b] Tady mě čekala dvojitá dávka a ani nevím, proč to vždycky tak oddaluju. Ta řežba v pětce je pro mě něco nepochopitelnýho (ve smyslu, proč to GoT nemá taky), a šestka - to setnutí jsem po durově kometáři čekal úplně někoho jinýho. Je to pecka všech pecek. Ragnar je borec. [spoiler]A Lagertha for the motherfucking win!!![/spoiler] No nic. Zkusím před spaním asi ještě to Silicon Valley. A pokud neusnu, tak možná i ten Turn. Game of Thrones promine... verbst out!
0 0
reagovat

JohnyD

Dost možná nejlepší díl. Manchester! :D
615055
Dost možná nejlepší díl. Manchester! *:D*
JohnyD
0 0
reagovat

Game of Thrones

Jinak je trochu škoda to řešit tady, když na TZ vyšla recenze už brzo odpoledne. Just sayin'. link
615053
Jinak je trochu škoda to řešit tady, když na TZ vyšla recenze už brzo odpoledne. Just sayin'. http://www.tvzone.cz/clanek/26291-hra-o-truny-uvod-4-rady/diskuze/
Game of Thrones
0 0
reagovat

GoT

Jo, dobrý. Taky potvrzuju HALovo příspěvek u mě to bylo přesně to samý - jak před rokem, tak před cca měsícem :+.

Každopádně: kde je Macejko? Rainmaker se snaží, ale na Mistra nemá ani omylem :D:+
615050
Jo, dobrý. Taky potvrzuju HALovo příspěvek u mě to bylo přesně to samý - jak před rokem, tak před cca měsícem *:+*. Každopádně: kde je Macejko? Rainmaker se snaží, ale na Mistra nemá ani omylem *:D**:+*
GoT
0 0
reagovat

TonyClifton

Vitaj do klubu.

U Broenu ti to nemá ani prečo vadiť, pretože je to o polovičku kratšie ako The Killing a verím, že keby tvorcovia vypustia vatu a nechajú to najlepšie z oboch sérii, tak by som bol asi rovnako nadšený ako u Broenu resp. by to bolo na viac ako 7.

Preto v tomto najlepšie funguje tretia séria, ktorá má len 12 častí a je to naozaj poznať aj keď to finále ťa pravdepodobne sklame. K výbornému duu sa naviac pridáva skvelý a diabolský Sarsgaard :+

Snabba Cash :+
615048
Vitaj do klubu. U Broenu ti to nemá ani prečo vadiť, pretože je to o polovičku kratšie ako The Killing a verím, že keby tvorcovia vypustia vatu a nechajú to najlepšie z oboch sérii, tak by som bol asi rovnako nadšený ako u Broenu resp. by to bolo na viac ako 7. Preto v tomto najlepšie funguje tretia séria, ktorá má len 12 častí a je to naozaj poznať aj keď to finále ťa pravdepodobne sklame. K výbornému duu sa naviac pridáva skvelý a diabolský Sarsgaard *:+* Snabba Cash *:+*
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony Clifton

Jó, skús Snabba Cash. A RoboCopa. :)
615047
Jó, skús Snabba Cash. A RoboCopa. *:)*
Tony Clifton
0 0
reagovat

Kauza RainMakeR

Zrejme dostaneme repete reakcií na WD: "Dnes taková klidná část, moc se tam toho nedělo, ale ten KONEC slibuje do budoucna velký masakr!!!"
615046
Zrejme dostaneme repete reakcií na WD: "Dnes taková klidná část, moc se tam toho nedělo, ale ten KONEC slibuje do budoucna velký masakr!!!"
Kauza RainMakeR
0 0
reagovat

TonyClifton

Vím, je to správnej týpek. Zkus si s ním dát Snadný prachy tam taky těžce vládne. Pokud se v Hollywoodu uchytí tak je z něj za pár let hvězda, možná v podobným stylu jako Downey.
615045
Vím, je to správnej týpek. Zkus si s ním dát [link="http://www.csfd.cz/film/273163-snadny-prachy/"]Snadný prachy[/link] tam taky těžce vládne. Pokud se v Hollywoodu uchytí tak je z něj za pár let hvězda, možná v podobným stylu jako Downey.
TonyClifton
0 0
reagovat
To porovnání Broenu a Killing jste napsal moc hezky, pane Clifton. Moc hezky.
615044
To porovnání Broenu a Killing jste napsal moc hezky, pane Clifton. Moc hezky.
0 0
reagovat

GoT

Za mě rozhodně příjemný začátek sezony a velký souhlas s HALem.
615041
Za mě rozhodně příjemný začátek sezony a velký souhlas s HALem.
GoT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se