Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36361 - 36380 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

... a spin-off s Karsovejma začátkama ;).
Ne, nestraš...
615133
... a spin-off s Karsovejma začátkama *;)*. Ne, nestraš...
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Axis

Pokud se pravidelně radí např. s Christopherem Lee, jak dodržovat správnou životosprávu, nevidím v tom problém :D.
615132
Pokud se pravidelně radí např. s Christopherem Lee, jak dodržovat správnou životosprávu, nevidím v tom problém *:D*.
Axis
0 0
reagovat

Davies182

Hi hi :D
RainMakeR
Ještě by měl napsat dvě (tzn 4 knihy):
Vichry zimy ( The Winds of Winter)
Sen o jaru ( A Dream of Spring)
Mezi čtvrtou a pátou měl pět let, je mu 66 let do toho píše novely a spolupodílí se na scénářích, nu chci ho vidět.
615130
Hi hi *:D* [b]RainMakeR[/b] Ještě by měl napsat dvě (tzn 4 knihy): Vichry zimy ( The Winds of Winter) Sen o jaru ( A Dream of Spring) Mezi čtvrtou a pátou měl pět let, je mu 66 let do toho píše novely a spolupodílí se na scénářích, nu chci ho vidět.
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Tak těch 14 sezón si umím představit u Kola času nebo Malazu.:D
615131
Tak těch 14 sezón si umím představit u Kola času nebo Malazu.*:D*
Davies182
0 0
reagovat
... o deset let později:

"S014E01: Jóóóó! Jo! Je to tam! Nehorázně nadupanej díl, takhle má vypadat dechberoucí start nový řady mýho nejoblíbenějšího seriálu!! Atmosféra houstne - možná jsme se dočkali o něco více kecání mezi postavami než obvykle, ale v příští epizodě už se to konečně rozjede, a bude to masakrrrr! Jako ta scéna s drakama?!?! Go HBO go!!"
615129
... o deset let později: "[b]S014E01:[/b] Jóóóó! Jo! Je to tam! Nehorázně nadupanej díl, takhle má vypadat dechberoucí start nový řady mýho nejoblíbenějšího seriálu!! Atmosféra houstne - možná jsme se dočkali o něco více kecání mezi postavami než obvykle, ale v příští epizodě už se to konečně rozjede, a bude to masakrrrr! Jako ta scéna s drakama?!?! Go HBO go!!"
0 0
reagovat

RainMakeR

Sami tvůrci to chtějí ukončit po sedmi sezónách.
A Martin by chtěl nějaký zakončovací film ("Dragons get REAL big, you know.")

Uvidíme, jaká bude situace za rok.

615128
Sami tvůrci to chtějí ukončit po sedmi sezónách. A Martin by chtěl nějaký zakončovací film ("Dragons get REAL big, you know.") Uvidíme, jaká bude situace za rok.
RainMakeR
0 0
reagovat
no to je jasný, každou knížku ted rozdělí na 2 serie to aby měli čas než Martin dopíše ten poslední díl
za mě rozhodně paráda :+
615127
no to je jasný, každou knížku ted rozdělí na 2 serie to aby měli čas než Martin dopíše ten poslední díl za mě rozhodně paráda *:+*
0 0
reagovat
Pozvedněte sklenku dornského. Hra o Trůny obnovena pro 5. a 6. sezónu.
Nečekaně.
615126
Pozvedněte sklenku dornského. Hra o Trůny obnovena pro 5. a 6. sezónu. Nečekaně.
0 0
reagovat

Davies182

Právě první dvě knihy (možná i kus třetí) jsou v serii nadprůměr, už jsem to tu psal hodněkrát Martin pak sklouzne k sebeopájení se svým dílem a grafomanství. Dám pravou kouli na to, že dřív umře než aby to nějak rozumně uzavřel a dopsal.
A s knížní středozemí bych to nesrovnával, možná se serií Belagariad.
615125
Právě první dvě knihy (možná i kus třetí) jsou v serii nadprůměr, už jsem to tu psal hodněkrát Martin pak sklouzne k sebeopájení se svým dílem a grafomanství. Dám pravou kouli na to, že dřív umře než aby to nějak rozumně uzavřel a dopsal. A s knížní středozemí bych to nesrovnával, možná se serií Belagariad.
Davies182
0 0
reagovat

GoTy

Knihy nejsou špatný, přečetl jsem dvojku... nemít v knihovničce nic jinýho nepřečtenýho, jdu do toho dál, takhle ale radši doženu co mám, a pak se vrátím k těm desítkám jinejm, lepším fantasy (nemusim to jméno psát, že ne?), který jsem už přelouskal ;).
Prostě bavilo mě to číst, ale dost si vybírám a investuju radši čas do čtiva, co mi přijde atraktivnější, vděčnější, a... zábavnější :o. Martin totiž ani zdaleka není mezi mejma osobníma TOP věcma, co jsem kdy přelít očima.

Se seriálem nemám nejmenší problém :+.
615123
Knihy nejsou špatný, přečetl jsem dvojku... nemít v knihovničce nic jinýho nepřečtenýho, jdu do toho dál, takhle ale radši doženu co mám, a pak se vrátím k těm desítkám jinejm, lepším fantasy (nemusim to jméno psát, že ne?), který jsem už přelouskal *;)*. Prostě bavilo mě to číst, ale dost si vybírám a investuju radši čas do čtiva, co mi přijde atraktivnější, vděčnější, a... zábavnější *:o*. Martin totiž ani zdaleka není mezi mejma osobníma TOP věcma, co jsem kdy přelít očima. Se seriálem nemám nejmenší problém *:+*.
GoTy
0 0
reagovat
link

Gorecki
Jasně, zlatej střed je asi nejlepší, taky mám pár takových seriálů... Třeba teďka koukám na AHS a i když vím, že to není nic převratného, tak prostě těh 12 dílů ročně nějaké s přítelkyní dáme... 8)
615109
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6w8Pd8_700b.jpg [b]Gorecki[/b] Jasně, zlatej střed je asi nejlepší, taky mám pár takových seriálů... Třeba teďka koukám na AHS a i když vím, že to není nic převratného, tak prostě těh 12 dílů ročně nějaké s přítelkyní dáme... *8)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

COŽE!!! Že je to nějakej metahumor, kterýmu nerozumim....:o
615108
COŽE!!! Že je to nějakej metahumor, kterýmu nerozumim....*:o*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Pro mě je to seriál desetiletí, zatím si budu stát. A knihy řadím dokonce nad Středozem a to je co říci.
615107
Pro mě je to seriál desetiletí, zatím si budu stát. A knihy řadím dokonce nad Středozem a to je co říci.
0 0
reagovat

TonyClifton

Knižní serii mám dočtenou po "zatím" poslední stránku a svědomitě můžu prohlásit:
Ne k ničemu "opravdu velkému" se neschyluje a bohužel to jede v kolejích prolog k prologu
Poslední knížky mě spíše bavili postavami, které jsem měl a mám rád (Chaime a jeho zábavná sestřička, Ohař, Tyrrion, Jorah a možná Arya). Dlouhodobě se spíš kloním k názoru že jde o jakousi kroniku fiktivního království než románová četba, která by mě měla držet za koule od první po poslední stranu. U Kosma se taky budete celkem bavit co a jak se v globálu dějin děje ale nic víc.

BTW přeobsazení Daria je fail.
615106
Knižní serii mám dočtenou po "zatím" poslední stránku a svědomitě můžu prohlásit: [spoiler]Ne k ničemu "opravdu velkému" se neschyluje a bohužel to jede v kolejích prolog k prologu[/spoiler] Poslední knížky mě spíše bavili postavami, které jsem měl a mám rád (Chaime a jeho zábavná sestřička, Ohař, Tyrrion, Jorah a možná Arya). Dlouhodobě se spíš kloním k názoru že jde o jakousi kroniku fiktivního království než románová četba, která by mě měla držet za koule od první po poslední stranu. U Kosma se taky budete celkem bavit co a jak se v globálu dějin děje ale nic víc. BTW přeobsazení Daria je fail.
TonyClifton
0 0
reagovat

Gorecki

Nemusela by být nutně v jednom díle, ale kdyby to tam bylo 3x po patnácti minutách, bylo by to imho lepší, než když k němu skočí vždy na minutu (říkám, je tam skok na Samovu linku jen proto abychom zjistili že šel lesem a teď došel až ke zdi... NIC VÍC a skočí se pryč... proč to tam proboha bylo?).
"pozri si to v celku" - pokud to nefunguje po dílech, tak je to špatný seriál, minimálně dost špatný na to aby se z něj nemuselo dělat to co se z něj dělá.
615105
Nemusela by být nutně v jednom díle, ale kdyby to tam bylo 3x po patnácti minutách, bylo by to imho lepší, než když k němu skočí vždy na minutu (říkám, je tam skok na Samovu linku jen proto abychom zjistili že šel lesem a teď došel až ke zdi... NIC VÍC a skočí se pryč... proč to tam proboha bylo?). "pozri si to v celku" - pokud to nefunguje po dílech, tak je to špatný seriál, minimálně dost špatný na to aby se z něj nemuselo dělat to co se z něj dělá.
Gorecki
0 0
reagovat

Gonzi

Ako by si potom v ramci jednej linky odkazoval na udalosti, ktore sa povedzme udeju az v inej linke? A ak by som mal povedzme druhy diel cely o Johnovi Snowovi, v osmom by som uz ani nevedel, ze nejaka taka postava existuje. Ak ti vadi tento styl skakania, ze v kazdom dieli sa nejako posunie jedna linka postav, pockaj si na zaver serie a pozri si to v celku ako keby si cital knihu:)
615104
Ako by si potom v ramci jednej linky odkazoval na udalosti, ktore sa povedzme udeju az v inej linke? A ak by som mal povedzme druhy diel cely o Johnovi Snowovi, v osmom by som uz ani nevedel, ze nejaka taka postava existuje. Ak ti vadi tento styl skakania, ze v kazdom dieli sa nejako posunie jedna linka postav, pockaj si na zaver serie a pozri si to v celku ako keby si cital knihu:)
Gonzi
0 0
reagovat

Godlike

a) čekám že seriál funguje v rámci epizody a v rámci série (tzn epizoda má pointu a série končí něčím, k čemu se celou dobu šlo) a seriály které to nemají mi vadí obecně.
b) GoT tohle nedodržuje v opravdu velkém stylu. Má v podstatě nekonečnou linku (zvlášť když člověk začne řešit i historii světa) a v rámci epizod místo focusu na konkrétní linky skáče po x postavách a často se tam nic nedozvíme (příklad z třetí řady: skok na samovu linku... jéééé, zeď.... konec linky)...
c) Je mi jedno, jak je to v knihách, protože knihu můžu z podstaty média vzít a číst v kuse dokud ji nedočtu a pak jen čekat na další, navíc co funguje v knize nemusí fungovat ve filmu a co funguje ve filmu nemusí fungovat v seriálu a co funguje v seriálu nemusí fungovat ve hře... nemyslím si že je jakkoli dobrý nápad vzít knihu a vyprávění přepsat podle knihy do scénáře, aniž bych vše vhodně nepřeházel pro dané médium a silně věřím tomu, že v tom je největší problém. Kompletně celé dílo je děláno stylem "meanwhile in ...", čímž to prostě ztrácí gradaci, pointu atd. (myslím si že celou linku Johna Snowa bych si například řádově mnohem více užil v rámci jedné epizody na toto zaměřené.)
d) tyto body by platily výrazně méně (kromě toho že to je z principu nekonečná kronika nějakého světa), kdybych série viděl v kuse - toto ale NENÍ to jak se na to "má" dívat (je to seriál kvůli kterému si má seriál každou neděli večer pustit TV, ne čekat až to vyjde celé a stáhnout/koupit blučka).

PS: pořád na to koukám a když jsem si včera před dílem pustil nějaké recapy přechozích tří sérií, tak mě to řazení a pointování mrzí o to víc.
615103
a) čekám že seriál funguje v rámci epizody a v rámci série (tzn epizoda má pointu a série končí něčím, k čemu se celou dobu šlo) a seriály které to nemají mi vadí obecně. b) GoT tohle nedodržuje v opravdu velkém stylu. Má v podstatě nekonečnou linku (zvlášť když člověk začne řešit i historii světa) a v rámci epizod místo focusu na konkrétní linky skáče po x postavách a často se tam nic nedozvíme (příklad z třetí řady: skok na samovu linku... jéééé, zeď.... konec linky)... c) Je mi jedno, jak je to v knihách, protože knihu můžu z podstaty média vzít a číst v kuse dokud ji nedočtu a pak jen čekat na další, navíc co funguje v knize nemusí fungovat ve filmu a co funguje ve filmu nemusí fungovat v seriálu a co funguje v seriálu nemusí fungovat ve hře... nemyslím si že je jakkoli dobrý nápad vzít knihu a vyprávění přepsat podle knihy do scénáře, aniž bych vše vhodně nepřeházel pro dané médium a silně věřím tomu, že v tom je největší problém. Kompletně celé dílo je děláno stylem "meanwhile in ...", čímž to prostě ztrácí gradaci, pointu atd. (myslím si že celou linku Johna Snowa bych si například řádově mnohem více užil v rámci jedné epizody na toto zaměřené.) d) tyto body by platily výrazně méně (kromě toho že to je z principu nekonečná kronika nějakého světa), kdybych série viděl v kuse - toto ale NENÍ to jak se na to "má" dívat (je to seriál kvůli kterému si má seriál každou neděli večer pustit TV, ne čekat až to vyjde celé a stáhnout/koupit blučka). PS: pořád na to koukám a když jsem si včera před dílem pustil nějaké recapy přechozích tří sérií, tak mě to řazení a pointování mrzí o to víc.
Godlike
0 0
reagovat

Mildik

Only a Sith deals in absolutes...
Este je tu tretia skupina, ktoru to "iba" stale normalne bavi.:)
615102
Only a Sith deals in absolutes... Este je tu tretia skupina, ktoru to "iba" stale normalne bavi.*:)*
Mildik
0 0
reagovat

HIMYM s09

Dal som to až teraz, naraz v priebehu 3 dní. Najprv musím uviesť, že je možné, že som uronil slzu, i dve, možno i viac. Nie som si istý. Pošlem na to tým vedcov!
Každopádne. Podľa mňa to v posledných 2-3 sériách išlo až nechutne dolu vodou, a pri niektorých dieloch som cítil až fyzickú bolesť. Avšak ten koncept jedného víkendu v deviatej sérií výborne sedel a kvalitatívne si ju radím medzi tie najlepšie, zachraňuje to ale najmä niekoľko posledných častí.
Keď sa snažili robiť humory nasilu, škrípal som zubami. Táto sérka musel prekonať nejaký rekord v počte running-jokeov. Čo ma ale prevapivo hodne bavilo, boli tie vážne časti, a tie silno romantické boli v rámci štandardu. Proste vždy keď zvážneli, ako napr. pri Matkinom príhovore k Maxovi (tá časť ma fakt dostala nepripraveného) tal som na to čumel s padlou sánkou, ako to zo seba dokázali vysúkať. A čím viac sa blíži koniec, tým viac to zvážnie a tým je to lepšie. No a posledné dva diely potom fungujú na výbornú.
Matka je strašne sympatická a to jak pospájali tie rôzne epizódky mi prišlo milé.
Akokoľvek odvážne a skvelé mi prišlo to úplne úplné zakončenie, už vôbec nemám chuť vidieť viac z tohto seriálu, a neviem sa rozhodnúť či je to dobrá alebo zlá vec.
i tak si ale želám aby išli do toho ešte tvrdšie a z toho momentu keď zomrela matka vysúkali viac a urobili z toho vlastnú scénu

615099
Dal som to až teraz, naraz v priebehu 3 dní. Najprv musím uviesť, že je možné, že som uronil slzu, i dve, možno i viac. Nie som si istý. Pošlem na to tým vedcov! Každopádne. Podľa mňa to v posledných 2-3 sériách išlo až nechutne dolu vodou, a pri niektorých dieloch som cítil až fyzickú bolesť. Avšak ten koncept jedného víkendu v deviatej sérií výborne sedel a kvalitatívne si ju radím medzi tie najlepšie, zachraňuje to ale najmä niekoľko posledných častí. Keď sa snažili robiť humory nasilu, škrípal som zubami. Táto sérka musel prekonať nejaký rekord v počte running-jokeov. Čo ma ale prevapivo hodne bavilo, boli tie vážne časti, a tie silno romantické boli v rámci štandardu. Proste vždy keď zvážneli, ako napr. pri [spoiler]Matkinom príhovore k Maxovi (tá časť ma fakt dostala nepripraveného)[/spoiler] tal som na to čumel s padlou sánkou, ako to zo seba dokázali vysúkať. A čím viac sa blíži koniec, tým viac to zvážnie a tým je to lepšie. No a posledné dva diely potom fungujú na výbornú. Matka je strašne sympatická a to jak pospájali tie rôzne epizódky mi prišlo milé. Akokoľvek odvážne a skvelé mi prišlo to úplne úplné zakončenie, už vôbec nemám chuť vidieť viac z tohto seriálu, a neviem sa rozhodnúť či je to dobrá alebo zlá vec. [spoiler]i tak si ale želám aby išli do toho ešte tvrdšie a z toho momentu keď zomrela matka vysúkali viac a urobili z toho vlastnú scénu[/spoiler]
HIMYM s09
0 0
reagovat

Godlike

615098
[link="http://www.rounds.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/justin-bieber-fans2.jpg"]pozitivní tábor...[/link]
Godlike
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se