Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36341 - 36360 Napsat příspěvek

Agenti S.H.I.E.L.D. - už čoskoro na JOJke

link

No, jsem zvědavý na dabing.:D
615185
[link="https://www.youtube.com/watch?v=m-u7aBnU3XQ"]link[/link] No, jsem zvědavý na dabing.*:D*
Agenti S.H.I.E.L.D. - už čoskoro na JOJke
0 0
reagovat

Justified

:+Didn't I tell you, that you were gonna wish I killed you? well... don't you?
615184
*:+*[spoiler]Didn't I tell you, that you were gonna wish I killed you? well... don't you?[/spoiler]
Justified
0 0
reagovat
Já to tam neměl, pak jsem to našel a byla to ztráta času :))
615180
Já to tam neměl, pak jsem to našel a byla to ztráta času *:))*
0 0
reagovat

Gonzi

já tam měl scénu, jak se Ward podívá do kamery a konec.
615179
já tam měl scénu, jak se Ward podívá do kamery a konec.
Gonzi
0 0
reagovat

Agents of SHIELD

Díl dobrý. Až jsem nečekal, že to bude navazovat na Capa takhle rychle.

Co se týče spoilerů, tak si člověk nevybere, jedno spoileruje druhé.
615177
Díl dobrý. Až jsem nečekal, že to bude navazovat na Capa takhle rychle. Co se týče spoilerů, tak si člověk nevybere, jedno spoileruje druhé.
Agents of SHIELD
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

a) Kontrola ripu - opravdu to skončilo "we will be back in the moment" aniž by tam bylo cokoli dál?
b) Ono se tam začalo i zabíjet... nice.
c) Jinak pořád stejná věc, možná trochu lepší než v začátku, ale pořád stejná liga.
615176
a) Kontrola ripu - opravdu to skončilo "we will be back in the moment" aniž by tam bylo cokoli dál? b) Ono se tam začalo i zabíjet... nice. c) Jinak pořád stejná věc, možná trochu lepší než v začátku, ale pořád stejná liga.
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat

TedGeorge

Myslím, že tomu, co myslíš, se asi nedalo vyhnout a i komentář pode mnou to potvrdil, ale tak stejně zkusím vydržet ;) Zas nejde o Hru o trůny nebo tak něco ... :))
615174
Myslím, že tomu, co myslíš, se asi nedalo vyhnout a i komentář pode mnou to potvrdil, ale tak stejně zkusím vydržet *;)* Zas nejde o Hru o trůny nebo tak něco ... *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat

killerzeli

Podle toho co sem četl o Agents by ses připravil o jedno z překvapení ve filmu. Pokud o Capovi skoro nic nevíš, tak spíš asi ne...
615173
Podle toho co sem četl o Agents by ses připravil o jedno z překvapení ve filmu. Pokud o Capovi skoro nic nevíš, tak spíš asi ne...
killerzeli
0 0
reagovat
A můžu vidět Agents, když se na Kapitána chystám až příští týden?
615172
A můžu vidět Agents, když se na Kapitána chystám až příští týden?
0 0
reagovat

xxendxx

já z newsroomu viděl asi 3 díly.
615171
já z newsroomu viděl asi 3 díly.
xxendxx
0 0
reagovat

Newsroom S2 (1,5)

jsem v půlce a někdo tu tvrdil, že ženský postavy přestanou bejt afektovaný krávy... nejen že se tak neděje, ale navíc se stávaj afektovaný krávy i z chlapů... Epizody "přesvědčíme hipsterku z Obsaďte Wallstreet, aby nám dohodila nějakýho maníka" a "divnej černoch s ošklivkou betty na safari v africe" byly k nepřežití. Obzvlášť když je to proložený eskapádama Jima na výletě v autobuse... Kde jsou zprávy? kde je Jeff Deniels? Kde je ten starej týpek s motýlkem, kterej tomu dává ty koule? To nemaj prachy, že jsou tam jen takový jejich štěky? Jak mi první série přišla děsně růměrná, tak tohle už nemá nic z toho, co se mi na tý první líbilo. Žádný zajímavý "skutečný" případy, o kterejch vysílat, málo milionáře z chatrče, málo motýlkáře, hromada milostejch blábolů o ničem mezi afektovanejma idiotama zralejma na psychiatra... jsem rozladěn, snad bude druhá půlka série lepší.

(jak může někdo adorovat Newsroom a zároveň hejtovat GoT, to fakt nechápu)
615170
jsem v půlce a někdo tu tvrdil, že ženský postavy přestanou bejt afektovaný krávy... nejen že se tak neděje, ale navíc se stávaj afektovaný krávy i z chlapů... Epizody "přesvědčíme hipsterku z Obsaďte Wallstreet, aby nám dohodila nějakýho maníka" a "divnej černoch s ošklivkou betty na safari v africe" byly k nepřežití. Obzvlášť když je to proložený eskapádama Jima na výletě v autobuse... Kde jsou zprávy? kde je Jeff Deniels? Kde je ten starej týpek s motýlkem, kterej tomu dává ty koule? To nemaj prachy, že jsou tam jen takový jejich štěky? Jak mi první série přišla děsně růměrná, tak tohle už nemá nic z toho, co se mi na tý první líbilo. Žádný zajímavý "skutečný" případy, o kterejch vysílat, málo milionáře z chatrče, málo motýlkáře, hromada milostejch blábolů o ničem mezi afektovanejma idiotama zralejma na psychiatra... jsem rozladěn, snad bude druhá půlka série lepší. (jak může někdo adorovat Newsroom a zároveň hejtovat GoT, to fakt nechápu)
Newsroom S2 (1,5)
0 0
reagovat

speta.jr

Clairvoyant je agent John Garrett. Na konci se zmínili, že Kapitán Amerika sundal tři Helicarriery a Fury je mrtvý. Jejich letadlo je rozstřílené na cucky. Nakonec Garretta a další členy HYDRY zatkli. Agentka Hand se s ním vydala letadlem někde do vězení. Ward se nabídl, že poletí s nimi. Úplně nakonec Ward všechny odprásknul včetně té agentky a osvobodil Garretta. Coulsonův tým jde underground. Hail Hydra.
615167
[spoiler]Clairvoyant je agent John Garrett. Na konci se zmínili, že Kapitán Amerika sundal tři Helicarriery a Fury je mrtvý. Jejich letadlo je rozstřílené na cucky. Nakonec Garretta a další členy HYDRY zatkli. Agentka Hand se s ním vydala letadlem někde do vězení. Ward se nabídl, že poletí s nimi. Úplně nakonec Ward všechny odprásknul včetně té agentky a osvobodil Garretta. Coulsonův tým jde underground. Hail Hydra.[/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Spoilers please, na serial se divat nehodlam ale zajima me jak navazali...
615165
Spoilers please, na serial se divat nehodlam ale zajima me jak navazali...
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Agents of H.Y.D.R.A.

Shit was good, son! :+
615164
Shit was good, son! *:+*
Agents of H.Y.D.R.A.
0 0
reagovat

GoT

Game of Thrones - kuřata :D
(mírné spoilery z aktuálního dílu)
615147
[link="http://youtu.be/sJCBRepFi2g?t=17s"]Game of Thrones - kuřata[/link] *:D* (mírné spoilery z aktuálního dílu)
GoT
0 0
reagovat

HAL

Teda vcelku dobrá teorie. Pokud se to tak stane tak Martina věrní fanoušci umlátí čepicema nebo dopadne jako v South Parku :)
1. Taky si to myslím...což je zvláštní
2. No nevim...
615145
Teda vcelku dobrá teorie. Pokud se to tak stane tak Martina věrní fanoušci umlátí čepicema nebo dopadne jako v South Parku *:)* [spoiler]1. Taky si to myslím...což je zvláštní 2. No nevim...[/spoiler]
HAL
0 0
reagovat

Axis

Nejnovější teorie která mne včera napadla :))
Bran svým mind control ovládne vrchního bílého chodce a s ním i celou jeho armádu, a rozdá si to s armádou draků, přičemž zbytek světa při tom jaksi mimochodem úplně vyhladí. A Arya zjistí že ji sadismus fakt baví, a hned po zabití Joffreyho převezme jeho místo a styl vlády :D
615143
Nejnovější teorie která mne včera napadla :)) [spoiler]Bran svým mind control ovládne vrchního bílého chodce a s ním i celou jeho armádu, a rozdá si to s armádou draků, přičemž zbytek světa při tom jaksi mimochodem úplně vyhladí. A Arya zjistí že ji sadismus fakt baví, a hned po zabití Joffreyho převezme jeho místo a styl vlády *:D*[/spoiler]
Axis
0 0
reagovat

HAL

S první půlkou jakž takž souhlasím. Koukatelný by to asi bylo, ale zajímalo by mě jak dlouho by to diváci vydrželi, dřív nebo později by se z toho stala nuda.

Ad hlavní příběh, jde o nemrtvé chodce a s nima se prostě Martin musí nějak vypořádat. Podružně jde o vládce Železného trůnu a chci Vás vidět až se pročtete/prokoukáte k jednomu velmi zábavnýmu twistu v poslední knížce.
615138
S první půlkou jakž takž souhlasím. Koukatelný by to asi bylo, ale zajímalo by mě jak dlouho by to diváci vydrželi, dřív nebo později by se z toho stala nuda. Ad hlavní příběh, jde o nemrtvé chodce a s nima se prostě Martin musí nějak vypořádat. Podružně jde o vládce Železného trůnu a chci Vás vidět až se pročtete/prokoukáte k jednomu velmi zábavnýmu twistu v poslední knížce.
HAL
0 0
reagovat
Davies: To ma bejt takova podprahova narazka na nefuncknost HBO GO vzdycky kdyz vyjde nova epizoda? :D
615136
Davies: To ma bejt takova podprahova narazka na nefuncknost HBO GO vzdycky kdyz vyjde nova epizoda? *:D*
0 0
reagovat

Davies182

Bude moc úchylné když řeknu že i tohle bych bral všemi deseti?

Protože může kdo chce odsuzovat GoT jako telenovelu - a já s ním budu do značné míry souhlasit - ale k čertu, vždyť právě to je super. Byla by to telenovela z "reálného" drsného fantasy středověku, s magií, souboji, draky, děvkami, intrikami, a občas i nějakou tou bitvou! Nerad tu Ravenhornovatím, ale co se na tom komu může nelíbit?

"Hlavní" příběh v tradičním smyslu by tam mohl být vedlejší, vždyť jak to i se skutečnou historií chodí - věci se dějí a dít se budou i dál. Žádný konec, žádné velké finále, klidně to opravdu může být nekonečný seriál - jen jedna linka vyvrcholí, a jiná nastoupí na její místo. Jedna postava umře, jiná se objeví nová.
Nedívám se na to proto že "jednou" se tam určitě stane něco zajímavého - dívám se na to protože mě dost baví i to co už se tam děje teď.
615135
Bude moc úchylné když řeknu že i tohle bych bral všemi deseti? Protože může kdo chce odsuzovat GoT jako telenovelu - a já s ním budu do značné míry souhlasit - ale k čertu, vždyť právě to je super. Byla by to telenovela z "reálného" drsného fantasy středověku, s magií, souboji, draky, děvkami, intrikami, a občas i nějakou tou bitvou! Nerad tu Ravenhornovatím, ale co se na tom komu může nelíbit? "Hlavní" příběh v tradičním smyslu by tam mohl být vedlejší, vždyť jak to i se skutečnou historií chodí - věci se dějí a dít se budou i dál. Žádný konec, žádné velké finále, klidně to opravdu může být nekonečný seriál - jen jedna linka vyvrcholí, a jiná nastoupí na její místo. Jedna postava umře, jiná se objeví nová. Nedívám se na to proto že "jednou" se tam určitě stane něco zajímavého - dívám se na to protože mě dost baví i to co už se tam děje teď.
Davies182
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se