Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36281 - 36300 Napsat příspěvek

Axis

Tak Lindenový uplně fanoušek nejsem, přijde mi,že se většinou jako děsná **** a umí krotit emoce ještě hůř jak já. :D
Ale Holder je uplně jiná liga a doufám, že dostane víc prostoru v příští řadě.
615439
Tak Lindenový uplně fanoušek nejsem, přijde mi,že se většinou jako děsná **** a umí krotit emoce ještě hůř jak já. *:D* Ale Holder je uplně jiná liga a doufám, že dostane víc prostoru v příští řadě.
Axis
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak ještě že tak, po dvou řadách si na fanouška Holdera s Lindenovou (celá její anabáze se sociálkou je taky príma) moc nevypadal. Jinak Pushera celou trilogii. Bezvadně to celé zapadne kolečko po kolečku, s prvním dealerem až po srbskýho mafiána.
615436
Tak ještě že tak, po dvou řadách si na fanouška Holdera s Lindenovou (celá její anabáze se sociálkou je taky príma) moc nevypadal. Jinak Pushera celou trilogii. Bezvadně to celé zapadne kolečko po kolečku, s prvním dealerem až po srbskýho mafiána.
TonyClifton
0 0
reagovat

Game of Thrones

Krásná to svatba. Úplně mě dojala.
615434
Krásná to svatba. Úplně mě dojala.
Game of Thrones
0 0
reagovat

The Killing s03

Překvapivě nejlepší řada. Překvapivě protože nejede podle originálu. Joel Kinnaman je fakt Bůh, ten jeho přerod ve slušňáka a zase zpátky v rozervanýho bývalýho feťáka jsem doslova hltal.
Nevím, takhle mne dostal třeba Mads Mikkelsen v Pusherovi. (kdo neviděl doporučuju všema dvaceti, navíc jsem teď zpětně zjistil, že mu tam dělal parťáka Martin Rohde !!! a připadám si jako kretén, že jsem ho nepoznal už v Broenu. :-) )
Fakt se nad ním nechci moc rozplývat, ale Holder tam prostě kraloval všechny 3 sezony a obstojnou konkurencí mu byl až Peter Sarsgaard, kterej to odehrál neskutečně, žral jsem mu každou vteřinu, co byl v záběru. Ten přerod od sráče, kterýho odsuzujete až po člověka, kterýho je vám nejvíc líto za celý 3 řady. No musim přiznat, že jsem ho málem obrečel.
A jestli mne mimo Holdera něco nejvíc bavilo všechny 3 řady, tak to bylo právě to téma "Myslíte si na základě pár nepřímejch útržkovitejch důkazů, že jsem vinen? Odsuďte mne jako největšího hajzla, abyste se v příštím díle dozvěděli, že jsem vlastně strašnej správňák a hajzl je někdo jinej" Tady přiznávám, že jsem si od začátku druhé a třetí řady skálopevně myslel, že vrahem je Holderům parťák, resp. poradce radního a taky když se vrátím k prvním dvěma řadám, tak si sypu popel na hlavu, že jsem nic nepoznal na Terry, ta to prostě odehrála špičkoidně. V tomhle mne tvůrci vykoupali solidně. Jinak mne ve vedlejších rolích hodně bavila ve 3: řadě Bullet a Holderův parťák, jehož roli si Gregg Henry vyloženě užíval. 3. řada je za solidních 90% a musím zvednout celkové hodnocení. 8/10
615433
Překvapivě nejlepší řada. Překvapivě protože nejede podle originálu. Joel Kinnaman je fakt Bůh, ten jeho přerod ve slušňáka a zase zpátky v rozervanýho bývalýho feťáka jsem doslova hltal. Nevím, takhle mne dostal třeba Mads Mikkelsen v Pusherovi. (kdo neviděl doporučuju všema dvaceti, navíc jsem teď zpětně zjistil, že mu tam dělal parťáka Martin Rohde !!! a připadám si jako kretén, že jsem ho nepoznal už v Broenu. :-) ) Fakt se nad ním nechci moc rozplývat, ale Holder tam prostě kraloval všechny 3 sezony a obstojnou konkurencí mu byl až Peter Sarsgaard, kterej to odehrál neskutečně, žral jsem mu každou vteřinu, co byl v záběru. [spoiler]Ten přerod od sráče, kterýho odsuzujete až po člověka, kterýho je vám nejvíc líto za celý 3 řady. No musim přiznat, že jsem ho málem obrečel. [/spoiler] A jestli mne mimo Holdera něco nejvíc bavilo všechny 3 řady, tak to bylo právě to téma "Myslíte si na základě pár nepřímejch útržkovitejch důkazů, že jsem vinen? Odsuďte mne jako největšího hajzla, abyste se v příštím díle dozvěděli, že jsem vlastně strašnej správňák a hajzl je někdo jinej" Tady přiznávám, že jsem si od začátku druhé a třetí řady skálopevně myslel, že vrahem je [spoiler]Holderům parťák, resp. poradce radního a taky když se vrátím k prvním dvěma řadám, tak si sypu popel na hlavu, že jsem nic nepoznal na Terry, ta to prostě odehrála špičkoidně. [/spoiler] V tomhle mne tvůrci vykoupali solidně. Jinak mne ve vedlejších rolích hodně bavila ve 3: řadě Bullet a Holderův parťák, jehož roli si Gregg Henry vyloženě užíval. 3. řada je za solidních 90% a musím zvednout celkové hodnocení. 8/10
The Killing s03
0 0
reagovat

Game of Thrones

Pomalu by se to mohlo přejmenovat na "Čtyři svatby a spousta pohřbů :D

Škoda že jsem si aktuální dění před pár dny trochu vyspoiloval, ale i tak, dobrý nemálo.
615432
[spoiler]Pomalu by se to mohlo přejmenovat na "Čtyři svatby a spousta pohřbů *:D*[/spoiler] Škoda že jsem si aktuální dění před pár dny trochu vyspoiloval, ale i tak, dobrý nemálo.
Game of Thrones
0 0
reagovat

P.S.:

Mad Men a CALI!!!!!
615429
[b]Mad Men[/b] a [b]CALI[/b]!!!!!
P.S.:
0 0
reagovat
One does not simply get married in Westeros. :D:D:D

Já si počkám až to bude celý a sjedu to zaráz, ale spoilery mi nevaděj, protože jsem to četl. Osobně jsem čekal, že to budou roztahovat a přijde to pozdějc než ve druhým díle. Takže minimálně za to už teď :+

Twitter FTW :D:D:D
615428
[spoiler]One does not simply get married in Westeros.[/spoiler] *:D**:D**:D* Já si počkám až to bude celý a sjedu to zaráz, ale spoilery mi nevaděj, protože jsem to četl. Osobně jsem čekal, že to budou roztahovat a přijde to pozdějc než ve druhým díle. Takže minimálně za to už teď *:+* Twitter FTW *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

GoT

Tady skladba z titulků.:+

A na Twitteru už to jede.:D
615425
[link="https://www.youtube.com/watch?v=w3QW8PVyyNM"]Tady[/link] skladba z titulků.*:+* A na Twitteru už to jede.*:D*
GoT
0 0
reagovat

Game of Thrones 4x02

No konečne...
615423
No konečne...
Game of Thrones 4x02
0 0
reagovat

Game of Thrones 4x02

Is the pie too dry, your Grace?
Why don't you wash it down with some wine? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Čekám na youtube reakce...

615422
Is the pie too dry, your Grace? Why don't you wash it down with some wine? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Čekám na youtube reakce...
Game of Thrones 4x02
0 0
reagovat

I love Sunday

kubqo: Já ten seriál můžu s každym dílem víc a víc, je to jízda. Zbožnuju ten pocit, když si to pořádně vohulim v domácim kinu, a nastoupí znělka. A pak to audio v napínavejch nebo psychedelickejch scénách - mňam!

Vikings jinak taky furt paráda, zase nálož dechberoucích scén. Ta práce s gradací? Každej čekal úplně jinej konec IMO.

Bates Motel už druhým týdnem zdařile dohání zbržděný tempo, Da Vinci taky furt sakramentsky baví, i když občas mi ty vynálezy ponorka :D přijdou zcestný. No a je milý, že STARZ s Leonardem právě odstartoval Black Sails 1.5 ;).
615416
[b]kubqo:[/b] Já ten seriál můžu s každym dílem víc a víc, je to jízda. Zbožnuju ten pocit, když si to pořádně vohulim v domácim kinu, a nastoupí znělka. A pak to audio v napínavejch nebo psychedelickejch scénách - mňam! [b]Vikings[/b] jinak taky furt paráda, zase nálož dechberoucích scén. Ta práce s gradací? Každej čekal úplně jinej konec IMO. [b]Bates Motel[/b] už druhým týdnem zdařile dohání zbržděný tempo, [b]Da Vinci[/b] taky furt sakramentsky baví, i když občas mi ty vynálezy [spoiler]ponorka *:D*[/spoiler] přijdou zcestný. No a je milý, že STARZ s Leonardem právě odstartoval [spoiler]Black Sails 1.5[/spoiler] *;)*.
I love Sunday
0 0
reagovat

Hannibal 2x07

HOLY SHIT ?)
Mám taký pocit, že moje reakcie na každú epizódu obsahujú tie slovká hore :D Konečne po dlhom čase epizóda zameraná na Willa. Tá jeho póza, jakože vie viac než všetci ostatní po celý diel mi prišla strašne cool. No a zase to zabili (pre mňa) nečakanými twistami.
A kto tu písal o nadprirodzených schopnostiach? Pri tom pozadí Hannibala mi toto prišlo úplne realistické za 2 roky.
615402
HOLY SHIT *?)* Mám taký pocit, že moje reakcie na každú epizódu obsahujú tie slovká hore *:D* Konečne po dlhom čase epizóda zameraná na Willa. Tá jeho póza, jakože vie viac než všetci ostatní po celý diel mi prišla strašne cool. No a zase to zabili (pre mňa) nečakanými twistami. A kto tu písal o nadprirodzených schopnostiach? Pri tom pozadí Hannibala mi toto prišlo úplne realistické za 2 roky.
Hannibal 2x07
0 0
reagovat

Community

Jo, poslední dva díly dost nepovedené.
615401
Jo, poslední dva díly dost nepovedené.
Community
0 0
reagovat

Community

Hodne divná epizódy. Ten timing bol úplne mimo celý čas.
615400
Hodne divná epizódy. Ten timing bol úplne mimo celý čas.
Community
0 0
reagovat

Tony Clifton

Line of duty je pecka ;) a jinak týpek v hlavní roli vám muže být povědomý hlavně z Walking dead 8)
615399
Line of duty je pecka *;)* a jinak týpek v hlavní roli vám muže být povědomý hlavně z Walking dead *8)*
Tony Clifton
0 0
reagovat
Ano, taky jsem si vzpomnel, ze ho mam zafixovanyho odtam.
615398
Ano, taky jsem si vzpomnel, ze ho mam zafixovanyho odtam.
0 0
reagovat
V Jerichu byl špičkovej. :-)
615397
V Jerichu byl špičkovej. :-)
0 0
reagovat
Je to takovej ten typ herce, co víte, že už jste ho několikrát viděli, akorát nevíte přesně kde. :D
615388
Je to takovej ten typ herce, co víte, že už jste ho několikrát viděli, akorát nevíte přesně kde. *:D*
0 0
reagovat
Na Den of Geek mě na to šíleně navnadili, a tak už to "mám". Musím ale počkat na to, až na to budu mít čas ;)

A ten hlavní černoch neskutečně válel v Low Winter Sun, takže mám o důvod víc si ten čas najít... 8)
615389
Na Den of Geek mě na to šíleně navnadili, a tak už to "mám". Musím ale počkat na to, až na to budu mít čas *;)* A ten hlavní černoch neskutečně válel v Low Winter Sun, takže mám o důvod víc si ten čas najít... *8)*
0 0
reagovat

Line of duty

link Má tu někdo za sebou tuhle (prý) pecku od BBC?
615386
http://www.csfd.cz/film/320721-line-of-duty/ Má tu někdo za sebou tuhle (prý) pecku od BBC?
Line of duty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se