Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36261 - 36280 Napsat příspěvek

HAL

Tak já bych se ho zastal těch pohledů tam bylo moc.
615476
Tak já bych se ho zastal těch pohledů tam bylo moc.
HAL
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Tohle dávej do spoileru. Já jako nečtenář očekávám od GoT jediné - neočekávatelné.
615475
Tohle dávej do spoileru. Já jako nečtenář očekávám od GoT jediné - neočekávatelné.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Já knihy četl, ale pro nečtenáře určitě stačil jeden krátký záběr na tu osobu a už to muselo být jasné.
615474
Já knihy četl, ale pro nečtenáře určitě stačil jeden krátký záběr na tu osobu a už to muselo být jasné.
0 0
reagovat

Kostěj

Ha to je z toho že tu není edit...btw na TVZone už hádají jména od rána.
615473
Ha to je z toho že tu není edit...btw na TVZone už hádají jména od rána.
Kostěj
0 0
reagovat

Mildík

V knížce je to epičtější, a docela by mě zajímal typ nečtenářů kdo za tím asi tak stojí...
615471
V knížce je to epičtější, a docela by mě zajímal typ nečtenářů kdo za tím asi tak stojí...
Mildík
0 0
reagovat

Axis

Já - coby nečtenář - bych tipoval Tyrellojc bábu. Pochopitelně NEchci vědět, jestli jsem to trefil :D
615470
Já - coby nečtenář - bych tipoval Tyrellojc bábu. Pochopitelně NEchci vědět, jestli jsem to trefil *:D*
Axis
0 0
reagovat
Ani tých 7 minút som nevydržal. Musel som to preklikať. Ale na konci som sa neskutočne smial :D :+
615469
Ani tých 7 minút som nevydržal. Musel som to preklikať. Ale na konci som sa neskutočne smial *:D* *:+*
0 0
reagovat
Koukaj, Mildík, považuju za svou povinnost jim oznámit, že už to s tím trollením přeháněj. Chápu, nebaví tě to a nekoukáš na to, myslím že už to každýmu došlo. 8)
615468
Koukaj, Mildík, považuju za svou povinnost jim oznámit, že už to s tím trollením přeháněj. Chápu, nebaví tě to a nekoukáš na to, myslím že už to každýmu došlo. *8)*
0 0
reagovat
Takže to chápu tak, že

zabili nejlepší postavu :o Je mi jasné, že se drží knižních předloh, ale tohle je fail :D
615466
Takže to chápu tak, že [spoiler]zabili nejlepší postavu *:o* Je mi jasné, že se drží knižních předloh, ale tohle je fail *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat

Mildík

Tady máš celé video.

Kdo neviděl, samozřejmě spoilery, ale to už je asi jedno.
615463
[link="https://www.youtube.com/watch?v=A5ScY2o3rpI"]Tady[/link] máš celé video. Kdo neviděl, samozřejmě spoilery, ale to už je asi jedno.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

********************************Jo Joffrey to má za sebou:-
615462
********************************[spoiler]Jo Joffrey to má za sebou*:-*[/spoiler]
Mildík
0 0
reagovat
Chápu, že se GoT stalo něco zásadního, čímž si tato série vyčerpala svůj limit na posun děje, tak bych poprosil někoho zasvěcené, aby mi do spoiler tagu řekl o co šlo :D

Smrt Jofreyho?
Viděl jsem naposled asi díl 2x03, pak se to nedalo vydržet, ale rád se držím v obraze alespoň hrubě, tak kdyžtak moc nespoilerovat, jen by mě zajímalo, z čeho byli diváci tak paf ;)
615461
Chápu, že se GoT stalo něco zásadního, čímž si tato série vyčerpala svůj limit na posun děje, tak bych poprosil někoho zasvěcené, aby mi do spoiler tagu řekl o co šlo *:D* [spoiler]Smrt Jofreyho?[/spoiler] Viděl jsem naposled asi díl 2x03, pak se to nedalo vydržet, ale rád se držím v obraze alespoň hrubě, tak kdyžtak moc nespoilerovat, jen by mě zajímalo, z čeho byli diváci tak paf *;)*
0 0
reagovat
haha ty reakce :-D jak mu to každej přál :-D
615460
haha ty reakce :-D jak mu to každej přál :-D
0 0
reagovat

Game of Thrones : Purple Wedding Reactions Compilation

615459
[link="https://www.youtube.com/watch?v=V2bH19KTBZk"]Tolik radosti[/link] *:D*
Game of Thrones : Purple Wedding Reactions Compilation
0 0
reagovat
Najlepšie na RainMakeRových komentároch je to, že človek ani nemusí vedieť o čo ide. Vždy je radosť to čítať :D
615457
Najlepšie na RainMakeRových komentároch je to, že človek ani nemusí vedieť o čo ide. Vždy je radosť to čítať *:D*
0 0
reagovat

kubqo

Nenazval bych to slovní přestřelkou, ale od chvíle, kdy na scénu dorazili šašci-trpaslíci, mi to přišlo hodně dobré.
615456
Nenazval bych to slovní přestřelkou, ale od chvíle, kdy na scénu dorazili šašci-trpaslíci, mi to přišlo hodně dobré.
kubqo
0 0
reagovat

RainMakeR

Ty máš hodne zvláštnu predstavu o slovnej prestrelke. To aj doma keď sa hádaš s rodičmi tak to vyzerá jak na tej svadbe? :D
615454
Ty máš hodne zvláštnu predstavu o slovnej prestrelke. To aj doma keď sa hádaš s rodičmi tak to vyzerá jak na tej svadbe? *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

ad svatba vGoT

nahodou se napětí dalo krájet a slovní přestřelka mezi Tyrionem a Joffreym byla perfektní. Peter Dinklage je opravdu borec !!:+8)
615452
nahodou se napětí dalo krájet a slovní přestřelka mezi Tyrionem a Joffreym byla perfektní. Peter Dinklage je opravdu borec !!*:+**8)*
ad svatba vGoT
0 0
reagovat

RainMakeR

No po včerajšom Hannibalovi mi to proste furt príde ako zívačka. I napriek tomu, že sa to sútredilo len na 2-3 linky s jediným zaujímavým twistom na konci. Furt si viem predstaviť ten diel o 20 minút kratší a nič by sme neprišli. A pri tej nekonečnej svadbe som cítil až fyzickú bolesť.
615451
No po včerajšom Hannibalovi mi to proste furt príde ako zívačka. I napriek tomu, že sa to sútredilo len na 2-3 linky s jediným zaujímavým twistom na konci. Furt si viem predstaviť ten diel o 20 minút kratší a nič by sme neprišli. A pri tej nekonečnej svadbe som cítil až fyzickú bolesť.
RainMakeR
0 0
reagovat
I když pondělí stojí vždycky za houby, tohle mi vždycky zaručeně zvedne náladu.:D
Vy pane máte dar.:D
615449
I když pondělí stojí vždycky za houby, tohle mi vždycky zaručeně zvedne náladu.*:D* Vy pane máte dar.*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se