Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36201 - 36220 Napsat příspěvek

Hellblazer

To bylo jenom na pošťouchnutí Rainmakera, protože mě baví ;)

Jinak v půlce druhý sezóny to fakt nesnesitelně zpomalilo, ale plánuju se k tomu vrátit ?)
615817
To bylo jenom na pošťouchnutí Rainmakera, protože mě baví *;)* Jinak v půlce druhý sezóny to fakt nesnesitelně zpomalilo, ale plánuju se k tomu vrátit *?)*
Hellblazer
0 0
reagovat
Och jaj, tieto silne reci ked chce niekto zaujat.
615816
Och jaj, tieto silne reci ked chce niekto zaujat.
0 0
reagovat

Rainmaker

Ten seriál je sračka a od druhý sezóny na něj už nekoukám.
615811
Ten seriál je sračka a od druhý sezóny na něj už nekoukám.
Rainmaker
0 0
reagovat
Zítra ráno se jdou pleskat a nahánět děvčice do seníka!?)

A štamprle u každého baráku povinností.
615810
Zítra ráno se jdou pleskat a nahánět děvčice do seníka!*?)* A štamprle u každého baráku povinností.
0 0
reagovat
Ne.
615809
Ne.
0 0
reagovat

GoT 4x3

taky se těšíte na zítra jako Já, až vstanete nachystáte si snídani a pustíte si novej díl ?8):D
615807
taky se těšíte na zítra jako Já, až vstanete nachystáte si snídani a pustíte si novej díl ?*8)**:D*
GoT 4x3
0 0
reagovat

Community

Hodne trpké finále a vôbec celá séria. Mám problém si ôbec vybaviť aspoň jednu hlášku z 5 série.
615800
Hodne trpké finále a vôbec celá séria. Mám problém si ôbec vybaviť aspoň jednu hlášku z 5 série.
Community
0 0
reagovat

verbst

Já toho nenakoukávám o moc míň než ty, tady jestli vůbec, takže bych měl asi být zticha a šoupat nožičkama. Ale jak to sem vždycky takhle vypíšeš, tak mne to stejně pobaví :D
615793
Já toho nenakoukávám o moc míň než ty, tady jestli vůbec, takže bych měl asi být zticha a šoupat nožičkama. Ale jak to sem vždycky takhle vypíšeš, tak mne to stejně pobaví *:D*
verbst
0 0
reagovat

Vikings

Tohle mě prostě baví. Hrozně moc. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to měl Ragnar s Flokim domluvený, aby měl nějakou páku na Horika. A budu se opakovat, ale Lagertha FTW!!!

The Crazy Ones
Jízda. Od začátku do konce. Jestli to bude jednosezónovka jako Go On, budu asi naštvanej. Tohle mi prostě sedlo.

Community
No, ehm, ... Ne. Na finále slabota. Not even a chuckle.

Parks and Recreation
Zato tahle grupa mě rozesmála už před úvodní znělkou. Andy je borec a díky němu se opravdu nemůžu dočkat Guardians of the Galaxy - ten chlap tam bude geniální.

Arrow
Pokud by takhle nějak ukončili tu linku s Laurel (že to jako ví, ale prostě si to nechá pro sebe), budu spokojenej. Další rejpání kdo, co, kde, jak, proč, s kým fakt nepotřebuju. Thea tradičně na facku.
Jo, a normálně jsem zajásal, když Diggle odprásknul tu nesympatickou krávu a Slade ji prostě napumpuje Mirakuru a hotovo... Fuck me sideways.

Supernatural
Už by se to chtělo zase někam posunout. To plácání se na místě začíná být nuda.

Chicago Fire
Překvapivě málo patosu, na to, co se událo. :+

Mad Men
Uáááááá. Pecka, pecka, pecka. Ten seriál má prostě něco, co člověka k tý obrazovce přiková a přítáhne.

Californication
No, docela vlažnej začátek. A ta linka s "reportérem" byla jasná už od dveří.
615792
Tohle mě prostě baví. Hrozně moc. [spoiler]Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to měl Ragnar s Flokim domluvený, aby měl nějakou páku na Horika.[/spoiler] A budu se opakovat, ale Lagertha FTW!!! [b]The Crazy Ones[/b] Jízda. Od začátku do konce. Jestli to bude jednosezónovka jako Go On, budu asi naštvanej. Tohle mi prostě sedlo. [b]Community[/b] No, ehm, ... Ne. Na finále slabota. Not even a chuckle. [b]Parks and Recreation[/b] Zato tahle grupa mě rozesmála už před úvodní znělkou. Andy je borec a díky němu se opravdu nemůžu dočkat Guardians of the Galaxy - ten chlap tam bude geniální. [b]Arrow[/b] Pokud by takhle nějak ukončili tu linku s Laurel (že to jako ví, ale prostě si to nechá pro sebe), budu spokojenej. Další rejpání kdo, co, kde, jak, proč, s kým fakt nepotřebuju. Thea tradičně na facku. [spoiler]Jo, a normálně jsem zajásal, když Diggle odprásknul tu nesympatickou krávu a Slade ji prostě napumpuje Mirakuru a hotovo... Fuck me sideways.[/spoiler] [b]Supernatural[/b] Už by se to chtělo zase někam posunout. To plácání se na místě začíná být nuda. [b]Chicago Fire[/b] Překvapivě málo patosu, na to, co se událo. *:+* [b]Mad Men[/b] Uáááááá. Pecka, pecka, pecka. Ten seriál má prostě něco, co člověka k tý obrazovce přiková a přítáhne. [b]Californication[/b] No, docela vlažnej začátek. A ta linka s "reportérem" byla jasná už od dveří.
Vikings
0 0
reagovat

kubqo

Ale ukázka na další díl vypadala velmi zajímavě.
615785
Ale ukázka na další díl vypadala velmi zajímavě.
kubqo
0 0
reagovat

Hannibal

Po dlhej dobe slabší diel. Ale vždy keď sa rozprávali Will s Hannibalom tak som skoro nedýchal.
"It was my turn to provide the meat." 8)
615770
Po dlhej dobe slabší diel. Ale vždy keď sa rozprávali Will s Hannibalom tak som skoro nedýchal. "It was my turn to provide the meat." *8)*
Hannibal
0 0
reagovat

Davies182

Ale říká. :D Kvůli tvojí recenzi pilotu jsem na to začal koukat. :D Ale kromě tebe snad nevím o nikom kdo by na to koukal a čím víc názorů tím líp. 8)
615759
Ale říká. *:D* Kvůli tvojí recenzi pilotu jsem na to začal koukat. *:D* Ale kromě tebe snad nevím o nikom kdo by na to koukal a čím víc názorů tím líp. *8)*
Davies182
0 0
reagovat
Mor na vás, hajdaláci.
615746
Mor na vás, hajdaláci.
0 0
reagovat

Davies

Ale říká... Jen ji jako mladší nechtěnou sestřičku ignorujeme a šíkanujeme, jak se sluší a patří :))
615735
Ale říká... Jen ji jako mladší nechtěnou sestřičku ignorujeme a šíkanujeme, jak se sluší a patří *:))*
Davies
0 0
reagovat

Tony, pytlik

Furt vám nic neřiká TVZone, jo :o?
615733
Furt vám nic neřiká [link="http://serial.tvzone.cz/devious-maids/recenze/"]TVZone[/link], jo *:o*?
Tony, pytlik
0 0
reagovat

Suits (3.11-3.16)

Pokud jste nad Suits v září zlomili hůl, možná jim můžete opatrně dát druhou šanci. Ačkoliv - v opačném případě taky o mnoho nepřijdete.
První části 3. řady byla hrozná - dříve sympatické postavy byly na pěst, dialogy byly dementní, nucené popkulturní odkazy téměř nesnesitelné a nijak zvlášť mě nebavila ani dějová linie s obhajováním Catelyn Stark.

Teď jsem ale přeci jen zkusil pokračování a během pár dní zkouknul 6 dílů jarní části a výše zmíněné výtky převážně neplatí (i když i tady by Mike na pár místech zasloužil facku).
Není to must-see, ale pokud by vám Harvey a spol. chyběli, není třeba se toho bát.
615731
Pokud jste nad Suits v září zlomili hůl, možná jim můžete opatrně dát druhou šanci. Ačkoliv - v opačném případě taky o mnoho nepřijdete. První části 3. řady byla hrozná - dříve sympatické postavy byly na pěst, dialogy byly dementní, nucené popkulturní odkazy téměř nesnesitelné a nijak zvlášť mě nebavila ani dějová linie s obhajováním Catelyn Stark. Teď jsem ale přeci jen zkusil pokračování a během pár dní zkouknul 6 dílů jarní části a výše zmíněné výtky převážně neplatí (i když i tady by Mike na pár místech zasloužil facku). Není to must-see, ale pokud by vám Harvey a spol. chyběli, není třeba se toho bát.
Suits (3.11-3.16)
0 0
reagovat

Vikings

Od pondeli do patku jsem se po nocich dostal od 1x1 do 2x8 - slusne zabavna vec + paradni dobova sonda + temer priznana existence bohu... navic je velmi fajn ze je tam libiva uveritelna akce. Proste pecka co si zaslouzi gonziho palec :+
615730
Od pondeli do patku jsem se po nocich dostal od 1x1 do 2x8 - slusne zabavna vec + paradni dobova sonda + temer priznana existence bohu... navic je velmi fajn ze je tam libiva uveritelna akce. Proste pecka co si zaslouzi gonziho palec *:+*
Vikings
0 0
reagovat

Arrow2x19

pěkně nám to finišuje! paráda :+8)
615725
pěkně nám to finišuje! paráda *:+**8)*
Arrow2x19
0 0
reagovat

Brooklyn 99

Vydržal som 1 a pol dielu....
615724
Vydržal som 1 a pol dielu....
Brooklyn 99
0 0
reagovat

Devious Maids

Před rokem jsem viděl asi 3 díly a bavilo mě to. Nechal jsem to plavat jen kvůli nedostatku času. Ale zajímalo by mě jak je na tom celá série, jestli má cenu se do toho ještě někdy pouštět. :)
615723
Před rokem jsem viděl asi 3 díly a bavilo mě to. Nechal jsem to plavat jen kvůli nedostatku času. Ale zajímalo by mě jak je na tom celá série, jestli má cenu se do toho ještě někdy pouštět. *:)*
Devious Maids
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se