Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36121 - 36140 Napsat příspěvek

duro

Jo, přesně. Doufám že aspoň při útoku na Castle Black (pokud nějaký bude) se pořádně vyřádí, tam by s jednodušími a levnějšími kulisami mohli jít i do těch epických záběrů a které v Blackwater nebyly prachy.
616009
Jo, přesně. Doufám že aspoň při útoku na Castle Black (pokud nějaký bude) se pořádně vyřádí, tam by s jednodušími a levnějšími kulisami mohli jít i do těch epických záběrů a které v Blackwater nebyly prachy.
duro
0 0
reagovat

Ravenhorn

Jo, ten díl bude sranda :D

comic - Je to komiks, nevím jestli je to spoiler ale asi ne, nic tam není :)
616008
Jo, ten díl bude sranda *:D* [spoiler][link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/avpN1DZ_700b.jpg"]comic[/link][/spoiler] - Je to komiks, nevím jestli je to spoiler ale asi ne, nic tam není *:)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
No, hlavne tie "vzťahovo-intrigové" dejové línie v GoT pekne gradujú a razantné akčné / vojnové scény by ich vždy pekne zavŕšili, mne to tam nechýba preto, že by mi chýbala akcia celkovo, ale je tam potrebná práve ako logické dejové vyústenie jednotlivých línií, veď je to seriál o veľkom vojnovom konflikte, preboha.

To čarovanie s menšími skupinami by mi nevadilo, Blackwater bolo celkom super. Som zvedavý na bojové vyvrcholenie tejto sezóny.
616007
No, hlavne tie "vzťahovo-intrigové" dejové línie v GoT pekne gradujú a razantné akčné / vojnové scény by ich vždy pekne zavŕšili, mne to tam nechýba preto, že by mi chýbala akcia celkovo, ale je tam potrebná práve ako logické dejové vyústenie jednotlivých línií, veď je to seriál o veľkom vojnovom konflikte, preboha. To čarovanie s menšími skupinami by mi nevadilo, Blackwater bolo celkom super. Som zvedavý na bojové vyvrcholenie tejto sezóny.
0 0
reagovat
Tu linku s Daenerys ve třetí sérii nepřeskakuj, je tam zajímavější než to co bylo ve druhé sérii. Hlavně jestli se nepletu,, tak konec čtvrtéhé dílu je pecka s ní :-)
616006
Tu linku s Daenerys ve třetí sérii nepřeskakuj, je tam zajímavější než to co bylo ve druhé sérii. Hlavně jestli se nepletu,, tak konec čtvrtéhé dílu je pecka s ní :-)
0 0
reagovat

Gonzi

Což je prostě zváštní proč to HBO nejde když to jiným kabelovkám jde s podobným rozpočtem.
Noční bitva o Královo přístaviště kde armády a loďstva suplovalo pár ozbrojenců a kompletní vypadnutí následné bitvy kdy Královo přístaviště osvobodí armáda Vysoké Zahrady mě vcelku znechutili, v knize je to napsáno velmi efektně a Tyrionova vychytralost a odvaha/Joffreyho připosranost je tu znázorněna mnohem víc.
616001
Což je prostě zváštní proč to HBO nejde když to jiným kabelovkám jde s podobným rozpočtem. Noční bitva o Královo přístaviště kde armády a loďstva suplovalo pár ozbrojenců a kompletní vypadnutí následné bitvy kdy Královo přístaviště osvobodí armáda Vysoké Zahrady mě vcelku znechutili, v knize je to napsáno velmi efektně a Tyrionova vychytralost a odvaha/Joffreyho připosranost je tu znázorněna mnohem víc.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Jenže Spartacus taky vypadá naprosto hnusně a digitálně - jen do kostýmů v GoT evidentně vrazili tolik co ten stál celý, GoT oproti vypadá srovnatelně s libovolným velkofilmem, a to že tolik dají na fyzické rekvizity a kulisy tu taky hodně kvituji.

Ale taky si nemyslím že bitky si nemohou dovolit, možná leda tak velké davovky - to bylo vidět na obléhání na konci druhé série, ale v podobě menších, osobnějších potyček tam ty přeskočené bitvy být ukázány klidně mohly.
616000
Jenže Spartacus taky vypadá naprosto hnusně a digitálně - jen do kostýmů v GoT evidentně vrazili tolik co ten stál celý, GoT oproti vypadá srovnatelně s libovolným velkofilmem, a to že tolik dají na fyzické rekvizity a kulisy tu taky hodně kvituji. Ale taky si nemyslím že bitky si nemohou dovolit, možná leda tak velké davovky - to bylo vidět na obléhání na konci druhé série, ale v podobě menších, osobnějších potyček tam ty přeskočené bitvy být ukázány klidně mohly.
Gonzi
0 0
reagovat

duro

tak co se týče rozpočtu se stačí podívat na Spartaka (tuny a tuny akce, davové scény, obléhání měst apod). Jinak Vikingové jsou naprosto peckovní. Už na nich taky ulítávám.:+
615999
tak co se týče rozpočtu se stačí podívat na Spartaka (tuny a tuny akce, davové scény, obléhání měst apod). Jinak Vikingové jsou naprosto peckovní. Už na nich taky ulítávám.*:+*
duro
0 0
reagovat
Akože dobre, mňa stále veľmi baví aj ten "dialógovo-vzťahový dej", ale napr. vo Vikingoch to tvorcovia pravidelne solia aj obstojne výpravnými bojovými scénami, takže sa to určite dá aj so seriálovým rozpočtom.
615997
Akože dobre, mňa stále veľmi baví aj ten "dialógovo-vzťahový dej", ale napr. vo Vikingoch to tvorcovia pravidelne solia aj obstojne výpravnými bojovými scénami, takže sa to určite dá aj so seriálovým rozpočtom.
0 0
reagovat

Gonzi

Lenže tá bitka so snežnými zombíkmi tam už bola, len nám ju tvorcovia neukázali.
615996
Lenže tá bitka so snežnými zombíkmi [spoiler]tam už bola, len nám ju tvorcovia neukázali.[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat
No, jak vás poslouchám, tak bude třetí série velká pecka... :D
615994
No, jak vás poslouchám, tak bude třetí série velká pecka... :D
0 0
reagovat
jinak si myslím, že ten seriál je krásnou ukázkou toho, že spoilery nejsou na škodu - neznám všechno, ale naprosto běžně si dohledávám nějaké obecnější info (postava v knihách ještě žije / už ne, kdo zabil joffreyho apod) a zážitek si tím zlepšuji. Zrovna fakt, že draků v kings landing se jen tak nedočkám mě zbavilo zbytečného čekání a nadávaní, že to ještě nenastalo.
615993
jinak si myslím, že ten seriál je krásnou ukázkou toho, že spoilery nejsou na škodu - neznám všechno, ale naprosto běžně si dohledávám nějaké obecnější info (postava v knihách ještě žije / už ne, kdo zabil joffreyho apod) a zážitek si tím zlepšuji. Zrovna fakt, že [spoiler]draků v kings landing[/spoiler] se jen tak nedočkám mě zbavilo zbytečného čekání a nadávaní, že to ještě nenastalo.
0 0
reagovat

duro

Je jedno jakým tempem půjdou.
Draci sou v knihách nepoužitelní doteď, tzn. na konci páté knihy, která svým názvem velmi klamala.
615992
Je jedno jakým tempem půjdou. [spoiler]Draci sou v knihách nepoužitelní doteď, tzn. na konci páté knihy, která svým názvem velmi klamala. [/spoiler]
duro
0 0
reagovat
Ono už to tu jeden strašně chytrej uživatel fakt pěkně pojmenoval "celý mi to přijde až na pár klíčových epizod jako prolog prologu k prologu prologu, po kterém přijde zase prolog prologu k prologu" :+
615991
Ono už to tu jeden strašně chytrej uživatel fakt pěkně pojmenoval "celý mi to přijde až na pár klíčových epizod jako prolog prologu k prologu prologu, po kterém přijde zase prolog prologu k prologu" *:+*
0 0
reagovat

duro

Tak ono dívat se na to protože tam "někdy možná" bude epická bitva s draky, sněžnými zombíky apod je v celku naivní a podobné diváky jen lituji... první řada tak možná působila, ale myslím (doufám) že už je každému jasné, že o tom to není.
615990
Tak ono dívat se na to protože tam "někdy možná" bude epická bitva s draky, sněžnými zombíky apod je v celku naivní a podobné diváky jen lituji... první řada tak možná působila, ale myslím (doufám) že už je každému jasné, že o tom to není.
duro
0 0
reagovat
Ak pôjdu aj ďalej tempom "z jednej knihy 2 série", tak draci budú túto a ešte 4 sezóny nepoužiteľní a nepoužití, rátam to dobre?
615989
Ak pôjdu aj ďalej tempom "z jednej knihy 2 série", tak draci [spoiler]budú túto a ešte 4 sezóny nepoužiteľní a nepoužití, rátam to dobre?[/spoiler]
0 0
reagovat
Považujem za prospešné, aby sme nečitateľov čo najskôr zbavili tých ilúzií, že sa tam zrazu začne diať niečo naozaj dramatické. 8)
615988
Považujem za prospešné, aby sme nečitateľov čo najskôr zbavili tých ilúzií, že sa tam zrazu začne diať niečo naozaj dramatické. *8)*
0 0
reagovat
Mě třeba nijak zvlášť nesere že Deny je v poušti - má malý draky, malou armádu, a ve Westerosu je beztak přelidněno, ale hodně mě štve že její příběh je od toho hlavního tak odstřižený, prakticky se ho netýkající. Jen v první sérii ten atentát, a pak úplně překvapivě a bez spojitostí se tam objevila jedna postava. Je potřeba ji silněji zapojit do děje, i na dálku.
615987
Mě třeba nijak zvlášť nesere že Deny je v poušti - má malý draky, malou armádu, a ve Westerosu je beztak přelidněno, ale hodně mě štve že její příběh je od toho hlavního tak odstřižený, prakticky se ho netýkající. Jen v první sérii ten atentát, a pak úplně překvapivě a bez spojitostí se tam objevila jedna postava. Je potřeba ji silněji zapojit do děje, i na dálku.
0 0
reagovat

TonyClifton

To asi jo ale bavím se sem tam s nečtenáři kteří jsou natěšení, že ta mela s draky, nemrtvými a bůhvíčímvším příjde a malují si jak to bude boží a já nemám srdce jim to kazit.
615986
To asi jo ale bavím se sem tam s nečtenáři kteří jsou natěšení, že ta mela s draky, nemrtvými a bůhvíčímvším příjde a malují si jak to bude boží a já nemám srdce jim to kazit.
TonyClifton
0 0
reagovat
Jakej spoiler, já bych byl hodně překvapenej být to naopak :D
615985
Jakej spoiler, já bych byl hodně překvapenej být to naopak *:D*
0 0
reagovat

duro

Hoď to s Daenerys do spoilerů. Je tu hodně nečtenářů tak ať jim to zbytečně nekazíš.
615984
Hoď to s Daenerys do spoilerů. Je tu hodně nečtenářů tak ať jim to zbytečně nekazíš.
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se