Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36101 - 36120 Napsat příspěvek

Vardant

Me prekvapilo ze k tomu vubec doslo. Byt linka Mojry jako hodne matky byla hodne napadna
616049
[spoiler]Me prekvapilo ze k tomu vubec doslo. Byt linka Mojry jako hodne matky byla hodne napadna[/spoiler]
Vardant
0 0
reagovat

Arrow

Jééé, já tady čekal kdo ví co, po těch výkřicích a ono jen tohle...pffff. Kdyby měli koule, tak zvolí druhou možnost. To by teprve bylo něco. Jediný co překvapilo byl způsob provedení.
616046
Jééé, já tady čekal kdo ví co, po těch výkřicích a ono jen tohle...pffff. Kdyby měli koule, tak zvolí druhou možnost. To by teprve bylo něco. Jediný co překvapilo byl způsob provedení.
Arrow
0 0
reagovat

Arrow

No do posrané prdele :o

Čekal jsem všechny, ale tohle ne.

Kdo by to byl čekal, že zrovna seriál jako Arrow bude mít takovýhle "goosebumps" moment. Wow.
616044
No do posrané prdele *:o* [spoiler]Čekal jsem všechny, ale tohle ne.[/spoiler] Kdo by to byl čekal, že zrovna seriál jako Arrow bude mít takovýhle "goosebumps" moment. Wow.
Arrow
0 0
reagovat

Arrow

Hoši nebolo to až také zlé.. ale dalo sa to čakať. Tvorcovia majú gule :+
616039
Hoši nebolo to až také zlé.. ale dalo sa to čakať. Tvorcovia majú gule *:+*
Arrow
0 0
reagovat

xxendxx

Tak Martin si myslí, že trůny budou mít ještě x-řad a zakončit by to chtěl filmem. Bud kecá, není za jedno s tvůrci nebo neví která bije. Každý plácá něco jiného. Což je mi u prdele. Hlavně ať už vydá šestku.
616038
Tak Martin si myslí, že trůny budou mít ještě x-řad a zakončit by to chtěl filmem. Bud kecá, není za jedno s tvůrci nebo neví která bije. Každý plácá něco jiného. Což je mi u prdele. Hlavně ať už vydá šestku.
xxendxx
0 0
reagovat

Arrow

:o
DAFUQ?
616037
*:o* DAFUQ?
Arrow
0 0
reagovat

Gonzi

Nééééééééééééééééé. Mě to bude ještě tak dvě hoďky trvat, než dorazím domů... Tohle mi nedělej :(:-:D:D
616036
Nééééééééééééééééé. Mě to bude ještě tak dvě hoďky trvat, než dorazím domů... Tohle mi nedělej *:(**:-**:D**:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Arrow

:o
616035
*:o*
Arrow
0 0
reagovat

xxendxx

To by si mal ty vedieť. Pilot máš už za sebou. :D
616031
To by si mal ty vedieť. Pilot máš už za sebou. *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

huh, tak v tomhle bych BSG fakt nevytahoval, tam byl každej díl i řada hezky ohraničená, že fungovala parádně i samostatně.
616030
huh, tak v tomhle bych BSG fakt nevytahoval, tam byl každej díl i řada hezky ohraničená, že fungovala parádně i samostatně.
xxendxx
0 0
reagovat

ex-soldier

producenti chteji 8 rad GoT s tim, ze se Martin podili na scenarich a oni maji info o hlavnich dejovych linkach az do konce, pro pripad ze by Martin natah backory. Zaroven porad pracujou s myslenkou prequelu , ktery by jelo podle serie knizek Tales od Dunk and Egg, coz je neco z Westerrosu o 100 let driv nez GoT. (i kdyz v tomhle pripade mi to smrdi stejne jako BSG, ktery se neslo na podobny vlne adorovani / hejtu jako GoT a ten prequel skoncil naprosto tragicky)
616028
producenti chteji 8 rad GoT s tim, ze se Martin podili na scenarich a oni maji info o hlavnich dejovych linkach az do konce, pro pripad ze by Martin natah backory. Zaroven porad pracujou s myslenkou prequelu , ktery by jelo podle serie knizek Tales od Dunk and Egg, coz je neco z Westerrosu o 100 let driv nez GoT. (i kdyz v tomhle pripade mi to smrdi stejne jako BSG, ktery se neslo na podobny vlne adorovani / hejtu jako GoT a ten prequel skoncil naprosto tragicky)
ex-soldier
0 0
reagovat
treba jen vsichni ignorujou tvoje žervé / KP prispevky... kdy zacina dalsi rada idiota?
616027
treba jen vsichni ignorujou tvoje žervé / KP prispevky... kdy zacina dalsi rada idiota?
0 0
reagovat

Derek 2x01

Trochu málo KP na môj vkus, ale inak super. Nestratilo to nič zo svojho kúzla! Opäť som sa smial a plakal zároveň. Len dúfam, že Dougie sa ešte vráti. Bol by som nerád, keby takto odstránili najlepšiu postavu.
Inak sranda, že seriál, ktorý má dokopy päť častí a patrí medzi to najlepšie na scéne sa tu totálne ignoruje. Ale ani sa nedivím. Proste MZ. :D
616025
Trochu málo KP na môj vkus, ale inak super. Nestratilo to nič zo svojho kúzla! Opäť som sa smial a plakal zároveň. Len dúfam, že Dougie sa ešte vráti. Bol by som nerád, keby takto odstránili najlepšiu postavu. Inak sranda, že seriál, ktorý má dokopy päť častí a patrí medzi to najlepšie na scéne sa tu totálne ignoruje. Ale ani sa nedivím. Proste MZ. *:D*
Derek 2x01
0 0
reagovat
link 8)

Vydržte, už jenom pár dílů, doženu vás, a dám pokoj... :D

Konec 3.06.... link
616024
http://imgdonkey.com/big/MXhJZWhtaA/i-love-me-some-ygritte.gif *8)* Vydržte, už jenom pár dílů, doženu vás, a dám pokoj... *:D* Konec 3.06.... http://fc05.deviantart.net/fs30/f/2008/073/9/5/Kitten_Love_by_chik1117.jpg
0 0
reagovat
Ja ju kvôli tomu jej vývoju z duše nenávidím a už sa teším... no nič. :D
616023
Ja ju kvôli tomu jej vývoju z duše nenávidím a už sa teším... no nič. *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Jop taky jsem v tom až po uši.
616022
Jop taky jsem v tom až po uši.
TedGeorge
0 0
reagovat

Axis

:D To je prostě neskutečně nádherná ženská. A to, že je zrzka, je už jenom bonus..
616021
*:D* To je prostě neskutečně nádherná ženská. A to, že je zrzka, je už jenom bonus..
Axis
0 0
reagovat

Ygritte

Aneb....Kissed by fire, fucked by snow!
616020
Aneb....Kissed by fire, fucked by snow!
Ygritte
0 0
reagovat

TedGeorge

Ty máš tedy výrazy pro milování... :D
616019
Ty máš tedy výrazy pro milování... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

duro

No, já sem se právě dostal k tomu, jak si Jon Snow pořídil Ygritte na leasing a ten seriál si mě zase na nějakou dobu udobřil...
616018
No, já sem se právě dostal k tomu, jak si Jon Snow pořídil Ygritte na leasing a ten seriál si mě zase na nějakou dobu udobřil...
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se