Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36081 - 36100 Napsat příspěvek

House of Cards

Konečne som sa dostal k tomuto seriálu a bol špičkový. Možno najlepší seriál aký som videl, musím si to ešte nechať rozležať v hlave :) Kevin Spacey vládne a vlastne všetci vládnu. Pol bodíka uberám za niektoré hovadinky, ktoré mi tam nesedeli (Meechum sa poreže na skle..., Freddy a jeho syn).

Verdikt: 9.5/10
616115
Konečne som sa dostal k tomuto seriálu a bol špičkový. Možno najlepší seriál aký som videl, musím si to ešte nechať rozležať v hlave *:)* Kevin Spacey vládne a vlastne všetci vládnu. Pol bodíka uberám za niektoré hovadinky, ktoré mi tam nesedeli (Meechum sa poreže na skle..., Freddy a jeho syn). [b]Verdikt: 9.5/10[/b]
House of Cards
0 0
reagovat

verbst

:+
616101
*:+*
verbst
0 0
reagovat

Parks and Recreation

Hrozně těžce se popisuje, co tenhle seriál dokazuje ne s každou další řadou, ale s každým dalším dílem. Fakt naprosto nechápu, jak mě něco, u čeho jsem první řadu dokoukal jen proto, že měla dohromady dvě hodiny, může tak šíleně "dostávat". Celej ten kolektiv, camea, hudba, casting, potrhlost, osudovost, život, překvapení - prostě dechberoucí wow.
Myslete si, co chcete. Další verbst hype, blá blá blá (pokud to někdo vůbec čtete :D ), ale tohle je prostě - nejen ve svým "žánru" - top televizní tvorby. A to, co předvedli ve finále šestý řady to jen a jen potvrzuje a dokazuje.

10/10
616100
Hrozně těžce se popisuje, co tenhle seriál dokazuje ne s každou další řadou, ale s každým dalším dílem. Fakt naprosto nechápu, jak mě něco, u čeho jsem první řadu dokoukal jen proto, že měla dohromady dvě hodiny, může tak šíleně "dostávat". Celej ten kolektiv, camea, hudba, casting, potrhlost, osudovost, život, překvapení - prostě dechberoucí wow. Myslete si, co chcete. Další verbst hype, blá blá blá (pokud to někdo vůbec čtete *:D* ), ale tohle je prostě - nejen ve svým "žánru" - top televizní tvorby. A to, co předvedli ve finále šestý řady to jen a jen potvrzuje a dokazuje. 10/10
Parks and Recreation
0 0
reagovat

TedGeorge

Trochu bych zapochyboval u toho znásilnění, ani Martin si není jista jak to vlastně v seroši chtěl a hlavně nějak to neodpovídá tomu co se mezitím z Jaimeho stalo. V knížce jí neznásilní.

Ad poslední ostavec, dočkáš se ale že by to nějak razantně snížilo počet nijak nesouvisejících linií...no skoro.
616096
Trochu bych zapochyboval u toho znásilnění, ani Martin si není jista jak to vlastně v seroši chtěl a hlavně nějak to neodpovídá tomu co se mezitím z Jaimeho stalo. V knížce jí neznásilní. Ad poslední ostavec, dočkáš se ale že by to nějak razantně snížilo počet nijak nesouvisejících linií...no skoro.
TedGeorge
0 0
reagovat

GOT

Dohnal sem vás, 4x03 čerstvě za mnou. No...

Některý linie vyloženě na přesdržku.... Ano, Greyjoy už měl bejt dávno mrtvej, Baelish taky nudí, zima za zdí bez souložící Ygritte taky zbytečná. Nejvíc mě teď kupodivu baví vražedně hustá Arya s vohařem, nebo s kým to jezdí po kraji. Dost sem si sliboval od návratu Jaimieho do Kings Landing a nezklamal. Znásilnění v kryptě bylo signifikantní.

Ale jo, Tyrion už mě sice začíná mírně nudit, ale čtvrtá série zatím působí o něco líp jak předchozí roztaženost. Akorát už by měli začít víc vraždit a snižovat množství spolu nijak nesouvisejících linií. Jo, a samozřejmě zrychlit. On ten Ser od Stanise Baratheona na tu Zeď beztak pojede zase celou sezónu, co? :D
616094
Dohnal sem vás, 4x03 čerstvě za mnou. No... Některý linie vyloženě na přesdržku.... Ano, Greyjoy už měl bejt dávno mrtvej, Baelish taky nudí, zima za zdí bez souložící Ygritte taky zbytečná. Nejvíc mě teď kupodivu baví vražedně hustá Arya s vohařem, nebo s kým to jezdí po kraji. Dost sem si sliboval od návratu Jaimieho do Kings Landing a nezklamal. Znásilnění v kryptě bylo signifikantní. Ale jo, Tyrion už mě sice začíná mírně nudit, ale čtvrtá série zatím působí o něco líp jak předchozí roztaženost. Akorát už by měli začít víc vraždit a snižovat množství spolu nijak nesouvisejících linií. Jo, a samozřejmě zrychlit. On ten Ser od Stanise Baratheona na tu Zeď beztak pojede zase celou sezónu, co? *:D*
GOT
0 0
reagovat
:D
616076
*:D*
0 0
reagovat
616075
http://i.imgur.com/hVQMil2.jpg *:D*
0 0
reagovat
Áááááááááááá :D
616074
Áááááááááááá *:D*
0 0
reagovat
Ano :))
616069
Ano *:))*
0 0
reagovat

Vardant

Ne jako nebude, nebo ne jakože se ještě nerozhodli? :D
616065
Ne jako nebude, nebo ne jakože se ještě nerozhodli? *:D*
Vardant
0 0
reagovat
616063
http://kultura.idnes.cz/pripady-1-oddeleni-pokracuji-d15-/televize.aspx?c=A140424_210456_televize_spm *:+*
0 0
reagovat

HIMYF

616062
http://www.youtube.com/watch?v=c_DUZLo7qdg
HIMYF
0 0
reagovat

kubqo

Kev je postava zvrhlého alkoholika závislého na sexe. Myslím, že niektorí odtiaľto by sa v tom našli. Možno práve preto sa tomu vyhýbajú. :D
616061
Kev je postava zvrhlého alkoholika závislého na sexe. Myslím, že niektorí odtiaľto by sa v tom našli. Možno práve preto sa tomu vyhýbajú. *:D*
kubqo
0 0
reagovat

kyller

Tak mi to vysvetli prosím ťa. Som zvedavý na charakterový podtext "trtkania vzduchu".
616060
Tak mi to vysvetli prosím ťa. Som zvedavý na charakterový podtext "trtkania vzduchu".
kyller
0 0
reagovat

Derek

Asi počkám zase na celou serii. U jedničky se to dost vyplatilo.
616058
Asi počkám zase na celou serii. U jedničky se to dost vyplatilo.
Derek
0 0
reagovat

kubqo

Ak nepozeráš seriál, nepoznáš postavy... tak to nepochopíš. To je ako chcieť vedieť, čo je vtipné na vtipe, z ktorého si počul len koniec.
616057
Ak nepozeráš seriál, nepoznáš postavy... tak to nepochopíš. To je ako chcieť vedieť, čo je vtipné na vtipe, z ktorého si počul len koniec.
kubqo
0 0
reagovat
Ne.
616056
Ne.
0 0
reagovat
Nevíte jak je to s Almost Human? Už se rozhodli, jestli bude druhá řada?
616055
Nevíte jak je to s [b]Almost Human[/b]? Už se rozhodli, jestli bude druhá řada?
0 0
reagovat

kyller

Ja neviem, možno mi len zničohonič prestala fungovať časť mozgu, ktorá spracováva humor a naopak zvýšila aktivitu tá, ktorá cíti trápnosť, ale mohol by mi niekto vysvetliť čo je na tom vtipné?
616053
Ja neviem, možno mi len zničohonič prestala fungovať časť mozgu, ktorá spracováva humor a naopak zvýšila aktivitu tá, ktorá cíti trápnosť, ale mohol by mi niekto vysvetliť čo je na tom vtipné?
kyller
0 0
reagovat
Nový klip k budúcotýždňovej časti Dereka nemá chybu :D link
616050
Nový klip k budúcotýždňovej časti Dereka nemá chybu *:D* http://www.facebook.com/photo.php?v=256239231167104&set=vb.209390455851982&type=2&theater
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se