Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35941 - 35960 Napsat příspěvek
Ja som to chcel skúsiť, ale práve som to po Marvinovom príspevku zmazal.
616431
Ja som to chcel skúsiť, ale práve som to po Marvinovom príspevku zmazal.
0 0
reagovat

Vincent

viděl a je to zlo. Nekorektní to není ani trochu, jen je tam šílená nesnesitelná kráva, která je zjevně podle záměru tvůrců zároveň fajn ženská a příkladná máma, protože dá přednost šikanování holčiček před souložením s boháčem. Bylo mi z toho nepříjemně po těle.
616430
viděl a je to zlo. Nekorektní to není ani trochu, jen je tam šílená nesnesitelná kráva, která je zjevně podle záměru tvůrců zároveň fajn ženská a příkladná máma, protože dá přednost šikanování holčiček před souložením s boháčem. Bylo mi z toho nepříjemně po těle.
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Mně se to líbilo, asi jako About a boy, takové neškodné zábavné jednohubkové sitcomy, co si na nic nehrajou. :+
616429
Mně se to líbilo, asi jako About a boy, takové neškodné zábavné jednohubkové sitcomy, co si na nic nehrajou. *:+*
Vincent
0 0
reagovat
Na autorku/herečku z Girls jsem po shlídnutí pár dílů Girls neuvěřitelně alergický. Už jenom ten její hlas a celkově mluvený projev je strašně protivný. Kam se hrabe Joffrey, ten je vedle ní skoro sympaťák.
616428
Na autorku/herečku z Girls jsem po shlídnutí pár dílů Girls neuvěřitelně alergický. Už jenom ten její hlas a celkově mluvený projev je strašně protivný. Kam se hrabe Joffrey, ten je vedle ní skoro sympaťák.
0 0
reagovat

Tony

:D:+
616426
*:D**:+*
Tony
0 0
reagovat
Videli jste nekdo Bad Teacher pilot? Samozrejme to ma k filmu hooodne daleko, ale celkem se na to dalo koukat :)
616425
Videli jste nekdo Bad Teacher pilot? Samozrejme to ma k filmu hooodne daleko, ale celkem se na to dalo koukat :)
0 0
reagovat

TonyClifton

Dobře děláš
616423
Dobře děláš
TonyClifton
0 0
reagovat

Arrow

Wow :+ Tak další dva díly si asi dám až najednou.
616422
Wow *:+* Tak další dva díly si asi dám až najednou.
Arrow
0 0
reagovat

Girls s01e01

Strašná hovadina, končím po prvním díle...
616421
Strašná hovadina, končím po prvním díle...
Girls s01e01
0 0
reagovat

Derek 2x02

Vedel som, že bez Pilkyho to už nebude ono, ale že to bude až taká slabota? :-
616420
Vedel som, že bez Pilkyho to už nebude ono, ale že to bude až taká slabota? *:-*
Derek 2x02
0 0
reagovat
Ex-SOLDIER: Jo vlastne hej :D
616415
[b]Ex-SOLDIER[/b]: Jo vlastne hej *:D*
0 0
reagovat
Však jsou ještě další 2 díly, ne?
616411
Však jsou ještě další 2 díly, ne?
0 0
reagovat
Tak nějak, měli odvysílat oba díly současně. :) Dost dobré.
616410
Tak nějak, měli odvysílat oba díly současně. *:)* Dost dobré.
0 0
reagovat

Arrow

Ale jo šlo to, tieto delené finále mi nepasujú.
616409
Ale jo šlo to, tieto delené finále mi nepasujú.
Arrow
0 0
reagovat

Arrow

"Bitch with wifi." :D:+
616407
"Bitch with wifi." *:D**:+*
Arrow
0 0
reagovat

Chicago Fire

Wow, rok po Bostonu maj na NBC docela koule. Dechberoucí epizoda, kdy by mi zrovna nevadilo roztáhnout to na dva díly. Jsem zvědavej, jak to uzavřou zítra v Chicago PD (Mimochodem skvělej nápad a práce s propojováním) :+
616403
Wow, rok po Bostonu maj na NBC docela koule. Dechberoucí epizoda, kdy by mi zrovna nevadilo roztáhnout to na dva díly. Jsem zvědavej, jak to uzavřou zítra v [b]Chicago PD[/b] (Mimochodem skvělej nápad a práce s propojováním) *:+*
Chicago Fire
0 0
reagovat
Ja som to myslel skôr tak, že prvých nejakých 5-7 častí to bola celkom slušná nuda, hoci tam bol vidieť potenciál. A ten chvaľabohu neskôr aj začali využívať.
616396
Ja som to myslel skôr tak, že prvých nejakých 5-7 častí to bola celkom slušná nuda, hoci tam bol vidieť potenciál. A ten chvaľabohu neskôr aj začali využívať.
0 0
reagovat
Ale buďme upřímní... ten rozjezd byl extrémně pomalý... pokud si dobře vzpomínám tak snad dvě řady. (samozřejmě už tehdejší epizody mě rozumně bavily)
PS: poslední díl byl hodně fajn
616395
Ale buďme upřímní... ten rozjezd byl extrémně pomalý... pokud si dobře vzpomínám tak snad dvě řady. (samozřejmě už tehdejší epizody mě rozumně bavily) PS: poslední díl byl hodně fajn
0 0
reagovat

BrusVejn

Len sa priprav na pomalý rozjazd. Veľa ľudí to tu vzdalo po pár častiach a teraz ani netušia o čo prichádzajú. :)
616394
Len sa priprav na pomalý rozjazd. Veľa ľudí to tu vzdalo po pár častiach a teraz ani netušia o čo prichádzajú. *:)*
BrusVejn
0 0
reagovat

podzimator

Dík. Tak dám tomu šancu ;)
616392
Dík. Tak dám tomu šancu *;)*
podzimator
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se