Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35721 - 35740 Napsat příspěvek
Ten prechod zo skleslosti k nasratosti je veľmi slabo podaný. Ja by som to zrežíroval lepšie.

:D8)
617039
Ten prechod zo skleslosti k nasratosti je veľmi slabo podaný. Ja by som to zrežíroval lepšie. *:D**8)*
0 0
reagovat
duro asi tradične pozeral niečo iné čo ostatní
617029
duro asi tradične pozeral niečo iné čo ostatní
0 0
reagovat

duro

Jsi si večer nenamazal zranění z druhý světový, ne ? :o?):D
617025
Jsi si večer nenamazal zranění z druhý světový, ne ? *:o**?)**:D*
duro
0 0
reagovat
617024
[link="http://replygif.net/thumbnail/1112.gif"]*grabs popcorn*[/link]
0 0
reagovat

GoT

Výborný diel, akurát Dinklage to na konci veľmi nedával.
617010
Výborný diel, akurát Dinklage to na konci veľmi nedával.
GoT
0 0
reagovat

Přednostu

podepisuju. Výbornej film o ničem a přitom o všem. Když má člověk špatnou náladu, tak to vždycky zaručeně zabere. Pod dojmem geniality Dinklage v GOT ten film ještě roste. Dej to co nejdřív :)
617006
podepisuju. Výbornej film o ničem a přitom o všem. Když má člověk špatnou náladu, tak to vždycky zaručeně zabere. Pod dojmem geniality Dinklage v GOT ten film ještě roste. Dej to co nejdřív :)
Přednostu
0 0
reagovat

Axis

Neviděl, zkusím, díky za tip :)
617004
Neviděl, zkusím, díky za tip *:)*
Axis
0 0
reagovat
GoT zas... opakovane si dávam záver, geniálny Dinklage. To je aspoň na Emmy :+
617003
GoT zas... opakovane si dávam záver, geniálny Dinklage. To je aspoň na Emmy *:+*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Tak pod to se podepíšu! A pokud jsi neviděl tak dej Přednostu tam hraje stejně výborně jako v GoT a ještě je hlavní postavou.
Tedy chci vidět jak se popasují s úpravami děje ty rozdíly už jsou velký jak bagry v cementárně.
617001
Tak pod to se podepíšu! A pokud jsi neviděl tak dej Přednostu tam hraje stejně výborně jako v GoT a ještě je hlavní postavou. [spoiler]Tedy chci vidět jak se popasují s úpravami děje ty rozdíly už jsou velký jak bagry v cementárně.[/spoiler]
Sam.Vimes
0 0
reagovat

GoT

U soudu jsem málem nedýchal a Tyrionův proslov byl fantastický; s jemnou příchutí teatrálna, ale fantastický!
Napadlo mě u toho, že bych chtěl vidět Dinklage v roli Hamleta, a je mi úplně jedno jak je vysoký.
616991
U soudu jsem málem nedýchal a Tyrionův proslov byl fantastický; s jemnou příchutí teatrálna, ale fantastický! Napadlo mě u toho, že bych chtěl vidět Dinklage v roli Hamleta, a je mi úplně jedno jak je vysoký.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Houby Red Wedding, houby useknuta hlava... tohle byl aspon vygradovany zaver bez pouziti sokantnich ingredienci! :+
616989
Houby Red Wedding, houby useknuta hlava... tohle byl aspon vygradovany zaver bez pouziti sokantnich ingredienci! *:+*
GoT
0 0
reagovat
Wtf? Je sotva venku 5 dilu :o
616985
Wtf? Je sotva venku 5 dilu *:o*
0 0
reagovat

Vincent

Nerad to říkám, ale CBS to už stihla zrušit.
616983
Nerad to říkám, ale CBS to už stihla zrušit.
Vincent
0 0
reagovat
Zkusili jste nekdo Friends with Better Lives na CBS? Celkem prijemna podivana. Sympatickej cast a zatim celkem sranda :)
616982
Zkusili jste nekdo [b]Friends with Better Lives[/b] na CBS? Celkem prijemna podivana. Sympatickej cast a zatim celkem sranda :)
0 0
reagovat

Sansa Stark's

616981
[link="https://www.youtube.com/watch?v=B4OVcq0ZhJo"]Game of Moans[/link] *:D**:D*
Sansa Stark's
0 0
reagovat

HAL

Vzdyt se te o udalosti mluvi uz od 3. serie a s jeste vetsi intenzitou ted ve ctvrte vzdy, kdyz je tam Jon Snow. Navic uz z informaci o nataceni se o tom dalo dozvedet. Nevyzradil jsem prubeh ani vysledek.
616978
Vzdyt se te o udalosti mluvi uz od 3. serie a s jeste vetsi intenzitou ted ve ctvrte vzdy, kdyz je tam Jon Snow. Navic uz z informaci o nataceni se o tom dalo dozvedet. Nevyzradil jsem prubeh ani vysledek.
HAL
0 0
reagovat

okkac

Wat? Spoileruješ.
616977
Wat? Spoileruješ.
okkac
0 0
reagovat
pozerá niekto Orphan Black a božiu Tatianu Maslany?
616976
pozerá niekto Orphan Black a božiu Tatianu Maslany?
0 0
reagovat

GoT

Dinklage jede... inak zvyšok dielu nudná vata.
616971
Dinklage jede... inak zvyšok dielu nudná vata.
GoT
0 0
reagovat

GoT

"Watching your vicious bastard die gave me more relief than a thousand lying whores."
Citát sezóny a Dinklage jede. Super konec. A příště už Měsíční brána!:+
616969
"Watching your vicious bastard die gave me more relief than a thousand lying whores." Citát sezóny a Dinklage jede. Super konec. A [link="https://www.youtube.com/watch?v=QX2TVw9xByE"]příště[/link] už Měsíční brána!*:+*
GoT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se