Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35701 - 35720 Napsat příspěvek
Devious Maids je něco jako Desperate Housewives? Tedy komedie a drama v jednom?
617108
Devious Maids je něco jako Desperate Housewives? Tedy komedie a drama v jednom?
0 0
reagovat

TonyClifton

Už se třesu na menší shrnovací článek na TZ, je to nářez!
617107
Už se třesu na menší shrnovací článek na TZ, je to nářez!
TonyClifton
0 0
reagovat

Devious Maids s02e04

Tohle byl asi nejvíc rozsekávající díl z obou sérií, úvodních 15 minut jsem vyloženě protlemil. :D:+
617105
Tohle byl asi nejvíc rozsekávající díl z obou sérií, úvodních 15 minut jsem vyloženě protlemil. *:D**:+*
Devious Maids s02e04
0 0
reagovat
na Showtime Anytime se objevi "next week's episode" hned po skonceni aktualniho dilu v televizi
617094
na Showtime Anytime se objevi "next week's episode" hned po skonceni aktualniho dilu v televizi
0 0
reagovat

JohnyD

:+
617087
*:+*
JohnyD
0 0
reagovat
Je tam David, další informace jsou nepodstatný. I'm in.
617084
Je tam David, další informace jsou nepodstatný. I'm in.
0 0
reagovat

True Detective

Nejaké tie "novinky" k druhej sérii link
617079
Nejaké tie "novinky" k druhej sérii http://hbowatch.com/a-few-tidbits-on-true-detective-season-2/
True Detective
0 0
reagovat
Obsadenie fajn... jediné čo ma fakt zaujíma prečo to Tennant vzal zas. A má hrozný účes :D
617076
Obsadenie fajn... jediné čo ma fakt zaujíma prečo to Tennant vzal zas. A má hrozný účes *:D*
0 0
reagovat
Broadchurch goes American.
No, furt nevím, proč to předělávaj, ale ti herci mě do toho asi přesvědčí.
617073
Broadchurch goes [link="https://www.youtube.com/watch?v=s9IWvbbZPZc"]American[/link]. No, furt nevím, proč to předělávaj, ale ti herci mě do toho asi přesvědčí.
0 0
reagovat
Showtime VoD
617068
Showtime VoD
0 0
reagovat
Ále, takže tejdenní posun stejně jako třeba u Californication? Najs. Má někdo btw. ponětí, odkud se tyhle věci berou? Kdysi Ameriku občas předbíhalo vysílání v Kanadě, ale tím to není, ne?
617067
Ále, takže tejdenní posun stejně jako třeba u Californication? Najs. Má někdo btw. ponětí, odkud se tyhle věci berou? Kdysi Ameriku občas předbíhalo vysílání v Kanadě, ale tím to není, ne?
0 0
reagovat

KarelR

Regulérní druhý díl.
617066
Regulérní druhý díl.
KarelR
0 0
reagovat

The Joker

Nové? Myslíš pilot, kterej Showtime oficiálně vypustil 2 tejdny zpátky? :D

Jinak jsem teď zjsitil, že to má jenom 8 dílů, za což :+
617065
Nové? Myslíš pilot, kterej Showtime oficiálně vypustil 2 tejdny zpátky? *:D* Jinak jsem teď zjsitil, že to má jenom 8 dílů, za což *:+*
The Joker
0 0
reagovat

Hannibal

Neskutečná psycho jízda! Koncovka 4. dílu v Hannibalově sklepení mě mrazila ještě hodně dlouho .. jsem zvědavý kam to další díly posunou :o:)
617064
Neskutečná psycho jízda! Koncovka 4. dílu v Hannibalově sklepení mě mrazila ještě hodně dlouho .. jsem zvědavý kam to další díly posunou *:o**:)*
Hannibal
0 0
reagovat

Castle

Nudaaaaa
617063
Nudaaaaa
Castle
0 0
reagovat
Nové Penny Dreadful super a ten konec... no, pěknej šok! :D
617062
Nové Penny Dreadful super a ten konec... no, pěknej šok! *:D*
0 0
reagovat

Castle

Taky mne to nasralo. Kdyby to vedlo proste k svatbe, reknuti si ano a polibku a konec, tak bych byl velmi spokojeny. Ma to happy end a kdyby treba neschvalili 7. sezonu, tak pribeh je hezky uzavreny. Takhle opravdu nemuzou cekat, ze jim to budeme bastit a Castle je definitivne pryc.
617061
[spoiler]Taky mne to nasralo. Kdyby to vedlo proste k svatbe, reknuti si ano a polibku a konec, tak bych byl velmi spokojeny. Ma to happy end a kdyby treba neschvalili 7. sezonu, tak pribeh je hezky uzavreny. Takhle opravdu nemuzou cekat, ze jim to budeme bastit a Castle je definitivne pryc.[/spoiler]
Castle
0 0
reagovat

Castle

To jako myslí vážně, že jim někdo uvěří, že ho nechají umřít a pak budou vraždy vyšetřovat Kate s Alexis (aby to mělo stále jméno Castle) nebo proč to jako uzavírají takhle blbým cliffhangerem?
617059
[spoiler]To jako myslí vážně, že jim někdo uvěří, že ho nechají umřít a pak budou vraždy vyšetřovat Kate s Alexis (aby to mělo stále jméno Castle) nebo proč to jako uzavírají takhle blbým cliffhangerem?[/spoiler]
Castle
0 0
reagovat

TEAM duro

:+
617046
*:+*
TEAM duro
0 0
reagovat
môže niekto dať ban durovi za trolling?
617045
môže niekto dať ban durovi za trolling?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se