Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35681 - 35700 Napsat příspěvek
Tohle jsem nikdy nepochopil, tyhle seriálové maratony :D Když jsem ještě chodil do školy (ale i teď), tak většinou jsem měl nějaké 2 "krátké" (20 minut) na jídlo a prokrastinaci... A 2 standartní (40 minut) na relax a místo filmu....

Nějako si nedokážu představit, že bych zvládal 40-50 seriálů týdně v kombinaci se studiem, přítelkyní, kámošema, hospodama atd... Vždyť to musí být nějakých 4-5 hodin denně, ne?

Ale vím, že se to tu kolikrát řešilo a že v tomhle jede víc lidí... Já si to nikdy nedokázal představit
617164
Tohle jsem nikdy nepochopil, tyhle seriálové maratony *:D* Když jsem ještě chodil do školy (ale i teď), tak většinou jsem měl nějaké 2 "krátké" (20 minut) na jídlo a prokrastinaci... A 2 standartní (40 minut) na relax a místo filmu.... Nějako si nedokážu představit, že bych zvládal 40-50 seriálů týdně v kombinaci se studiem, přítelkyní, kámošema, hospodama atd... Vždyť to musí být nějakých 4-5 hodin denně, ne? Ale vím, že se to tu kolikrát řešilo a že v tomhle jede víc lidí... Já si to nikdy nedokázal představit
0 0
reagovat
Wow...
617163
Wow...
0 0
reagovat
dokud jsem chodil do skoly, koukal jsem na 40-50 serialu nejpozdeji do tydne od vydani... ted uz koukam tak na 20 a u vetsiny mam minimalne 1 serii skluz... vyjimku tvori Family guy, South park a GoT, ktery stiham do tydne... je to smutny... tolik veci chci videt a cas neni
617162
dokud jsem chodil do skoly, koukal jsem na 40-50 serialu nejpozdeji do tydne od vydani... ted uz koukam tak na 20 a u vetsiny mam minimalne 1 serii skluz... vyjimku tvori Family guy, South park a GoT, ktery stiham do tydne... je to smutny... tolik veci chci videt a cas neni
0 0
reagovat
ja to robím tak u seriálov v prvých sériách. Väčšinou pozriem až keď to má celú sériu a dobré hodnotenie, prípadne viem, že ma to asi zaujme prípadne je to veľmi rýchlo obnovené na ďalšiu (hlavne čo sa týka káblovkových sérii, tak tam naskočím na vagón aj počas prvej série). Kedysi som sa hrnul pri začiatku seriálovej sezóny do kadečoho, no to bejvávalo, dnes som oveľa vyberavejší.
617158
ja to robím tak u seriálov v prvých sériách. Väčšinou pozriem až keď to má celú sériu a dobré hodnotenie, prípadne viem, že ma to asi zaujme prípadne je to veľmi rýchlo obnovené na ďalšiu (hlavne čo sa týka káblovkových sérii, tak tam naskočím na vagón aj počas prvej série). Kedysi som sa hrnul pri začiatku seriálovej sezóny do kadečoho, no to bejvávalo, dnes som oveľa vyberavejší.
0 0
reagovat

Richard_Fish

Som na tom rovnako.
617157
Som na tom rovnako.
Richard_Fish
0 0
reagovat
Jsou tu i dalsi jedinci jako ja, kteri koukaji na serialy fakt hodne, ale do diskuze jaksi obvykle nemaji cim prispet, nebot nekoukaji na prave vysle dily, ale stahuji je do zasoby a mezitim koukaji na jiz kompletni stazene minule/predminule serie8)? Vyhodou je, ze dopredu obvykle zjistim, na co nekoukat nebo jakou sezonu uz radeji ani nezacinat?)
617155
Jsou tu i dalsi jedinci jako ja, kteri koukaji na serialy fakt hodne, ale do diskuze jaksi obvykle nemaji cim prispet, nebot nekoukaji na prave vysle dily, ale stahuji je do zasoby a mezitim koukaji na jiz kompletni stazene minule/predminule serie*8)*? Vyhodou je, ze dopredu obvykle zjistim, na co nekoukat nebo jakou sezonu uz radeji ani nezacinat*?)*
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

Hlášky! Takto má vyzerať poriadne finále :+

Hlavne Garethov koniec :D
617149
Hlášky! Takto má vyzerať poriadne finále *:+* Hlavne [spoiler]Garethov koniec *:D* [/spoiler]
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat
Agents of S.H.I.E.L.D.
Tak tohle bylo vážně super. Cameo vytěžené na maximum, nahláškované víc než obvykle a překvapivě dost uzavřené.

Kdyby v takovémhle stylu pokračovali i dál, tak se o budoucnost seriálu už bát nemusíme.

PoI
Trošku zklamání, protože jsem čekal ten finálový konflikt trochu větší, ale na druhou stranu zase pěkné překvapení, protože jsem tohle fakt neodhadnul. Při závěrečné scéně mi i přeběhl mráz po zádech ;)

Chicago Fire
Scénáristi Castle se mají o cliffhangerech co učit :+
617148
[b]Agents of S.H.I.E.L.D.[/b] Tak tohle bylo vážně super. [spoiler]Cameo vytěžené na maximum, nahláškované víc než obvykle a překvapivě dost uzavřené.[/spoiler] Kdyby v takovémhle stylu pokračovali i dál, tak se o budoucnost seriálu už bát nemusíme. [b]PoI[/b] Trošku zklamání, protože jsem čekal ten finálový konflikt trochu větší, ale na druhou stranu zase pěkné překvapení, protože jsem tohle fakt neodhadnul. Při závěrečné scéně mi i přeběhl mráz po zádech *;)* [b]Chicago Fire[/b] Scénáristi Castle se mají o cliffhangerech co učit *:+*
0 0
reagovat

Person of Interest

very nice, very nice indeed.
617147
very nice, very nice indeed.
Person of Interest
0 0
reagovat

Hra o trůny, 4x6

Opět - jako vždy - perfektní epizoda. :+
617141
Opět - jako vždy - perfektní epizoda. *:+*
Hra o trůny, 4x6
0 0
reagovat

Finále Agents of S.H.I.E.L.D.

42 minut přiblblýho úsměvu, dokonce tam fungovaly i emoce. Jo, furt je to hrozně béčkový, ale potěšilo prakticky každý překvápko (a že jich bylo hodně), takže maximální vychutnávka 8):+
617136
42 minut přiblblýho úsměvu, dokonce tam fungovaly i emoce. Jo, furt je to hrozně béčkový, ale potěšilo prakticky každý překvápko (a že jich bylo hodně), takže maximální vychutnávka *8)**:+*
Finále Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat
Castlea jsem zabalil někdy po první třetině sezony kvůli nedostatku času. Po tom, co tady čtu, už se k tomu nějak nechci vracet... Achjo. Ale vždycky si můžu pustit pilot, kterej pokaždý funguje parádně a je esencí toho nejlepšího z celýho seriálu.
617121
Castlea jsem zabalil někdy po první třetině sezony kvůli nedostatku času. Po tom, co tady čtu, už se k tomu nějak nechci vracet... Achjo. Ale vždycky si můžu pustit pilot, kterej pokaždý funguje parádně a je esencí toho nejlepšího z celýho seriálu.
0 0
reagovat

Castle

Ať jdou do prdele, celá jejich globální linka byla na pytel a když se jí konečně zbaví, tak tohle? Seriously? WTF? Do tohodle kolem a kolem feel good seriálu se to prostě naprosto nehodí. Zdůrazňuji že mi vadí že to do toho seriálu prostě nepatří a obecně mě irituje když si to někdo plete s 24kou... Ten seriál stojí na vtipném hláškování kolem zajímavých případů (ala zombíci ve městě) a ne na tomhle... kreténi.:-:-:-
617119
Ať jdou do prdele, celá jejich globální linka byla na pytel a když se jí konečně zbaví, tak tohle? Seriously? WTF? Do tohodle kolem a kolem feel good seriálu se to prostě naprosto nehodí. Zdůrazňuji že mi vadí že to do toho seriálu prostě nepatří a obecně mě irituje když si to někdo plete s 24kou... Ten seriál stojí na vtipném hláškování kolem zajímavých případů (ala zombíci ve městě) a ne na tomhle... kreténi.*:-**:-**:-*
Castle
0 0
reagovat

Davies182

připomněl si mě tuhle scénku - debata o Vilmě
617115
připomněl si mě tuhle scénku - [link="http://www.youtube.com/watch?v=payF5fU80jc"]debata o Vilmě[/link]
Davies182
0 0
reagovat

Castle

No, scénáristi moc koukají na Downton Abbey, ale na to dojemný setkání se vlastně těším... Ano, laciné, ale k týhle sérii to vlastně docela i sedí. Ta sedmá už by klidně mohla být poslední, už střílí slepejma....
617114
No, scénáristi moc koukají na Downton Abbey, ale na to dojemný setkání se vlastně těším... Ano, laciné, ale k týhle sérii to vlastně docela i sedí. Ta sedmá už by klidně mohla být poslední, už střílí slepejma....
Castle
0 0
reagovat

Castle

Bylo jasný že to bude zase končit nějakou formou cliffhangeru, ale mohli to vyřešit tak, že by normálně proběhla svatba a na konci by se objevila nějaká hrozba pro příště (třeba návrat sériového vraha 3XK).
Nikdo nemůže věřit že by se Castlovi něco doopravdy stalo, takhle to bylo strašně laciný.
617113
[spoiler]Bylo jasný že to bude zase končit nějakou formou cliffhangeru, ale mohli to vyřešit tak, že by normálně proběhla svatba a na konci by se objevila nějaká hrozba pro příště (třeba návrat sériového vraha 3XK). [b]Nikdo[/b] nemůže věřit že by se Castlovi něco doopravdy stalo, takhle to bylo strašně laciný.[/spoiler]
Castle
0 0
reagovat
*ignorant coming through* 8)
617112
*ignorant coming through* *8)*
0 0
reagovat
Zoufalky jsems koukal do ty doby nez prisla bourka. Potom jsem to prestal sledovat.
617111
Zoufalky jsems koukal do ty doby nez prisla bourka. Potom jsem to prestal sledovat.
0 0
reagovat
Každej fanda kvalitních serošů sjížděl svýho času jako divej Zoufalky, a kdo ne, tak se to buď stydí přiznat, a nebo je ignorant ;).
617110
Každej fanda kvalitních serošů sjížděl svýho času jako divej Zoufalky, a kdo ne, tak se to buď stydí přiznat, a nebo je ignorant *;)*.
0 0
reagovat
jj takový odlehčený dramedy. Statečně uznávám, že jsem kdysi sjížděl i DH a ano, tohle se tomu hodně podobá, akorát to neni tak babský a o dost vtipnější, i když si to možná jenom namlouvám. :D
617109
jj takový odlehčený dramedy. Statečně uznávám, že jsem kdysi sjížděl i DH a ano, tohle se tomu hodně podobá, akorát to neni tak babský a o dost vtipnější, i když si to možná jenom namlouvám. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se