Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35421 - 35440 Napsat příspěvek

Silicon Valley

"How much would it be worth to you, if I told you I have a gps app called Pied Piper, tracking the location of your child. I can follow your child anywhere and there is nothing you can do to stop me. Most missing children are never found." :D

Mean jerk time, dick to floor ratio, complimentary shaft angle, orgasm threshold, girth similarity :D:D

No ty vole :))

Kdo nekouká, tak přichází o hodně.
617968
"How much would it be worth to you, if I told you I have a gps app called Pied Piper, tracking the location of your child. I can follow your child anywhere and there is[b] nothing[/b] you can do to stop me. Most missing children are never found." *:D* Mean jerk time, dick to floor ratio, complimentary shaft angle, orgasm threshold, girth similarity *:D**:D* No ty vole *:))* Kdo nekouká, tak přichází o hodně.
Silicon Valley
0 0
reagovat

GoT

Stejně jako Gorecki, taky jsem tušil že nedopadne dobře, ale stejně jsem byl napjatý jako struna a do poslední chvíle fandil Oberynovi.
Ve chvíli kdy se ptal Hory kdo mu dal rozkaz, napadlo mě jestli nezkusí to kopí hodit po Tywinovi ve stylu 300 :D

duro
"A už fŕkajú krvavé kaše z hláv.
Hradba západu..."
Ranní dávka ze Hry o trůny tě naladila? :D Těším se až se dozvím co se stalo s Michalem a na další Kornelova dobrodružství. Čekání mi aspoň ukrátí obě detektivky (zatím jsem neměl čas ani na Pekelná vrch)...
617967
[spoiler]Stejně jako Gorecki, taky jsem tušil že nedopadne dobře, ale stejně jsem byl napjatý jako struna a do poslední chvíle fandil Oberynovi. Ve chvíli kdy se ptal Hory kdo mu dal rozkaz, napadlo mě jestli nezkusí to kopí hodit po Tywinovi ve stylu 300 *:D*[/spoiler] duro [spoiler]"A už fŕkajú krvavé kaše z hláv. Hradba západu..." Ranní dávka ze Hry o trůny tě naladila? *:D* Těším se až se dozvím co se stalo s Michalem a na další Kornelova dobrodružství. Čekání mi aspoň ukrátí obě detektivky (zatím jsem neměl čas ani na Pekelná vrch)...[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Sarger

Bol to velmi mild spoiler, ktory ale dovtipnemu naznaci vela:)
617966
Bol to velmi mild spoiler, ktory ale dovtipnemu naznaci vela:)
Sarger
0 0
reagovat
Do háje, to byl nářez. Takhle nervózní jsem u televizní produkce snad ještě nebyl.:+
617965
Do háje, to byl nářez. Takhle nervózní jsem u televizní produkce snad ještě nebyl.*:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Nebolo to nič spoileroidne... ale tak mázol som to.
617961
Nebolo to nič spoileroidne... ale tak mázol som to.
Gorecki
0 0
reagovat

got 8

„Znásilnil jsi ji! Zavraždil jsi ji! Zabil jsi její děti!“

Holy shiiit!:o:+

+Duel. Tolik let čekání a výsledek ještě překonal vysoká očekávání. Nádherná choreografie a kaskadérské kousky. Pedro Pascal opět fenomenální, on prostě JE Oberyn Martell...

+Arya:D

+Sophie Turner a Malíček. Celkem výrazné změny oproti knihám, jsem zvědavý kam to dál povede. A vůbec Sansa začíná být konečně zajímavá postava, žák se holt dobře učí od Mistra...

+Bratři. Krásná ukázka přátelství bratrů Noční hlídky, kteří si užívají poslední klid před bouří...

+Alfie Allen. Proč je tolik podceňovaný? Neprávem. Dneska byl skvělý, ale jeho čas na výsluní ještě přijde...?)

+Předzvěsti věcí budoucích. Nočníky, bratrská pouta. Modří již vědí!:D

A za týden už bitva o Zeď!
617964
„Znásilnil jsi ji! Zavraždil jsi ji! Zabil jsi její děti!“ Holy shiiit!*:o**:+* +Duel. Tolik let čekání a výsledek ještě překonal vysoká očekávání. Nádherná choreografie a kaskadérské kousky. Pedro Pascal opět fenomenální, on prostě JE Oberyn Martell... +Arya*:D* +Sophie Turner a Malíček. Celkem výrazné změny oproti knihám, jsem zvědavý kam to dál povede. A vůbec Sansa začíná být konečně zajímavá postava, žák se holt dobře učí od Mistra... +Bratři. Krásná ukázka přátelství bratrů Noční hlídky, kteří si užívají poslední klid před bouří... +Alfie Allen. Proč je tolik podceňovaný? Neprávem. Dneska byl skvělý, ale jeho čas na výsluní ještě přijde...*?)* +Předzvěsti věcí budoucích. Nočníky, bratrská pouta. Modří již vědí!*:D* A za [link="https://www.youtube.com/watch?v=ndaAxHh4cjA"]týden[/link] už bitva o Zeď!
got 8
0 0
reagovat
KŘUP!!! :D
617963
KŘUP!!! *:D*
0 0
reagovat

Sarger

daj si to do spoileru plis
617962
[spoiler]daj si to do spoileru plis[/spoiler]
Sarger
0 0
reagovat

GoT

Uz z predchadzajucich skusenosti som tusil, ako ten suboj dopadne, hoci podvedome som do poslednej chvile veril:)
Martin je fakt psychopat. Najprv vam predstavi postavu, necha vas aby ste si ju maximalne oblubili a drzali jej palce a potom vam pred vasimi ocami necha jej hlavu rozmasirovat na kasu. Fuj. A to mam akoze po tomto teraz podavat "excelentne vykony" v praci??
617960
[spoiler]Uz z predchadzajucich skusenosti som tusil, ako ten suboj dopadne, hoci podvedome som do poslednej chvile veril:) Martin je fakt psychopat. Najprv vam predstavi postavu, necha vas aby ste si ju maximalne oblubili a drzali jej palce a potom vam pred vasimi ocami necha jej hlavu rozmasirovat na kasu. Fuj. A to mam akoze po tomto teraz podavat "excelentne vykony" v praci??[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Veľmi slušný diel, to som čakal menej... len kua prečo musia vždy zamordovať tých dobrých ffs :(
617959
Veľmi slušný diel, to som čakal menej... len [spoiler] kua prečo musia vždy zamordovať tých dobrých ffs *:(* [/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Tak jak vám chutnalo přátelé? Jsem se trošku obával, že na ten fight ani nedojde. Vynikající díl, kde to některé z postav opět prokaučovala a nezbývá jen smutnit, že nám zbývají už jen pouhé dva díly.
617958
Tak jak vám chutnalo přátelé? Jsem se trošku obával, že na ten fight ani nedojde. Vynikající díl, kde to některé z postav opět [spoiler]prokaučovala[/spoiler] a nezbývá jen smutnit, že nám zbývají už jen pouhé dva díly.
GoT
0 0
reagovat

Gonzi

link - tohle je z Banshee best fight, kam se hrabe GoT
617956
[link="https://www.youtube.com/watch?v=jqRPaucl8r4"]link[/link] - tohle je z Banshee best fight, kam se hrabe GoT
Gonzi
0 0
reagovat

Penny Dreadful

v pilotu pro mě nefungovalo prakticky nic. V následujícím díle naopak všechno... jsem zvědavej kam se to bude sunout.
617953
v pilotu pro mě nefungovalo prakticky nic. V následujícím díle naopak všechno... jsem zvědavej kam se to bude sunout.
Penny Dreadful
0 0
reagovat
Beztak to skončí jako v Indianu Jonesovi. :D
617947
Beztak to skončí jako v Indianu Jonesovi. *:D*
0 0
reagovat
Ved uz par fightov v GoT bolo. Bude to vyzerat podobne, ziadny siedmy div sveta sa konat nebude. On aj v knihe bol skor taky ok, holt Martin neni Sapkowski.:)
617945
Ved uz par fightov v GoT bolo. Bude to vyzerat podobne, ziadny siedmy div sveta sa konat nebude. On aj v knihe bol skor taky ok, holt Martin neni Sapkowski.*:)*
0 0
reagovat
Dúfajme, že to bude niečo cool... nvm kto z Vás tu spomínal, že je to najlepší duel v knihách.
617944
Dúfajme, že to bude niečo cool... nvm kto z Vás tu spomínal, že je to najlepší duel v knihách.
0 0
reagovat

kubqo

Tak jak se to vezme - ten souboj může a nemusí být luxusní a stojí to čistě na kameře a choreografii... aktuálně to může skončit stejně dobře jako scéna z Raidu, nebo naopak třeba finále GI Joe 2.
617943
Tak jak se to vezme - ten souboj může a nemusí být luxusní a stojí to čistě na kameře a choreografii... aktuálně to může skončit stejně dobře jako scéna z Raidu, nebo naopak třeba finále GI Joe 2.
kubqo
0 0
reagovat
Mám taký pocit, že tú bitku hajpujete až tak moc, že zajtra budú všetci nariekať.
617942
Mám taký pocit, že tú bitku hajpujete až tak moc, že zajtra budú všetci nariekať.
0 0
reagovat

Banshee

tak jsem to celé sjel a není to teda nic výjimečného... Celkem mě ale překvapilo že tam je místy příjemná akce... obvzláště bych vyzdvihl např. tuto likvidaci prvního strážce a pak scénu v chodbě za schodištěm se dvěmi chlápky... link - ty nestříhané souboje jsou totální žrádlo (kdyby se někdo moc těšil... tahle scéna byla výjimečná)
617941
tak jsem to celé sjel a není to teda nic výjimečného... Celkem mě ale překvapilo že tam je místy příjemná akce... obvzláště bych vyzdvihl např. tuto likvidaci prvního strážce a pak scénu v chodbě za schodištěm se dvěmi chlápky... http://www.youtube.com/watch?v=rQPiO7mI3OE - ty nestříhané souboje jsou totální žrádlo (kdyby se někdo moc těšil... tahle scéna byla výjimečná)
Banshee
0 0
reagovat

GoT

zítra budík na pul 5 ....
617940
zítra budík na pul 5 ....
GoT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se