Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35261 - 35280 Napsat příspěvek

Fargo

:D:+
Minutí se postav v té restauraci bylo super.
618416
*:D**:+* [spoiler]Minutí se postav v té restauraci bylo super.[/spoiler]
Fargo
0 0
reagovat

Fargo 1x09

Lester, you coward! :o
618415
Lester, you coward! *:o*
Fargo 1x09
0 0
reagovat

Orange is the new black S02

Ne takhle. :o:+
618411
Ne takhle. *:o**:+*
Orange is the new black S02
0 0
reagovat

Person of Interest

S02E20-22 :o:+
Takhle se končí sezóna...
618410
[b]S02E20-22[/b] *:o**:+* Takhle se končí sezóna...
Person of Interest
0 0
reagovat
...a bylo to boží.
618407
...a bylo to boží.
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Natěšenost nemůže být větší! Prsa a pak ještě zklamaný Sigi. Znechucené komentáře těch, kterým se nejvíc líbil (dle mého zdaleka nejslabší) pilot, jsou pro mě tím největším vnadidlem. Jdu na to.
618393
Natěšenost nemůže být větší! Prsa a pak ještě zklamaný Sigi. Znechucené komentáře těch, kterým se nejvíc líbil (dle mého zdaleka nejslabší) pilot, jsou pro mě tím největším vnadidlem. Jdu na to.
Penny Dreadful
0 0
reagovat
Davies Pilgrim vs the World

He must defeat five evil readers...
618392
Davies Pilgrim vs the World He must defeat five evil readers...
0 0
reagovat

xxendxx

+ 1 :+
(jo, rejpnu si i tady :D)
618391
+ 1 *:+* (jo, rejpnu si i tady *:D*)
xxendxx
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Začíná z toho být docela dobrá srágora. Tak jak se mi pilot hodně líbil, tak každý další díl jde víc a víc do kopru. Na atmosféru (nedejbože hororovou) to rezignovalo někde ve druhém díle. Konec čtvrtého pak těžké wtf. Jestli se to v pátém nezvedne, tak s tím seknu a budu muset začít koukat na Orange is the new black :-
618390
Začíná z toho být docela dobrá srágora. Tak jak se mi pilot hodně líbil, tak každý další díl jde víc a víc do kopru. Na atmosféru (nedejbože hororovou) to rezignovalo někde ve druhém díle. Konec čtvrtého pak těžké wtf. Jestli se to v pátém nezvedne, tak s tím seknu a budu muset začít koukat na Orange is the new black *:-*
Penny Dreadful
0 0
reagovat
Nezapomínal bych na The Universe ;)
618388
Nezapomínal bych na [link="http://www.csfd.cz/film/250407-vesmir/"]The Universe [/link] *;)*
0 0
reagovat

GoT

epizoda to nebyla vubec spatna, ale cely to akcni besneni me po chvilce misty nudilo... kecaci minuly dil se mi libil o dost vic.
618387
epizoda to nebyla vubec spatna, ale cely to akcni besneni me po chvilce misty nudilo... kecaci minuly dil se mi libil o dost vic.
GoT
0 0
reagovat
Díky. Pozriem sa na to :+
618371
Díky. Pozriem sa na to *:+*
0 0
reagovat

kyller

Sám jsem se dnes dodíval na Cosmos původní, z osmdesátých let (naprostá dokonalost a asi nejzajímavější dokumentární série jakou jsem kdy potkal - nejen jako překvapivě nestárnoucí popularizace vědy, ale také nadrámcový a přitom inteligentně podaný humanistický a morální apel - toto bych pouštěl na středních školách povinně), na ten nový se teprve chystám.

- z dalších dokumentů si každopádně vzpomínám třeba na Okna vesmíru dokořán (Grygar je takový český Carl Sagan), všechno možné od Stephena Hawkinga, a Cestování červí dírou s Morganem Freemanem
618356
Sám jsem se dnes dodíval na Cosmos původní, z osmdesátých let (naprostá dokonalost a asi nejzajímavější dokumentární série jakou jsem kdy potkal - nejen jako překvapivě nestárnoucí popularizace vědy, ale také nadrámcový a přitom inteligentně podaný humanistický a morální apel - toto bych pouštěl na středních školách povinně), na ten nový se teprve chystám. - z dalších dokumentů si každopádně vzpomínám třeba na Okna vesmíru dokořán (Grygar je takový český Carl Sagan), všechno možné od Stephena Hawkinga, a Cestování červí dírou s Morganem Freemanem
kyller
0 0
reagovat

kyller

Through the Wormhole
Into the Universe with Stephen Hawking
Fabric of The Cosmos
618353
Through the Wormhole Into the Universe with Stephen Hawking Fabric of The Cosmos
kyller
0 0
reagovat
Vedel by mi tu niekto doporučiť nejaké dokumentárne seriály ako Cosmos? Hlavne zamerané na vesmír.
618351
Vedel by mi tu niekto doporučiť nejaké dokumentárne seriály ako Cosmos? Hlavne zamerané na vesmír.
0 0
reagovat
Boli, ale na ležato, snáď sa dočkáme niečoho lepšieho.
618349
Boli, ale na ležato, snáď sa dočkáme niečoho lepšieho.
0 0
reagovat

Gorecki

Děkujeme za info :+
618348
Děkujeme za info *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
su jej, ale nevyhonis si na tom (teda, ak nie si ako duro:)
618346
su jej, ale nevyhonis si na tom (teda, ak nie si ako duro:)
0 0
reagovat

duro

jsou ty kozy evy, nebo jeste porad nemusim koukat? :)
618345
jsou ty kozy evy, nebo jeste porad nemusim koukat? :)
duro
0 0
reagovat

Cosmos

Dopozerané. Chcem viac takýchto seriálov!
618343
Dopozerané. Chcem viac takýchto seriálov!
Cosmos
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se