Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35241 - 35260 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

Myslel som z ktorého smeru a ako, nie odkiaľ sú. To si domyslí každý kto pozerá seriál ako ich nabral.
618556
[spoiler] Myslel som z ktorého smeru a ako, nie odkiaľ sú. To si domyslí každý kto pozerá seriál ako ich nabral. [/spoiler]
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

GoT

Tehle epizode snad poprve za vsechny rady neuveritelne vladne hudba a to po celou dobu!
Kdyz si vzpomenu, ze ve treti rade se to uz tou prazdnotou nedalo vydrzet, tak tohle je obrat o 180 stupnu. Cela rada neuveritelne nabusena, plna pamatnych scen. Urcite nejlepsi rada a co jsem tak slysel od ctenaru, tak asi na dlouhou dobu bude. 8)
618553
Tehle epizode snad poprve za vsechny rady neuveritelne vladne hudba a to po celou dobu! Kdyz si vzpomenu, ze ve treti rade se to uz tou prazdnotou nedalo vydrzet, tak tohle je obrat o 180 stupnu. Cela rada neuveritelne nabusena, plna pamatnych scen. Urcite nejlepsi rada a co jsem tak slysel od ctenaru, tak asi na dlouhou dobu bude. *8)*
GoT
0 0
reagovat

Sarger

Stannis získal peníze od Železné banky, najmul si žoldáky a piráty. Oberynovi se zmije neříká jen tak. Používá otrávené zbraně. Hora bude umírat hodně dlouho a v bolestech. I když potom... Branova linka v podstatě končí stejně i v knihách, takže co bude dál ví jen Martin a autoři seriálu. A změna je, že Jojen v knihách zatím žije. i když tam už to je chcípáček, takže asi taky umře.

xxendxx

Není.
618552
[spoiler]Stannis získal peníze od Železné banky, najmul si žoldáky a piráty. Oberynovi se zmije neříká jen tak. Používá otrávené zbraně. Hora bude umírat hodně dlouho a v bolestech. I když potom... Branova linka v podstatě končí stejně i v knihách, takže co bude dál ví jen Martin a autoři seriálu. A změna je, že Jojen v knihách zatím žije. i když tam už to je chcípáček, takže asi taky umře.[/spoiler] [b]xxendxx[/b] Není.
Sarger
0 0
reagovat

GoT

Trocha WTF, ale super úvod :+
Arya konečne.

A teraz nech mi knihofilovia napíšu čo tam sakra zmenili oproti knihám, lebo toho zrejme bude dosť.

+ odkiaľ sa nabrali Stannisove vojská? Nemal Hora chcípnuť? Bližšie info k Branovej časti a k čomu to viac menej smeruje?

A ešte niečo čo mi tu nedávno spomenul Branozz... toto mala byť tá šokujúca Tywinova vražda? Veľmi slabé..

xxendxx
kde presne?
618551
Trocha WTF, ale super úvod *:+* Arya konečne. A teraz nech mi knihofilovia napíšu čo tam sakra zmenili oproti knihám, lebo toho zrejme bude dosť. + [spoiler] odkiaľ sa nabrali Stannisove vojská? Nemal Hora chcípnuť? Bližšie info k Branovej časti a k čomu to viac menej smeruje? [/spoiler] A ešte niečo čo mi tu nedávno spomenul Branozz... [spoiler] toto mala byť tá šokujúca Tywinova vražda? Veľmi slabé.. [/spoiler] [b]xxendxx[/b] kde presne?
GoT
0 0
reagovat
Objektívne treba uznať, že toto bola zatiaľ najlepšia sezóna GoT. Zďaleka.
618550
Objektívne treba uznať, že toto bola zatiaľ najlepšia sezóna GoT. Zďaleka.
0 0
reagovat

GoT

dotaz pro knihofily, co uz epizodu viděli (spoiler z knihy)

byla tam na konci máma Starková?

618546
dotaz pro knihofily, co uz epizodu viděli (spoiler z knihy) [spoiler]byla tam na konci máma Starková?[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
Bylo to epicky.opet.pro me jako nectenare i dost prekvapujici deni.predevsim Brandonova dejova linka nabrala na komci 4 serie uplne jinej rozmer.Arya samozrejme nejlepsi.valar morghuli!!
618545
Bylo to epicky.opet.pro me jako nectenare i dost prekvapujici deni.predevsim Brandonova dejova linka nabrala na komci 4 serie uplne jinej rozmer.Arya samozrejme nejlepsi.valar morghuli!!
0 0
reagovat

GoT season finale

Pro mě velká spokojenost a řekl bych, že nejpovedenější season finale v rámci všech dosavadních epizod, kde mi vždy něco málo chybělo.

Tento díl je nahuštěný až po okraj a řekl bych, že všichni dostali dostatečný prostor. Jak Jonův finiš za zdí, Stannis, ohlédnutí na trpící Horu, Dany s draky, Ohař, Brienne, Brandon, Tyrion, Tywin a samozřejmě Arya.

Pokud bych měl vzít 4. sezónu jako celek, tak se nyní vyvaluje na železném trůnu.
618544
Pro mě velká spokojenost a řekl bych, že nejpovedenější season finale v rámci všech dosavadních epizod, kde mi vždy něco málo chybělo. [spoiler]Tento díl je nahuštěný až po okraj a řekl bych, že všichni dostali dostatečný prostor. Jak Jonův finiš za zdí, Stannis, ohlédnutí na trpící Horu, Dany s draky, Ohař, Brienne, Brandon, Tyrion, Tywin a samozřejmě Arya.[/spoiler] Pokud bych měl vzít 4. sezónu jako celek, tak se nyní vyvaluje na železném trůnu.
GoT season finale
0 0
reagovat

Whitechapel

Vďaka za výborný tip durovi a iným :)

Nehorázna a prehliadaná pecka, ktorá si zaslúži isto viac pozornosti a hypu :+
Budovanie atmosféry od 1 po 4 sériu je neskutočné... hlavne v 4x2 ten koniec :o :+
Koniec hlásenia a idem to dopozerať..
618521
Vďaka za výborný tip durovi a iným :) Nehorázna a prehliadaná pecka, ktorá si zaslúži isto viac pozornosti a hypu *:+* Budovanie atmosféry od 1 po 4 sériu je neskutočné... hlavne v 4x2 ten koniec *:o* *:+* Koniec hlásenia a idem to dopozerať..
Whitechapel
0 0
reagovat

Person of Interest

S03E09+E10
:o:o:o:o:o
Fuck me sideways...
Ten začátek "desítky" byl naprosto špičkově udělanej. Konec s taťkou Marsem taky. Hrozně se mi líbí, že byť je to většinou "jeden případ/jeden díl", tak HR linka, Rusové, Elias, Northern Light se táhne celý tři řady. Osvěžující a hrozně skvělý. Jen škoda toho Caviezela...
618493
S03E09+E10 *:o**:o**:o**:o**:o* Fuck me sideways... Ten začátek "desítky" byl naprosto špičkově udělanej. Konec s taťkou Marsem taky. Hrozně se mi líbí, že byť je to většinou "jeden případ/jeden díl", tak HR linka, Rusové, Elias, Northern Light se táhne celý tři řady. Osvěžující a hrozně skvělý. Jen škoda toho Caviezela...
Person of Interest
0 0
reagovat
:D:+
618484
*:D**:+*
0 0
reagovat
František Udržal v Tonight Show. Už sem viděl všechno...
618477
František Udržal v Tonight Show. Už sem viděl všechno...
0 0
reagovat

tedGeorge

618476
[link="https://www.youtube.com/watch?v=mcHPwW4V3EA"]ma to i part II[/link]
tedGeorge
0 0
reagovat

speta.jr

Link? Minul sem to...
618475
Link? Minul sem to...
speta.jr
0 0
reagovat

Jimmy Fallon

...a ceskoslovensti predsedove vlad... zahralo u srdce :D
618474
...a ceskoslovensti predsedove vlad... zahralo u srdce *:D*
Jimmy Fallon
0 0
reagovat

Suits

Pecka. Normálně to zavanulo takovou nostalgié starších (prvních) dílů.

Person of Interest
Sarah Shahi je tam úplně skvěláa skvěle to oživuje. A díl, kde byly všechny tři ženský (Zoe, Joss a Carterová) byl úplně - yowza!
618472
Pecka. Normálně to zavanulo takovou nostalgié starších (prvních) dílů. [b]Person of Interest[/b] Sarah Shahi je tam úplně skvěláa skvěle to oživuje. A díl, kde byly všechny tři ženský (Zoe, Joss a Carterová) byl úplně - yowza!
Suits
0 0
reagovat

Whitechapel

Po prvej časti to vyzerá dosť dobre :+
618468
Po prvej časti to vyzerá dosť dobre *:+*
Whitechapel
0 0
reagovat

Suits

so, game is on 8)
618467
so, game is on *8)*
Suits
0 0
reagovat
Automaticky asi najocakavanejsia vec ktora sa chysta - Danny McBride a HBO
618465
Automaticky asi najocakavanejsia vec ktora sa chysta - [link="http://www.rollingstone.com/movies/news/danny-mcbride-returning-to-hbo-with-vice-principals-20140529"]Danny McBride a HBO[/link]
0 0
reagovat

Orange is the New Black S02

Kvalitativně stejné nebo snad i lepší než první série. Takže určitě doporučuju :+
618417
Kvalitativně stejné nebo snad i lepší než první série. Takže určitě doporučuju *:+*
Orange is the New Black S02
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se