Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35221 - 35240 Napsat příspěvek

duro

Už si Eastbound & Down tolik nepamatuju, ale řekl bych že v pár dílech jo. Nebo to byla mechikánka.
618623
Už si Eastbound & Down tolik nepamatuju, ale řekl bych že v pár dílech jo. Nebo to byla mechikánka.
duro
0 0
reagovat
Danny sa trafil do nejakého čierneho?
618622
Danny sa trafil do nejakého čierneho?
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak to jsme dva. Earla točím rok co rok dokola a asi se to nikdy neokouká. Hope už není tak skvělá, ale má svý momenty. Reaper byl dobrej jen zašívárnou v obchoďáku, ostatně třeba jako Chuck.
Chtělo by to něco novýho, kdo ví třeba se Danny McBride trefí do černýho jako minule.
618616
Tak to jsme dva. Earla točím rok co rok dokola a asi se to nikdy neokouká. Hope už není tak skvělá, ale má svý momenty. Reaper byl dobrej jen zašívárnou v obchoďáku, ostatně třeba jako Chuck. Chtělo by to něco novýho, kdo ví třeba se Danny McBride trefí do černýho jako minule.
TonyClifton
0 0
reagovat

Povzdechnutí postaršího bručouna

Chybí mi dneska pohodové seriály, co sami sebe moc nebrali vážně. Jako Reaper, My name is Earl a Raising hope...
618614
Chybí mi dneska pohodové seriály, co sami sebe moc nebrali vážně. Jako Reaper, My name is Earl a Raising hope...
Povzdechnutí postaršího bručouna
0 0
reagovat

Vincent

Je to děsně smutnej trapas, ale obdivuju herce že do toho šli opět a zase s takovou vervou, nejvíc asi tentokrát Heather Graham - fakt bezva :D
618611
Je to děsně smutnej trapas, ale obdivuju herce že do toho šli opět a zase s takovou vervou, nejvíc asi tentokrát Heather Graham - fakt bezva *:D*
Vincent
0 0
reagovat

GoT

Mam za sebou teprve dva dily posledni serie a dle vasich prispevku se mam asi na co tesit:+
618602
Mam za sebou teprve dva dily posledni serie a dle vasich prispevku se mam asi na co tesit*:+*
GoT
0 0
reagovat

Californication

Tak uz nas ceka jen zaverecna epizoda s Hankem. Je mi smutno uz ted :(
618596
Tak uz nas ceka jen zaverecna epizoda s Hankem. Je mi smutno uz ted :(
Californication
0 0
reagovat

Penny Dreadful

EVA!!!
618593
EVA!!!
Penny Dreadful
0 0
reagovat

GoT

Teraz už len dúfať, že každý diel bude taký......:D:D:D ale to skôr asi Leo dostane Oskara...
618577
Teraz už len dúfať, že každý diel bude taký......*:D**:D**:D* ale to skôr asi Leo dostane Oskara...
GoT
0 0
reagovat
Bylo to fantastický, ale bylo tam toho tolik, že snad ani jedna důležitá scéna neměla potřebné grády. Snad až na Stannise a Hounda.
618576
Bylo to fantastický, ale bylo tam toho tolik, že snad ani jedna důležitá scéna neměla potřebné grády. [spoiler]Snad až na Stannise a Hounda.[/spoiler]
0 0
reagovat

GoT

Parádní finále a opravdu nejlepší série, hlavně poslední čtyři díly takřka dokonalé.

Ohařova smrt wow, Tywinova smrt ok, ale to Tyrionovo "I'm sorry" mrtvé Shae bylo dost lame
618570
Parádní finále a opravdu nejlepší série, hlavně poslední čtyři díly takřka dokonalé. [spoiler]Ohařova smrt wow, Tywinova smrt ok, ale to Tyrionovo "I'm sorry" mrtvé Shae bylo dost lame[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

duro

To doufám, že bude. Pro mě osobně je Hostina pro vrány nejlepší Maritnovou knížkou so far...
618569
To doufám, že bude. Pro mě osobně je Hostina pro vrány nejlepší Maritnovou knížkou so far...
duro
0 0
reagovat

GOT 4x10

A jak byl v knihách ta linka Tyriona z tohoto dílu? Protože to vygradování s Tyshou a Jaimiem mi přišlo šíleně odfláknutý a trestuhodně nevyužitý.
618568
A jak byl v knihách ta linka Tyriona z tohoto dílu? [spoiler]Protože to vygradování s Tyshou a Jaimiem mi přišlo šíleně odfláknutý a trestuhodně nevyužitý. [/spoiler]
GOT 4x10
0 0
reagovat

GOT 4x10

Příjezd Stanise epickej, snad poprvé za 4 sezony mi nepřišel uplně tragikomickej. Nicméně mi ten díl přišel hrozně vygradovanej. Tolik se toho stalo a nějak to se mnou nehlo Tywinova smrt, uvěznění draků, Smrt Ohaře, to by se dalo všechno vygradovat daleko líp. Ne tenhle díl měl končit bitvou a příjezdem armády.
618565
[spoiler]Příjezd Stanise epickej, snad poprvé za 4 sezony mi nepřišel uplně tragikomickej. Nicméně mi ten díl přišel hrozně vygradovanej. Tolik se toho stalo a nějak to se mnou nehlo Tywinova smrt, uvěznění draků, Smrt Ohaře, to by se dalo všechno vygradovat daleko líp. Ne tenhle díl měl končit bitvou a příjezdem armády. [/spoiler]
GOT 4x10
0 0
reagovat

GoT

Museli jsme oběhnout všechny linie a přesto se o nějaké roztříštěnosti tenktokrát vůbec nedá mluvit. Každá postava dostala zatraceně silnou tečku (tedy pro letošek) a souhlasím s označením za nejlepší sérii :+
618562
Museli jsme oběhnout všechny linie a přesto se o nějaké roztříštěnosti tenktokrát vůbec nedá mluvit. Každá postava dostala zatraceně silnou tečku (tedy pro letošek) a souhlasím s označením za nejlepší sérii *:+*
GoT
0 0
reagovat
Ten cliff si nechajú do ďalšej sezóny, kde okrem toho vraj nebude nič iné zaujímavé. :D
618561
Ten cliff si nechajú do ďalšej sezóny, kde okrem toho vraj nebude nič iné zaujímavé. *:D*
0 0
reagovat

Sarger

nevim kde, nevidel jsem to... nicmene v knize nakonec obzivne, jako ten bandita nekde ve 2. serii, jak se nechaval porad obzivovat po prohranym duelu. Tak jsem cekal, ze to daj uplne na konec. To by byl ukazkovej cliff....
618560
nevim kde, nevidel jsem to... nicmene v knize [spoiler]nakonec obzivne, jako ten bandita nekde ve 2. serii, jak se nechaval porad obzivovat po prohranym duelu. [/spoiler] Tak jsem cekal, ze to daj uplne na konec. To by byl ukazkovej cliff....
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

Z Východní hlídky
618559
Z Východní hlídky
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

z vychodu od more ne? podivej na mapu
618558
z vychodu od more ne? podivej na mapu
Sarger
0 0
reagovat

GoT

souhlas s durem - tohle je jiné kafe. Finální díly byly vyloženě žrádlo a po otravné 3. řadě skoro až nechápu, jak se to na aktuální stav vyhrabalo. Za sebe jen doufám, že to pod úroveň posledních několika dílů už nepůjde. :+
618557
souhlas s durem - tohle je jiné kafe. Finální díly byly vyloženě žrádlo a po otravné 3. řadě skoro až nechápu, jak se to na aktuální stav vyhrabalo. Za sebe jen doufám, že to pod úroveň posledních několika dílů už nepůjde. *:+*
GoT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se