Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35201 - 35220 Napsat příspěvek

duro

nj jako bych to s tim Malkovichem neřikal už po pilotu 8) :D. Díval ses dál, jo? Mě nikdo nedonutí, to jako nazdar...
618726
nj jako bych to s tim Malkovichem neřikal už po pilotu *8)* *:D*. Díval ses dál, jo? Mě nikdo nedonutí, to jako nazdar...
duro
0 0
reagovat

Rectify

Tak začala druhá sezóna. Kouká na to ještě někdo? První mi přišla hodně povedená, takže kdo nezná, tak určitě stojí aspoň za pokus.
618714
Tak začala druhá sezóna. Kouká na to ještě někdo? První mi přišla hodně povedená, takže kdo nezná, tak určitě stojí aspoň za pokus.
Rectify
0 0
reagovat

KarelR

Dobře, děkuju, alespoň budu mít přes dlouhý vyzevlený letní dny, co sledovat.:+
618713
Dobře, děkuju, alespoň budu mít přes dlouhý vyzevlený letní dny, co sledovat.*:+*
KarelR
0 0
reagovat

Godlike

Imho je, ale stejně tak jsou super všechny předchozí (hlavně pátá), takže jejich přeskočení rozhodně nedoporučuju.
618697
Imho je, ale stejně tak jsou super všechny předchozí (hlavně pátá), takže jejich přeskočení rozhodně nedoporučuju.
Godlike
0 0
reagovat
Dojel jsem první sezonu Orange is the New Black a je to vážně super! Jak mě iritovala písnička úvodních titulků, tak teď už jí miluju.:D Dnes rozkoukám sérii druhou.

Mimochodem, co se té 24ky týče, je nutné mít nakoukané předchozí série? Viděl jsem naposledy zřejmě třetí, pak jsem se věnoval jiným seriálům, ale ten kvalitativní hype ohledně té momentální je tak velký, že bych se na Jacka Bauera zase rád podíval.
618694
Dojel jsem první sezonu Orange is the New Black a je to vážně super! Jak mě iritovala písnička úvodních titulků, tak teď už jí miluju.*:D* Dnes rozkoukám sérii druhou. Mimochodem, co se té 24ky týče, je nutné mít nakoukané předchozí série? Viděl jsem naposledy zřejmě třetí, pak jsem se věnoval jiným seriálům, ale ten kvalitativní hype ohledně té momentální je tak velký, že bych se na Jacka Bauera zase rád podíval.
0 0
reagovat
Karel: Pravdu mas. Absolutni narez. Kazdej si honi pero na GoT apod, ale Jack je pouze jeden, a tahle rada to krasne ukazuje. Pro me nejlepsi serial tyhle sezony.
618664
Karel: Pravdu mas. Absolutni narez. Kazdej si honi pero na GoT apod, ale Jack je pouze jeden, a tahle rada to krasne ukazuje. Pro me nejlepsi serial tyhle sezony.
0 0
reagovat

duro

Věnuju ti tyhle tři sekundy link
618663
Věnuju ti tyhle tři sekundy http://www.youtube.com/watch?v=RKJfE7CqmLU&t=1m21s
duro
0 0
reagovat
Fargo nádherne zakončené a každý kto tento seriál odignoroval má odo mňa pohlavok.
618662
[b]Fargo[/b] nádherne zakončené a každý kto tento seriál odignoroval má odo mňa pohlavok.
0 0
reagovat

Tony

To by sa skôr hodilo na Teda. :D
618661
To by sa skôr hodilo na Teda. *:D*
Tony
0 0
reagovat

Vincent

Celá ta série je totální nářez, každej díl je víceméně lepší než ten předchozí. Vyhrocený drama, výborná akce, brutální twisty... 24ka at its best :)
618655
Celá ta série je totální nářez, každej díl je víceméně lepší než ten předchozí. Vyhrocený drama, výborná akce, brutální twisty... 24ka at its best :)
Vincent
0 0
reagovat

24

Koukate nekdo? Jsem trosku v soku po shlednuti aktualni epizody :o
618652
Koukate nekdo? Jsem trosku v soku po shlednuti aktualni epizody *:o*
24
0 0
reagovat
*prosmál
618651
*prosmál
0 0
reagovat

studo

První díl 3. řady jsem těžce prosál. :D:+
618650
První díl 3. řady jsem těžce prosál. *:D**:+*
studo
0 0
reagovat

Crossbones

Kurva, to sa nedá pozerať. Ten Malkovich s jeho pritepleným podaním sa do tej úlohy tak šialene nehodí... :-
618647
Kurva, to sa nedá pozerať. Ten Malkovich s jeho pritepleným podaním sa do tej úlohy tak šialene nehodí... *:-*
Crossbones
0 0
reagovat

Duro

Ano, ano "Danny trafil cierneho" a potom mu nezabudol poradit aku novu pracu by mohol robit "maybe you can be a telescope operator" :D
Kazdopadne ziadny serial nemal tak dobre zakoncenie ako prave Eastbound a celkovo je to asi najlepsi komedialny serial. Doporucujem :+
618642
Ano, ano "Danny trafil cierneho" a potom mu nezabudol poradit aku novu pracu by mohol robit [link="https://www.youtube.com/watch?v=47ybMSzCjpU"]"maybe you can be a telescope operator"[/link] *:D* Kazdopadne ziadny serial nemal tak dobre zakoncenie ako prave Eastbound a celkovo je to asi najlepsi komedialny serial. Doporucujem *:+*
Duro
0 0
reagovat

tony

druhá séria je ešte tiež v celku super, tretia už je skôr hit or miss. Každopádne som to videl už zopár krát a neskutočne som sa na tom bavil prvý raz. Vtedy som si myslel, že sa pri tých buranoch poštím a poseriem :D
618641
druhá séria je ešte tiež v celku super, tretia už je skôr hit or miss. Každopádne som to videl už zopár krát a neskutočne som sa na tom bavil prvý raz. Vtedy som si myslel, že sa pri tých buranoch poštím a poseriem :D
tony
0 0
reagovat
kubqo: Jedno leto zaskakoval John Oliver za Stewarta v Daily Show, a slo mu to celkem slusne. Vubec se nedivim, ze Last Week Tonight je tak dobry jak popisujes (videl jsem vsech 7 dilu, a muzu potvrdit, ze to je na vysoky urovni). Pro me to je takovej spin-off Daily Show, za coz jsem vdecnej :)
618634
kubqo: Jedno leto zaskakoval John Oliver za Stewarta v Daily Show, a slo mu to celkem slusne. Vubec se nedivim, ze Last Week Tonight je tak dobry jak popisujes (videl jsem vsech 7 dilu, a muzu potvrdit, ze to je na vysoky urovni). Pro me to je takovej spin-off Daily Show, za coz jsem vdecnej :)
0 0
reagovat

The Inbetweeners

Mám za sebou první řadu (6 dílů) a neskutečná hovadina v prvotřídníma kokotama v hlavních i vedlejších rolích. Totálně skvělý je ředitel Gilbert, který si užívá snad každý záběr a pak samozřejmě Willova máma. 8) Opravdu mi tenhle styl britcomů sedne. :+
618631
Mám za sebou první řadu (6 dílů) a neskutečná hovadina v prvotřídníma kokotama v hlavních i vedlejších rolích. Totálně skvělý je ředitel Gilbert, který si užívá snad každý záběr a pak samozřejmě Willova máma. *8)* Opravdu mi tenhle styl britcomů sedne. *:+*
The Inbetweeners
0 0
reagovat

Last Week Tonight with John oliver

Po prvých siedmych dieloch som si istý, že toto sa stane stálicou môjho týždnového playlistu.
Ja som človek, ktorý nikdy nekukal žiadnu z tých Late Night Show či Colbert Report. Maximálne som sa dostal k nejakému zaujímavému youtube videu. Vždy mi najzaujímavejšie prišli ale tie monológy či reakcie na nejakú aktuálnu udalosť.

No a LWT je vlastne polhodinový monológ komentujúci najzaujímavejšie / najvýznamnejšie udalosti týždna, občas prerušené kratším rozhovorom alebo infografikou. A pôvodne som to, že je to raz týždenne chcel vyzdvihnúť ako veľké plus, ale teraz už som sa do toho tak zamiloval, že mi je to až ľúto.

John Oliver je strašný sympaťák a s jeho názormi nemám problém a zatiaľ triafa presne ten balans medzi humorom a menšou dávkou serióznosti.

A v neposlednom rade - celé je to na HBO. To znamená žiadne reklamy (teda tempo je našlapané celú polhodinku) ale hlavne že sa tam kľudne môže fuckovať, odrezávať končatiny či ukazovať genitálie. Našťastie si ale na tom nestavia, práve naopak, využívajú to len občas keď si to fakt pýta.
618630
Po prvých siedmych dieloch som si istý, že toto sa stane stálicou môjho týždnového playlistu. Ja som človek, ktorý nikdy nekukal žiadnu z tých Late Night Show či Colbert Report. Maximálne som sa dostal k nejakému zaujímavému youtube videu. Vždy mi najzaujímavejšie prišli ale tie monológy či reakcie na nejakú aktuálnu udalosť. No a LWT je vlastne polhodinový monológ komentujúci najzaujímavejšie / najvýznamnejšie udalosti týždna, občas prerušené kratším rozhovorom alebo infografikou. A pôvodne som to, že je to raz týždenne chcel vyzdvihnúť ako veľké plus, ale teraz už som sa do toho tak zamiloval, že mi je to až ľúto. John Oliver je strašný sympaťák a s jeho názormi nemám problém a zatiaľ triafa presne ten balans medzi humorom a menšou dávkou serióznosti. A v neposlednom rade - celé je to na HBO. To znamená žiadne reklamy (teda tempo je našlapané celú polhodinku) ale hlavne že sa tam kľudne môže fuckovať, odrezávať končatiny či ukazovať genitálie. Našťastie si ale na tom nestavia, práve naopak, využívajú to len občas keď si to fakt pýta.
Last Week Tonight with John oliver
0 0
reagovat

Louie

Normalne som za Louieho rad, ze si konecne dovolil byt stastny. :)):+
618626
Normalne som za Louieho rad, ze si konecne dovolil byt stastny. *:))**:+*
Louie
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se