Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35061 - 35080 Napsat příspěvek

speta.jr

Prvá sérka trpí najmä tým, že nevie o čom chce byť a Hannibal tam hrá niekedy až tretie husle. To sa zmení na konci asi posledné dve-tri časti, keď sa to sústredí iba na jednu líniu.

Druhá séria je v tomto lepšia, kde od začiatku sa ide naplno v polke sa to trocha zvolní a zakonči to epic finále. 8)
619291
Prvá sérka trpí najmä tým, že nevie o čom chce byť a Hannibal tam hrá niekedy až tretie husle. To sa zmení na konci asi posledné dve-tri časti, keď sa to sústredí iba na jednu líniu. Druhá séria je v tomto lepšia, kde od začiatku sa ide naplno v polke sa to trocha zvolní a zakonči to epic finále. *8)*
speta.jr
0 0
reagovat

verbst

to byla samozřejmě ironie... Nadávám na to kudy chodím... Dost dobře nechápu jakou má pointu, že si vymyslím supersilné záporáky, když se s nima pak může jít fackovat každý franta... přitom není tak těžké s tím dál pracovat a vymýšlet nějakou taktiku (překvapit je, omračit je než ke mě doběhnou atd atp)
619290
to byla samozřejmě ironie... Nadávám na to kudy chodím... Dost dobře nechápu jakou má pointu, že si vymyslím supersilné záporáky, když se s nima pak může jít fackovat každý franta... přitom není tak těžké s tím dál pracovat a vymýšlet nějakou taktiku (překvapit je, omračit je než ke mě doběhnou atd atp)
verbst
0 0
reagovat

Hannibal

Mam za sebou pet dilu, moc me to nebavi, vrazdy jsou sice bizár, ale moc pritazene za vlasy AKA v kazdem dile dame nekoho, kdo by byl v Dexterovi zaporak pro celou radu.

Zlepsi se to? Znami rikali, ze od tretiho dilu je to pecka, me to prislo naopak, prvni dva slusne a pak nuda.
619289
Mam za sebou pet dilu, moc me to nebavi, vrazdy jsou sice bizár, ale moc pritazene za vlasy AKA v kazdem dile dame nekoho, kdo by byl v Dexterovi zaporak pro celou radu. Zlepsi se to? Znami rikali, ze od tretiho dilu je to pecka, me to prislo naopak, prvni dva slusne a pak nuda.
Hannibal
0 0
reagovat

Gonzi

OMG. To jako myslíš vážně?!
619285
OMG. To jako myslíš vážně?!
Gonzi
0 0
reagovat

Ravenhorn

Obvzláště super bylo, když se mlátil na pěsti s nadlidmi...
619271
Obvzláště super bylo, když se mlátil na pěsti s nadlidmi...
Ravenhorn
0 0
reagovat

The Joker

Já vzal Arrow teď během dvou týdnu obě sezóny. Musím konstatovat, že konec první a celá druhá série je mnohem lepší než většin a první série.
619270
Já vzal Arrow teď během dvou týdnu obě sezóny. Musím konstatovat, že konec první a celá druhá série je mnohem lepší než většin a první série.
The Joker
0 0
reagovat

Tony

mam za sebou obe serie, a proste to byla asi nahoda... nicmene mise a ukoly zacnou byt o dost zajimavejsi... je zabava sledovat s Americans současně i The Millers, což je srágorovej sitcom, kde hraje ten šéfík FBI a ta tlustá kráva z KGB manželský pár idiotů :D
619243
mam za sebou obe serie, a proste to byla asi nahoda... nicmene mise a ukoly zacnou byt o dost zajimavejsi... je zabava sledovat s Americans současně i The Millers, což je srágorovej sitcom, kde hraje ten šéfík FBI a ta tlustá kráva z KGB manželský pár idiotů :D
Tony
0 0
reagovat
Arrow S2
Po dlouhém boji jsem nakonec druhou řadu dokoukal a ten seriál fakt nemá kam. S1 mě poměrně bavila (7.5/10), ale teď už končím.

Flash - pilot ok, prvních pár dílů zkusím. Constantine - strašná nuda, tohle ne teda.
619237
Arrow S2 Po dlouhém boji jsem nakonec druhou řadu dokoukal a ten seriál fakt nemá kam. S1 mě poměrně bavila (7.5/10), ale teď už končím. Flash - pilot ok, prvních pár dílů zkusím. Constantine - strašná nuda, tohle ne teda.
0 0
reagovat
Ale jedna věc mi vadila a možná to tam bude nějak vysvětlené, bude? :) Přistěhovat agenta FBI zaměřeného na kontrašpionáž naproti sovětským špionům tyhle hry na náhodu ze scénáristického hlediska fakt nemusím, tak doufám, že se pletu.
619236
Ale jedna věc mi vadila a možná to tam bude nějak vysvětlené, bude? *:)* [spoiler]Přistěhovat agenta FBI zaměřeného na kontrašpionáž naproti sovětským špionům[/spoiler] tyhle hry na náhodu ze scénáristického hlediska fakt nemusím, tak doufám, že se pletu.
0 0
reagovat

The Americans

Po nějakých 6 dílech to není věru špatné. Tvůrci mají celkem koule co se týká černobílosti postav, prozatím. Trochu se bojím nějaké uchcanosti, západ a východ se spojí proti skutečným zlým v pozadí.
619235
Po nějakých 6 dílech to není věru špatné. Tvůrci mají celkem koule co se týká černobílosti postav, prozatím. Trochu se bojím nějaké uchcanosti, západ a východ se spojí proti skutečným zlým v pozadí.
The Americans
0 0
reagovat

JohnyD

1.srpna by to mělo být všechno venku a čeká nás šest dílů.
619233
1.srpna by to mělo být všechno venku a čeká nás šest dílů.
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

S největší pravděpodobností ano.
619228
S největší pravděpodobností ano.
JohnyD
0 0
reagovat

The Killing

btw ked je to na Netflixe, to znamena, ze vyjdu vsetky epizody v jeden den ako je to u HoC?
619227
btw ked je to na Netflixe, to znamena, ze vyjdu vsetky epizody v jeden den ako je to u HoC?
The Killing
0 0
reagovat

The Killing

Pecka, tesim sa :+
619226
Pecka, tesim sa *:+*
The Killing
0 0
reagovat
Pozná je někdo i po letech? :) link

Narazil jsem na to dneska náhodou a udělalo mi to obrovský úsměv na tváři. Ani jsem nevěděl, že se po natáčení vzali. :+
619222
Pozná je někdo i po letech? *:)* http://assets.whatsontv.co.uk/whatsontv/live/styles/large/s3/media/9367221-1-1.jpg Narazil jsem na to dneska náhodou a udělalo mi to obrovský úsměv na tváři. Ani jsem nevěděl, že se po natáčení vzali. *:+*
0 0
reagovat

Trellíno

Proč mám takovej pocit, že nám po vzoru Broenu (I když tam pořád doufám, že to úplnej konec není) bude naservírován pořádně černej a beznadějnej konec? Ta deprese a bezmoc z toho přímo sálá. Třetí série Killing byla velká pecka se zklamávajícím koncem. Tady to třeba ukončí dobře špatně... ?)
619218
Proč mám takovej pocit, že nám po vzoru Broenu (I když tam pořád doufám, že to úplnej konec není) bude naservírován pořádně černej a beznadějnej konec? Ta deprese a bezmoc z toho přímo sálá. Třetí série Killing byla velká pecka se zklamávajícím koncem. Tady to třeba ukončí dobře špatně... *?)*
Trellíno
0 0
reagovat

Trellíno

A hned je den lepší. Jinak jsem si myslel, že se děj po posledním výstřelu přenese do jiného prostředí, než zpět na kriminálku. Asi byl Holder hodnej.
619216
A hned je den lepší. Jinak jsem si myslel, že se děj po posledním výstřelu přenese do jiného prostředí, než zpět na kriminálku. Asi byl Holder hodnej.
Trellíno
0 0
reagovat

The Killing - Final season

link

hodně se těšim
619215
http://www.youtube.com/watch?v=oU7clobUQmQ hodně se těšim
The Killing - Final season
0 0
reagovat

Constantine

Totálně nezáživná věc, nijak poutavá postava - místo cynika je to spíš hláškař ve stylu Supernatural (což by mi až tak nevadilo, kdyby to nebyl Constantine...). Zrovna 3 dny zpět jsem viděl verzi od Keanu Reevese a (krom vůči comicsu špatným vlasům a přízvuku) mi to bylo asi tak milionkrát bližší...
Tyhle věci stranou, tak mi nepřišlo zajímavé ani nic dalšího, všechno mělo strašně "mehtastic" feeling, včetně vymítání v angličtině (seriously?).
619211
Totálně nezáživná věc, nijak poutavá postava - místo cynika je to spíš hláškař ve stylu Supernatural (což by mi až tak nevadilo, kdyby to nebyl Constantine...). Zrovna 3 dny zpět jsem viděl verzi od Keanu Reevese a (krom vůči comicsu špatným vlasům a přízvuku) mi to bylo asi tak milionkrát bližší... Tyhle věci stranou, tak mi nepřišlo zajímavé ani nic dalšího, všechno mělo strašně "mehtastic" feeling, včetně vymítání v angličtině (seriously?).
Constantine
0 0
reagovat
Neděkuju.
619206
Neděkuju.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se