reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 35041 - 35060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1752
- 1753
- 1754
- .
- 3057
- 3058
Pro upřesnění, mačkali se na sebe při nějaké přeplněné projekci ve vedru a dostali se na tutéž vlnu.
reagovat
|
True Blood
Stále nechápem ako je možné, že Eric prežil ten koniec minulej série. Bolo by lepšie, keby ho nechali zomrieť. Malo by to svoj štýl. A na tejto poslednej sérii je už iba jediné pozitívum Jason. Vždy tam hodí nejakú jednu dve hlášky, čo potešia. Ten by mohol dostať nejaký spin-off. Inak je to odpad.
reagovat
|
TonyClifton
Tak tak, ten pes už byl na odstřel ... konečně !
Ty flashbacky byly trapný, jde vidět že už docela hodně vaří z vody, a celý příběh je hodně rozvětvený a zrovna u poslední série to není dobrý nápad ..
Ty flashbacky byly trapný, jde vidět že už docela hodně vaří z vody, a celý příběh je hodně rozvětvený a zrovna u poslední série to není dobrý nápad ..
reagovat
|
True Blood s07e03
Sakra co to udělali s mým oblíbeným seriálem, to se prostě nedá.... Konec to kapku zachraňuje, ale stejně je to jedno velké ach jooooo.
reagovat
|
True detective a Karlovy Vary
Skoda, fakt skoda, ze to nepustili cely na jeden zatah.
reagovat
|
shameless US doporučujem aj ja... z UK verzie som kukol asi 3-4 diely, ale prišlo mi to ako jeden zo stop prípadov, keď je US verzia lepšia...
reagovat
|
kubqo
Já taky. Tolik ztracenýho času už mi nikdo nevrátí... *troll face*
reagovat
|
speta.jr
...celkem souhlasím s JohnyD, ale přitažený za vlasy je to pořád. Fakt se člověk musí trošku přepnout a začít na to koukat jako na komiks. Pak to funguje.
reagovat
|
kubqo
Shameless a kupodivu doporučuji US remake, který je snad ve všem lepší než UK verze, u které jsem nedokoukal ani první díl. Porce drama/komedie se tam odhaduje hrozně těžce, jsou díly, kde tě bolí bránice od začátku do konce a jsou díly, kde nevíš jestli si saha spíš do svědomí nebo pro kapesník, což je teda vzhledem k Emily Rossum docela dvousmyslný.
reagovat
|
Ja by som zase chcel poradiť aké sú seriály SHameless a Black Mirror. Kvalita? Pomer drámy/komédie? Typ humoru?
reagovat
|
Potřebuji poradit a jsem líný to googlit, jaký díl Entourage byl o tom, kdy byl Vincent na pohovoru kvůli Aquamanovi?
reagovat
|
JohnyD
No jo, ale prokopat se těma nudnejma dílama... To je boj. Já jsem furt zaseknutej někde v šestý sedmý epizodě první řady...
Gonzi
Tak já jsem spíš narážel na to, že v komiksech to tak je stejně skoro vždycky, ne?
Gonzi
Tak já jsem spíš narážel na to, že v komiksech to tak je stejně skoro vždycky, ne?
reagovat
|
TOP Diskuze
103Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 78Gladiátor 2: Recenze 58Mission: Impossible 8: Teaser 34První dojmy: velkolepý Gladiátor II 23Víkendový výplach #794 o Pánovi prstenů a Deadpoolovi 16The Return: Trailer 13MovieZone Live #236 o Gladiátorovi, první Gladiátorské dojmy a narvané Herohero 10Bridget Jonesová: Láskou šílená: Trailer 9Russell Crowe opět mezi Římany 9Venom stále zlatý. Rodinné hity a Gladiátor 2 už si ale brousí zbraně!