Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34941 - 34960 Napsat příspěvek

Výkřik do tmy:

Dojíždím 24ku a normálně jsem napnutější než guma na trenkách puberťáka. To co tam převáděj jsem viděl naposledy ve... ehm osmý řadě 24ky...
619809
Dojíždím [b]24[/b]ku a normálně jsem napnutější než guma na trenkách puberťáka. To co tam převáděj jsem viděl naposledy ve... ehm osmý řadě 24ky...
Výkřik do tmy:
0 0
reagovat
Nejhorsi je, kdyz si z toho finale clovek kulovy pamatuje.. nevim jestli to vic rika o kvalitach zakonceni serialu, nebo moji pameti :D
619797
Nejhorsi je, kdyz si z toho finale clovek kulovy pamatuje.. nevim jestli to vic rika o kvalitach zakonceni serialu, nebo moji pameti *:D*
0 0
reagovat

xendx

ono každé finále, ktoré nie je ultra prijebané, prípadne strašne rozporuplné sá dá zniesť a povedať si, dobré zakončenie. Samozrejme ohľadom weeds súhlasím ?)
619796
ono každé finále, ktoré nie je ultra prijebané, prípadne strašne rozporuplné sá dá zniesť a povedať si, dobré zakončenie. Samozrejme ohľadom weeds súhlasím *?)*
xendx
0 0
reagovat

xxendxx

:+:+:+:+:+
619790
*:+**:+**:+**:+**:+*
xxendxx
0 0
reagovat
konec weeds funguje v ramci serialu naprosto pohodove a treba mnohem lip nez 4. rada. Posledni dil posledni serie povazuju za nejlepsi series finale za dost dlouhou dobu.
619786
konec weeds funguje v ramci serialu naprosto pohodove a treba mnohem lip nez 4. rada. Posledni dil posledni serie povazuju za nejlepsi series finale za dost dlouhou dobu.
0 0
reagovat
A jako u x jiných seriálů Weeds bez geniálně dokurvené poslední serie.
619783
A jako u x jiných seriálů Weeds bez geniálně dokurvené poslední serie.
0 0
reagovat

Orange...

je to proste Jenji Kohan style... jestli jsi videl Weeds, vis o cem je rec, jestli ne, vybodni se na Orange a upaluj si pustit Weeds :)
619782
je to proste Jenji Kohan style... jestli jsi videl Weeds, vis o cem je rec, jestli ne, vybodni se na Orange a upaluj si pustit Weeds :)
Orange...
0 0
reagovat

Leftovers

Dosť ma to baví. Rozkošná depresia.
619780
Dosť ma to baví. Rozkošná depresia.
Leftovers
0 0
reagovat

kubqo

Tam je hodně linek, co se tak nějak vyvíjí a více či méně se spojí ke konci, ale zase nové vyvstanou. Ale rozhodně jsem neměl pocit v první řadě po finále, že by to šlo odnikud nikam. Dej tomu ještě pár dílů a ty lesby si nakonec oblíbíš. Ony ty linky vztah k postavám rozvíjí hodně postupně. A ve druhé řadě se hodně promíchá to, které se považují za hlavní a vedlejší.
619779
Tam je hodně linek, co se tak nějak vyvíjí a více či méně se spojí ke konci, ale zase nové vyvstanou. Ale rozhodně jsem neměl pocit v první řadě po finále, že by to šlo odnikud nikam. Dej tomu ještě pár dílů a ty lesby si nakonec oblíbíš. Ony ty linky vztah k postavám rozvíjí hodně postupně. A ve druhé řadě se hodně promíchá to, které se považují za hlavní a vedlejší.
kubqo
0 0
reagovat

Orange is the new black

Mám za sebou tri časti a furt neviem čo si o tom myslieť. Ako keby sa to nevedelo rozhodnúť či to chce byť komédiou alebo drámou a strašne nemotorne balansuje na hrane medzi nimi.
Sformuje sa to niekedy alebo to ostane také bezformné až do konca? Či nebodaj do ďalšej sezóny?
619778
Mám za sebou tri časti a furt neviem čo si o tom myslieť. Ako keby sa to nevedelo rozhodnúť či to chce byť komédiou alebo drámou a strašne nemotorne balansuje na hrane medzi nimi. Sformuje sa to niekedy alebo to ostane také bezformné až do konca? Či nebodaj do ďalšej sezóny?
Orange is the new black
0 0
reagovat

Dexter

Posledná séria síce bola dosť naprd ale to skôr tak posledné 3 diely a katastrofálne finále, ktoré zanechalo zlú pachuť, ale sračka? A zatracovať pomaly celý alebo polovicu seriálu kvôli nepodarenej sérii :- napríklad pre mňa je predposledná séria možno aj najlepšia aj keď sa dosť odkláňala od prvých sérii ale mne sa to dosť páčilo (okej je to asi kvôli Ivonne :))
Keď už sme pri tých sračkách tak pilot Blacklistu bol pre mňa osobne absolútne seriálové dno a vzhľadom na dosť dobré hodnotenia sa obávam akú kvalitu majú seriály ktoré odpália po troch dieloch. Z tých obludných stupídnosti som sa spamätával ešte pár dní.
619764
Posledná séria síce bola dosť naprd ale to skôr tak posledné 3 diely a katastrofálne finále, ktoré zanechalo zlú pachuť, ale sračka? A zatracovať pomaly celý alebo polovicu seriálu kvôli nepodarenej sérii *:-* napríklad pre mňa je predposledná séria možno aj najlepšia aj keď sa dosť odkláňala od prvých sérii ale mne sa to dosť páčilo (okej je to asi kvôli Ivonne *:)*) Keď už sme pri tých sračkách tak pilot Blacklistu bol pre mňa osobne absolútne seriálové dno a vzhľadom na dosť dobré hodnotenia sa obávam akú kvalitu majú seriály ktoré odpália po troch dieloch. Z tých obludných stupídnosti som sa spamätával ešte pár dní.
Dexter
0 0
reagovat
Je to dobré a jen epizodní to fakt není.
619704
Je to dobré a jen epizodní to fakt není.
0 0
reagovat

blacklist

kouká někdo? je to epizodické, co jeden díl to jedno jméno z blacklistu a na pozadí se řeší bláboly o manželovi? pilot se mi líbil ale jestli to pak jde do kopru tak kašlat na to, táhne to Spader a kvůli jedné postavě na to koukat nebudu
619703
kouká někdo? je to epizodické, co jeden díl to jedno jméno z blacklistu a na pozadí se řeší bláboly o manželovi? pilot se mi líbil ale jestli to pak jde do kopru tak kašlat na to, táhne to Spader a kvůli jedné postavě na to koukat nebudu
blacklist
0 0
reagovat

Sam

to je až moc cudzích slov v jednej vete
619660
to je až moc cudzích slov v jednej vete
Sam
0 0
reagovat

Sam.Vimes

:+
619655
*:+*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Deborah Ann Woll dostala roli Karen Page v Daredevilovi :+
619657
Deborah Ann Woll dostala roli Karen Page v Daredevilovi *:+*
0 0
reagovat
karelR práve naopak nie? :D
619642
karelR práve naopak nie? :D
0 0
reagovat
Poslední řada Dextera je objektivně sračka, tečka.
619638
Poslední řada Dextera je objektivně sračka, tečka.
0 0
reagovat

kyller

Takže tys nikdy nezabalil po pilotu nic, co tě prostě nezaujalo? To asi nemáš moc volnýho času :D
619637
Takže tys nikdy nezabalil po pilotu nic, co tě prostě nezaujalo? To asi nemáš moc volnýho času *:D*
kyller
0 0
reagovat
Práve s tým nesúhlasím.
619636
Práve s tým nesúhlasím.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se