Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34881 - 34900 Napsat příspěvek
Jak se to vůbec vyvíjí s MitF? Nakupuju do zásoby, ale po pilotu je nějak moc ticho po pěšině...
620096
Jak se to vůbec vyvíjí s MitF? Nakupuju do zásoby, ale po pilotu je nějak moc ticho po pěšině...
0 0
reagovat
Možná naskočím... :D Pomalu se blížím do Stanice Tyrant, Halt & Catch Fire, Murder in the First,
620095
Možná naskočím... *:D* Pomalu se blížím do Stanice Tyrant, Halt & Catch Fire, Murder in the First,
0 0
reagovat

The Leftovers 1x05

Koukám, že "hype train" tohohle seriálu tady táhnu sám opuštěnou pouští :D Kdo odpadl po pilotu dělá ovšem obrovskou chybu, skvělá psychologie postav a neskutečně tísnivá atmosféra.
620094
Koukám, že "hype train" tohohle seriálu tady táhnu sám opuštěnou pouští *:D* Kdo odpadl po pilotu dělá ovšem obrovskou chybu, skvělá psychologie postav a neskutečně tísnivá atmosféra.
The Leftovers 1x05
0 0
reagovat
Nová ukázka na Constantina. Leaknutý pilot jsem ještě neviděl, takže trailer láká ještě víc, než předtím link
620048
Nová ukázka na Constantina. Leaknutý pilot jsem ještě neviděl, takže trailer láká ještě víc, než předtím http://www.youtube.com/watch?v=oVYtGBhYYG4
0 0
reagovat

zahron

vim, kdo je jejich otec... jen me pri titulkach nikdy nenapadlo, ze ten Skarsgard je zrovna Floki, poloplesatej starej bezdomovec kterej se tomu metrosexualovi vubec nepodoba... na civil fotkach uz je to lepsi :)
620039
vim, kdo je jejich otec... jen me pri titulkach nikdy nenapadlo, ze ten Skarsgard je zrovna Floki, poloplesatej starej bezdomovec kterej se tomu metrosexualovi vubec nepodoba... na civil fotkach uz je to lepsi :)
zahron
0 0
reagovat

xxendxx

a jejich old man je Stellan Skarsgard, maj pěkně početnou rodinku :)

kubqo: A přesně proto jsem ti odpověděl tak nejistě ohledně SoA, protože ten vývoj je podobný, né-lu úplně stejný. Doufám že teď už chápeš moji předešlou nakrklou odpověď. ;)
620036
a jejich old man je Stellan Skarsgard, maj pěkně početnou rodinku *:)* [b]kubqo[/b]: A přesně proto jsem ti odpověděl tak nejistě ohledně SoA, protože ten vývoj je podobný, né-lu úplně stejný. Doufám že teď už chápeš moji předešlou nakrklou odpověď. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat
Tak kromě Jacka se mi podařilo dneska dohnat i suits. Docela zábava. Hlavně se mi ale zase potvrdilo, že Louis baví nejvíc, Donna hned po něm a pak, že mají suits hrozně vymazlenej soundtrack. Takhle pohlídaný jsem to naposledy slyšel u Billa Lawrence (scrubs, Cougar Town) a teď nedávno u Person of Interest, i když tam to ve třetí řadě trošku ustávalo.

No nic, zejtra Longmire a pak snad nějakej maličkej "verbst recap".

Dobrou :))
620028
Tak kromě Jacka se mi podařilo dneska dohnat i [b]suits[/b]. Docela zábava. Hlavně se mi ale zase potvrdilo, že Louis baví nejvíc, Donna hned po něm a pak, že mají suits hrozně vymazlenej soundtrack. Takhle pohlídaný jsem to naposledy slyšel u Billa Lawrence (scrubs, Cougar Town) a teď nedávno u Person of Interest, i když tam to ve třetí řadě trošku ustávalo. No nic, zejtra [b]Longmire[/b] a pak snad nějakej maličkej "verbst recap". Dobrou *:))*
0 0
reagovat

Orange is the new black

Tak sa to pekne vybrúsilo. Fakt tá neforemnosť bola len neduh úvodných častí. Teraz ma to neskutočne baví a už mi ostávajú len 2 časti z prvej série. V strede sa to ustálilo viac na tej komediálnej linke a flashbacky boli zaujímavé a neinvazívne prostriedky k tomu ako "predstaviť" niektoré charaktery. No a teraz ku koncu zase hodne zašliapli na tých "dramatických" linkách a úplne to žeriem.
620027
Tak sa to pekne vybrúsilo. Fakt tá neforemnosť bola len neduh úvodných častí. Teraz ma to neskutočne baví a už mi ostávajú len 2 časti z prvej série. V strede sa to ustálilo viac na tej komediálnej linke a flashbacky boli zaujímavé a neinvazívne prostriedky k tomu ako "predstaviť" niektoré charaktery. No a teraz ku koncu zase hodne zašliapli na tých "dramatických" linkách a úplne to žeriem.
Orange is the new black
0 0
reagovat

Hannibal S03

Po novinkách z ComicConu by sa ten seriál mal premenovať na Nesmrteľní :(
620026
Po novinkách z ComicConu by sa ten seriál mal premenovať na [spoiler]Nesmrteľní *:(*[/spoiler]
Hannibal S03
0 0
reagovat
Tak jsem dorazil 24ku a jakože docela dost wow...
620025
Tak jsem dorazil [b]24[/b]ku a jakože docela dost wow...
0 0
reagovat

Ridley

vypada to naprosto paradne. Katheryn Winnick je pro me jedna z nejhezcich, ne-li vubec nejhezci serialova herecka (bez fiflenovskyho feelingu). Nikdy bych nerek, ze Floki je bratr Erica z True Blood
620024
vypada to naprosto paradne. Katheryn Winnick je pro me jedna z nejhezcich, ne-li vubec nejhezci serialova herecka (bez fiflenovskyho feelingu). Nikdy bych nerek, ze Floki je bratr [link="http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/05/skarsgard-prem/alexander-skarsgard-battleship-premiere-with-liam-neeson-08.jpg"]Erica z True Blood[/link]
Ridley
0 0
reagovat

Black Mirror s01

Naprosto geniální sáležitost s famozní premisou jednotlivých každého dílu a geniálními hereckými výkony. WOW! Tohle by si nikdo neměl nechat uniknout. Až mne mrzelo, že mají jednotlivé díly jen pod hodinu. A jestli do toho přes můj tradičně otravný hype půjdete, zjistěte si o tom co nejméně, jenom na csfd mraky spoilerů už jenom z popisu. Nekompromisních 10/10
620023
Naprosto geniální sáležitost s famozní premisou jednotlivých každého dílu a geniálními hereckými výkony. WOW! Tohle by si nikdo neměl nechat uniknout. Až mne mrzelo, že mají jednotlivé díly jen pod hodinu. A jestli do toho přes můj tradičně otravný hype půjdete, zjistěte si o tom co nejméně, jenom na csfd mraky spoilerů už jenom z popisu. Nekompromisních 10/10
Black Mirror s01
0 0
reagovat
:o:+
620020
*:o**:+*
0 0
reagovat
Trailer na tretiu sériu Vikingov. Vyzerá to tak, že to bude znovu pecka. :+:+:+
620019
[link="http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/video-comic-con-vikings-season-721422?utm_source=facebook"]Trailer[/link] na tretiu sériu Vikingov. Vyzerá to tak, že to bude znovu pecka. *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

GoT

Ten casting vypadá opravdu luxusně. :+
620016
Ten casting vypadá opravdu luxusně. *:+*
GoT
0 0
reagovat

Walking Dead

Lameeeeee... už vidím ako 3/4 novej série budem pretáčať ako poslednú.
Všade pchajú Brennisteinn :(
620010
Lameeeeee... už vidím ako 3/4 novej série budem pretáčať ako poslednú. Všade pchajú Brennisteinn *:(*
Walking Dead
0 0
reagovat
Já si furt říkám koho mi připomíná jako stařík, přitom ho mám zafixovaného jako mladšího viz Brazil. Pak mi to trklo, Papež František link :o:D
620012
Já si furt říkám koho mi připomíná jako stařík, přitom ho mám zafixovaného jako mladšího viz Brazil. Pak mi to trklo, Papež František [link="https://i.chzbgr.com/maxW500/7969755136/h92758A58/"]link[/link] *:o**:D*
0 0
reagovat

GoT

No way! Johnatan Pryce :o:) .. tak to mi chlapci z castingu udělali fakt radost
620009
No way! Johnatan Pryce *:o**:)* .. tak to mi chlapci z castingu udělali fakt radost
GoT
0 0
reagovat
Parádní casting Nejvyššího vrabčáka. :+
620008
Parádní casting Nejvyššího vrabčáka. *:+*
0 0
reagovat
Parádní casting Oberynova staršího bratra. :+
620007
Parádní casting Oberynova staršího bratra. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se