Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34821 - 34840 Napsat příspěvek

kyller

ja jsem se tomu usetril, nevidel jsem ani nechci jediny dil z teto rady 8)
620506
ja jsem se tomu usetril, nevidel jsem ani nechci jediny dil z teto rady *8)*
kyller
0 0
reagovat

The Killing Season 4

Sice jen 6 dílů, ale zase děj odsýpá a navíc se tu řeší kromě nového případu i důsledek finále předchozí série. Stále je totálně pod mrakem, slunce žádné, atmosféra dusná a tíživá. Finální odhalení vraha není sice překvapivé, ale o to emotivnější. Finální scéna po letech, integrace záběrů z úvodní znělky do ní a ten poslední úsměv Lindenové celý seriál pěkně uzavírá. 8,5/10
620504
Sice jen 6 dílů, ale zase děj odsýpá a navíc se tu řeší kromě nového případu i důsledek finále předchozí série. Stále je totálně pod mrakem, slunce žádné, atmosféra dusná a tíživá. Finální odhalení vraha není sice překvapivé, ale o to emotivnější. Finální scéna po letech, integrace záběrů z úvodní znělky do ní a ten poslední úsměv Lindenové celý seriál pěkně uzavírá. 8,5/10
The Killing Season 4
0 0
reagovat

True Blood

Dobehol som pár častí a dosť sa obávam, že po tejto poslednej sérii zostane tento seriál v mojej pamäti ako totálna srajda. :-
620503
Dobehol som pár častí a dosť sa obávam, že po tejto poslednej sérii zostane tento seriál v mojej pamäti ako totálna srajda. *:-*
True Blood
0 0
reagovat
Tak fajn, to by šlo... spoiler sem čet v recenzi, ale hned sem si vsugeroval, že to mám zapomenout :o. Těšim se, depky se musej ;).
620461
Tak fajn, to by šlo... spoiler sem čet v recenzi, ale hned sem si vsugeroval, že to mám zapomenout *:o*. Těšim se, depky se musej *;)*.
0 0
reagovat
Veľmi priamo to nadväzuje na predchádzajúcu sezónu, bez toho budeš totálne v prdeli.

Začni treťou, tá sa dá pozerať bez znalosti prvých dvoch.
620460
Veľmi priamo to nadväzuje na predchádzajúcu sezónu, bez toho budeš totálne v prdeli. Začni treťou, tá sa dá pozerať bez znalosti prvých dvoch.
0 0
reagovat
Já na to prostě yebu a dám si tu sezónu stand-alone. Neřikejte mi, že tenhle jedinej seriál neni taky tak trochu dělanej stylem "naskočení do rozjetýho vlaku". No tak holt nebudu zas tak znát postavy, no, kdo to má stíhat ?)?
620459
Já na to prostě yebu a dám si tu sezónu stand-alone. Neřikejte mi, že tenhle jedinej seriál neni taky tak trochu dělanej stylem "naskočení do rozjetýho vlaku". No tak holt nebudu zas tak znát postavy, no, kdo to má stíhat *?)*?
0 0
reagovat

The Killing 4

To je ale kurevská depka. :o
620455
To je ale kurevská depka. *:o*
The Killing 4
0 0
reagovat
:+
620434
*:+*
0 0
reagovat
620433
http://youtu.be/RLoPSjR3Ck8 *:D*
0 0
reagovat
Aha. Tak to akoby som nič nepovedal :D
620432
Aha. Tak to akoby som nič nepovedal *:D*
0 0
reagovat
Jsou to dva díly. ;)
620431
Jsou to dva díly. *;)*
0 0
reagovat
Briti to majú inak vychytané... 1 časť = 1 séria :+
620429
Briti to majú inak vychytané... 1 časť = 1 séria *:+*
0 0
reagovat
Tak už zítra další série Touch of Cloth, tentokrát i s Karen Gillan. link :+
620421
Tak už zítra další série Touch of Cloth, tentokrát i s Karen Gillan. http://youtu.be/higSFufaUrA *:+*
0 0
reagovat

The Strain + Tyrant

konec... to co se (ne)stalo v epizodach 3+4 obou serialu je treistni... nemam silu koukat dal
620370
konec... to co se (ne)stalo v epizodach 3+4 obou serialu je treistni... nemam silu koukat dal
The Strain + Tyrant
0 0
reagovat

the Killing

Poslední série lepší než přeceňovaný temný případ. Holder i Lindern jsou ještě větší prdeli než Cohle. Kinnamana bych si dovedl představit v druhé řadě True Detective.
620357
Poslední série lepší než přeceňovaný temný případ. Holder i Lindern jsou ještě větší prdeli než Cohle. Kinnamana bych si dovedl představit v druhé řadě True Detective.
the Killing
0 0
reagovat

The Strain

Sem četl první dva díly předlohy, třetí už jsem fakt nemohl ?). Rád slyším, že seriál kvalitu kopíruje.
620352
Sem četl první dva díly předlohy, třetí už jsem fakt nemohl *?)*. Rád slyším, že seriál kvalitu kopíruje.
The Strain
0 0
reagovat

duro

Alespoň to krmení mě pobavilo, jinak souhlas.
620349
Alespoň to krmení mě pobavilo, jinak souhlas.
duro
0 0
reagovat

The Strain

Začína to padať do hrozného béčka. Takého fakt idiotského.
620342
Začína to padať do hrozného béčka. Takého fakt idiotského.
The Strain
0 0
reagovat
Leftovers jeden z nej seriálů roku zatim, ať to nepodělaj pls... ale myslim, že to nejde 8). Ať to má víc jak jednu sezónu! (snad mi něco neuniklo)

Tyrant mě začal strááášně srát, to nejde napsat jinak, pardón. Pilot a začátek supa, zbytek jen kecy a vleklá nuda.

Ray Donovan: stačilo vydržet ty první tři epizody úvodní sezóny, zvyknout si na podobu tý show, a už to šlape jako jedny z Lievových hodinek. Fakt nakoukat, povinně všichni.
620341
[b]Leftovers[/b] jeden z nej seriálů roku zatim, ať to nepodělaj pls... ale myslim, že to nejde *8)*. Ať to má víc jak jednu sezónu! (snad mi něco neuniklo) [b]Tyrant[/b] mě začal strááášně srát, to nejde napsat jinak, pardón. Pilot a začátek supa, zbytek jen kecy a vleklá nuda. [b]Ray Donovan:[/b] stačilo vydržet ty první tři epizody úvodní sezóny, zvyknout si na podobu tý show, a už to šlape jako jedny z Lievových hodinek. Fakt nakoukat, povinně všichni.
0 0
reagovat

Tyrant

Hodně dobrá epizoda. Vývoj jaký jsem čekal a těšil se na něj od prvního dílu :+
620339
Hodně dobrá epizoda. Vývoj jaký jsem čekal a těšil se na něj od prvního dílu *:+*
Tyrant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se