Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34781 - 34800 Napsat příspěvek

TonyClifton

jj, já se pozastavil až na tom, komu fandím.
620678
jj, já se pozastavil až na tom, komu fandím.
TonyClifton
0 0
reagovat
Nechci být příliš pesimista ale v tomhle mi to tak nějak přijde blíž reálu. tj. hodnuý blbci přes dobrý úmysly vyklízejí pole bezohledným sviním, což Frank bez pochyby je.
620677
Nechci být příliš pesimista ale v tomhle mi to tak nějak přijde blíž reálu. tj. [spoiler]hodnuý blbci přes dobrý úmysly vyklízejí pole bezohledným sviním, což Frank bez pochyby je. [/spoiler]
0 0
reagovat

House of Cards

Řekl bych, že se mi první řada líbila víc. Jinak je ale zajímavé sledovat seriál, který v podstatě prodává záporáka tak, že mu člověk fandí v tom, ať vyhrává nad good guys.
Jinak samotný fakt, že se dostane k prezidentování takovým způsobem a dvěmi vraždami je priceless, ale je škoda, že ty kladné postavy jsou všechny strašně hloupé... Proč Zoe nikomu neřekla že za ním jde, když po něm s kolegy v podstatě šla? Proč se ti reportéři nedostali k jejím telefonním záznamům normální cestou, ale proč hned "hackovali"? Když už, proč tam hned musel psát, že to je na víceprezidenta? Ono to vlastně souvisí s mou druhou větou... člověk tu těžko může fandit novinářovi, který chce pomstít smrt své nepohodlné přítelkyně, když se tento novinář chová jak poblázněný idiot xD.

Jinak jsem i dost zvědavý, kam se bude ubírat další řada, protože teď už je na vrcholu (a byl bych nerad kdyby to přešlo do "crysis management" módu, kdy se jen bude snažit zabránit odhalení těch skandálů a vražd).
620676
Řekl bych, že se mi první řada líbila víc. Jinak je ale zajímavé sledovat seriál, který v podstatě prodává záporáka tak, že mu člověk fandí v tom, ať vyhrává nad good guys. [spoiler]Jinak samotný fakt, že se dostane k prezidentování takovým způsobem a dvěmi vraždami je priceless, ale je škoda, že ty kladné postavy jsou všechny strašně hloupé... Proč Zoe nikomu neřekla že za ním jde, když po něm s kolegy v podstatě šla? Proč se ti reportéři nedostali k jejím telefonním záznamům normální cestou, ale proč hned "hackovali"? Když už, proč tam hned musel psát, že to je na víceprezidenta? Ono to vlastně souvisí s mou druhou větou... člověk tu těžko může fandit novinářovi, který chce pomstít smrt své nepohodlné přítelkyně, když se tento novinář chová jak poblázněný idiot xD. Jinak jsem i dost zvědavý, kam se bude ubírat další řada, protože teď už je na vrcholu (a byl bych nerad kdyby to přešlo do "crysis management" módu, kdy se jen bude snažit zabránit odhalení těch skandálů a vražd). [/spoiler]
House of Cards
0 0
reagovat

Vardant

Zajímavé, zrovna SAO jsem dokoukal nedávno (těsně před druhou sérií) a celkem obstojně mě to baví (hodně se těším na další díly) a ve volném čase jsem se pak díval zrovna na Attack on Titan. Osobně mě to bavilo asi víc než tebe ale trochu se bojím, že to bude poměrně dost "nekonečné" (v první řadě se z globálního pohledu stalo strašně málo, speciálně nevíme naprosto nic víc o titanech, než jsme věděli na začátku).
620666
Zajímavé, zrovna SAO jsem dokoukal nedávno (těsně před druhou sérií) a celkem obstojně mě to baví (hodně se těším na další díly) a ve volném čase jsem se pak díval zrovna na Attack on Titan. Osobně mě to bavilo asi víc než tebe ale trochu se bojím, že to bude poměrně dost "nekonečné" (v první řadě se z globálního pohledu stalo strašně málo, speciálně nevíme naprosto nic víc o titanech, než jsme věděli na začátku).
Vardant
0 0
reagovat

Anime okénko

Tak jsem teď dokoukal Another, což mi teda přišlo skvělý. Hodně slušná hororová atmosféra, kterou si to drží až do konce. První díl jsem si pustil někdy kolem 10 večer a spát jsem šel ve čtyři, protože jsem se od toho nemohl odtrhnout.

Pak jsem se vrhnul na Attack on Titan(Shingeki no Kyojin) a i když to vypadalo prvních pár dílů taky dobře, tak ta roztahanost to pro mě zabila.

Všiml jsem si, že jede i druhá řada Sword Art Online a kvalitu si to pořád drží. Kdo neviděl, tak první série je o lidech, co se připojí do MMORPG, které nejde vypnout a smrt ve hře = smrt v reálu.

Teď se rozhoduju jestli zkusit jako další The Future Diary, Shiki, When They Cry nebo Deadman Wonderland. Co byste doporučili?
620659
Tak jsem teď dokoukal Another, což mi teda přišlo skvělý. Hodně slušná hororová atmosféra, kterou si to drží až do konce. První díl jsem si pustil někdy kolem 10 večer a spát jsem šel ve čtyři, protože jsem se od toho nemohl odtrhnout. Pak jsem se vrhnul na Attack on Titan(Shingeki no Kyojin) a i když to vypadalo prvních pár dílů taky dobře, tak ta roztahanost to pro mě zabila. Všiml jsem si, že jede i druhá řada Sword Art Online a kvalitu si to pořád drží. Kdo neviděl, tak první série je o lidech, co se připojí do MMORPG, které nejde vypnout a smrt ve hře = smrt v reálu. Teď se rozhoduju jestli zkusit jako další The Future Diary, Shiki, When They Cry nebo Deadman Wonderland. Co byste doporučili?
Anime okénko
0 0
reagovat

KarelR

ale tak no tak xD a) kompenzovali to fotkama 8) b) pořád tam je Spacey mluvící k divákům... I love that. :+
620638
ale tak no tak xD a) kompenzovali to fotkama *8)* b) pořád tam je Spacey mluvící k divákům... I love that. *:+*
KarelR
0 0
reagovat

Gonzi

Vítej do klubu. Jako super, ale doteď nemám chuť ani důvod koukat na to dál :D
620637
Vítej do klubu. Jako super, ale doteď nemám chuť ani důvod koukat na to dál *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

House of Cards

první díl druhé řady... tak to jsem nečekal :o Btw druhá řada se odehrává v rámci dní?
620636
první díl druhé řady... tak to jsem nečekal *:o* Btw druhá řada se odehrává v rámci dní?
House of Cards
0 0
reagovat

House of cue cards

Hezka parodie od Fallona, skoda tech trapnych pasazi. :+
620631
Hezka parodie od Fallona, skoda tech trapnych pasazi. *:+*
House of cue cards
0 0
reagovat

The Knick

:+:+:+
620629
*:+**:+**:+*
The Knick
0 0
reagovat

Gonzi

pusť si první díl druhý řady a roztečeš se blahem, speciální při poslední "kočičí" scéně. :))?)
620613
pusť si první díl druhý řady a roztečeš se blahem, speciální při poslední "kočičí" scéně. *:))**?)*
Gonzi
0 0
reagovat

zahron (House of cards z bitev)

Hele já to táááák strašně dlouho míjel, ale teď se od toho nejsem schopný odlepit (viděno asi 10 dílů). Naprosto parádní věc. :+
620611
Hele já to táááák strašně dlouho míjel, ale teď se od toho nejsem schopný odlepit (viděno asi 10 dílů). Naprosto parádní věc. *:+*
zahron (House of cards z bitev)
0 0
reagovat
Narvanější snad ani bejt nemohla.
620587
Narvanější snad ani bejt nemohla.
0 0
reagovat

Touch of Cloth

Mě teda ta letošní řada přišla podstatně míň narvaná humorem. :-
620583
Mě teda ta letošní řada přišla podstatně míň narvaná humorem. *:-*
Touch of Cloth
0 0
reagovat

Kamy

Netuším. Je to těžký i pro mě, ale dá se to. Žádná podobná scéna tam letos není. :D
620579
Netuším. Je to těžký i pro mě, ale dá se to. Žádná [link="http://youtu.be/B67xhWEOVlA"]podobná[/link] scéna tam letos není. *:D*
Kamy
0 0
reagovat

Davies182

Tak ono tam bylo vic snapshotu, kvuli kterejm bych ten pilot poustel ve stejnou dobu jako vy... :) No, do pulnoci asi nakonec zvladnu jenom druhej dil, tak to klaboseni muzeme pak presunout na dvou a pul letou sestricku. Ona toho spolyka...
620578
Tak ono tam bylo vic snapshotu, kvuli kterejm bych ten pilot poustel ve stejnou dobu jako vy... :) No, do pulnoci asi nakonec zvladnu jenom druhej dil, tak to klaboseni muzeme pak presunout na dvou a pul letou sestricku. Ona toho spolyka...
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

jj to byla dokonce i jedna z oficiálních promofotek, o který sem asi hodinu uvažoval, jestli bude vhodný prdnout ji jako obrázek k recenzi, nebo ne :D.
620577
jj to byla dokonce i jedna z oficiálních promofotek, o který sem asi hodinu uvažoval, jestli bude vhodný prdnout ji jako obrázek k recenzi, nebo ne *:D*.
TedGeorge
0 0
reagovat
Ale ta Jill je hodně hot. Jak tam holky seděli a kouřili v kraťaskách před tělocvičnou, to bylo hodně fajn :+
620576
Ale ta Jill je hodně hot. Jak tam holky seděli a kouřili v kraťaskách před tělocvičnou, to bylo hodně fajn *:+*
0 0
reagovat

duro

A nie si rád, že sa nebude vyjasňovať čo sa stalo, keď to má na starosti Lindelof? :D Mne je to inak celkom jedno, pokiaľ sa okolo toho obšmietajú OK, ale na tom seriály ma baví milión iných vecí ;)
620575
A nie si rád, že sa nebude vyjasňovať čo sa stalo, keď to má na starosti Lindelof? :D Mne je to inak celkom jedno, pokiaľ sa okolo toho obšmietajú OK, ale na tom seriály ma baví milión iných vecí *;)*
duro
0 0
reagovat

duro

Aktuální epizodu jsi viděl? Něco (nikdo pochopitelně vlastně neví, co přesně...) tam dost nakousli, ona ta záhadná linka asi přeci jenom nezmizí v ústraní IMO :).
Zajímalo by mě, kolik za to National Geographic dostalo :D.
620574
Aktuální epizodu jsi viděl? Něco (nikdo pochopitelně vlastně neví, co přesně...) tam dost nakousli, ona ta záhadná linka asi přeci jenom nezmizí v ústraní IMO *:)*. Zajímalo by mě, kolik za to National Geographic dostalo *:D*.
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se