Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3461 - 3480 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
souhlas, proto sem napsal, ze cucham slataninu a doufam, ze se mylim.
892755
souhlas, proto sem napsal, ze cucham slataninu a doufam, ze se mylim.
892754
3 0
reagovat
reaguje na: Jokolo
Mě osobně velmi intenzivně vadí ty fantasy prvky. Jedna věc je, že postava vidí mrtvého manžela. Úplně něco jiného je, že ji ten manžel zavede bůhvíkam k mrtvolám.
  • Buď tam nadpřirozeno není a ženské jen tak hráblo a šla se projít do sněhu zrovinka k těm tělům (a její mozek si jen představuje manžela). Což je jakože reálné, ale pak to nedává naprosto žádný smysl.
  • Nebo tam nadpřirozeno je a ... pak mě to apriori nebaví, protože od toho Stranger Things prostě neočekávám.
892754
Mě osobně velmi intenzivně vadí ty fantasy prvky. Jedna věc je, že postava [spoiler]vidí mrtvého manžela. Úplně něco jiného je, že ji ten manžel zavede bůhvíkam k mrtvolám. [/spoiler][list][*]Buď tam nadpřirozeno není a [spoiler]ženské jen tak hráblo a šla se projít do sněhu zrovinka k těm tělům (a její mozek si jen představuje manžela). [/spoiler]Což je jakože reálné, ale pak to nedává naprosto žádný smysl.[/*][*]Nebo tam nadpřirozeno je a ... pak mě to apriori nebaví, protože od toho Stranger Things prostě neočekávám.[/*][/list]
892733
4 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: esmo
Dycky patek, ne?

Dneska je ctvrtek, zrovna jsem se ujistil.
892746
Dycky patek, ne? Dneska je ctvrtek, zrovna jsem se ujistil.
892745
5 0
reagovat

Reacher E08

Neměl dnes vyjít novej reacher? Já si už domů donesl donut k televizi ….
892745
Neměl dnes vyjít novej reacher? Já si už domů donesl donut k televizi ….
Reacher E08
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Taky mi táhnou oči, ale protože se v televizi konečně objevilo něco neokoukanýho a zajímavýho. Spolu s tím vším tetováním co má a svalnatou postavou, to podle mě dost funguje.
892739
Taky mi táhnou oči, ale protože se v televizi konečně objevilo něco neokoukanýho a zajímavýho. Spolu s tím vším tetováním co má a svalnatou postavou, to podle mě dost funguje.
892738
2 0
reagovat
Mně se ta druhá nepozdávala, navíc ty piercingy mi táhly oči, ale v té civilní scéně v posteli a co následovalo pak, uz dobrý. Samozřejmě ne na základě soulože, můj typ fakt není. 8)
Jinak se tam ještě neukázal "Dr Who"
892738
Mně se ta druhá nepozdávala, navíc ty piercingy mi táhly oči, ale v té civilní scéně v posteli a co následovalo pak, uz dobrý. Samozřejmě ne na základě soulože, můj typ fakt není. *8)* Jinak se tam ještě neukázal "Dr Who"
892733
1 0
reagují: esmo
reagovat
A já zas obě hlavní postavy žeru. Věřím, že budeme s dalšími díly odkrývat hlubší osobní traumata a zákoutí mysli.
892736
A já zas obě hlavní postavy žeru. Věřím, že budeme s dalšími díly odkrývat hlubší osobní traumata a zákoutí mysli.
892733
2 -1
reagovat

True detective

Za mě teda lehounký zklamání. Herecky super ze všech stran, atmosféra taky skvělá, ale vůbec mě nechytly postavy. Viz tady
link
892733
Za mě teda lehounký zklamání. Herecky super ze všech stran, atmosféra taky skvělá, ale vůbec mě nechytly postavy. Viz tady https://serial.tvzone.cz/true-detective/recenze
True detective
6 0
reagují: Gonzi, (=LIFTY=), esmo
reagovat

Crunchyroll Anime Awards 2024

Od dneška do 27. ledna můžete hlasovat každý den v 25 kategoriích.
892714
Od dneška do 27. ledna můžete hlasovat každý den v [url=https://www.crunchyroll.com/animeawards/vote]25 kategoriích[/url].
Crunchyroll Anime Awards 2024
0 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Mimo to, co mám na ČSFD, k tomu nemůžu nic víc říct, maximálně tě odkážu sem (tam taky brzo přistanou dojmy z prvních dvou epizod Griseldy, just fyi)
892706
[spoiler]Mimo to, co mám na ČSFD, k tomu nemůžu nic víc říct, maximálně tě odkážu [url=https://refresher.cz/152326-Videli-jsme-vsechny-dily-noveho-Temneho-pripadu-Je-ctvrta-rada-lepsi-nez-ta-prvni]sem[/url] (tam taky brzo přistanou dojmy z prvních dvou epizod Griseldy, just fyi)[/spoiler]
892704
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
A celkové dojmy na True Detective?
892704
A celkové dojmy na True Detective?
892700
0 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Předpokládám, že myslíš oko za oko.
Já bych teda nedokázal jit spát s pocitem, že je poslední díl venku a já ho neviděl :D
892702
Předpokládám, že myslíš [spoiler]oko za oko.[/spoiler] Já bych teda nedokázal jit spát s pocitem, že je poslední díl venku a já ho neviděl *:D*
892700
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já mám sice za sebou celou řadu Temnýho případu, ale to, co jsem včera viděl v tom předposledním díle nové řady Farga, tpčo. Nevím, jestli jsem mentálně připravený na to finále dneska. :D 
892700
Já mám sice za sebou celou řadu Temnýho případu, ale to, co jsem včera viděl v tom předposledním díle nové řady Farga, tpčo. Nevím, jestli jsem mentálně připravený na to finále dneska. *:D* 
892694
0 -1
reagují: SHUTTER, (=LIFTY=)
reagovat

Fargo S05

Velká spokojenost i po finálním díle, který se samozřejmě vydal úplně jiným směrem, než by běžný divak čekal. Přitom víc Coenovske to snad ani nemohlo být. 
Většinu chvály jsem napsal minule, tak jen dodám, že Joe Keery je nejtalentovanejsi objev ze Stranger Things a doufám, že bude tímto směrem pokračovat. Jeho tragikomický Gator byl nezapomenutelný.
892694
Velká spokojenost i po finálním díle, který se samozřejmě vydal úplně jiným směrem, než by běžný divak čekal. Přitom víc Coenovske to snad ani nemohlo být.  Většinu chvály jsem napsal minule, tak jen dodám, že Joe Keery je nejtalentovanejsi objev ze Stranger Things a doufám, že bude tímto směrem pokračovat. Jeho tragikomický Gator byl nezapomenutelný.
Fargo S05
3 0
reagují: do_Od
reagovat

Zom 100

Sleduju tenhle japonský komediální zombie film, který je správně ztřeštěný a ujetý.  Hlavně se mi tam líbí ty různé barevné cákance ty zombie. Super počin. 
892685
Sleduju tenhle japonský komediální zombie film, který je správně ztřeštěný a ujetý.  Hlavně se mi tam líbí ty různé barevné cákance ty zombie. Super počin. 
Zom 100
1 0
reagovat

The Brothers Sun

Po třech dílech mě to velmi baví (a bavilo mě to už po cca 5 minutách). Jako oddychovku na zpříjemnění večera fakt doporučuju.
892672
Po třech dílech mě to velmi baví (a bavilo mě to už po cca 5 minutách). Jako oddychovku na zpříjemnění večera fakt doporučuju.
The Brothers Sun
1 0
reagovat

White Lotus S3

Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Patrick Schwarzenegger a Aimee Lou Wood:+
892666
Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Patrick Schwarzenegger a Aimee Lou Wood*:+*
White Lotus S3
5 0
reagovat

True Detective s04e01

Za mě super. Hlavně Jodie potěšila :+ Atmosféra parádní, herci taky, příběh taktéž. Je to dosti nekompromisní, ale to k tomu myslím patří.
892633
Za mě super. Hlavně Jodie potěšila *:+* Atmosféra parádní, herci taky, příběh taktéž. Je to dosti nekompromisní, ale to k tomu myslím patří.
True Detective s04e01
7 -3
reagovat

Monarch: Odkaz monster

Lehké zklamání. Po prvních pár dílech jsem byl dost nadšený a fakt jsem se dobře bavil. Líbilo se mi, že má seriál dvě časové linky, odkrývají se tajemství o původu organice Monach a ke všemu se občas objeví nějaké monstrům. Vizuálně seriál vypadá dobře, herecky to taky nebylo vůbec špatné - tedy až na pár jedinců. Atmosféra taky v rámci možností fungovala. Jenže, co se nestalo. Po pár dílech se celý seriál začal rozpadat, protože byl až moc hloupý, věci se děly tak jak scénáristé potřebovali a to, že to nedává smysl jim vůbec nevadilo. Příběh se soustředil na rodinné traumata, dialogy tahaly za uši a některé momenty se fakt nepovedly. Neříkám, že to v rámci guilty pleasure nefunguje, netvrdím že to místy není dobrý, protože to má cool momenty, ale je tady hodně znát, že tu chybí jistá odlehčenost a nadhled, a tah na bránu. Více monster, méně vylévání srdíčka, více přemýšlení, méně velkých blbostí. Snad v druhé řadě to bude lepší. 6-6,5/10
892605
Lehké zklamání. Po prvních pár dílech jsem byl dost nadšený a fakt jsem se dobře bavil. Líbilo se mi, že má seriál dvě časové linky, odkrývají se tajemství o původu organice Monach a ke všemu se občas objeví nějaké monstrům. Vizuálně seriál vypadá dobře, herecky to taky nebylo vůbec špatné - tedy až na pár jedinců. Atmosféra taky v rámci možností fungovala. Jenže, co se nestalo. Po pár dílech se celý seriál začal rozpadat, protože byl až moc hloupý, věci se děly tak jak scénáristé potřebovali a to, že to nedává smysl jim vůbec nevadilo. Příběh se soustředil na rodinné traumata, dialogy tahaly za uši a některé momenty se fakt nepovedly. Neříkám, že to v rámci guilty pleasure nefunguje, netvrdím že to místy není dobrý, protože to má cool momenty, ale je tady hodně znát, že tu chybí jistá odlehčenost a nadhled, a tah na bránu. Více monster, méně vylévání srdíčka, více přemýšlení, méně velkých blbostí. Snad v druhé řadě to bude lepší. [b]6-6,5/10[/b]
Monarch: Odkaz monster
1 0
reagovat

What If

První díl o dost lepší než první série - tradiční superhrdinský kýč potlačený na minimum, je to mnohem víc normální neonoir cyberpunk, jen s pár známými bizarními postavičkami. Průměr v rámci žánru, ale pořád zlepšení... které bylo VELMI dočasné. Druhý díl a i všechny po něm už jsou zase návratem do toho předchozího bahna a ještě hlouběji. Animace je lepší, ale příběhy tak debilní a hlavně absolutně nevyužívající možností konceptu seriálu, že i na tak krátké ploše to diváka až uráží a nudí. 
892590
První díl o dost lepší než první série - tradiční superhrdinský kýč potlačený na minimum, je to mnohem víc normální neonoir cyberpunk, jen s pár známými bizarními postavičkami. Průměr v rámci žánru, ale pořád zlepšení... které bylo VELMI dočasné. Druhý díl a i všechny po něm už jsou zase návratem do toho předchozího bahna a ještě hlouběji. Animace je lepší, ale příběhy tak debilní a hlavně absolutně nevyužívající možností konceptu seriálu, že i na tak krátké ploše to diváka až uráží a nudí. 
What If
3 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se