Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3461 - 3480 Napsat příspěvek

The Bear

Pridávam sa k tým, ktorí nechápu ten obrovský hype okolo toho. Pozrel som to celé. Prvá séria neskutočne uhučaná a obsahovo maximálne prázdna. Jedna časť tam bola viac humorne ladená a pri tej som sa bavil, inak dosť peklíčko. Termín "hollywoodske Ano šéfe" nie je ďaleko od pravdy. Druhá séria tomu konečne už dáva nejaký väčší rozmer. Snažia sa tam aspoň trochu o príbeh a vývoj postáv. Paradoxne tá chválená epizóda, čo tu HAL dal samostatne je imho najslabšia, lebo sa najviac podobá na uhučanú prvú sériu... Filmovú a hereckú kvalitu tomu nemožno uprieť, ale príbehovo je to ohlodané na kosť. 6/10 :)
888103
Pridávam sa k tým, ktorí nechápu ten obrovský hype okolo toho. Pozrel som to celé. Prvá séria neskutočne uhučaná a obsahovo maximálne prázdna. Jedna časť tam bola viac humorne ladená a pri tej som sa bavil, inak dosť peklíčko. Termín "hollywoodske Ano šéfe" nie je ďaleko od pravdy. Druhá séria tomu konečne už dáva nejaký väčší rozmer. Snažia sa tam aspoň trochu o príbeh a vývoj postáv. Paradoxne tá chválená epizóda, čo tu HAL dal samostatne je imho najslabšia, lebo sa najviac podobá na uhučanú prvú sériu... Filmovú a hereckú kvalitu tomu nemožno uprieť, ale príbehovo je to ohlodané na kosť. 6/10 *:)*
The Bear
8 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
lol
888102
lol
888100
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Človeče ale ja s ním súhlasím. Je zvláštne keď píšeš, že sa to niekomu takto páčilo. Ja si neviem predstaviť ako by to u mňa mohlo fungovať, keď by som nepoznal postavy a nemal k ním vzťah, ktorý si buduješ časom pozeraním, je to tak hektické, nevedel by som na koho sa mám zamerať, čo sledovať. Áno väčšina postáv je tam nových a nikdy pred tým nevidených, ale aj tak. Neviem čo by som si z toho zobral ak by to bola prvá (alebo druhá) časť ktorú by som videl. 

Edit: ty si zmazal jeden odstavec! :D
888101
Človeče ale ja s ním súhlasím. Je zvláštne keď píšeš, že sa to niekomu takto páčilo. Ja si neviem predstaviť ako by to u mňa mohlo fungovať, keď by som nepoznal postavy a nemal k ním vzťah, ktorý si buduješ časom pozeraním, je to tak hektické, nevedel by som na koho sa mám zamerať, čo sledovať. Áno väčšina postáv je tam nových a nikdy pred tým nevidených, ale aj tak. Neviem čo by som si z toho zobral ak by to bola prvá (alebo druhá) časť ktorú by som videl.  Edit: ty si zmazal jeden odstavec! *:D*
888100
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Prosimtě, co z předchozího děje potřebuješ videt aby sis ten herecký koncert užil? No v podstatě ten první, který HAL napsal že viděl. 

Ale třeba máš pravdu, zkus o tom napsat článek. Ten minulý se ti povedl. :+
888100
Prosimtě, co z předchozího děje potřebuješ videt aby sis ten herecký koncert užil? No v podstatě ten první, který HAL napsal že viděl.  Ale třeba máš pravdu, zkus o tom napsat článek. Ten minulý se ti povedl. *:+*
888098
3 -9
reagují: do_Od, SteKi
reagovat

Doctor Who

No ja som vlastne sklamaný. Za jedno je síce zaujímavé sledovať doktora v 4k HDR oficiálne na Disney s peknými efektami, keď som pred tým sťahoval ripnuté dvd :D Ale sklamaný som z tej atmosféry. Nedostavilo sa u mňa také to hravé doktorovské nadšenie. Nehovoriac o tých wtf momentoch ako raketomet v invalidnom vozíku a že sa tam vojaci ospravedlňujú vozíčkarke, že k vesmírnej rakete nie je bezbariérový prístup... A mimochodom keby ste nevedeli, je veľmi neslušné u niekoho len tak hádať pohlavie podľa mena či vzhľadu. Takže pozor na to! ?)
Na to upozorňuje človek z planéty zem  mimozemšťana a cestovateľa v čase, ktorý má snáď 1500 rokov a berie tieto veci ako úplne bežné a samozrejmé. Takže tento scenáristický pokus o poučovanie trocha facepalmovo nevyšiel.  Tieto témy ako také nie sú problém, len sa s nimy musí vedieť aj pracovať (ehm Orville ehm) 
Mňa skôr zaujímalo prečo je Doktor bezprostredne po regenerácii úplne v pohode a prečo sa to nerieši :D
888099
No ja som vlastne sklamaný. Za jedno je síce zaujímavé sledovať doktora v 4k HDR oficiálne na Disney s peknými efektami, keď som pred tým sťahoval ripnuté dvd *:D* Ale sklamaný som z tej atmosféry. Nedostavilo sa u mňa také to hravé doktorovské nadšenie. Nehovoriac o tých wtf momentoch ako raketomet v invalidnom vozíku a že sa tam vojaci ospravedlňujú vozíčkarke, že k vesmírnej rakete nie je bezbariérový prístup... A mimochodom keby ste nevedeli, je veľmi neslušné u niekoho len tak hádať pohlavie podľa mena či vzhľadu. Takže pozor na to! *?)* Na to upozorňuje človek z planéty zem  mimozemšťana a cestovateľa v čase, ktorý má snáď 1500 rokov a berie tieto veci ako úplne bežné a samozrejmé. Takže tento scenáristický pokus o poučovanie trocha facepalmovo nevyšiel.  Tieto témy ako také nie sú problém, len sa s nimy musí vedieť aj pracovať (ehm Orville ehm)  Mňa skôr zaujímalo prečo je Doktor bezprostredne po regenerácii úplne v pohode a prečo sa to nerieši *:D*
Doctor Who
3 0
reagují: verbst
reagovat
Tak primárně dívat se na random epizodu z nějakého seriálu kde nemám k ničemu vztah je debilní nápad který tu Tony napsal ne tak dávno a byla to nesmyslná rada.

Chápu jak to myslel, režijně a herecky to je malý zázrak, který v takovém seriálu prostě přišel odnikud, ale furt se to nedá doporučovat jako samostatná epizoda. 

Pak to dopadá takhle.
888098
Tak primárně dívat se na random epizodu z nějakého seriálu kde nemám k ničemu vztah je debilní nápad který tu Tony napsal ne tak dávno a byla to nesmyslná rada. Chápu jak to myslel, režijně a herecky to je malý zázrak, který v takovém seriálu prostě přišel odnikud, ale furt se to nedá doporučovat jako samostatná epizoda.  Pak to dopadá takhle.
11 -4
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: HAL
Doufám, že dostaneš aspoň 20 mínusek! :(
888091
Doufám, že dostaneš aspoň 20 mínusek! *:(*
888088
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ad Bear... Zkusil jsem tedy tu S02E06 cos doporučoval...
A je to přesně stejné jako ten první díl. Ne nějak shit, nechci to moc hanět, ale nezaujalo.

Vždyť co k prvnímu dílu napsal zahron i tady sedí skoro dokonale:
Celý díl cíleně chaotický s rychlým chrlením dialogů a superdynamickým střihem, ale zatímco takový Sorkin dokáže naplnit ultrarychlé dialogy zajímavým obsahem, tak tady jsou to řeči o ničem, tlachání o životě a trapné vtípky. A na konci vygraduje nějaké drama, aby se pak všichni zas nějak udobřovali.

Beru že to má být slice of life takže neřeším že tu nejsou velké dramatické oblouky a dějová překvapení, ale... je to slice of life s postavami které mě moc nezajímají a jsou docela dost nepříjemné, a ze života který je trochu moc absurdně přepálený na to abych to dokázal brát vážně.

A přitom jsem fakt chtěl aby mě to bavilo, protože půlku těch herců tady upřímně miluju, kameraman a střihač předvádí parádní řemeslo, a seriál o vaření u mě má body k dobru úplně automaticky... ale prostě není to tady.
888088
Ad [b]Bear[/b]... Zkusil jsem tedy tu S02E06 cos doporučoval... A je to přesně stejné jako ten první díl. Ne nějak shit, nechci to moc hanět, ale nezaujalo. Vždyť co k prvnímu dílu napsal zahron i tady sedí skoro dokonale: Celý díl cíleně chaotický s rychlým chrlením dialogů a superdynamickým střihem, ale zatímco takový Sorkin dokáže naplnit ultrarychlé dialogy zajímavým obsahem, tak tady jsou to řeči o ničem, tlachání o životě a trapné vtípky. A na konci vygraduje nějaké drama, aby se pak všichni zas nějak udobřovali. Beru že to má být slice of life takže neřeším že tu nejsou velké dramatické oblouky a dějová překvapení, ale... je to slice of life s postavami které mě moc nezajímají a jsou docela dost nepříjemné, a ze života který je trochu moc absurdně přepálený na to abych to dokázal brát vážně. A přitom jsem fakt chtěl aby mě to bavilo, protože půlku těch herců tady upřímně miluju, kameraman a střihač předvádí parádní řemeslo, a seriál o vaření u mě má body k dobru úplně automaticky... ale prostě není to tady.
887130
6 -12
reagují: esmo
reagovat

Gen V a Invincible

Podvratného tam není nic, jsou to prostě klasické superhero seriály, akorát tyhle jsou Rko - což je ale v žánru primárně pro děti pořád docela závan svěžího větru, tak aspoň tím pořád docela baví.

A Gen V navíc trpí tím že je to jen spin-of, takže tak trochu vynucený "content", a až moc jen opakuje témata The Boys s "bonusem" v podobě prvoplánovitě teenage humoru a přitom to příběh toho světa nijak nerozvíjí, tam není moc důvodů to sledovat v dalších řadách.
888087
Podvratného tam není nic, jsou to prostě klasické superhero seriály, akorát tyhle jsou Rko - což je ale v žánru primárně pro děti pořád docela závan svěžího větru, tak aspoň tím pořád docela baví. A Gen V navíc trpí tím že je to jen spin-of, takže tak trochu vynucený "content", a až moc jen opakuje témata The Boys s "bonusem" v podobě prvoplánovitě teenage humoru a přitom to příběh toho světa nijak nerozvíjí, tam není moc důvodů to sledovat v dalších řadách.
Gen V a Invincible
4 -3
reagovat
reaguje na: esmo
Je to veřejně známá věc, jak píše hroubek. 
888054
Je to veřejně známá věc, jak píše hroubek. 
888047
0 0
reagovat
Mně teda na Boys nejvíc sralo, že se to tváří nejvíc podvratně a nekorektně, aby to vzápětí padalo do klasických šablon. 
888052
Mně teda na Boys nejvíc sralo, že se to tváří nejvíc podvratně a nekorektně, aby to vzápětí padalo do klasických šablon. 
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
Nechci kecat, ale v nějaké řadě The Boys, vyšlo najevo o čem mluvíš, a nevím jestli to byla Starlight nebo někdo jiný, kdo to zveřejnil.
888049
Nechci kecat, ale v nějaké řadě The Boys, vyšlo najevo o čem mluvíš, a nevím jestli to byla Starlight nebo někdo jiný, kdo to zveřejnil.
888047
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já měl pocit, že to hlavně popíralo děj The Boys.
Nezjistilo se v The Boys, že Vought dětem dával potají V Serum už v porodnici, aby navodil dojem skutečných sups? A přitom v Gen V ty děcka o sobě vědí, že jejich rodiče jim V dávali dobrovolně aby na nich vydělali? Opravte mě, jestli se mýlím.
Jinak na to mám obdobný pohled jak ty, vata a až poslední díl se někam rozjel.
888047
Já měl pocit, že to hlavně popíralo děj The Boys. [spoiler]Nezjistilo se v The Boys, že Vought dětem dával potají V Serum už v porodnici, aby navodil dojem skutečných sups? A přitom v Gen V ty děcka o sobě vědí, že jejich rodiče jim V dávali dobrovolně aby na nich vydělali? Opravte mě, jestli se mýlím[/spoiler]. Jinak na to mám obdobný pohled jak ty, vata a až poslední díl se někam rozjel.
888021
2 -1
reagují: (=LIFTY=), hroubek
reagovat
Uznám to u druhé řady, ta se trochu hledala a nevěděla,  kterým smerem se dát, ale třetí je mnohem na lepší úrovni, než Gen V. 
Vždyť třeba ten díl v hlavě, co si hrál na Legion, byla nuda k uzoufani. 
888037
Uznám to u druhé řady, ta se trochu hledala a nevěděla,  kterým smerem se dát, ale třetí je mnohem na lepší úrovni, než Gen V.  Vždyť třeba ten díl v hlavě, co si hrál na Legion, byla nuda k uzoufani. 
4 -1
reagovat

Filmová výzva

Válka o Planetu Opic
Super závěr trilogie, ke kterému jsem se z nějakého záhadného důvodu dostal až teď. Technicky brilantní, příběhově daleko komornější než jsem čekal. Woody Harrelson to zandal v roli záporka moc dobře. Bavilo mě to moc a těším se na příští rok do kina. 

Maverick
Westerny moc nevyhledávám, ale jsem moc rád, že jsem se k filmu díky výzvě dostal. Má to skvělou atmosféru a bavilo mě to celou dobu. Humor mi seděl, navíc obsazení je opravdu luxusní a Mel Gibson si to strašně dává. Richard Donner byl bůh.

poprosím kdyžtak o odškrtnutí v tabulce :+
888030
Válka o Planetu Opic Super závěr trilogie, ke kterému jsem se z nějakého záhadného důvodu dostal až teď. Technicky brilantní, příběhově daleko komornější než jsem čekal. Woody Harrelson to zandal v roli záporka moc dobře. Bavilo mě to moc a těším se na příští rok do kina.  Maverick Westerny moc nevyhledávám, ale jsem moc rád, že jsem se k filmu díky výzvě dostal. Má to skvělou atmosféru a bavilo mě to celou dobu. Humor mi seděl, navíc obsazení je opravdu luxusní a Mel Gibson si to strašně dává. Richard Donner byl bůh. poprosím kdyžtak o odškrtnutí v tabulce *:+*
Filmová výzva
3 0
reagovat

Faraway Downs

Viděl někdo už tu serialovou verzi Austrálie? 
888027
Viděl někdo už tu serialovou verzi Austrálie? 
Faraway Downs
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Těžkej nesouhlas, naopak The Boys jsou poslední sezóny plný vaty, navíc se furt opakují, tohle byl závan svěžího větru a bavilo mě to daleko víc.
888025
Těžkej nesouhlas, naopak The Boys jsou poslední sezóny plný vaty, navíc se furt opakují, tohle byl závan svěžího větru a bavilo mě to daleko víc.
888021
4 -11
reagovat

Gen V

Teen verze The Boys, kde je 70% stopáže hrozná vata a pak se to v posledním díle zlomí a zanecha to trochu příjemnější chuť v ústech. Mnohem důležitější bude dopad některých linek v seriálu, z kterého to vychází,  takže kdo tomu neda šanci, tak mu zřejmě některé věci nebudou v The Boys dávat smysl (pokud to nezahrnou do rekapitulace)
Postavy jinak dost slabé, líbila se mi vlastně jen hlavní hrdinka, bavila mě Emma a hezky se koukalo na Cate. Zbytek mě spíš s.al.
Mít o 15 let méně, tak jsem víc nadšený, ale přišel jsem si na takový typ seriálu už moc starý. Škoda, pár cool scén se tady našlo.
888021
Teen verze The Boys, kde je 70% stopáže hrozná vata a pak se to v posledním díle zlomí a zanecha to trochu příjemnější chuť v ústech. Mnohem důležitější bude dopad některých linek v seriálu, z kterého to vychází,  takže kdo tomu neda šanci, tak mu zřejmě některé věci nebudou v The Boys dávat smysl (pokud to nezahrnou do rekapitulace) Postavy jinak dost slabé, líbila se mi vlastně jen hlavní hrdinka, bavila mě Emma a hezky se koukalo na Cate. Zbytek mě spíš s.al. Mít o 15 let méně, tak jsem víc nadšený, ale přišel jsem si na takový typ seriálu už moc starý. Škoda, pár cool scén se tady našlo.
Gen V
7 -3
reagují: esmo, do_Od
reagovat
reaguje na: The Joker
Ja som z prvej série bol po prvých troch dueloch v takom hype, že som za dva týždne prečítal celú komiksovú predlohu (147 zošitov) ešte skôr než dovychadzala prvá séria. Comics je skvelý a seriál ide veľmi verne, ale akoby nemal tempo. Z tých 4 epizód druhej série by bolo tak 8 kratších častí, keby to rozdeľovali. Takto sú prakticky dve až tri krátke epizódy v jednej a nefunguje to ako celok. Chápem, že je to snaha o nejaký novátorský prístup, ale pod tým všetkým je podľa mňa neschopnosť tie jednotlivé comic-issues rozpracovať do jedného menej epizodneho deja. Takto tu máme 20 dejových liniek a človek čo ten comics nečítal musí byť brutálne stratený. A ani mne to nepríde ničím geniálne. Úprimne neviem, ako by som s tým pracoval na mieste tvorcov seriálu. Akoby sa sami uväznili vo vlastnom projekte - robia to tak verne, že zabudli myslieť na to, že v inom médiu sa s tým musí pracovať predsa len trochu inak. Pozerať budem ďalej. Ja mám ten svet rád a je to pre mňa určite lepšie , než druhá a tretia séria The Boys, ktorí sa vyčerpali v prvej sérii a odvtedy sa už iba mláti prázdna slama a chce to iba na silu šokovať, čo sa im už nemá ako podariť. Gen V asi ani nikdy neuvidíme.
888013
Ja som z prvej série bol po prvých troch dueloch v takom hype, že som za dva týždne prečítal celú komiksovú predlohu (147 zošitov) ešte skôr než dovychadzala prvá séria. Comics je skvelý a seriál ide veľmi verne, ale akoby nemal tempo. Z tých 4 epizód druhej série by bolo tak 8 kratších častí, keby to rozdeľovali. Takto sú prakticky dve až tri krátke epizódy v jednej a nefunguje to ako celok. Chápem, že je to snaha o nejaký novátorský prístup, ale pod tým všetkým je podľa mňa neschopnosť tie jednotlivé comic-issues rozpracovať do jedného menej epizodneho deja. Takto tu máme 20 dejových liniek a človek čo ten comics nečítal musí byť brutálne stratený. A ani mne to nepríde ničím geniálne. Úprimne neviem, ako by som s tým pracoval na mieste tvorcov seriálu. Akoby sa sami uväznili vo vlastnom projekte - robia to tak verne, že zabudli myslieť na to, že v inom médiu sa s tým musí pracovať predsa len trochu inak. Pozerať budem ďalej. Ja mám ten svet rád a je to pre mňa určite lepšie , než druhá a tretia séria The Boys, ktorí sa vyčerpali v prvej sérii a odvtedy sa už iba mláti prázdna slama a chce to iba na silu šokovať, čo sa im už nemá ako podariť. Gen V asi ani nikdy neuvidíme.
888001
2 0
reagovat

A Murder At The End Of The World S01E01-E03

Jsem zaháčkován. Až teď lituji, že jsem nepočkal na konec série, abych to sjel rychleji. Už The OA od tvůrčího dua Brit Marling a Zal Batmanglij jsem považoval za dost originální, kde bohužel Netflix to zrušil po dvou řadách, kdy byl plán udělaný na 5, aby se příběh uzavřel.

S touto novou sérii se zatím tvůrci nepouštějí do takových nadpřirozených věcí, jako v The OA. Je to v základu detektivka, kdy dojde k vraždě v izolovaném hotelu ledové krajiny na Islandu a po třetím díle to vypadá na 10 malých černoušků. Ale jsou tu také mírné sci-fi prvky a jsem dost zvědavý, jestli budou mít v příběhu větší roli, nebo je to jen takový gimmick a snad konec bude uspokojivý.
888010
Jsem zaháčkován. Až teď lituji, že jsem nepočkal na konec série, abych to sjel rychleji. Už The OA od tvůrčího dua Brit Marling a [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Zal_Batmanglij]Zal Batmanglij[/url] jsem považoval za dost originální, kde bohužel Netflix to zrušil po dvou řadách, kdy byl plán udělaný na 5, aby se příběh uzavřel. S touto novou sérii se zatím tvůrci nepouštějí do takových nadpřirozených věcí, jako v The OA. Je to v základu detektivka, kdy dojde k vraždě v izolovaném hotelu ledové krajiny na Islandu a po třetím díle to vypadá na 10 malých černoušků. Ale jsou tu také mírné sci-fi prvky a jsem dost zvědavý, jestli budou mít v příběhu větší roli, nebo je to jen takový gimmick a snad konec bude uspokojivý.
A Murder At The End Of The World S01E01-E03
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se