Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34741 - 34760 Napsat příspěvek

The Good Wife s05

Nevím, jestli to tu sleduje někdo mimo verbsta, ale úvod 5. řady Dobré manželky, něco neskutečného!!!! :o:+
621093
Nevím, jestli to tu sleduje někdo mimo verbsta, ale úvod 5. řady Dobré manželky, něco neskutečného!!!! *:o**:+*
The Good Wife s05
0 0
reagovat

Flash

Nové zhlédnutí pilotu je ještě lepší než minule. Opravdu se nemůžu dočkat podzimu, protože potenciál toho seriálu je obrovský. :+
621075
Nové zhlédnutí pilotu je ještě lepší než minule. Opravdu se nemůžu dočkat podzimu, protože potenciál toho seriálu je obrovský. *:+*
Flash
0 0
reagovat
mam za sebou prvni dil the knick a dejove me to vubec nezaujalo, ale kvuli tomu sem si to nepustil. tim duvodem je soundtrack cliffa martineze a clive owen, kterej mi uz docela schazel. prekvapila me perfektni kamera soderbergha. jeho posledeni pociny me vubec nebavily. u contagion sem se nakazil spavou nemoci a to samy u side effects, ale ty mely lepsi chvilky a magic mike byla slusna pohodovka.
asi to stejne odlozim, protoze me daleko vic zaujalo you're the worst. doufam ze to nezklame. jeste sem nevidel ani dil.
621071
mam za sebou prvni dil the knick a dejove me to vubec nezaujalo, ale kvuli tomu sem si to nepustil. tim duvodem je soundtrack cliffa martineze a clive owen, kterej mi uz docela schazel. prekvapila me perfektni kamera soderbergha. jeho posledeni pociny me vubec nebavily. u contagion sem se nakazil spavou nemoci a to samy u side effects, ale ty mely lepsi chvilky a magic mike byla slusna pohodovka. asi to stejne odlozim, protoze me daleko vic zaujalo you're the worst. doufam ze to nezklame. jeste sem nevidel ani dil.
0 0
reagovat

Strain

koncim a doufam ze to zrusi, vcera byla pozde.. kdyz pominu tu krystalickou demenci co tam predvadej, tak tam neni kouska napeti ani se nesnazi na konec dilu hodit cliffhanger, koncej to uprostred nudne vety nebo jim staci ze postava zajde za roh. Cekal sem aspon ze Duranda potrenujou a bude sekat hlavy.. no vubec, nic, zrada, shit, bahno, hanba
621055
koncim a doufam ze to zrusi, vcera byla pozde.. kdyz pominu tu krystalickou demenci co tam predvadej, tak tam neni kouska napeti ani se nesnazi na konec dilu hodit cliffhanger, koncej to uprostred nudne vety nebo jim staci ze postava zajde za roh. Cekal sem aspon ze Duranda potrenujou a bude sekat hlavy.. no vubec, nic, zrada, shit, bahno, hanba
Strain
0 0
reagovat
...nijak zvlášť uspokojivě. Uzavřený to částečně je, ovšem aniž by se vyřešily nějaké záhady.
621016
...nijak zvlášť uspokojivě. Uzavřený to částečně je, ovšem aniž by se vyřešily nějaké záhady.
0 0
reagovat
je to alespon nejak uzavreny? rozlouskne se to nejak s tou dcerou, drakulou a tim frankensteinovym poskokem z divadla? kdyz uz jsem videl vetsinu, tak to chci nejak uzavrit dokoukanim
621013
je to alespon nejak uzavreny? rozlouskne se to nejak s tou dcerou, drakulou a tim frankensteinovym poskokem z divadla? kdyz uz jsem videl vetsinu, tak to chci nejak uzavrit dokoukanim
0 0
reagovat

xxendxx

tak to to nedokoukávej. Nijak se to už nezlepší. Prostě to není pro tebe.
621010
tak to to nedokoukávej. Nijak se to už nezlepší. Prostě to není pro tebe.
xxendxx
0 0
reagovat
"Je to dobré skôr "tušením možnej kvality", než niečím skutočne omračujúcim."

to je krasna definice Penny Dreadful. Podle vseho by to melo bejt super a je to ukecana nuda, kde se sem tam stane neco, co by mohlo znamenat, ze to od pristiho dilu bude dobry.... a takhle uz to slibuje 6 dilu a porad se tam nic nedeje.... 5 dobrejch minut na epizodu je zatracene malo. Dokoukat ty 3 dily bude porod
621008
"Je to dobré skôr "tušením možnej kvality", než niečím skutočne omračujúcim." to je krasna definice Penny Dreadful. Podle vseho by to melo bejt super a je to ukecana nuda, kde se sem tam stane neco, co by mohlo znamenat, ze to od pristiho dilu bude dobry.... a takhle uz to slibuje 6 dilu a porad se tam nic nedeje.... 5 dobrejch minut na epizodu je zatracene malo. Dokoukat ty 3 dily bude porod
0 0
reagovat

Phil_cze

Naprostý souhlas
621005
Naprostý souhlas
Phil_cze
0 0
reagovat

Sarger

jj, z úvodu Knicku se mi taky udělalo fyzicky zle. Hannibal je sice brutální, ale je to tam vždycky dost stylizovaný a záměrně přehnaný. Ten chladnej odstup Knicku je zato vyloženě nepříjemnej.
621000
jj, z úvodu Knicku se mi taky udělalo fyzicky zle. Hannibal je sice brutální, ale je to tam vždycky dost stylizovaný a záměrně přehnaný. Ten chladnej odstup Knicku je zato vyloženě nepříjemnej.
Sarger
0 0
reagovat

TedGeorge

V porovnaní s Hannibalom je to nič? :D Prípadne iné etc.
620999
V porovnaní s Hannibalom je to nič? *:D* Prípadne iné etc.
TedGeorge
0 0
reagovat

Spazz

Pust si prvnich deset minutek prvniho dilu Knick. Myslim, ze snesu hodne, ale tam mi fakt bylo hodne zle...
620998
Pust si prvnich deset minutek prvniho dilu Knick. Myslim, ze snesu hodne, ale tam mi fakt bylo hodne zle...
Spazz
0 0
reagovat
Spazz: Počkej na osmičku ?)8)...
620997
Spazz: Počkej na osmičku *?)**8)*...
0 0
reagovat

Leftovers

:o Tak z toho kamenovani se mi udelalo teda fakt dost neprijemno...
620995
*:o* Tak z toho kamenovani se mi udelalo teda fakt dost neprijemno...
Leftovers
0 0
reagovat

Trellino, okkac

S knížkou to má společnýho jen kupoli a stejně pojmenovaný postavy. Seriál je dementní. Ale pomaličku, polehoučku to začíná mít guilty pleasure zábavnej dementní rozměr. A jsem rád, páč jsem v to dva roky doufal :)
620988
S knížkou to má společnýho jen kupoli a stejně pojmenovaný postavy. Seriál je dementní. Ale pomaličku, polehoučku to začíná mít guilty pleasure zábavnej dementní rozměr. A jsem rád, páč jsem v to dva roky doufal :)
Trellino, okkac
0 0
reagovat
No právě to co se tam stalo v posledních dvou dílech už prý podle kámoše nemá s knižkou vůbec nic společnýho. :)
620979
No právě to co se tam stalo v posledních dvou dílech už prý podle kámoše nemá s knižkou vůbec nic společnýho. :)
0 0
reagovat

Trelino

Sleduji. Prave ze to celkem mile prekvapilo. Akorat by mne zajimalo, jak moc uz se ted dej drzi knihy. Zatim jsem prave v 1/4, coz je nekde druha pule 1. serie.
620978
Sleduji. Prave ze to celkem mile prekvapilo. Akorat by mne zajimalo, jak moc uz se ted dej drzi knihy. Zatim jsem prave v 1/4, coz je nekde druha pule 1. serie.
Trelino
0 0
reagovat

Suits

Přestávka, zrovna když to začíná být tak zajímavý :- Ale jinak super :+
620977
Přestávka, zrovna když to začíná být tak zajímavý *:-* Ale jinak super *:+*
Suits
0 0
reagovat

Trelino

Skoncil sem po prvnim dilu druhy serie. Pisu si, dik.
620976
Skoncil sem po prvnim dilu druhy serie. Pisu si, dik.
Trelino
0 0
reagovat

Under the dome

Sleduje tu ještě někdo Under the dome? Nějak jsme se doma vrhli na druhou série tak nějak z nudy a ze setrvačnosti, pořád to jelo na průměrný úrovni první série, ale to co se tam začalo dít od sedmýho dílu mě baví hodně a osmička už byla regulérní nářez, kdy jsem po delší době litoval, že nemám hnedka k dispozici další díl.
620973
Sleduje tu ještě někdo Under the dome? Nějak jsme se doma vrhli na druhou série tak nějak z nudy a ze setrvačnosti, pořád to jelo na průměrný úrovni první série, ale to co se tam začalo dít od sedmýho dílu mě baví hodně a osmička už byla regulérní nářez, kdy jsem po delší době litoval, že nemám hnedka k dispozici další díl.
Under the dome
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se