Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34721 - 34740 Napsat příspěvek

BranoZ

Žiadne spoilery tam nevidím, takže mi môžeš vieš čo...
621181
Žiadne spoilery tam nevidím, takže mi môžeš vieš čo...
BranoZ
0 0
reagovat

kyller

Choď s tými spoilermi do r.ti!:(
621180
Choď s tými spoilermi do r.ti!*:(*
kyller
0 0
reagovat

The Good Wife

Jsem na začátku páté, ale každopádně pro mě jeden z top seriálů. Škoda, že název asi většinu lidí odradí od sledování .. je to fakt pecka, jděte do toho! ;)
621172
Jsem na začátku páté, ale každopádně pro mě jeden z top seriálů. Škoda, že název asi většinu lidí odradí od sledování .. je to fakt pecka, jděte do toho! *;)*
The Good Wife
0 0
reagovat

The Good Wife s05

Někdy si člověk přeje, aby se stala podobná ojeváka jako s Bobbym v Dallasu. :-:(

Chybí mi nějaké 4 díly a na poli dramatických seriálů je tahle řada něco neskutečného. Těžko hledající konkurenci. :+
621165
Někdy si člověk přeje, aby se stala podobná ojeváka jako s Bobbym v Dallasu. *:-**:(* Chybí mi nějaké 4 díly a na poli dramatických seriálů je tahle řada něco neskutečného. Těžko hledající konkurenci. *:+*
The Good Wife s05
0 0
reagovat

SteKi

Neověřený drb č.345: Russell T Davies se údajně svěřil Moffatovi s plánem jak propojit Peterovu roli v Torchwoodu a Pompejích, a Moffat vymyslel jak to expandovat i na Doktroskou roli, ale schovává si to na budoucí série...
621160
Neověřený drb č.345: Russell T Davies se údajně svěřil Moffatovi s plánem jak propojit Peterovu roli v Torchwoodu a Pompejích, a Moffat vymyslel jak to expandovat i na Doktroskou roli, ale schovává si to na budoucí série...
SteKi
0 0
reagovat
SteKi: práve v tom prvom diely tak jemne rieši odkiaľ pozná tú tvár a podobne.
Dúfam, že sa to rozbehne tak, ako iné série.
621145
[b]SteKi[/b]: práve v tom prvom diely tak jemne rieši odkiaľ pozná tú tvár a podobne. Dúfam, že sa to rozbehne tak, ako iné série.
0 0
reagovat
No pre mna je to divny vyber uz od zaciatku nakolko hral dost podstatnu ulohu v Torchwood (a teda aj jednu malu v doctorovi v tej istej episode kde mala mini ulohu zaroven aj Karen :)
Ale pozriem si to az neviem kedy, lebo napozeravam znova doctora a som este len nakonci piatej serie...neviem ci to vydrzim
621144
No pre mna je to divny vyber uz od zaciatku nakolko hral dost podstatnu ulohu v Torchwood (a teda aj jednu malu v doctorovi v tej istej episode kde mala mini ulohu zaroven aj Karen :) Ale pozriem si to az neviem kedy, lebo napozeravam znova doctora a som este len nakonci piatej serie...neviem ci to vydrzim
0 0
reagovat
621143
http://www.buzzfeed.com/tasmaiuppin/friends-and-himym-are-literally-the-same#jg7wh5
0 0
reagovat
Capaldi je úplně perfektní, předčil moje očekávání a to byl Matt můj nejoblíbenější z novejch.

epizoda není úplně top, ale ta kombinace hororu a grotesky fungovala překvapivě dobře a bylo tam několik naprosto super momentů.
621142
Capaldi je úplně perfektní, předčil moje očekávání a to byl Matt můj nejoblíbenější z novejch. epizoda není úplně top, ale ta kombinace hororu a grotesky fungovala překvapivě dobře a bylo tam několik naprosto super momentů.
0 0
reagovat

Doctor Who S08E01

Hmm veľmi zmiešané pocity.. zatiaľ je to tak 50/50 z Capaldiho.

To bude asi tým, že Moffat napísal jednu zo svojich najhorších epizód.
621138
Hmm veľmi zmiešané pocity.. zatiaľ je to tak 50/50 z Capaldiho. To bude asi tým, že Moffat napísal jednu zo svojich najhorších epizód.
Doctor Who S08E01
0 0
reagovat
podle infa to vypada na jedinou schudnou cestu. takze u me OK
621133
podle infa to vypada na jedinou schudnou cestu. takze u me OK
0 0
reagovat

xxendxx

Druhá séria bola už dávno ohlásená.
621128
Druhá séria bola už dávno ohlásená.
xxendxx
0 0
reagovat
Podívej se i na film. Seriál se mu náladou hodně přiblížil a navíc na film volně navazuje.
621124
Podívej se i na film. Seriál se mu náladou hodně přiblížil a navíc na film volně navazuje.
0 0
reagovat
kdyz uz jsme u toho Farga, to jsem dal ve dvouch blocich (5 dilu minulej vikend, 5 dilu vcera) a to byla naprosto jina liga. Film jsem nevidel, z Coenovek ktery jsem videl se mi libil snad jen No Country... ale tady jsem si chrochtal. Freemanuv prerod ze sraba do machyrka byl pekne zahranej (i kdyz me obcas trochu stvalo to jeho pitvoreni a tiky, nebo jak to popsat) Mix hustyho dramatu s absurdni groteskou tomu celkem sednul (Key a Peele a hluchej s fousatym) a Thorton byl fenomenalni. takhle po vychladnuti mi strasne pripominal Rocketa z GotG. Co scena to nejaka hrozna hlaska. Nicmene to jejich "Stalo se to v realu presne takhle" me dycky dostalo. Jestli muze existovat neco jako supernahoda, tak se ani vzdalene nemuze priblizit tomuhle. Celkove vzato tomu tech 10 dilu sedlo dokonale, konec byl celkem fajn a doufam ze nikoho chytryho nenapadne neco jako 2. serie) Thortonovy bych pral Emmy za lead role in miniseries or movie, i kdyz je celkem jasny, ze si to odnese Ruffalo (kvuli politicky korektnosti)

Fargo 9/10
621122
kdyz uz jsme u toho Farga, to jsem dal ve dvouch blocich (5 dilu minulej vikend, 5 dilu vcera) a to byla naprosto jina liga. Film jsem nevidel, z Coenovek ktery jsem videl se mi libil snad jen No Country... ale tady jsem si chrochtal. Freemanuv prerod ze sraba do machyrka byl pekne zahranej (i kdyz me obcas trochu stvalo to jeho pitvoreni a tiky, nebo jak to popsat) Mix hustyho dramatu s absurdni groteskou tomu celkem sednul (Key a Peele a hluchej s fousatym) a Thorton byl fenomenalni. takhle po vychladnuti mi strasne pripominal Rocketa z GotG. Co scena to nejaka hrozna hlaska. Nicmene to jejich "Stalo se to v realu presne takhle" me dycky dostalo. Jestli muze existovat neco jako supernahoda, tak se ani vzdalene nemuze priblizit tomuhle. Celkove vzato tomu tech 10 dilu sedlo dokonale, konec byl celkem fajn a doufam ze nikoho chytryho nenapadne neco jako 2. serie) Thortonovy bych pral Emmy za lead role in miniseries or movie, i kdyz je celkem jasny, ze si to odnese Ruffalo (kvuli politicky korektnosti) Fargo 9/10
0 0
reagovat
Dnes 8 séria Doctor Who :+ 8)

Hell on Wheels: Úvod tretieho dielu famózny.

621117
Dnes 8 séria [b]Doctor Who[/b] *:+* *8)* Hell on Wheels: Úvod tretieho dielu famózny.
0 0
reagovat
Tomu rozumiem. Ja to dávam po týždňoch, niekedy tie odstupy majú zmysel.
621116
Tomu rozumiem. Ja to dávam po týždňoch, niekedy tie odstupy majú zmysel.
0 0
reagovat
duro: atmosferu to ma skvelou, ale videl jsem to dnes vsechno najednou, cimz dojmy z atmosfery umlatilo tempo
621115
duro: atmosferu to ma skvelou, ale videl jsem to dnes vsechno najednou, cimz dojmy z atmosfery umlatilo tempo
0 0
reagovat

The Knick

THE KNICK - Po špičkovej prvej časti bola druhá taká slabá, že sa bojím pozerať tretiu.

LONGMIRE - táto sezóna kolísavá kvalita (diel, kde Stormare unesie Starbuck, bol najhorší v dejinách seriálu), komplexný príbeh namiesto case of the week tomu skôr ubližuje, ale finále dosť intenzívne a nábeh na ďalšiu sezónu luxusný...

HELL ON WHEELS - ten nápad s príchodom arogantných peacemakerov z východu to nehorázne nakopol...

THE STRAIN - hrozná béčková stupidita maskovaná za epický apocalypse thriller, ale má to zábavné momenty, sezónu dopozerám a uvidíme...

TRUE BLOOD - stále som sa neodvážil pozrieť si viac ako prvú časť :D

LEFTOVERS - kopírujem hodnotenie xxendxx, akurát že na mňa tá atmosféra zaberá asi trochu viac...

Dám šancu LEGENDS a OUTLANDER a stále mám nachystané 24: LIVE ANOTHER DAY, inak je to momentálne celkom bieda...

Inak ešte dopozerávam FARGO, to je zábavná, herecky vychutnavá chujovinka, ale stačí mi dávkovanie tak jeden diel za týždeň... Tá scéna, kde Billy vošiel so sapíkom do baráku a prestrieľal sa až na horné poschodie, pričom sme to iba počuli, ma uvrhla do nirvány.
621114
THE KNICK - Po špičkovej prvej časti bola druhá taká slabá, že sa bojím pozerať tretiu. LONGMIRE - táto sezóna kolísavá kvalita (diel, kde Stormare unesie Starbuck, bol najhorší v dejinách seriálu), komplexný príbeh namiesto case of the week tomu skôr ubližuje, ale finále dosť intenzívne a nábeh na ďalšiu sezónu luxusný... HELL ON WHEELS - ten nápad s príchodom arogantných peacemakerov z východu to nehorázne nakopol... THE STRAIN - hrozná béčková stupidita maskovaná za epický apocalypse thriller, ale má to zábavné momenty, sezónu dopozerám a uvidíme... TRUE BLOOD - stále som sa neodvážil pozrieť si viac ako prvú časť *:D* LEFTOVERS - kopírujem hodnotenie xxendxx, akurát že na mňa tá atmosféra zaberá asi trochu viac... Dám šancu LEGENDS a OUTLANDER a stále mám nachystané 24: LIVE ANOTHER DAY, inak je to momentálne celkom bieda... Inak ešte dopozerávam FARGO, to je zábavná, herecky vychutnavá chujovinka, ale stačí mi dávkovanie tak jeden diel za týždeň... Tá scéna, kde Billy vošiel so sapíkom do baráku a prestrieľal sa až na horné poschodie, pričom sme to iba počuli, ma uvrhla do nirvány.
The Knick
0 0
reagovat
Leftovers 1x01 _ 1x08
ten motiv unesenejch lidi je tam naprosto nevyuzitej... stejne tak muzou bejt ty vyhulenci spolek pratel tabaku, kterym se nelibi zakaz koureni v restauracich a rozhodnou se proti tomu protestovat. je to moc pekne natoceny, ma to vybornou hudbu, ale jinak je to velky vyhajpovany nic. celou dobu jsem cekal na tu bozi 1x08 a oni si tam celou stopaz povidaj v chate a oak se nekdo pichne. Atmosferu to ma, ale tim obsah asi tak konci. naprosto netusim proc je serif schyzous, netusim o co jde vyhulencum, netusim proc maj divny zviratka, atd. Doufam, ze se to trochu vic rozjede, protoze zatim mi to pripomina nudnejsi dily Eureky, coz bylo asi to posledni, k cemu by me napadlo ze to prirovnam. Havni hrdina mi pripomina hlavniho typka z ¨Banshee /ktery by mohlo o tempu davat leftovers prednasky/ a jeho vyhulena manzelka je podle me ¨willem dafoe v paruce. u posledniho dilu to je jasne videt a nikdo mi to nevymluví,

zatim dost promarnenej potencial, s pomerne velkym prostorem k radikalnimu zlepseni a naprosto nechapu ten mistni hype. jakoby tu nikdo nekoukal na nic jinyho z kabelovek.I Lost byly ABC a melo to spad a koule... tohle proste nekrici do sveta HBO ale spis TNT nebo Spike TV, Podobnost s poslednima seriema True Blood nahodna. Zajimavy je, ze to vyfaslo druhou radu, stejne jako naprosto srackovej The ¨Strain, kdyz sledovanejsi a kvalitnejsi veci jsou na axe. ¨jmeno tvurcu asi nakonec tahne vic, nez samotnej produkt.

zatim je to tak na 6/10
621112
Leftovers 1x01 _ 1x08 ten motiv unesenejch lidi je tam naprosto nevyuzitej... stejne tak muzou bejt ty vyhulenci spolek pratel tabaku, kterym se nelibi zakaz koureni v restauracich a rozhodnou se proti tomu protestovat. je to moc pekne natoceny, ma to vybornou hudbu, ale jinak je to velky vyhajpovany nic. celou dobu jsem cekal na tu bozi 1x08 a oni si tam celou stopaz povidaj v chate a oak se nekdo pichne. Atmosferu to ma, ale tim obsah asi tak konci. naprosto netusim proc je serif schyzous, netusim o co jde vyhulencum, netusim proc maj divny zviratka, atd. Doufam, ze se to trochu vic rozjede, protoze zatim mi to pripomina nudnejsi dily Eureky, coz bylo asi to posledni, k cemu by me napadlo ze to prirovnam. Havni hrdina mi pripomina hlavniho typka z ¨Banshee /ktery by mohlo o tempu davat leftovers prednasky/ a jeho vyhulena manzelka je podle me ¨willem dafoe v paruce. u posledniho dilu to je jasne videt a nikdo mi to nevymluví, zatim dost promarnenej potencial, s pomerne velkym prostorem k radikalnimu zlepseni a naprosto nechapu ten mistni hype. jakoby tu nikdo nekoukal na nic jinyho z kabelovek.I Lost byly ABC a melo to spad a koule... tohle proste nekrici do sveta HBO ale spis TNT nebo Spike TV, Podobnost s poslednima seriema True Blood nahodna. Zajimavy je, ze to vyfaslo druhou radu, stejne jako naprosto srackovej The ¨Strain, kdyz sledovanejsi a kvalitnejsi veci jsou na axe. ¨jmeno tvurcu asi nakonec tahne vic, nez samotnej produkt. zatim je to tak na 6/10
0 0
reagovat
Já už se lekl, že jim utekl nový díl a ona pojede teď už šestka :)
621094
Já už se lekl, že jim utekl nový díl a ona pojede teď už šestka *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se