Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34641 - 34660 Napsat příspěvek

The Wire

Konec první série
To je strašně dobrý... ale strašně. :o
621731
[b]Konec první série[/b] To je strašně dobrý... ale strašně. *:o*
The Wire
0 0
reagovat

Manhattan

Po pár dílech musím říct, že docela pecka. Výborná atmosféra a herci :)
621729
Po pár dílech musím říct, že docela pecka. Výborná atmosféra a herci *:)*
Manhattan
0 0
reagovat

Memphis

Hah, to teda. Než jsi na ně upozornil, ani jsem je neotevřel.
621728
Hah, to teda. Než jsi na ně upozornil, ani jsem je neotevřel.
Memphis
0 0
reagovat

KarelR

Na pecku to má až nečakane bolestivý trailer.
621727
Na pecku to má až nečakane bolestivý trailer.
KarelR
0 0
reagovat

Godlike

Ty reakce pod tím článkem jsou... úsměvný.
621726
Ty reakce pod tím článkem jsou... úsměvný.
Godlike
0 0
reagovat
621724
http://deadline.com/2014/09/true-detective-season-2-justin-lin-directing-829858/
0 0
reagovat
621723
[link="http://www.tvzone.cz/clanek/27181-youre-the-worst-koukat-nebo-nekoukat/diskuze/"]Yep.[/link]
0 0
reagovat
A už tu padlo You're the Worst? Ještě jsem teda neviděl osmej díl, ale jinak sitcomová pecka léta. Současný, sprostý, neokoukaný a tak jako nevtíravě sympatický :) link
621722
A už tu padlo You're the Worst? Ještě jsem teda neviděl osmej díl, ale jinak sitcomová pecka léta. Současný, sprostý, neokoukaný a tak jako nevtíravě sympatický :) http://www.youtube.com/watch?v=QHqjJ9WYl0A
0 0
reagovat

Fargo

Ďalší rest dobehnutý. A nadšenie! Spolu s True Detective, 24 a druhou sezónou Vikingov asi vrchol tohtoročnej televíznej tvorby. Ani Coenovci by to nenapísali a nenatočili lepšie. A skvostní herci, hlavne Billy Bob "taký dobrý jablkový koláč som naposledy jedol v rajskej záhrade" Thornton, ale aj ostatní mu veľmi zdatne sekundovali. Ak ste nevideli, odporúčam!
621721
Ďalší rest dobehnutý. A nadšenie! Spolu s True Detective, 24 a druhou sezónou Vikingov asi vrchol tohtoročnej televíznej tvorby. Ani Coenovci by to nenapísali a nenatočili lepšie. A skvostní herci, hlavne Billy Bob "taký dobrý jablkový koláč som naposledy jedol v rajskej záhrade" Thornton, ale aj ostatní mu veľmi zdatne sekundovali. Ak ste nevideli, odporúčam!
Fargo
0 0
reagovat

Welcome to Sweden

Po dokoukání všech částí, co jsou venku musím znovu potvrdit, že je to hrozná pecka a pohodová pecka s vymazlenýma cameama.
621699
Po dokoukání všech částí, co jsou venku musím znovu potvrdit, že je to hrozná pecka a pohodová pecka s vymazlenýma cameama.
Welcome to Sweden
0 0
reagovat

Spazz

Problém bol vždy v tom, že to malo 24 dielov, takže miestami aj celkom naťahovačka.

Tých 12 je tak akurát, a v tomto prípade by 10 bolo tak správne hutných.
621696
Problém bol vždy v tom, že to malo 24 dielov, takže miestami aj celkom naťahovačka. Tých 12 je tak akurát, a v tomto prípade by 10 bolo tak správne hutných.
Spazz
0 0
reagovat

24

Taky jsem podlehl durove hypu.... zatim 4. epizoda a jsem zahackovany.... Doted jsem zadnou 24 nevidel, ale po tomhle narezu docela vazne uvazuju, ze by nebylo od veci dohnat resty.

......a na Yvonnku se tak krasne kouka:+
621693
Taky jsem podlehl durove hypu.... zatim 4. epizoda a jsem zahackovany.... Doted jsem zadnou 24 nevidel, ale po tomhle narezu docela vazne uvazuju, ze by nebylo od veci dohnat resty. ......a na Yvonnku se tak krasne kouka*:+*
24
0 0
reagovat

24

Skončil jsem po čtyřech dílech, protože jsem toho sledoval v tý době víc, ale sakra po těhle ohlasech to musim doklepnout :o
621672
Skončil jsem po čtyřech dílech, protože jsem toho sledoval v tý době víc, ale sakra po těhle ohlasech to musim doklepnout *:o*
24
0 0
reagovat

Welcome to Sweden

Nečekaná pecka :+:o
621668
Nečekaná pecka *:+**:o*
Welcome to Sweden
0 0
reagovat
Jack Bauer je proste nejlepsi, konec.
621654
Jack Bauer je proste nejlepsi, konec.
0 0
reagovat

24

:+:+:+

Tak dopozerané a fakt odporúčam všetkým, aj ľuďom, čo žiadnu 24 nikdy nevideli, dá sa to v pohode pozerať aj bez znalosti minulých sezón. Nejaké prepojenia tam sú, ale nič, čo by spôsobovalo chaos v deji.

Po zvrate v nejakej 9. časti je to trošičku nastavovaná kaša - ale je to stále nadupaná akčná napínavá kaša. Finále veľmi intenzívne. Nič tak nepoteší ako náhodne umiestnený stojan s katanami.

V rámci TV asi fakt neexistuje nič akčnejšie a dynamickejšie.
621653
*:+**:+**:+* Tak dopozerané a fakt odporúčam všetkým, aj ľuďom, čo žiadnu 24 nikdy nevideli, dá sa to v pohode pozerať aj bez znalosti minulých sezón. Nejaké prepojenia tam sú, ale nič, čo by spôsobovalo chaos v deji. Po zvrate v nejakej 9. časti je to trošičku nastavovaná kaša - ale je to stále nadupaná akčná napínavá kaša. Finále veľmi intenzívne. Nič tak nepoteší ako náhodne umiestnený stojan s katanami. V rámci TV asi fakt neexistuje nič akčnejšie a dynamickejšie.
24
0 0
reagovat

The Minority Report

Mozno uz to tu bolo, ale Larry Wilmore nahradzuje Colberta! :o:+ Cool, promotion within the house!:+
621619
Mozno uz to tu bolo, ale Larry Wilmore nahradzuje Colberta! *:o**:+* Cool, promotion within the house!*:+*
The Minority Report
0 0
reagovat

The Village

Videl to niekto? Hodnotenie to má fajn a hrá tam John Simm :)
621606
Videl to niekto? Hodnotenie to má fajn a hrá tam John Simm :)
The Village
0 0
reagovat

doctor

druhej díl dobrej, ne skvělej, krom Capaldiho, kterej je naprosto skvělej. A celkově to pojetí postavy Doctora, kterej je jakoby temnější a přitom "klasičtější", mě fakt těší. Stejně jako celkove retro tón, kterej zatím nasadili.
621603
druhej díl dobrej, ne skvělej, krom Capaldiho, kterej je naprosto skvělej. A celkově to pojetí postavy Doctora, kterej je jakoby temnější a přitom "klasičtější", mě fakt těší. Stejně jako celkove retro tón, kterej zatím nasadili.
doctor
0 0
reagovat
Začal som s Capaldim, lebo mám rád Capaldiho.
621589
Začal som s Capaldim, lebo mám rád Capaldiho.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se