Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34581 - 34600 Napsat příspěvek
Inak staré tiež prd, Walking Dead som už dávno zabalil, to isté Boardwalk, Castle to má u mňa za poslednú sezónu vážne nahnuté...

Tak to vyzerá, že mám voľno a môžem dopozerať The Shield a Wire. :)
621892
Inak staré tiež prd, Walking Dead som už dávno zabalil, to isté Boardwalk, Castle to má u mňa za poslednú sezónu vážne nahnuté... Tak to vyzerá, že mám voľno a môžem dopozerať The Shield a Wire. :)
0 0
reagovat
Hm. Flash nezájem a Gotham asi tiež nie. Constantine keby má byť?
621891
Hm. Flash nezájem a Gotham asi tiež nie. Constantine keby má byť?
0 0
reagovat

duro

Flash.
621890
Flash.
duro
0 0
reagovat

duro

Gotham a Flash z tých najviac hypovaných, z tých čo odporúčajú kritici tak na káblovke The Affair a prekvapivo na cw Jane The Virgin
621889
Gotham a Flash z tých najviac hypovaných, z tých čo odporúčajú kritici tak na káblovke The Affair a prekvapivo na cw Jane The Virgin
duro
0 0
reagovat
Neviem si spomenúť na žiadny zaujímavý nový seriál teraz na jeseň... Čo také štartuje? (sitcomy ma nezaujímajú)
621888
Neviem si spomenúť na žiadny zaujímavý nový seriál teraz na jeseň... Čo také štartuje? (sitcomy ma nezaujímajú)
0 0
reagovat
Davies: Newsroom v listopadu tusim ;)
621887
Davies: Newsroom v listopadu tusim ;)
0 0
reagovat

Davies182

Jedna fotka z placu. :D:+
621886
Jedna fotka [link="http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10665424_659678744127903_1662737434_n.jpg"]z placu[/link]. *:D**:+*
Davies182
0 0
reagovat
verbst tomu nerozumi.. tusim to byl on co mu nic nerikalo Breaking Bad ani.. ztracenej pripad ho brat vubec vazne :)
621884
verbst tomu nerozumi.. tusim to byl on co mu nic nerikalo Breaking Bad ani.. ztracenej pripad ho brat vubec vazne :)
0 0
reagovat
Looking bude pochopitelně pecka, těšim moc. Zatraceně skvěle napsaný postavy.

Vzhledem k střídajícim se rejžům a jinejm hercům True Detective 2 tolik nehrotim, momentálně sem zvědavej snad jenom na Homeland (bojim se srágory) a hodně výhledově na Banshee, Vikings, Hannibal. Tahle jarní trojka pecek si to nehorázně dává.

The Leftovers asi dlouho nic nepřekoná, z mýho pohledu. Škoda, verbste, Je mi jasný, že sem to hoodně nezdravě hajpoval, ale sem rád, že sem pozitivně nakazil :D aspoň pár lidí tady.

Ted: na vzkazník kakám a kakám i tady na pokoji už asi čtyry hodiny non-stop. Ten let v šest ráno bude sakra zajímavej, mám... neuvěřitelný bobky :D;). Jinak ale Marsa Alam supr celkově, doporučuju všem (ovšem můj první a poslední Egypt, díky, faraóne)!
621883
Looking bude pochopitelně pecka, těšim moc. Zatraceně skvěle napsaný postavy. Vzhledem k střídajícim se rejžům a jinejm hercům True Detective 2 tolik nehrotim, momentálně sem zvědavej snad jenom na Homeland (bojim se srágory) a hodně výhledově na Banshee, Vikings, Hannibal. Tahle jarní trojka pecek si to nehorázně dává. The Leftovers asi dlouho nic nepřekoná, z mýho pohledu. Škoda, verbste, Je mi jasný, že sem to hoodně nezdravě hajpoval, ale sem rád, že sem pozitivně nakazil *:D* aspoň pár lidí tady. Ted: na vzkazník kakám a kakám i tady na pokoji už asi čtyry hodiny non-stop. Ten let v šest ráno bude sakra zajímavej, mám... neuvěřitelný bobky *:D**;)*. Jinak ale Marsa Alam supr celkově, doporučuju všem (ovšem můj první a poslední Egypt, díky, faraóne)!
0 0
reagovat
True Detective sice teprve uvidím (Blučko objednáno), ale mám radost, že se konečně spustilo natáčení druhé série seriálu Looking, přičemž tvůrci slibují stejnou, ne-li ještě větší kvalitu. Co, Daviesi, že se taky nemůžeš dočkat jako já? :)
621882
True Detective sice teprve uvidím (Blučko objednáno), ale mám radost, že se konečně spustilo natáčení druhé série seriálu Looking, přičemž tvůrci slibují stejnou, ne-li ještě větší kvalitu. Co, Daviesi, že se taky nemůžeš dočkat jako já? *:)*
0 0
reagovat

Boardwalk empire 5x1

ha ! tak a je to tady! podzimní seriálová sezona opět začíná ! a opravdu parádně se rozjela s BE a 1 dílem 5 řady. naprosto perfektní díl !! Chalky White a Lucky Luciano dostanou asi dost prostoru !! a snad už konečně skončí ta prohibice :-)
sakra WD začne až v říjnu ...
621881
ha ! tak a je to tady! podzimní seriálová sezona opět začíná ! a opravdu parádně se rozjela s BE a 1 dílem 5 řady. naprosto perfektní díl !! Chalky White a Lucky Luciano dostanou asi dost prostoru !! a snad už konečně skončí ta prohibice :-) sakra WD začne až v říjnu ...
Boardwalk empire 5x1
0 0
reagovat

Davies182

Neposlouchej je, posledni dil je famozni a serii rozhodne nedela ostudu. Druhou serii True Detective porad vyhlizim vic, ale tohle je hnedka v zavesu :)

A napis do posty jak bylo na jihu...
621879
Neposlouchej je, posledni dil je famozni a serii rozhodne nedela ostudu. Druhou serii True Detective porad vyhlizim vic, ale tohle je hnedka v zavesu :) A napis do posty jak bylo na jihu...
Davies182
0 0
reagovat

The Leftovers

No... Jak to říct. Žádná pecka to teda asi není, ale rozhodně je to koukatelnější depka, než True Detective (Nesrovnávám seriály, pouze pocit z nich. Děkuji.)
Dal jsem to tak nějak pohromadě, ale tu genialitu v tom nikde nevidím. Možná slyším (ten soundtrack je hrozná pecka). Jako jediný plus je Justin, kterej si to neskutečně dává. A pro mě osobně po naprosto unylé devítce je desítka nejlepším dílem, s tím, že pětka mě asi nejvíc dostala.

Chtěl jsem ten seriál milovat a nevyšlo to.
Chtěl jsem ho pak nenávidět pro promarněnej potenciál a taky nic.
Nejlíp bych to asi označil tak, že je mi to celý kolosálně ukradený. I stím debilním cliffhangerem.

Na druhou řadu už se nenachytám.

5/10

P.S.: "Těším se" na komentáře posílající mě do někam, že jsem nic nepochopil apod.

P.P.S.: Člověk, kterej vymyslel aktivity GuiltyRemnantu (zvlášť tu ve finále) je grandiózní, zvrácenej pí*us.
621878
No... Jak to říct. Žádná pecka to teda asi není, ale rozhodně je to koukatelnější depka, než True Detective (Nesrovnávám seriály, pouze pocit z nich. Děkuji.) Dal jsem to tak nějak pohromadě, ale tu genialitu v tom nikde nevidím. Možná slyším (ten soundtrack je hrozná pecka). Jako jediný plus je Justin, kterej si to neskutečně dává. A pro mě osobně po naprosto unylé devítce je desítka nejlepším dílem, s tím, že pětka mě asi nejvíc dostala. Chtěl jsem ten seriál milovat a nevyšlo to. Chtěl jsem ho pak nenávidět pro promarněnej potenciál a taky nic. Nejlíp bych to asi označil tak, že je mi to celý kolosálně ukradený. I stím debilním cliffhangerem. Na druhou řadu už se nenachytám. 5/10 P.S.: "Těším se" na komentáře posílající mě do někam, že jsem nic nepochopil apod. P.P.S.: Člověk, kterej vymyslel aktivity GuiltyRemnantu (zvlášť tu ve finále) je grandiózní, zvrácenej pí*us.
The Leftovers
0 0
reagovat

SoA

Tak po první epizodě to snad ještě takhle moc v h*jzlu nikdy nebylo :+
Jestli se chtějí překonávat, tak finálová sezóna bude teda opravdu pekelná jízda.
621877
Tak po první epizodě to snad ještě takhle moc v h*jzlu nikdy nebylo *:+* Jestli se chtějí překonávat, tak finálová sezóna bude teda opravdu pekelná jízda.
SoA
0 0
reagovat

Davies

Neboj, hovadina je to pořád, akorát to tady nezminujeme. :)
621876
Neboj, hovadina je to pořád, akorát to tady nezminujeme. *:)*
Davies
0 0
reagovat
Tak to vidis, spousta lidi by zas zaprodala dusi, kdyby ten uzas z prvniho sledovani desitky mohli zazit znovu..... ;)

Zacatek se pocitove vyrovna, ne-li prekonava, petku..... aspon u me teda
621874
Tak to vidis, spousta lidi by zas zaprodala dusi, kdyby ten uzas z prvniho sledovani desitky mohli zazit znovu..... ;) Zacatek se pocitove vyrovna, ne-li prekonava, petku..... aspon u me teda
0 0
reagovat
Debilní dovolená v zádeli světa tsive, finále The Leftovers uvidim až zejtra touhle dobou. Až po S01E09 sem to viděl celý dvakrát, miluju ten seroš a furt mě štvou lidi, co to na ČSFD i jinde strhávaj kvůli mizerný mysteriózní lince, neobjasněným záhadám a "nudě". WTF. Můžete těm lidem donekonečna říkat, že to psychologický drama celý nepochopili - pro ně to ale budou jenom prázdný urážky od někoho, komu prostě poslední Lindelof "sednul" a jim ne :D.
621873
Debilní dovolená v zádeli světa tsive, finále The Leftovers uvidim až zejtra touhle dobou. Až po S01E09 sem to viděl celý dvakrát, miluju ten seroš a furt mě štvou lidi, co to na ČSFD i jinde strhávaj kvůli mizerný mysteriózní lince, neobjasněným záhadám a "nudě". WTF. Můžete těm lidem donekonečna říkat, že to psychologický drama celý nepochopili - pro ně to ale budou jenom prázdný urážky od někoho, komu prostě poslední Lindelof "sednul" a jim ne *:D*.
0 0
reagovat
To chapu, proto momentalne fakt planuju jenom tu osmou, protoze me zajima, co vedlo ke stavu ze zacatku devitky... Ale pokud osmicka nejak primo navazuje na predchozi deni, jehoz znalosti jsou potrebne, tak to prdim, protoze momentalne na takove maratony cas opravdu nemam :)
621872
To chapu, proto momentalne fakt planuju jenom tu osmou, protoze me zajima, co vedlo ke stavu ze zacatku devitky... Ale pokud osmicka nejak primo navazuje na predchozi deni, jehoz znalosti jsou potrebne, tak to prdim, protoze momentalne na takove maratony cas opravdu nemam :)
0 0
reagovat
Keď si začal 9. sezónou, tak budeš mať so staršími problém. Sú fajn, ale majú proste dvojnásobný rozsah, takže je tam aj dosť veľa hlušiny. Tých 12 častí deviatky bolo ideálnych.
621870
Keď si začal 9. sezónou, tak budeš mať so staršími problém. Sú fajn, ale majú proste dvojnásobný rozsah, takže je tam aj dosť veľa hlušiny. Tých 12 častí deviatky bolo ideálnych.
0 0
reagovat

Vincent

:D
Treba casem dojde i na to, ale v tuhle chvili me fakt zajima vicemene jenom to, jestli je ke sledovani osmicky treba znalost predchozich udalosti, nebo ne :)
621869
*:D* Treba casem dojde i na to, ale v tuhle chvili me fakt zajima vicemene jenom to, jestli je ke sledovani osmicky treba znalost predchozich udalosti, nebo ne *:)*
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se