Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34301 - 34320 Napsat příspěvek
za chvili tu jeste bude nekdo tvrdit, ze nevidel THE TAKE a strhne se dalsi vlna uslintanych orgasmokomentaru :)
622919
za chvili tu jeste bude nekdo tvrdit, ze nevidel THE TAKE a strhne se dalsi vlna uslintanych orgasmokomentaru :)
0 0
reagovat
Nedostatečnej MZ hype? Well... that's a new one :D
622918
Nedostatečnej MZ hype? Well... that's a new one *:D*
0 0
reagovat
to se tady najednou vsichni probudili, zatimco pred rokem ten hype vsechny minul? 8)
622917
to se tady najednou vsichni probudili, zatimco pred rokem ten hype vsechny minul? *8)*
0 0
reagovat

Peaky Blinders

S01E03. Bomba :D:+
622914
S01E03. Bomba *:D**:+*
Peaky Blinders
0 0
reagovat

Peaky Blinders

Tak závěr první a úvod druhé řady totální špička, nemůžu se dočkat, kde se vyloupně Tom Hardy. :+
622912
Tak závěr první a úvod druhé řady totální špička, nemůžu se dočkat, kde se vyloupně Tom Hardy. *:+*
Peaky Blinders
0 0
reagovat

SW Rebels

za mě dobrý, jsou to prostě star wars a můžu byt rád že aspon něco vyplní čekání na E7 .-)
btw to jak se vrátili zpět do imperial stardestroyeru pro toho kluka bylo dost wtf
ale tak je to pro děti no .... :D
622908
za mě dobrý, jsou to prostě star wars a můžu byt rád že aspon něco vyplní čekání na E7 .-) btw to jak se vrátili zpět do [spoiler]imperial stardestroyeru pro toho kluka[/spoiler] bylo dost wtf ale tak je to pro děti no .... *:D*
SW Rebels
0 0
reagovat

TBBT 8 řada

první 3 díly hodně slabý, rozjezd se posledním seriim moc nedaří. Amy a Sheldon otravní a melou pořád dokola ty samí sračky. Postava Amy je tam prostě jak pěst na oko.
Nebýt Wolowitze a Raje tak je to nuda...

Leonard a Penny přešlapují na místě a čekám jen kdy Penny oznámí že čeká dítě ...
622907
první 3 díly hodně slabý, rozjezd se posledním seriim moc nedaří. Amy a Sheldon otravní a melou pořád dokola ty samí sračky. Postava Amy je tam prostě jak pěst na oko. Nebýt Wolowitze a Raje tak je to nuda... Leonard a Penny přešlapují na místě a čekám jen kdy Penny oznámí že čeká dítě ...
TBBT 8 řada
0 0
reagovat

Star Wars: Rebels

Taktiež som sa dobre bavil, niektoré tie vtipy boli fakt podarené. Veľmi dobre sa na to pozerá, bol som príjemne prekvapený. A všetky postavy (okrem hlavného hrdinu) mi dokonca prišli cool.
622905
Taktiež som sa dobre bavil, niektoré tie vtipy boli fakt podarené. Veľmi dobre sa na to pozerá, bol som príjemne prekvapený. A všetky postavy (okrem hlavného hrdinu) mi dokonca prišli cool.
0 0
reagovat

Přes velkou skepsi hodně v pohodě pilot, dá se říct, že jsem se i dost bavil. :+
Asi jsem midichlorianová hlava, ale v pár momentech dokonce husí kůže.

Škoda jen toho debilního dětinského vzhledu postav, mimo to je i animace v rámci mezí.
622900
Přes velkou skepsi hodně v pohodě pilot, dá se říct, že jsem se i dost bavil. *:+* Asi jsem midichlorianová hlava, ale v pár momentech dokonce husí kůže. Škoda jen toho debilního dětinského vzhledu postav, mimo to je i animace v rámci mezí.
0 0
reagovat

Tony

Tys to snad do teď míjel?! :o:(:-:D:D
622898
Tys to snad do teď míjel?! *:o**:(**:-**:D**:D*
Tony
0 0
reagovat
Peaky Blinders po dvou dílech :+
622895
Peaky Blinders po dvou dílech *:+*
0 0
reagovat

Transparent

Dokukaná prvá séria (za tip vďaka bastard machine) a bomba. Nepomyslel by som si, že po Shameless nájdem rovnako ak nie ešte viac fucked up famíliu.
622894
Dokukaná prvá séria (za tip vďaka bastard machine) a bomba. Nepomyslel by som si, že po Shameless nájdem rovnako ak nie ešte viac fucked up famíliu.
Transparent
0 0
reagovat

kubqo

taaaaaaaaaakto strasne sa tesim :+
622886
taaaaaaaaaakto strasne sa tesim *:+*
kubqo
0 0
reagovat

Carlito

Vítej v klubu!

kubqo
:+:+:+:+:+
622877
Vítej v klubu! [b]kubqo[/b] *:+**:+**:+**:+**:+*
Carlito
0 0
reagovat

Peaky Blinders

Možná se mi budete smát, že jsem objevil Ameriku, nicméně tohle fórum nesleduju, tak nevím, jestli o tom byla řeč, ale nemůžu se nezmínit. Přišel jsem na to až díky Tvzone, kde byl uveřejněn trailer na druhou sérii s Tomem Hardym. Inu, jal jsem se nakoukávat sérii první ( Zatím viděny 4 díly) . A je to bomba. Je to zatraceně stylové, navzdory nízkému rozpočtu to má skvělou výpravu a prvotřídní herce. Samozřejmě tomu vévodí Cillian Murphy, který má to správné charizma a herecké kvality, že i některé repliky šustící papírem dokáže věrohodně prodat. 10/10
btw. nejvíc mě baví ten charakteristickej přízvuk :)
622873
Možná se mi budete smát, že jsem objevil Ameriku, nicméně tohle fórum nesleduju, tak nevím, jestli o tom byla řeč, ale nemůžu se nezmínit. Přišel jsem na to až díky Tvzone, kde byl uveřejněn trailer na druhou sérii s Tomem Hardym. Inu, jal jsem se nakoukávat sérii první ( Zatím viděny 4 díly) . A je to bomba. Je to zatraceně stylové, navzdory nízkému rozpočtu to má skvělou výpravu a prvotřídní herce. Samozřejmě tomu vévodí Cillian Murphy, který má to správné charizma a herecké kvality, že i některé repliky šustící papírem dokáže věrohodně prodat. 10/10 btw. nejvíc mě baví ten charakteristickej přízvuk *:)*
Peaky Blinders
0 0
reagovat
622872
[link="http://collider.com/the-newsroom-season-3-trailer-poster/"]Newsroom Season 3 trailer!!![/link]
0 0
reagovat
Mne práveže ten posledný diel prišiel čo sa týka humoru až moc silený. Mne by nevadilo keby i zmiernil a sústredil sa na tú politiku.
622859
Mne práveže ten posledný diel prišiel čo sa týka humoru až moc silený. Mne by nevadilo keby i zmiernil a sústredil sa na tú politiku.
0 0
reagovat
Kupuju celý díly, Olivera mám hodně rád už od Community a vadilo by mi přicházet byť jen o kousek jeho show.

Btw, poslední díl byl perfektní.
622857
Kupuju celý díly, Olivera mám hodně rád už od Community a vadilo by mi přicházet byť jen o kousek jeho show. Btw, poslední díl byl perfektní.
0 0
reagovat
Doporučuju si sosnout celé díly, je v nich nezanedbatelná dávka emocí navíc :+
622845
Doporučuju si sosnout celé díly, je v nich nezanedbatelná dávka emocí navíc *:+*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

celé yt mám sjeté a tiše doufám že to je "vše co potřebuju" :D
622841
celé yt mám sjeté a tiše doufám že to je "vše co potřebuju" *:D*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se