Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34281 - 34300 Napsat příspěvek
Má to svoje pre a proti... niektoré časti katastrofa, inokedy pecka.
Začína to asi dnes.
622984
Má to svoje pre a proti... niektoré časti katastrofa, inokedy pecka. Začína to asi dnes.
0 0
reagovat
jen ta serie s Leviathanama byla hrozna, pak uz to slo zas nahoru
622983
jen ta serie s Leviathanama byla hrozna, pak uz to slo zas nahoru
0 0
reagovat

studo

Pozerá to tu celkom dosť ľudí.
622982
Pozerá to tu celkom dosť ľudí.
studo
0 0
reagovat
lol tu ešte niekto pozerá Winchestrovcov? Ja som bol nutený prestať v 6 či 7. sérii, keďže sa z toho stala strašne dementná sračka... Zato konečne začína Flash (pilot som nepozeral, šetril som si) a budúci týždeň aj !! Jane the Virgin !! že vraj celkom kvalitka GP...
622981
lol tu ešte niekto pozerá Winchestrovcov? Ja som bol nutený prestať v 6 či 7. sérii, keďže sa z toho stala strašne dementná sračka... Zato konečne začína Flash (pilot som nepozeral, šetril som si) a budúci týždeň aj !! Jane the Virgin !! že vraj celkom kvalitka GP...
0 0
reagovat
lego simpsni byla naprosta tragedie a jedinej dil za poslednich x let, kterej jsem nedokoukal do konce
622979
lego simpsni byla naprosta tragedie a jedinej dil za poslednich x let, kterej jsem nedokoukal do konce
0 0
reagovat

The Joker

Crossover Family Guy / Simpsons nebyl rozhodně katastrofální, ani to ale nebyla úplná pecka. Pár vtipů se dost povedlo, pár míň. Jak už kdosi psal, před pár lety by to byl větší nářez. Každopádně Family Guy v porovnání se Simpsonama furt ještě dává (u lego Simpsonů jsem se nezasmál snad ani jednou).
622978
Crossover Family Guy / Simpsons nebyl rozhodně katastrofální, ani to ale nebyla úplná pecka. Pár vtipů se dost povedlo, pár míň. Jak už kdosi psal, před pár lety by to byl větší nářez. Každopádně Family Guy v porovnání se Simpsonama furt ještě dává (u lego Simpsonů jsem se nezasmál snad ani jednou).
The Joker
0 0
reagovat

TBBT

Já se naopak u dnešního dílu bavil až až, zatím určitě nejlepší díl z téhle řady.
622975
Já se naopak u dnešního dílu bavil až až, zatím určitě nejlepší díl z téhle řady.
TBBT
0 0
reagovat
Gotham je bohuzel Heller jak vysity... :(

KAzdopadne dneska se na obrazovky vraci Supernatural, takze :+
622973
Gotham je bohuzel Heller jak vysity... :( KAzdopadne dneska se na obrazovky vraci Supernatural, takze *:+*
0 0
reagovat
Crossover Family Guy / Simpsons byl katastrofální. Jako u TS se občas kouknu na starší díly, protože ty nové jsou vyloženě cílené na děcka a udržení značky při životě, a i FM poslední roky taky bída, ale fakt jsem doufal, že se ještě trochu zvednou. Třeba Lego díl Simpsons se povedl poměrně dost.

Brooklyn 99 - no, fakt přemýšlím, že s tím seknu. Na papíře tam ten potenciál je, ale první dva díly druhé řady jsou ostudné a nějak přestávám věřit, že se to zvedne.
622972
Crossover Family Guy / Simpsons byl katastrofální. Jako u TS se občas kouknu na starší díly, protože ty nové jsou vyloženě cílené na děcka a udržení značky při životě, a i FM poslední roky taky bída, ale fakt jsem doufal, že se ještě trochu zvednou. Třeba Lego díl Simpsons se povedl poměrně dost. Brooklyn 99 - no, fakt přemýšlím, že s tím seknu. Na papíře tam ten potenciál je, ale první dva díly druhé řady jsou ostudné a nějak přestávám věřit, že se to zvedne.
0 0
reagovat

TBBT 8x04

Dvakrát som sa mierne pousmial, inak opäť tragédia a ja už definitívne končím.

Gotham 1x03
Dalo sa na to pozerať podobne ako minule. Teda, až na tú lezbickú vzťahovú zápletku. WTF? Ale je to stále nuda. Na konci mi došlo, že aj tá druhá epizóda ma vlastne bavila o niečo viac. 5/10 A budúci týždeň bude pre mňa už rozhodujúci. Ak sa to výrazne nezlepší, tak to balím aj tu.
622970
Dvakrát som sa mierne pousmial, inak opäť tragédia a ja už definitívne končím. [b]Gotham 1x03[/b] Dalo sa na to pozerať podobne ako minule. Teda, až na tú lezbickú vzťahovú zápletku. WTF? Ale je to stále nuda. Na konci mi došlo, že aj tá druhá epizóda ma vlastne bavila o niečo viac. 5/10 A budúci týždeň bude pre mňa už rozhodujúci. Ak sa to výrazne nezlepší, tak to balím aj tu.
TBBT 8x04
0 0
reagovat

Hell on Wheels 4x10

Jedna z najlepších :+

..nedokážem odhadnúť čo si chystajú na finále po takejto sezóne.
622967
Jedna z najlepších *:+* ..nedokážem odhadnúť čo si chystajú na finále po takejto sezóne.
Hell on Wheels 4x10
0 0
reagovat

SW: Rebels 1x01

animace je otresna, ale to uz se dalo odvodit z ukazek. Co se pribehu tyka, celkem me to bavilo, nasly se i dobry hlasky. Ale na to, ze to melo 45 minut se tam stalo uplny prd. Bylo to taaaaaaaaaaak strasne rozvlekly. Doufam, ze dalsi dily budou mit polovicni stopaz, jinak to zacne pomerne rychle nudit svou vatovitosti a kzbliti vymodelovanejma postavama.

6/10
622965
animace je otresna, ale to uz se dalo odvodit z ukazek. Co se pribehu tyka, celkem me to bavilo, nasly se i dobry hlasky. Ale na to, ze to melo 45 minut se tam stalo uplny prd. Bylo to taaaaaaaaaaak strasne rozvlekly. Doufam, ze dalsi dily budou mit polovicni stopaz, jinak to zacne pomerne rychle nudit svou vatovitosti a kzbliti vymodelovanejma postavama. 6/10
SW: Rebels 1x01
0 0
reagovat

JohnyD

Dik, uz si pisu poznamku :-)
622949
Dik, uz si pisu poznamku :-)
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Majkapoftý :+
622945
Majkapoftý *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

Fortitude (2015)

Takže som si vyhliadol na tu treskúcu zimu, ktorá nás vraj čaká :D 12 dielnu krimi-hororovú detektívku so zaujímavým castom na "Arktíde" točilo sa na Islande a UK.

Trailer: link
Synopsis: link
622943
Takže som si vyhliadol na tu treskúcu zimu, ktorá nás vraj čaká *:D* 12 dielnu krimi-hororovú detektívku so zaujímavým castom na "Arktíde" točilo sa na Islande a UK. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MMI2fvc9FwA Synopsis: http://www.sky.com/tv/show/fortitude/article/announcement
Fortitude (2015)
0 0
reagovat

Good Wife s06e03

Až na úplný závěr veskrze průměrný díl, i když chápu, že na Amíky ten konflikt mezi Biblí a právem jako takovým bude působit asi víc.
Ale absolutní závěr super. If i ran, whats the plan? :+:+:+
622939
Až na úplný závěr veskrze průměrný díl, i když chápu, že na Amíky ten konflikt mezi Biblí a právem jako takovým bude působit asi víc. [spoiler]Ale absolutní závěr super. If i ran, whats the plan? [/spoiler]*:+**:+**:+*
Good Wife s06e03
0 0
reagovat

homeland 401

Končím a nezájem, už od druhé řady se s tím snažím seknout ale vždycky sem se k tomu nějak vrátil, hlavně kvůli Brodymu ale tohle byla z konečníku násilím vycucaná vata o ničem.. ta tlačenka u auta to už nevytrhne.
622937
Končím a nezájem, už od druhé řady se s tím snažím seknout ale vždycky sem se k tomu nějak vrátil, hlavně kvůli Brodymu ale tohle byla z konečníku násilím vycucaná vata o ničem.. ta tlačenka u auta to už nevytrhne.
homeland 401
0 0
reagovat
titulky jsou rozumny uz od vydani, co si tak matne vzpominam
622936
titulky jsou rozumny uz od vydani, co si tak matne vzpominam
0 0
reagovat
The Take mám staženej, ale nenašel jsem zatím rozumný titulky.
622923
The Take mám staženej, ale nenašel jsem zatím rozumný titulky.
0 0
reagovat
Jestli je to takhle, tak bych znovu rád připomněl Good Cop, to hype vlnu nikdy nestrhlo. :-
622920
Jestli je to takhle, tak bych znovu rád připomněl Good Cop, to hype vlnu nikdy nestrhlo. *:-*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se