Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33941 - 33960 Napsat příspěvek

verbst

#SheldonLovesPenny ??? Niečo mi uniklo? Nejak nechápem.
624615
[spoiler]#SheldonLovesPenny[/spoiler] ??? Niečo mi uniklo? Nejak nechápem.
verbst
0 0
reagovat

studo

To jako fakt? Fuck!
624614
To jako fakt? Fuck!
studo
0 0
reagovat

Looking

Boys are back. Duhá sezóna pokračuje 11. ledna 2015. :+
624606
Boys are back. Duhá sezóna pokračuje 11. ledna 2015. *:+*
Looking
0 0
reagovat
už to zařízli :D a inak Kingdom s Grillom tu teda vážne nikto nepozerá? Peckááááá!
624605
už to zařízli *:D* a inak Kingdom s Grillom tu teda vážne nikto nepozerá? Peckááááá!
0 0
reagovat

Selfie 1x5

je to prdel, Cho mi tam pasuje čím dál tím více.. štve mě že mi to zaříznou..
624602
je to prdel, Cho mi tam pasuje čím dál tím více.. štve mě že mi to zaříznou..
Selfie 1x5
0 0
reagovat

The Leftovers

taky sem podlehl tady tomu šílení a doufám že naposled, je to vyblábolenej nesmysl a označovat to za nějak zásadní počin je s k smíchu.. na Losty sem taky koukal (a všichni ostatní) abych zjistil jak to, že jim tam běhá lední medvěd, proč do moře vede ten kabel atd...
624600
taky sem podlehl tady tomu šílení a doufám že naposled, je to vyblábolenej nesmysl a označovat to za nějak zásadní počin je s k smíchu.. na Losty sem taky koukal (a všichni ostatní) abych zjistil jak to, že jim tam běhá lední medvěd, proč do moře vede ten kabel atd...
The Leftovers
0 0
reagovat

Davies182

Argumenty správne, nemôžem však s nimi naplno súhlasiť. 100 ľudí, 100 chutí. :+
Ten chaos po tom zmiznutí na začiatku mohol byť presvedčivejšie zachytený. Škoda, že tam skočili hneď o 3 roky ďalej a nevenovali tomu pár minúť naviac.

Aj tak som si pozrel len z čistej zvedavosti (hlavne po tej diskusii a hype čo tu dávnejšie prebehol). :)
Dosť ma desí ako dopadne Tomorrowland s Lindelofou účasťou.

Idem sa ja pustiť do Boardwalk Empire. Nucky ma hádam nesklame :)
624593
Argumenty správne, nemôžem však s nimi naplno súhlasiť. 100 ľudí, 100 chutí. *:+* Ten chaos po tom zmiznutí na začiatku mohol byť presvedčivejšie zachytený. Škoda, že tam skočili hneď o 3 roky ďalej a nevenovali tomu pár minúť naviac. Aj tak som si pozrel len z čistej zvedavosti (hlavne po tej diskusii a hype čo tu dávnejšie prebehol). :) Dosť ma desí ako dopadne Tomorrowland s Lindelofou účasťou. Idem sa ja pustiť do Boardwalk Empire. Nucky ma hádam nesklame *:)*
Davies182
0 0
reagovat

Sarger

Je to spíš těžkotonážní psychologický drama.
Ne kulervoucí mysteriózní sci-fi.
Jde o to, jakej si k tomu divák udělá přístup.
Ten seriál se celou dobu snažil pracovat s tím, jak by to tady v případě onoho nevysvětlitelnýho zmizení části populace asi doopravdy vypadalo, jak by to šecky hrozně deptalo. A to se mu povedlo na výbornou. Kdo chtěl od začátku odpovědi, nedošlo mu bohužel primární směřování toho projektu.
The Leftovers proto rozhodně platí za jeden z nejzásadnějších seriálu roku 2014, ne-li dekády. Bez přehánění.
624592
Je to spíš těžkotonážní psychologický drama. Ne kulervoucí mysteriózní sci-fi. Jde o to, jakej si k tomu divák udělá přístup. Ten seriál se celou dobu snažil pracovat s tím, jak by to tady v případě onoho nevysvětlitelnýho zmizení části populace asi doopravdy vypadalo, jak by to šecky hrozně deptalo. A to se mu povedlo na výbornou. Kdo chtěl od začátku odpovědi, nedošlo mu bohužel primární směřování toho projektu. The Leftovers proto rozhodně platí za jeden z nejzásadnějších seriálu roku 2014, ne-li dekády. Bez přehánění.
Sarger
0 0
reagovat

The Leftovers

Ok.. dobrá pi**vina. Pilot som mal problém dopozerať s vedomím, že Lindelof píše odjakživa sračky (finále Lost a jeho väčšia nezmyselná časť).
Pritom čo dovádza tu, vyzerá Lost ako majstrovské dielo. Jeden nezmyselný z prstu vycucaný sajrajt.

Isto, nájde sa tú pár vynikajúcich scén a nechýba výborný casting, kamera a hudba. To je však málo. :( :-

10 zabitých hodín.
624590
Ok.. dobrá pi**vina. Pilot som mal problém dopozerať s vedomím, že Lindelof píše odjakživa sračky (finále Lost a jeho väčšia nezmyselná časť). Pritom čo dovádza tu, vyzerá Lost ako majstrovské dielo. Jeden nezmyselný z prstu vycucaný sajrajt. Isto, nájde sa tú pár vynikajúcich scén a nechýba výborný casting, kamera a hudba. To je však málo. *:(* *:-* 10 zabitých hodín.
The Leftovers
0 0
reagovat

Peaky Blinders

Skvělý finále :+
624585
Skvělý finále *:+*
Peaky Blinders
0 0
reagovat

Memphis

A teraz som dostal chuť vidieť Hot Fuzz :D
624547
A teraz som dostal chuť vidieť Hot Fuzz *:D*
Memphis
0 0
reagovat

pepo

Je mi ťa úprimne ľúto.
624546
Je mi ťa úprimne ľúto.
pepo
0 0
reagovat
:D
624545
*:D*
0 0
reagovat

pepo

Podobná situace? link :D
624544
Podobná situace? http://youtu.be/faMh6OYfuNE *:D*
pepo
0 0
reagovat
:D to nie, ale dostal som to robiť ako trest, to je pravda :)
624543
*:D* to nie, ale dostal som to robiť ako trest, to je pravda *:)*
0 0
reagovat

pepo

Ty děláš správce trestů v Pekle?
624542
Ty děláš správce trestů v Pekle?
pepo
0 0
reagovat
musím to pozerať pracovne :(
624540
musím to pozerať pracovne :(
0 0
reagovat

pepo

Kde berieš silu to vôbec len spustiť? Mne stačí ak zahliadnem reklamu na nejaký ten seriálik zo slovenskej produkcie.. :-
624539
Kde berieš silu to vôbec len spustiť? Mne stačí ak zahliadnem reklamu na nejaký ten seriálik zo slovenskej produkcie.. *:-*
pepo
0 0
reagovat

Big Bang Theory

celá scéna u dveří mě rozsekala ... brain parasite xDxD
624538
celá scéna u dveří mě rozsekala ... brain parasite xDxD
Big Bang Theory
0 0
reagovat

Doktori

Slovenská seriálová tvorba sa krok za krokom zlepšuje. týmto tempom by sme okolo roku 802159 mohli natočiť aspoň priemerný seriál
624537
Slovenská seriálová tvorba sa krok za krokom zlepšuje. týmto tempom by sme okolo roku 802159 mohli natočiť aspoň priemerný seriál
Doktori
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se