Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33921 - 33940 Napsat příspěvek

SoA

S07E04 :o:o:o
Do šerednejch sraček se to řítí vskutku krkolomným tempem.
624678
S07E04 *:o**:o**:o* Do šerednejch sraček se to řítí vskutku krkolomným tempem.
SoA
0 0
reagovat

Doctor Who

Finále bylo skvělý. Překvapivě na vážno, překvapivě přemejšlivý. Clara brilantní. Danny konečně začal nejt trochu zajímavej :-).Len se tentokrát dostalo na několik "dojemných" konců za sebou, což je nešvar na kterej jsem alergickej. Salutování mohli vynechat a chlapečka s něčím spojit. Kritika ohledně Missy mi však připadá zcela mimo:

Že byli Doctor a Master přítelé je v obnonvených sériích výslovně zmiňováno, i v RTD epizodách má jejich vztah tuhle dynamiku, vždyť nakonec se Master obětuje pro Doctora. To, že mu dal k dispozici ničivou armádu je opravdu trefa do černého, útok, který je skutečnou hrozbou pro Doctora a kterého je schopný jen Master. Takže naopak skvěle využitý

624677
Finále bylo skvělý. Překvapivě na vážno, překvapivě přemejšlivý. Clara brilantní. Danny konečně začal nejt trochu zajímavej :-).Len se tentokrát dostalo na několik "dojemných" konců za sebou, což je nešvar na kterej jsem alergickej. Salutování mohli vynechat a chlapečka s něčím spojit. Kritika ohledně Missy mi však připadá zcela mimo: [spoiler]Že byli Doctor a Master přítelé je v obnonvených sériích výslovně zmiňováno, i v RTD epizodách má jejich vztah tuhle dynamiku, vždyť nakonec se Master obětuje pro Doctora. To, že mu dal k dispozici ničivou armádu je opravdu trefa do černého, útok, který je skutečnou hrozbou pro Doctora a kterého je schopný jen Master. Takže naopak skvěle využitý[/spoiler]
Doctor Who
0 0
reagovat

verbst

:D

The Knick
Paráda :+ Perfektne mi to sadlo a hneď chcem 2 sérku. (čo sa nedá povedať o The Leftovers :P )
624676
*:D* [b]The Knick[/b] Paráda *:+* Perfektne mi to sadlo a hneď chcem 2 sérku. (čo sa nedá povedať o The Leftovers :P )
verbst
0 0
reagovat
Měl jsem pro vás skoro hotovej další telegraf, ale kočka mi přeběhla po klávesnici a je to fuč. :(:-

Třeba to dám v tejdnu zpátky dohromady, teď jsem nasranej :D

studo
Kingdom mám "pilot" na disku. Uvidíme. Nejprve chci dojet resty. :)
624673
Měl jsem pro vás skoro hotovej další telegraf, ale kočka mi přeběhla po klávesnici a je to fuč. *:(**:-* Třeba to dám v tejdnu zpátky dohromady, teď jsem nasranej *:D* [b]studo[/b] Kingdom mám "pilot" na disku. Uvidíme. Nejprve chci dojet resty. *:)*
0 0
reagovat

verbst

transparent & Kingdom! 8)
624672
transparent & Kingdom! *8)*
verbst
0 0
reagovat
Nemám co dělat, všechno jsem dohnal a tak jsem se zkusil vrátit k Agents of S.H.I.E.L.D. a vypnul jsem šestej díl první řady po asi deseti minutách.
Achjo, shit.

S Constantinem jsem právě seknul taky. To fakt nejde. Letošek je mega slabej. :-
624670
Nemám co dělat, všechno jsem dohnal a tak jsem se zkusil vrátit k [b]Agents of S.H.I.E.L.D.[/b] a vypnul jsem šestej díl první řady po asi deseti minutách. Achjo, shit. S [b]Constantine[/b]m jsem právě seknul taky. To fakt nejde. Letošek je mega slabej. *:-*
0 0
reagovat
Presne tak, prístup nahovno.
624666
Presne tak, prístup nahovno.
0 0
reagovat

Sarger

Moffat se zmínil, že Páni času mohou při regeneraci změnit i pohlaví. A co se týče toho jejich přátelství, tak bylo zmíněno ve starých sériích (myslím, že i v novém End of Time bylo taky něco) a taky bylo pár věcí ve vydaných povídkách, o těch dobrodružstvích se skoro v seriálu nezmiňují, takže diváku starej se. Přístup nahovno.
624665
[spoiler]Moffat se zmínil, že Páni času mohou při regeneraci změnit i pohlaví. A co se týče toho jejich přátelství, tak bylo zmíněno ve starých sériích (myslím, že i v novém End of Time bylo taky něco) a taky bylo pár věcí ve vydaných povídkách, o těch dobrodružstvích se skoro v seriálu nezmiňují, takže diváku starej se. Přístup nahovno.[/spoiler]
Sarger
0 0
reagovat
Ja naopak dufam, ze Clara este zostane a skutocne sa to dokonci na vianoce. Ako povedal Santa, ved takto to nemoze skoncit :)
624664
Ja naopak dufam, ze Clara este zostane a skutocne sa to dokonci na vianoce. Ako povedal Santa, ved takto to nemoze skoncit *:)*
0 0
reagovat

Ex

Missy bola užasne zahraná, ale nebolo vôbec vysvetlené prečo sa Master zregeneroval ako žena + to jeho "super kamarátstvo" s Doctorom

Vianočný špeciál by to mohol tento rok ešte zachrániť. :)
624663
Missy bola užasne zahraná, ale nebolo vôbec vysvetlené [spoiler]prečo sa Master zregeneroval ako žena + to jeho "super kamarátstvo" s Doctorom [/spoiler] Vianočný špeciál by to mohol tento rok ešte zachrániť. :)
Ex
0 0
reagovat

Sarger

Pro mě byla nejlepší na celé sérii Michelle Gomez jako Missy. Hanba, že ji tak málo využili. A Clara doufám už udělala definitivní goodbye.

spoiler na postavu v titulcích Nick Frost!:+

Ho ho motherfuckers!
624662
Pro mě byla nejlepší na celé sérii Michelle Gomez jako Missy. Hanba, že ji tak málo využili. A Clara doufám už udělala definitivní goodbye. spoiler na postavu v titulcích [spoiler]Nick Frost!*:+*[/spoiler] Ho ho motherfuckers!
Sarger
0 0
reagovat

Doctor Who - Finále

Najslabšie finále a celkovo najslabšia séria zatiaľ.

Capaldi je výborný :+ Jenna otrasná a zbytočná ako vždy. 8 séria sa Moffatovi nevydarila.
624661
Najslabšie finále a celkovo najslabšia séria zatiaľ. Capaldi je výborný *:+* Jenna otrasná a zbytočná ako vždy. 8 séria sa Moffatovi nevydarila.
Doctor Who - Finále
0 0
reagovat
Aha tak, to nesleduju.
Ale souhlasím s tebou, přeci jen je to NBC a taky bych neočekával, že se to nějak moc zvedne. Mě to ale jako jednohubka jednou za týden v sobotu zatím vyhovuje a jak říkáš, na Zed se dívá hezky.
624649
Aha tak, to nesleduju. Ale souhlasím s tebou, přeci jen je to NBC a taky bych neočekával, že se to nějak moc zvedne. Mě to ale jako jednohubka jednou za týden v sobotu zatím vyhovuje a jak říkáš, na Zed se dívá hezky.
0 0
reagovat
Joelle Carter z Justified
624648
Joelle Carter z Justified
0 0
reagovat
Kdo je Ava?
624646
Kdo je Ava?
0 0
reagovat

Constantine

Ava je bez toho vidlackeho prizvuku bohyne!.... jen ji tam mohlo byt vic.

Bylo to lepsi nez minule, ale jinak veskere vytky furt plati a uz tak nejak pochybuju, ze se to nejakym zasadnim zpusobem zlepsi. Mne to kazdopadne na odreagovani staci, na Zed se celkem hezky diva a Constantine ma taky aspon jednou za dil nejakou svoji cool chvilku, takze proc ne..
624643
Ava je bez toho vidlackeho prizvuku bohyne!.... jen ji tam mohlo byt vic. Bylo to lepsi nez minule, ale jinak veskere vytky furt plati a uz tak nejak pochybuju, ze se to nejakym zasadnim zpusobem zlepsi. Mne to kazdopadne na odreagovani staci, na Zed se celkem hezky diva a Constantine ma taky aspon jednou za dil nejakou svoji cool chvilku, takze proc ne..
Constantine
0 0
reagovat

kyller

Ne, že bych byl úplnej kokot, ale jo. Jsem. Mělo tam být Amy samozřejmě...
Apologies.
624642
[spoiler]Ne, že bych byl úplnej kokot, ale jo. Jsem. Mělo tam být Amy samozřejmě... Apologies.[/spoiler]
kyller
0 0
reagovat
Tak druhá řada The Fall začíná už za 5 dní? Pecka.
624637
Tak druhá řada The Fall začíná už za 5 dní? Pecka.
0 0
reagovat
Kingdom mám za sebou dva díly za tim, první byl o něco vejš ale je to paráda.
624632
Kingdom mám za sebou dva díly za tim, první byl o něco vejš ale je to paráda.
0 0
reagovat

studo

Nesleduju, ale začnu. Grilla mám v merku od Warriora, dík za tip. :+
624618
Nesleduju, ale začnu. Grilla mám v merku od Warriora, dík za tip. *:+*
studo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se