Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3201 - 3220 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Já se teda s odstupem času, kdy mi "dozrála" první sérka trošku bojím o to, jak dopadne ta druhá. Ona ta první až na pár momentů fakt nebyla nic extra... (alespoň pro mě jako uctívače celý tý herní franšízy). 
892271
Já se teda s odstupem času, kdy mi "dozrála" první sérka trošku bojím o to, jak dopadne ta druhá. Ona ta první až na pár momentů fakt nebyla nic extra... (alespoň pro mě jako uctívače celý tý herní franšízy). 
892270
8 -2
reagují: Papricek, do_Od
reagovat
Představa, že by Ellie a Dinu hrály Dever a Merced. Daaamn. Jako Bella to asi zandá, aleeeee...missed opportunity. Dever by tu mladou Ellie totiž imho furt zvládla a teď ve druhé sérii by byla perfektní fit.
892270
Představa, že by Ellie a Dinu hrály Dever a Merced. Daaamn. Jako Bella to asi zandá, aleeeee...missed opportunity. Dever by tu mladou Ellie totiž imho furt zvládla a teď ve druhé sérii by byla perfektní fit.
6 -1
reagují: Godlike
reagovat

What If... Hela Found the Ten Rings?

Nečekaně zdařilá reimaginace. Na druhou stranu tam bylo až příliš styčných ploch s crossoverem Thor/Shang-Chi... Škoda, koncept seriálu si přímo žádá větší fantazii.

7/10
892269
Nečekaně zdařilá reimaginace. Na druhou stranu tam bylo až příliš styčných ploch s crossoverem Thor/Shang-Chi... Škoda, koncept seriálu si přímo žádá větší fantazii. [b]7/10[/b]
What If... Hela Found the Ten Rings?
0 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Dina je dost specifická, tam bych se nebál volit její herni předobraz
Akorát si nedovedu představit serialovou Ellie, že má nějaké intimní scény, když vypadá na 11.
892266
Dina je dost specifická, tam bych se nebál volit její herni [url=https://i.pinimg.com/736x/88/c9/20/88c92073d4407b70b48f1aba9962da14.jpg]předobraz[/url].  Akorát si nedovedu představit serialovou Ellie, že má nějaké intimní scény, když vypadá na 11.
892261
5 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Nic proti ní, ale... jsem teď trochu mrzutý, protože Paolina van Kleef mi přišla dokonalá.
892264
Nic proti ní, ale... jsem teď trochu mrzutý, protože [url=https://www.imdb.com/name/nm8558975/]Paolina van Kleef[/url] mi přišla dokonalá.
892261
0 -1
reagovat
Zatiaľ ten casting druhej série vyzerá akoby sa chceli čo najviac odlíšiť od predlohy. Ale prečo... (chýba mi tu *thinking* emote) :D
892263
Zatiaľ ten casting druhej série vyzerá akoby sa chceli čo najviac odlíšiť od predlohy. Ale prečo... (chýba mi tu *thinking* emote) *:D*
3 -1
reagovat
Isabela Merced has been cast as Dina in ‘THE LAST OF US’ Season 2

To už je tento týden druhá, kterou bych radši viděl v roli Ellie.
892261
Isabela Merced has been cast as Dina in ‘THE LAST OF US’ Season 2 To už je tento týden druhá, kterou bych radši viděl v roli Ellie.
5 0
reagují: (=LIFTY=), connor
reagovat
reaguje na: do_Od
Prosím, napiš pak sem jak se Ti líbil závěrečný souboj. 
892260
Prosím, napiš pak sem jak se Ti líbil závěrečný souboj. 
892258
0 0
reagují: do_Od
reagovat

Adikts

Jsem spokojený. Mám rád tvorbu Adama Sedláka a těším se na každý jeho nový projekt. Sedlák je velmi talentovaný a šikovný režisér, který se nebojí dělat věci jinak, a krásně všem dokazuje, že máme v Česku schopné filmaře, kteří dokáží tvořit moderně a světově. A nejnovější Sedlákův přírůstek je toho krásnou ukázkou. V první řadě je dobré zmínit to, že je Sedlák uvědomělý a originální tvůrce. Když si pustíte Domestika, Banger! či Semestr, tak si uvědomíte, že Sedlák vždy zná své limity. Ať už jsou filmařské nebo finanční. A o to více o svých projektech přemýšlí. Přemýšlí jak je natočit, jak pracovat s postavami, jak odvyprávět příběh, na co se zaměřit, a jak to udělat, aby to bylo, co nejvíce originální a progresivní. A já jsem z jeho přístupu nadšený. Netvrdím, že je jeho tvorba dokonalá, protože není a má spoustu nedostatků, který tam vidím, ale na druhou stranu si strašně moc užívám to, jak je Sedlák filmařsky suverénní a točí si, co ho baví. Co se týče seriálu Adikts, tak tady si mě trailery moc nezískaly a popravdě jsem tomu moc nevěřil. A o to více mě těší, že mohu napsat, že jsem se spletl, a že mi Sedlák zas vytřel zrak.

Nevím jak to Sedlák dělá, ale má úžasnou ruku při výběrů herců a hereček. V každém projektu má méně známe herce nebo herce, co nikdy nehráli a dokáže z nich dostat vynikající výkony. Obsazení Adikts je naprosto lahůdkové a ústřední pětice si to neskutečně dává a já doufám, že si jich všimnou i ostatní tvůrci a budou je obsazovat i jinde. Ústřední pětice podala fakt super herecký výkon a já jim fandím do budoucna. Další věc, co se mi na seriálu líbila, je samozřejmě vizuální stránka. Sedlák si zas vizuálem vyhrál jako málokdo. Od barevné palety, střihu, kamerových jízd, rámování, a dalších vypravěčských postupů. Prostě z mého pohledu vynikající práce. Osobně jsem dost nadšený jakým způsobem se pracuje s postavami, protože tady znovu Sedlák dokazuje, jak moc je dobrý scénárista. Po příběhové stránce jsou tu věci, co mi tolik nesedly a rozhodně si myslím, že některé věci nejsou úplně dotažené do konce. Ale jelikož jsem přistoupil na hru, kterou Sedlák s diváky rozehrál, tak jsem to přijal a v rámci možnosti jsem si ten příběh užil a bavil se u něho. Adikts je povedený seriál, který mi hodně sedl, nicméně budu chápat každého, kdo mi bude tvrdit, že to nebylo nic pro něho a nesedlo mu to. 7,5/10
892259
Jsem spokojený. Mám rád tvorbu Adama Sedláka a těším se na každý jeho nový projekt. Sedlák je velmi talentovaný a šikovný režisér, který se nebojí dělat věci jinak, a krásně všem dokazuje, že máme v Česku schopné filmaře, kteří dokáží tvořit moderně a světově. A nejnovější Sedlákův přírůstek je toho krásnou ukázkou. V první řadě je dobré zmínit to, že je Sedlák uvědomělý a originální tvůrce. Když si pustíte Domestika, Banger! či Semestr, tak si uvědomíte, že Sedlák vždy zná své limity. Ať už jsou filmařské nebo finanční. A o to více o svých projektech přemýšlí. Přemýšlí jak je natočit, jak pracovat s postavami, jak odvyprávět příběh, na co se zaměřit, a jak to udělat, aby to bylo, co nejvíce originální a progresivní. A já jsem z jeho přístupu nadšený. Netvrdím, že je jeho tvorba dokonalá, protože není a má spoustu nedostatků, který tam vidím, ale na druhou stranu si strašně moc užívám to, jak je Sedlák filmařsky suverénní a točí si, co ho baví. Co se týče seriálu Adikts, tak tady si mě trailery moc nezískaly a popravdě jsem tomu moc nevěřil. A o to více mě těší, že mohu napsat, že jsem se spletl, a že mi Sedlák zas vytřel zrak. Nevím jak to Sedlák dělá, ale má úžasnou ruku při výběrů herců a hereček. V každém projektu má méně známe herce nebo herce, co nikdy nehráli a dokáže z nich dostat vynikající výkony. Obsazení Adikts je naprosto lahůdkové a ústřední pětice si to neskutečně dává a já doufám, že si jich všimnou i ostatní tvůrci a budou je obsazovat i jinde. Ústřední pětice podala fakt super herecký výkon a já jim fandím do budoucna. Další věc, co se mi na seriálu líbila, je samozřejmě vizuální stránka. Sedlák si zas vizuálem vyhrál jako málokdo. Od barevné palety, střihu, kamerových jízd, rámování, a dalších vypravěčských postupů. Prostě z mého pohledu vynikající práce. Osobně jsem dost nadšený jakým způsobem se pracuje s postavami, protože tady znovu Sedlák dokazuje, jak moc je dobrý scénárista. Po příběhové stránce jsou tu věci, co mi tolik nesedly a rozhodně si myslím, že některé věci nejsou úplně dotažené do konce. Ale jelikož jsem přistoupil na hru, kterou Sedlák s diváky rozehrál, tak jsem to přijal a v rámci možnosti jsem si ten příběh užil a bavil se u něho. Adikts je povedený seriál, který mi hodně sedl, nicméně budu chápat každého, kdo mi bude tvrdit, že to nebylo nic pro něho a nesedlo mu to. [b]7,5/10[/b]
Adikts
0 -1
reagovat

Echo

Viděl jsem před týdnem první tři epizody a nemohl k tomu nic říct, po těch třech jsem ale cítil jistou sestupnou tendenci a doufal, že se fantasy zápletka nerozvine dál. Tak nic :D

Přitom třeba první epizoda mi přišla vyloženě dobrá, někde na úrovni druhé řady Punishera, což je furt níž než všechny tři řady Daredevila a první řada Punishera, ale pořád lepší než třeba Moon Knight. V dalších epizodách to začalo haprovat (logika ve trojce šla úplně dohajzlu...), ale věřil jsem.

No mrknu na zbytek, ať to mám komplet, ale těším se teď ještě míň.
892258
Viděl jsem před týdnem první tři epizody a nemohl k tomu nic říct, po těch třech jsem ale cítil jistou sestupnou tendenci a doufal, že se fantasy zápletka nerozvine dál. Tak nic *:D* Přitom třeba první epizoda mi přišla vyloženě dobrá, někde na úrovni druhé řady Punishera, což je furt níž než všechny tři řady Daredevila a první řada Punishera, ale pořád lepší než třeba Moon Knight. V dalších epizodách to začalo haprovat (logika ve trojce šla úplně dohajzlu...), ale věřil jsem. No mrknu na zbytek, ať to mám komplet, ale těším se teď ještě míň.
Echo
3 0
reagují: hroubek
reagovat

Echo

Mohlo to dopadnout hůře, ale popravdě jsem čekal, že to bude o dost lepší. Největší problém seriálu je ten, že se neumí držet při zemi. Nevím proč se tvůrci rozhodli, že "komorní hrdinka s komorní zápletkou" potřebuje fantasy přesah a mystično. Na papíře to mohlo vypadat dobře, ale reálně hned při prvním dnu natáčení všem muselo být jasné, že je to blbost. Bohužel asi Kevin Feige neměl čas, nebo si prostě řekl, že lidé na to budou koukat, protože tam je Daredevil a Kingpin. Kdyby tvůrci byli více při zemi, soustředili se na vnitřní démony hlavní hrdinky a nevymýšleli zbytečnosti, tak byla šance, že by se seriál mohl postavit vedle Daredevila a Punishera. Takhle je tu několik dobrých scén a pak taky několik momentů, u kterých jsem si říkal WTF. Kdyby tahle zápletka byla v animovaném seriálu What If...?, tak by mi to dávalo mnohem větší smysl. Seriál není špatný, má dobré momenty a spoustu věcí se i povedlo. Nicméně jsou tady věci, co mi hodně nesedly, a ty mi ten zážitek hodně zkazily. Echo je seriál, co neurazí, ale žádné velké nadšení taky nevyvolá. Radši si znovu dejte Daredevila a Punishera. 5/10
892257
Mohlo to dopadnout hůře, ale popravdě jsem čekal, že to bude o dost lepší. Největší problém seriálu je ten, že se neumí držet při zemi. Nevím proč se tvůrci rozhodli, že "komorní hrdinka s komorní zápletkou" potřebuje fantasy přesah a mystično. Na papíře to mohlo vypadat dobře, ale reálně hned při prvním dnu natáčení všem muselo být jasné, že je to blbost. Bohužel asi Kevin Feige neměl čas, nebo si prostě řekl, že lidé na to budou koukat, protože tam je Daredevil a Kingpin. Kdyby tvůrci byli více při zemi, soustředili se na vnitřní démony hlavní hrdinky a nevymýšleli zbytečnosti, tak byla šance, že by se seriál mohl postavit vedle Daredevila a Punishera. Takhle je tu několik dobrých scén a pak taky několik momentů, u kterých jsem si říkal WTF. Kdyby tahle zápletka byla v animovaném seriálu What If...?, tak by mi to dávalo mnohem větší smysl. Seriál není špatný, má dobré momenty a spoustu věcí se i povedlo. Nicméně jsou tady věci, co mi hodně nesedly, a ty mi ten zážitek hodně zkazily. Echo je seriál, co neurazí, ale žádné velké nadšení taky nevyvolá. Radši si znovu dejte Daredevila a Punishera. [b]5/10[/b]
Echo
1 -1
reagovat

Halo S2

892256
[url=https://www.youtube.com/watch?v=GBEgoaLZzXM]Time to call it a comeback[/url]?
Halo S2
4 0
reagovat
Tak to bude kurevsky epická nálož 8):+
Kam se na tohle serou Star Wars seriály :D
892219
Tak to bude kurevsky epická nálož *8)**:+* Kam se na tohle serou Star Wars seriály *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
892218
[url=https://youtu.be/uBaVodEp-Wg?si=1r74tMjsyCYZ15gz]První klip[/url]
892213
1 0
reagovat

Vládci nebes - intro

link Důstojné navázání na předchozí dva počiny. Některé záběry, ačkoliv paradoxně spíše ty z bitev na zemi, vypadají opravdu špičkově.
892213
https://www.youtube.com/watch?v=98Ys1aI9a_Y&ab_channel=AppleTV Důstojné navázání na předchozí dva počiny. Některé záběry, ačkoliv paradoxně spíše ty z bitev na zemi, vypadají opravdu špičkově.
Vládci nebes - intro
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Echo

Jako některé momenty nebyli špatné, ale to finále bylo úplně k otřesné. Celá linka s předky byla jako by úplně z jiného seriálu a vůbec to tam nefungovalo a dost mě tady ta "ezoterická" část a její vyvrcholení lezla na nervy. Člověk čeká pořádně krvavé akční střetnutí mezi hlavní hrdinkou a Fiskem a místo toho dostane... Já ani nevím, co to bylo. Celou dobu se jí snaží získat zpět a nakonec mu nějak zázračně vleze do hlavy a on si jen tak odejde a to má být všechno?  Moje cynická duše tohle prostě nedokáže překousnout. 
892206
Jako některé momenty nebyli špatné, ale to finále bylo úplně k otřesné. Celá linka s předky byla jako by úplně z jiného seriálu a vůbec to tam nefungovalo a dost mě tady ta "ezoterická" část a její vyvrcholení lezla na nervy. Člověk čeká pořádně krvavé akční střetnutí mezi hlavní hrdinkou a Fiskem a místo toho dostane... Já ani nevím, co to bylo. [spoiler]Celou dobu se jí snaží získat zpět a nakonec mu nějak zázračně vleze do hlavy a on si jen tak odejde a to má být všechno?[/spoiler]  Moje cynická duše tohle prostě nedokáže překousnout. 
Echo
3 0
reagovat

Opětovně pohádka o streamech

Člověk objeví serial, který má všechny předpoklady k tomu, že by ho bavil... Nikde to není a titulky u nás skončily u 3x01... 
892203
Člověk objeví [url=https://www.csfd.cz/film/761063-brassic/prehled/]serial[/url], který má všechny předpoklady k tomu, že by ho bavil... Nikde to není a titulky u nás skončily u 3x01... 
Opětovně pohádka o streamech
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Mně se zpětně úplně nejvíc líbila pátá řada,  protože Bosch je tam v trochu netypické situaci a moc se mi tahle změna prostředí líbila. Však sám uvidíš. 
892187
Mně se zpětně úplně nejvíc líbila pátá řada,  protože Bosch je tam v trochu netypické situaci a moc se mi tahle změna prostředí líbila. Však sám uvidíš. 
892177
1 0
reagovat

Bosch S04

Tohle byla lahůdka. Čtvrtá řada nabízí oproti předchozím řada malinkou změnu ve vyprávění a z mého pohledu to této řadě moc pomohlo. Nejnovější řada je nejzajímavější, nejdravější a dokáže Bosche fyzicky a psychicky vyšťavit, a udělat to ještě více osobnější, než jsem doufal. Celá řada je velmi energická a dravá, a já jsem měl chuť zkouknout všechny díly hned za sebou, protože to, co se v této řadě řeší si vaši pozornost získá během pár minut. Tvůrci odvedli luxusní práci a já si užil každý díl. Je to parádně napsané, skvělé zahrané (Titus Welliver si to neskutečně dává a ostatní herci mu velmi  zdatně sekundují - Jamie Hector a Lance Reddick), jsou tu funkční zvraty, a samotný případ umí tnout do živého, a velmi krásně ukazuje problémy, které jsou v dnešní společnosti. Čtvrtá řada se moc povedla a já se těším až si dám menší maraton u řady s pořadovým číslem pět. 9/10
892177
Tohle byla lahůdka. Čtvrtá řada nabízí oproti předchozím řada malinkou změnu ve vyprávění a z mého pohledu to této řadě moc pomohlo. Nejnovější řada je nejzajímavější, nejdravější a dokáže Bosche fyzicky a psychicky vyšťavit, a udělat to ještě více osobnější, než jsem doufal. Celá řada je velmi energická a dravá, a já jsem měl chuť zkouknout všechny díly hned za sebou, protože to, co se v této řadě řeší si vaši pozornost získá během pár minut. Tvůrci odvedli luxusní práci a já si užil každý díl. Je to parádně napsané, skvělé zahrané (Titus Welliver si to neskutečně dává a ostatní herci mu velmi  zdatně sekundují - Jamie Hector a Lance Reddick), jsou tu funkční zvraty, a samotný případ umí tnout do živého, a velmi krásně ukazuje problémy, které jsou v dnešní společnosti. Čtvrtá řada se moc povedla a já se těším až si dám menší maraton u řady s pořadovým číslem pět.[b] 9/10[/b]
Bosch S04
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: esmo
Čekal jsem po příběhové stránce více. A možná i po herecké. :D
892169
Čekal jsem po příběhové stránce více. A možná i po herecké. *:D*
892145
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se