Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3141 - 3160 Napsat příspěvek
Ja budu pobavene sledovat ty hejty, pac spoustu lidi ceka, az se to vysvetli a ono se to v minulem dile vlastne vysvetlilo a ted se jede jen na to co si kazdy myslel, ze je podruzna zahada, ale tvurci ji mysleli jako tu hlavni.
895788
Ja budu pobavene sledovat ty hejty, pac spoustu lidi ceka, az se to vysvetli a ono se to v minulem dile vlastne vysvetlilo a ted se jede jen na to co si kazdy myslel, ze je podruzna zahada, ale tvurci ji mysleli jako tu hlavni.
3 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Bylo to slabý i na mě a to jsem to celou dobu tady hájil :(
895786
Bylo to slabý i na mě a to jsem to celou dobu tady hájil *:(*
895775
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
6. až večer, ale ten seriál je fakt tragický. Celou 5. epizodu jsme se normálně bavili, příjemná atmosféra, gradace atd. (byť tedy, jak ta policajtka vyzradila vše co ví svému šéfovi, notabene ve firemní budově, před defacto podezřelou civilistkou mě taky pobavilo) a pak to finále... ty vole... kdo tohle vymyslel?
Co tam ten policajt chtěl? On ji tam šel popravit? Protože jestli ne, tak nevím jak plánoval do budoucna vysvětlit, že tam prostě nakráčel, že ji zabavil zbraň atd. atp.
Fakt doporučuju se na tu scénu dívat optikou toho, že jeho cílem je v tichosti zlikvidovat toho feťáka a stát se kapitánem, snad i napravit vztah se synem.
Už dlouho jsem neviděl něco tak moc šustícího papírem. Takhle nějak si představuji diskuzi scénaristů:
A: Potřebujeme jej zastřelit s tím, že před smrtí řekne indicii. Ok. Bude cool, když jej zastřelí syn. Jak toho docílíme? Hele co kdyby prostě chtěl zastřelit Policistku a syn jej zastavil? Ok, cool, paráda. Je hele, konec směny, jdem dom...
B: Počkej, ale proč ji chtěl zastřelit? A proč zastřelil toho feťáka takhle teatrálně u ní doma? A proč jí už dlouho předtím sebral zbraň aby to bylo tak vyhrocené? A proč vůbec ona, s feťákem doma, jen tak odložila pistol v kuchyni a šla od ní?
A: Hele jak jsem už řekl, padla, jdem dom a neřeš to.
PS: Klučinovi přeju silné ruce u práce s mrtvolami a doufám, že se to nestane mimo záběr.:D
PPS: Samozřejmě, (A) je podle mě černá emancipovaná lesbická kráva, zatímco (B) je tradiční bílý muž a hlava rodiny se dvěma dětmi. To je samozřejmě
pointa mého sdělení. Určitě ne kvalita klíčového zvratu.
895781
6. až večer, ale ten seriál je fakt tragický. Celou 5. epizodu jsme se normálně bavili, příjemná atmosféra, gradace atd. ([spoiler]byť tedy, jak ta policajtka vyzradila vše co ví svému šéfovi, notabene ve firemní budově, před defacto podezřelou civilistkou mě taky pobavilo[/spoiler]) a pak to finále... ty vole... kdo tohle vymyslel? [spoiler]Co tam ten policajt chtěl? On ji tam šel popravit? Protože jestli ne, tak nevím jak plánoval do budoucna vysvětlit, že tam prostě nakráčel, že ji zabavil zbraň atd. atp. Fakt doporučuju se na tu scénu dívat optikou toho, že jeho cílem je v tichosti zlikvidovat toho feťáka a stát se kapitánem, snad i napravit vztah se synem. [/spoiler]Už dlouho jsem neviděl něco tak moc šustícího papírem. Takhle nějak si představuji diskuzi scénaristů:[spoiler] [/spoiler][spoiler]A: Potřebujeme jej zastřelit s tím, že před smrtí řekne indicii. Ok. Bude cool, když jej zastřelí syn. Jak toho docílíme? Hele co kdyby prostě chtěl zastřelit Policistku a syn jej zastavil? Ok, cool, paráda. Je hele, konec směny, jdem dom...[/spoiler][spoiler] B: Počkej, ale proč ji chtěl zastřelit? A proč zastřelil toho feťáka takhle teatrálně u ní doma? A proč jí už dlouho předtím sebral zbraň aby to bylo tak vyhrocené? A proč vůbec ona, s feťákem doma, jen tak odložila pistol v kuchyni a šla od ní? [/spoiler][spoiler]A: Hele jak jsem už řekl, padla, jdem dom a neřeš to. [/spoiler]PS: Klučinovi přeju silné ruce[spoiler] u práce s mrtvolami[/spoiler] a doufám, že se to nestane mimo záběr.*:D* PPS: Samozřejmě, (A) je podle mě černá emancipovaná lesbická kráva, zatímco (B) je tradiční bílý muž a hlava rodiny se dvěma dětmi. To je samozřejmě pointa mého sdělení. Určitě ne kvalita klíčového zvratu.
895773
2 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Lekár umierajúceho času. Potom dlhooooo nič... 8)
895780
Lekár umierajúceho času. Potom dlhooooo nič... *8)*
895638
4 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Vygooglil jsem, že se skamarádil i se štábem a zamiloval si ČR. :)
895776
Vygooglil jsem, že se skamarádil i se štábem a zamiloval si ČR. :)
895772
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten konec je zajímavý, ale už od posledního záběru přemýšlím, jestli se mi to rozuzlení líbí nebo ne. 
895775
Ten konec je zajímavý, ale už od posledního záběru přemýšlím, jestli se mi to rozuzlení líbí nebo ne. 
895773
2 -1
reagují: esmo
reagovat
Když vidím, jakou dostává poslední díl TD: Night Country sadu, tak se fakt těším,  na jakou stranu se nakonec postavím :D
895773
Když vidím, jakou dostává poslední díl TD: Night Country sadu, tak se fakt těším,  na jakou stranu se nakonec postavím *:D*
1 -1
reagují: fabec, Gonzi, hroubek
reagovat
Jestli se podílel na českém zpracování nevím. Má ale uvedeno, že pracoval i na adaptaci. Velmi pravděpodobně ale na původní.
895772
Jestli se podílel na českém zpracování nevím. Má ale uvedeno, že pracoval i na adaptaci. Velmi pravděpodobně ale na původní.
895768
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
To je od KARLOSe super point. :+

Já žil v tom, že je to tupý remake a on se belgický autor přímo podílel na české verzi. Cool. 
895768
To je od KARLOSe super point. *:+* Já žil v tom, že je to tupý remake a on se belgický autor přímo podílel na české verzi. Cool. 
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
Aha! Logické myšlení :D
EDIT: Mamka velice děkuje :+
895755
Aha! Logické myšlení *:D* EDIT: Mamka velice děkuje *:+*
895753
0 0
reagovat
No zkouším to touto cestou, uvidím co se mi podaří doma vypátrat na StreamCinema a když tak se podívám na ten poslední díl :D
895754
No zkouším to touto cestou, uvidím co se mi podaří doma vypátrat na StreamCinema a když tak se podívám na ten poslední díl *:D*
895751
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Sice jsem neviděl ani originál, ani český remake, ale... vzhledem k tomu, že je to podle autobiografické knížky a autor se podílel i na seriálu, pak si troufám říct, že to dopadne v rámci možností dobře. ;)
895753
Sice jsem neviděl ani originál, ani český remake, ale... [spoiler]vzhledem k tomu, že je to podle autobiografické knížky a autor se podílel i na seriálu, pak si troufám říct, že to dopadne v rámci možností dobře. *;)*[/spoiler]
895750
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
Dá se sehnat ten belgický originál?
895751
Dá se sehnat ten belgický originál?
895750
0 0
reagovat

Smysl pro tumor

Nevíte někdo jak to dopadne? Mohli by jste mi to hodit do spoileru?
Mamka mě o to žádá, pořád jestli se na to dodívat nebo ne ... já to neznám, témata s rakovinou nemůžu, ona taky ne, ale stejně na to čumí :D
895750
Nevíte někdo jak to dopadne? Mohli by jste mi to hodit do spoileru? Mamka mě o to žádá, pořád jestli se na to dodívat nebo ne ... já to neznám, témata s rakovinou nemůžu, ona taky ne, ale stejně na to čumí *:D*
Smysl pro tumor
0 0
reagují: KARLOS, AndyKaufman
reagovat
Ještě by se nemělo zapomínat na Takovou normální rodinku, Sňatky z rozumu, Chalupáře, Byli jednou dva píšaři.  A taky třeba Křeček v noční košili 8) Popravdě od těch 60. let bych mi seřazený top 10 dal dost práce. Mám tam spoustu srdcovek :)
895728
Ještě by se nemělo zapomínat na Takovou normální rodinku, Sňatky z rozumu, Chalupáře, Byli jednou dva píšaři.  A taky třeba Křeček v noční košili *8)* Popravdě od těch 60. let bych mi seřazený top 10 dal dost práce. Mám tam spoustu srdcovek *:)*
3 0
reagovat

Bez pořadí

Vlak dětství a naděje
Hospoda
Zdivočelá země
Sanitka
Most!
Cirkus Humberto
Dobrodružství kriminalistiky
Až po uši
Slovácko sa nesudi
Chalupáři 
895663
Vlak dětství a naděje Hospoda Zdivočelá země Sanitka Most! Cirkus Humberto Dobrodružství kriminalistiky Až po uši Slovácko sa nesudi Chalupáři 
Bez pořadí
0 0
reagovat
Super reakce. Moc děkuju. 

Už se tu rýsuje super top 10. Kdyby se někdo z Tvzone nudil, tak to může sepsat. Nebo si to můžeme rozhodit po odstavcích. Já dám úvod, ChatGPT korekturu.
"Čtenáři Moviezone doporučují Top10 nejlepších českých seriálů všech dob"

Já akorát dokoukal Vlak dětství a naděje po letech a brada dole z kvality.
895662
Super reakce. Moc děkuju.  Už se tu rýsuje super top 10. Kdyby se někdo z Tvzone nudil, tak to může sepsat. Nebo si to můžeme rozhodit po odstavcích. Já dám úvod, ChatGPT korekturu. "Čtenáři Moviezone doporučují Top10 nejlepších českých seriálů všech dob" Já akorát dokoukal Vlak dětství a naděje po letech a brada dole z kvality.
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
Jo Cirkus Humberto je super. Napadla mě ještě Sanitka. Díl s leteckou havárii je na poměry našich seriálů velmi povedený. 
895657
Jo Cirkus Humberto je super. Napadla mě ještě Sanitka. Díl s leteckou havárii je na poměry našich seriálů velmi povedený. 
895648
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Hospodu.
895654
Hospodu.
895642
6 0
reagovat
Dobré tituly tu vesměs zaznívají. :+ Přihodil bych rozhodně Arabelu - a za sebe osobně pak ještě jedinečný počin (který tu ovšem spousta lidí asi nebude znát) Píseň pro Rudolfa III.
895653
Dobré tituly tu vesměs zaznívají. *:+* Přihodil bych rozhodně Arabelu - a za sebe osobně pak ještě jedinečný počin (který tu ovšem spousta lidí asi nebude znát) Píseň pro Rudolfa III.
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se