Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3101 - 3120 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Whataboutismus dostává s Carsonem úplně nový rozměr. 
896053
Whataboutismus dostává s Carsonem úplně nový rozměr. 
896048
4 0
reagovat
reaguje na: connor
No u té opravdu už jen stačilo aby začal vyprávět o americkém broukovi. 
Dnešní Trump republikání jsou fakt neuvěřitelní, jedou doublethink over 9000 tak moc že by z toho Orwell poskočil radostí jak to hezky předpověděl (a pak by se zastřelil)
Off topic, sorry
896048
No u té opravdu už jen stačilo aby začal vyprávět o americkém broukovi.  Dnešní Trump republikání jsou fakt neuvěřitelní, jedou doublethink over 9000 tak moc že by z toho Orwell poskočil radostí jak to hezky předpověděl (a pak by se zastřelil) [spoiler]Off topic, sorry[/spoiler]
896043
7 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Grand tour 5x3

Mauretánie teda nic moc.
Jestli to měl být poslední díl téhle party ,tak to byla taková nucená zábava, ale spíše nuda.
Hlavně ta pasáž na vodě byla úplně zbytečná...

Eurotrip byl daleko zábavnější.
Ještě jsem neviděl ten první ze Skandinávie... 

Ale je asi už těžký vymýšlet furt něco novyho když už tihle frajeři zažili vše a byli všude ... 
896047
Mauretánie teda nic moc. Jestli to měl být poslední díl téhle party ,tak to byla taková nucená zábava, ale spíše nuda. Hlavně ta pasáž na vodě byla úplně zbytečná... Eurotrip byl daleko zábavnější. Ještě jsem neviděl ten první ze Skandinávie...  Ale je asi už těžký vymýšlet furt něco novyho když už tihle frajeři zažili vše a byli všude ... 
Grand tour 5x3
0 -2
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Memphis
Ta návštěva supermarketu byla opravdu něco. 
896043
Ta návštěva supermarketu byla opravdu něco. 
896041
1 0
reagují: HAL
reagovat
896041
Kdo ještě neviděl: [url=https://www.youtube.com/watch?v=oM2h3KnWAWY]Jon Stewart on Tucker Carlson’s Putin Interview & Trip to Russia[/url] *:D*
5 0
reagují: connor
reagovat
Třetí řada se mi líbila dost, jen už si ji moc nepamatuju. Ale upřímně, větší chuť si zopakovat mám u Mindhuntera, s oběma sériemi.
Dvojku už bych si znovu nepustil. Paradoxně si z ní vybavuji mnohem víc věcí, jak z té trojky a ta "nechuť" se k tomu vracet je dána primárně tím, že to prostě a jednoduše není "True detective".
Se čtyřkou to budu mít podobně. Těch zapamatovatelných věcí sem si tam našel dost, ať už těch pozitivních, nebo negativních. A i přesto, že je to mnohem víc "True detective", zároveň je to nejslaběji napsaná True detective.
K jedničce se vracím opakovaně. Růžové brýle imo nemám, rýpavě bych mohl k první řadě napsat spoustu nedostatků.
Zásadní rozdíly jsou ale v tom, že jednička plně vystihuje název "True detective", jako veliký bonus i název "Temný případ" a především, že se to nesnažilo o něco, co by ten seriál podle mě být neměl. Někdy je méně mnohem více...
895998
Třetí řada se mi líbila dost, jen už si ji moc nepamatuju. Ale upřímně, větší chuť si zopakovat mám u Mindhuntera, s oběma sériemi. Dvojku už bych si znovu nepustil. Paradoxně si z ní vybavuji mnohem víc věcí, jak z té trojky a ta "nechuť" se k tomu vracet je dána primárně tím, že to prostě a jednoduše není "True detective". Se čtyřkou to budu mít podobně. Těch zapamatovatelných věcí sem si tam našel dost, ať už těch pozitivních, nebo negativních. A i přesto, že je to mnohem víc "True detective", zároveň je to nejslaběji napsaná True detective. K jedničce se vracím opakovaně. Růžové brýle imo nemám, rýpavě bych mohl k první řadě napsat spoustu nedostatků. Zásadní rozdíly jsou ale v tom, že jednička plně vystihuje název "True detective", jako veliký bonus i název "Temný případ" a především, že se to nesnažilo o něco, co by ten seriál podle mě být neměl. Někdy je méně mnohem více...
1 0
reagovat

Warrior

Dlouho jsem se tomu vyhýbal, ale už jsem na začátku 3. řady a je to fakt pecka. Není to jen o luxusních soubojích, ale líbí se mi, že to stojí i na hodně dobře napsaných postavách a příběhu. Navíc předposlední díl druhé řady byla taková nálož, že by se na to měl každý povinně podívat. Škoda, že je čtvrtá série v nedohlednu, protože to nemělo extra sledovanost
895995
Dlouho jsem se tomu vyhýbal, ale už jsem na začátku 3. řady a je to fakt pecka. Není to jen o luxusních soubojích, ale líbí se mi, že to stojí i na hodně dobře napsaných postavách a příběhu. Navíc předposlední díl druhé řady byla taková nálož, že by se na to měl každý povinně podívat. Škoda, že je čtvrtá série v nedohlednu, protože to nemělo extra sledovanost
Warrior
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten seriál jim dává zbytečnou naději.... 
Je to jen fikce (fixe) 8)
895984
Ten seriál jim dává zbytečnou naději....  Je to jen fikce (fixe) *8)*
895971
1 -1
reagovat

Pantheon

Nevím, kdo to tu doporučoval, ale díky za to :+

Pustil jsem si to před spaním, protože se mi nechtěla začínat nová knížka a zabral jsem někdy u 3. , 4. dílu.

V podstatě to o co se snažilo v minulých letech mraky filmů, je tu naprosto dokonalé a na úplně jiné úrovni. 

Jenom mne děsí, že to jde dějově hrozně rychle přímo na věc. 
895978
Nevím, kdo to tu doporučoval, ale díky za to *:+* Pustil jsem si to před spaním, protože se mi nechtěla začínat nová knížka a zabral jsem někdy u 3. , 4. dílu. V podstatě to o co se snažilo v minulých letech mraky filmů, je tu naprosto dokonalé a na úplně jiné úrovni.  Jenom mne děsí, že to jde dějově hrozně rychle přímo na věc. 
Pantheon
2 0
reagovat
Koukám na nějaké komentáře k TD4 a teda ženy 40+ jsou z toho fakt nadšené.
Ale takovým tím až bizarnim způsobem. 
895971
Koukám na nějaké komentáře k TD4 a teda ženy 40+ jsou z toho fakt nadšené. Ale takovým tím až bizarnim způsobem. 
0 0
reagují: RainMakeR
reagovat
První a druhou sérii True Detective mám doma na Blučku, a pokud si vzpomínám, tak se mi druhá série tehdy kupodivu líbila víc. Tak se omlouvám... 
895965
První a druhou sérii True Detective mám doma na Blučku, a pokud si vzpomínám, tak se mi druhá série tehdy kupodivu líbila víc. Tak se omlouvám... 
3 -3
reagovat
True Detective od nejlepšího po nejhorší:
1. řada 9,5-10/10
2. řada 8,5-9/10
3. řada 7/10

a pak někde 4. řada 6/10, kde to hodnocení hodně dělá atmosféra a fakt, že jsem tomu šel dost naproti. 
895962
True Detective od nejlepšího po nejhorší: 1. řada 9,5-10/10 2. řada 8,5-9/10 3. řada 7/10 a pak někde 4. řada 6/10, kde to hodnocení hodně dělá atmosféra a fakt, že jsem tomu šel dost naproti. 
3 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Třetí série mi nepřišla špatná, a oproti tomuhle čtvrtýmu paskvilu je to nebe a dudy. I ta druhá série vychází v tomhle srovnání mnohem líp. Čtyřka je prostě tragickej patvar, kterej ještě paradoxně hnusně vypadá. Ty CGI vánice a sněžení jsou extrémně odfláknutý.
895956
Třetí série mi nepřišla špatná, a oproti tomuhle čtvrtýmu paskvilu je to nebe a dudy. I ta druhá série vychází v tomhle srovnání mnohem líp. Čtyřka je prostě tragickej patvar, kterej ještě paradoxně hnusně vypadá. Ty CGI vánice a sněžení jsou extrémně odfláknutý.
895953
2 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Až jsem se teďka ztratil
895954
Až jsem se teďka ztratil
895953
2 0
reagovat

TD 4

Dějově fakt srajda

Horší než nudná 2 serie.

1. Série byl fakt zázrak. :+

3 sérii už fakt nedám z principu, Že to bude nudná srajda mezi 2 a 4 sérii :D 
895953
Dějově fakt srajda Horší než nudná 2 serie. 1. Série byl fakt zázrak. *:+* 3 sérii už fakt nedám z principu, Že to bude nudná srajda mezi 2 a 4 sérii *:D* 
TD 4
1 -2
reagují: shluky, TedGeorge
reagovat
Jako ruku na srdce, nadšenej ze čtvrtý řady TD může bejt regulérně jen postiženec. Poslední díl je naprostej výsměch, a i díly předtim nebyly nic jinýho než přehlídka znouzectnosti a trapnejch dialogů. 
895949
Jako ruku na srdce, nadšenej ze čtvrtý řady TD může bejt regulérně jen postiženec. Poslední díl je naprostej výsměch, a i díly předtim nebyly nic jinýho než přehlídka znouzectnosti a trapnejch dialogů. 
10 -4
reagovat

True Detective S04

Ještě že ten poklop šla otevřít zrovna ta jediná tříprstá paní ve městě (díky bohu, že si sundala rukavice, protože ledově studené víko se samozřejmě mnohem líp otvírá holýma rukama) a ještě že se předtím ten kyblík vylil přesně nad tajným vchodem a ještě že si pak paní uklízečka dala dvě a dvě dohromady, když viděla jakýsi hvězdicový vrták (což byla mimochodem asi jediná detektivní práce jakou jsme v tom seriálu viděl)....Třešničkou samozřejmě SWAT raid laboratoře bandou uklízeček.

Kdyby tu to tam nakonec vykosila zombie Annie K., asi bych byl spokojenější.

Do posledního dílu jsem to měl tak za 6/10, poslední epizoda 3/10
895938
[spoiler]Ještě že ten poklop šla otevřít zrovna ta jediná tříprstá paní ve městě (díky bohu, že si sundala rukavice, protože ledově studené víko se samozřejmě mnohem líp otvírá holýma rukama) a ještě že se předtím ten kyblík vylil přesně nad tajným vchodem a ještě že si pak paní uklízečka dala dvě a dvě dohromady, když viděla jakýsi hvězdicový vrták (což byla mimochodem asi jediná detektivní práce jakou jsme v tom seriálu viděl)....Třešničkou samozřejmě SWAT raid laboratoře bandou uklízeček. Kdyby tu to tam nakonec vykosila zombie Annie K., asi bych byl spokojenější.[/spoiler] Do posledního dílu jsem to měl tak za 6/10, poslední epizoda 3/10
True Detective S04
8 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak prijeti druhy rady... to bylo asi o tom momentu releasu, kdy to ve srovnani s S1 muselo proste drtive prohrat... A pak o tom, co vzniklo a vznika v nasledujicich letech. Urcite tam nevnimam nejakou nostalgii, jak se tady casto tvrdi. Ze kdyz ma neco 8, 10 let, tak se na to automaticky vzpomina se slzou v oku. To mi spis zni u dotycnych jako obranny mechanismus.

A ze by to melo ciste hejt na csfd, tak to bych nerekl. Hejt to byl tak z 99% na redditu a kdyz se ted divam na top prispevky na Twitteru, tak nejvic zobrazeni tam ma tenhle a tenhle. :)

Tak tady jsem zrovna nazoru, te by se mel katdy projevovat a reprezentovat tak, jak sam uzna za vhodne. :)
895915
Tak prijeti druhy rady... to bylo asi o tom momentu releasu, kdy to ve srovnani s S1 muselo proste drtive prohrat... A pak o tom, co vzniklo a vznika v nasledujicich letech. Urcite tam nevnimam nejakou nostalgii, jak se tady casto tvrdi. Ze kdyz ma neco 8, 10 let, tak se na to automaticky vzpomina se slzou v oku. To mi spis zni u dotycnych jako obranny mechanismus. A ze by to melo ciste hejt na csfd, tak to bych nerekl. Hejt to byl tak z 99% na redditu a kdyz se ted divam na top prispevky na Twitteru, tak nejvic zobrazeni tam ma [url=https://x.com/samwisefornow/status/1759594691656339558?s=20]tenhle[/url] a [url=https://x.com/Cam_Steff/status/1759416588803936392?s=20]tenhle[/url]. :) Tak tady jsem zrovna nazoru, te by se mel katdy projevovat a reprezentovat tak, jak sam uzna za vhodne. :)
895910
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
"a to jen dodám, že Lopez napsala původně krimi/mystery seriál, který jí až teprve HBO donutilo propojit s True Detective."
Ouch, to zamrzí. Bez toho propojení by to bylo imho znatelně lepší. Ty random "violence is a circle" hlášky byly vyloženě cringe.

Jinak co ty nadšené reakce citují jako důvod nadšení?
895914
[i]"a to jen dodám, že Lopez napsala původně krimi/mystery seriál, který jí až teprve HBO donutilo propojit s True Detective."[/i] Ouch, to zamrzí. Bez toho propojení by to bylo imho znatelně lepší. Ty random "violence is a circle" hlášky byly vyloženě cringe. Jinak co ty nadšené reakce citují jako důvod nadšení?
895908
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Budiž, ale vzhledem k tomu, jak nenáviděná tady byla druhá série (a obecně na internetu), a kolik lidí na ni teď obrátilo názor, tak bych čekal spíš jiný průběh (teda pokud tu nebudou hrát roli jiný věci).

Nevím, jestli to bylo tolik, a nevím, jak to souvisí s tím, co mi ukazuje twitter, ale jo, rozhodně budu radši obklopenej pozitivníma lidma a názorama, akorát jsem to teda ještě nezažil tolik, jako v případě čtvrtýho TD, kdy ten hejt tady a na čsfd je intenzivnější než u čehokoli za poslední dobu. Možná proto pak vidím propastný rozdíly ve vnímání.

Ano, má deal, taky ho mít nemusel, a teď kolem sebe kope jako malej spratek, kterýmu někdo sáhl na jeho hračku. Dělá špatný jméno sobě a hlavně něčemu, co mu ty peníze vydělává.
895910
Budiž, ale vzhledem k tomu, jak nenáviděná tady byla druhá série (a obecně na internetu), a kolik lidí na ni teď obrátilo názor, tak bych čekal spíš jiný průběh (teda pokud tu nebudou hrát roli jiný věci). Nevím, jestli to bylo tolik, a nevím, jak to souvisí s tím, co mi ukazuje twitter, ale jo, rozhodně budu radši obklopenej pozitivníma lidma a názorama, akorát jsem to teda ještě nezažil tolik, jako v případě čtvrtýho TD, kdy ten hejt tady a na čsfd je intenzivnější než u čehokoli za poslední dobu. Možná proto pak vidím propastný rozdíly ve vnímání. Ano, má deal, taky ho mít nemusel, a teď kolem sebe kope jako malej spratek, kterýmu někdo sáhl na jeho hračku. Dělá špatný jméno sobě a hlavně něčemu, co mu ty peníze vydělává.
895909
4 -3
reagují: The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se