Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2681 - 2700 Napsat příspěvek
jj, "Shōgun will premiere with its first two episodes on February 27, 2024, on Hulu, Disney+ (via Hulu hub) and FX. The remainder of the 10-episode
series will release weekly. Internationally, the series will be
available on Disney+ & Star+ in Latin America and Disney+ (vía Star)
in other territories."
896350
jj, "Shōgun will premiere with its first two episodes on [b]February 27, 2024[/b], on Hulu, Disney+ (via Hulu hub) and FX. The remainder of the 10-episode series will release weekly. Internationally, the series will be available on Disney+ & Star+ in Latin America and Disney+ (vía Star) in other territories."
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Bohužel jo, csfd to má blbě.
896349
Bohužel jo, csfd to má blbě.
896348
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
V úterý :)
896348
V úterý *:)*
896347
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
KDE JE TEN ŠOGUN ?!
896347
KDE JE TEN ŠOGUN ?!
896346
3 0
reagují: Kostěj
reagovat

Avatar

Já to neviděl, ale divácké ohlasy na csfd jsou docela spokojené. Možná tom dám šanci.
896346
Já to neviděl, ale divácké ohlasy na csfd jsou docela spokojené. Možná tom dám šanci.
Avatar
1 0
reagují: esmo
reagovat

MoR

za ten konec jsem se fakt hodně zaradoval 
:D8):+:+:+
Super díl. Sice se nelítalo, ale i tak to bylo dost strhující. 
896315
za ten konec jsem se fakt hodně zaradoval  *:D**8)**:+**:+**:+* Super díl. Sice se nelítalo, ale i tak to bylo dost strhující. 
MoR
3 0
reagovat

Zkáza Dejvického divadla

Po letech ještě lepší než před tím. Naprostá genialita. V době premiéry byla docela kritika. Ale IMHO kvůli závěru a dějí, o které vůbec nešlo. Nejlepší česká situační komika. Krobot je génius. 10/10
896309
Po letech ještě lepší než před tím. Naprostá genialita. V době premiéry byla docela kritika. Ale IMHO kvůli závěru a dějí, o které vůbec nešlo. Nejlepší česká situační komika. Krobot je génius. 10/10
Zkáza Dejvického divadla
1 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Neuvěřitelné žrádlo to video :o8)8):+
Jinak Top Gun měl actually good CGI ale hlavně storytelling. Jaký storytelling mají ty mise v MotA?
Anyways, relativně staticky rovně letící letadla nejsou jakkoli náročné, naopak dnes pomalu doména youtuberů. Bez nějaké pořádné akční "choreografie" a storytellingu mě to ani extra nebaví, ani v tom nevidím ty prachy. U jiných to zavání spíš neznalostí problematiky (hard modely ve vzduchu jsou odjakživa nejvíc easy cgi)
896306
Neuvěřitelné žrádlo to video *:o**8)**8)**:+* Jinak Top Gun měl actually good CGI ale hlavně storytelling. Jaký storytelling mají ty mise v MotA? Anyways, relativně staticky rovně letící letadla nejsou jakkoli náročné, naopak dnes pomalu doména youtuberů. Bez nějaké pořádné akční "choreografie" a storytellingu mě to ani extra nebaví, ani v tom nevidím ty prachy. U jiných to zavání spíš neznalostí problematiky (hard modely ve vzduchu jsou odjakživa nejvíc easy cgi)
896287
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jsem velký fanoušek původního seriálu. Pilot byl super, velmi dobře se s tím začátkem porvali. Je vidět, že to dělají srdcaři. Další epizody jsem ještě neměl možnost shlédnout.
896295
Jsem velký fanoušek původního seriálu. Pilot byl super, velmi dobře se s tím začátkem porvali. Je vidět, že to dělají srdcaři. Další epizody jsem ještě neměl možnost shlédnout.
896265
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Už je to venku? Tak snad si udělám čas přes víkend 
896294
Už je to venku? Tak snad si udělám čas přes víkend 
896265
0 0
reagovat

Star Wars: The Bad Batch

Jak je možný, že seriál primárně určený pro děcka má hutnější atmosféru než celá sequelová trilogie? :o 

P. S.: Animace tady vypadá ještě líp než v sedmé řadě Clone Wars.
896289
Jak je možný, že seriál primárně určený pro děcka má hutnější atmosféru než celá sequelová trilogie? *:o*  P. S.: Animace tady vypadá ještě líp než v sedmé řadě Clone Wars.
Star Wars: The Bad Batch
4 -1
reagovat

Masters of the Air

U posledního dílu jsem v půlce usnul. Bavila mne hlavně linka odjezdu na konferenci. Skvělý :)
896288
U posledního dílu jsem v půlce usnul. Bavila mne hlavně linka odjezdu na konferenci. Skvělý *:)*
Masters of the Air
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja tiež celý čas myslím pri tom na DCS a ako by to hocijaký troška šikovnejší youtuber urobil 1000krát lepšie. link
A aj keď sa mi to tažko priznáva, tak podobné pocity som mal trocha aj pri Top Gun :))
896287
Ja tiež celý čas myslím pri tom na DCS a ako by to hocijaký troška šikovnejší youtuber urobil 1000krát lepšie. https://youtu.be/IlvTL3JlLYI?si=DEoJPv6n_NhUG2Hm A aj keď sa mi to tažko priznáva, tak podobné pocity som mal trocha aj pri Top Gun *:))*
896286
1 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
S tím se vším obecně souhlasím.
Jen říkám, že se to odehrává v dost omezených lokalitách, že scény v nebi jsou zajímavé zevnitř, ale zvenčí je to víceméně pořád to samé (letí letadla, pohled na zem, mraky, flak, sem tam letadlo k zemi, konec flaku, stíhači co přiletí odnikud, vypálí dávku a proletí pryč - několikkrát a pak se vracíme). Když neřeším scénář apod., tak ty samotné cgi záběry mě prostě nebaví nějak víc sledovat, protože v nich nic moc nového není. Doposud nejvíc mě bavilo přistání ve větru snad hned v prvním díle, přistání těsně za Britské útesy, oprava motoru na runwayi a scéna s Super Fortress Super Pilotem z 5ky. Co je mezitím je extrémně zaměnitelné, tak moc, že kdybych ti dal záběr a zeptal se, ze kterého dílu je, tak mi neodpovíš.
Abych v tom ty peníze viděl, tak bych čekal, že uvidím taky německou leteckou základnu, sirénu a třeba jeden Longtake, kdy stíhač vystartuje a něco sestřelí (nebo umře), nebo padající letadlo, které se nějak spirálovitě kroutí a ti borci v něm jdou ala chodba v Inception, atd. Nebo i to surovější pojetí, kdy to bude o emocích posádky, jejich dialogu a tom čekání na smrt. Možnosti jsou nekonečné. I blbá domluva mezi piloty může být podaná jako "longtake" kdy kamera lítá mezi jednotlivými cockpity a my tak víme jaká je vzájemná poloha atd. atp.
Co ale máme teď hraničí se "stock footage" letících pevností bránících se stíhačům.
"Máme misi, letíme tam, někteří to nedají a letíme zpět" x několik dílů je prostě nudné. A souvisí to hodně i s náklady, protože mi opravdu připadá, že udělali několik formací, náletů na ně apod. a pak si vybírali co dají do kterého dílu. Vůbec, ale naprosto vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby nějaké záběry i zopakovali (nebo minimálně animaci těch CGI modelů v náletech apod). a proto v tom nevidím ty peníze. Kulisy jsou vesměs komorní a letecké scény kdy "letadlo letí rovně a flak bouchá kolem" prostě nejsou nikterak drahé či složité.

Možná ještě jinak, toto je youtube produkce: link , toto je videohra DCS : link (na to možná doporučuju se kouknout na celé, abys viděl, co můžeš mít dnes ve hře a jakou optikou se pak dívám na to, co mám v seriálu za 30M na díl.
896286
S tím se vším obecně souhlasím. Jen říkám, že se to odehrává v dost omezených lokalitách, že scény v nebi jsou zajímavé zevnitř, ale zvenčí je to víceméně pořád to samé (letí letadla, pohled na zem, mraky, flak, sem tam letadlo k zemi, konec flaku, stíhači co přiletí odnikud, vypálí dávku a proletí pryč - několikkrát a pak se vracíme). Když neřeším scénář apod., tak ty samotné cgi záběry mě prostě nebaví nějak víc sledovat, protože v nich nic moc nového není. Doposud nejvíc mě bavilo přistání ve větru snad hned v prvním díle, přistání těsně za Britské útesy, oprava motoru na runwayi a scéna s Super Fortress Super Pilotem z 5ky. Co je mezitím je extrémně zaměnitelné, tak moc, že kdybych ti dal záběr a zeptal se, ze kterého dílu je, tak mi neodpovíš. Abych v tom ty peníze viděl, tak bych čekal, že uvidím taky německou leteckou základnu, sirénu a třeba jeden Longtake, kdy stíhač vystartuje a něco sestřelí (nebo umře), nebo padající letadlo, které se nějak spirálovitě kroutí a ti borci v něm jdou ala chodba v Inception, atd. Nebo i to surovější pojetí, kdy to bude o emocích posádky, jejich dialogu a tom čekání na smrt. Možnosti jsou nekonečné. I blbá domluva mezi piloty může být podaná jako "longtake" kdy kamera lítá mezi jednotlivými cockpity a my tak víme jaká je vzájemná poloha atd. atp. Co ale máme teď hraničí se "stock footage" letících pevností bránících se stíhačům. "Máme misi, letíme tam, někteří to nedají a letíme zpět" x několik dílů je prostě nudné. A souvisí to hodně i s náklady, protože mi opravdu připadá, že udělali několik formací, náletů na ně apod. a pak si vybírali co dají do kterého dílu. Vůbec, ale naprosto vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby nějaké záběry i zopakovali (nebo minimálně animaci těch CGI modelů v náletech apod). a proto v tom nevidím ty peníze. Kulisy jsou vesměs komorní a letecké scény kdy "letadlo letí rovně a flak bouchá kolem" prostě nejsou nikterak drahé či složité. Možná ještě jinak, toto je youtube produkce: https://youtu.be/1lCOgFPtaZ4?t=272 , toto je videohra DCS : https://youtu.be/mhLQNuxRqJQ?t=68  (na to možná doporučuju se kouknout na celé, abys viděl, co můžeš mít dnes ve hře a jakou optikou se pak dívám na to, co mám v seriálu za 30M na díl.
896277
2 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Gonzi
To je diskutabilní - mimo 50 střílejících letadel ve vzduchu to pořád vypadá jako dobrá a neošuleně natočená dobovka, kde si dali fakt záležet na výpravě i nasvícení, místo aby to naháněli ohavnými color grading filtry. To není levné. Podívej se na Tokyo Vice, kde stojí epka asi 10 mega a velká akce tam vůbec není, jen noční město a pár herců. Ale vypadá to skvěle a já tam ty prachy vidím.

Ten kraťas je nadreálná velmi kinetická akce jak z nějakého anime, líbí se mi ale s realitou to nemá nic společného, a hlavně je to úplně jinde tónem - Masters of Air se snaží být "přízemní", ukazovat hlavně ten pohled pilotů a to velké kamerové veletoče kolem letadel moc nedovoluje, i když by byly cool. To by se hodilo leda k tomu Bayovi.
A osobně bych byl rád kdyby v tomhle šli ještě dál a ukázali JEN pohled pilotů - třeba jen jednou, v první bitvě - jen výhradně vnitřek letadla, minimalizovaný pohled průhledy ven, naprostý nedostatek přehledu o situaci, totální ponorka a chaos. To by bylo boží. I když ne popcornově uspokojující.
896277
To je diskutabilní - mimo 50 střílejících letadel ve vzduchu to pořád vypadá jako dobrá a neošuleně natočená dobovka, kde si dali fakt záležet na výpravě i nasvícení, místo aby to naháněli ohavnými color grading filtry. To není levné. Podívej se na Tokyo Vice, kde stojí epka asi 10 mega a velká akce tam vůbec není, jen noční město a pár herců. Ale vypadá to skvěle a já tam ty prachy vidím. Ten kraťas je nadreálná velmi kinetická akce jak z nějakého anime, líbí se mi ale s realitou to nemá nic společného, a hlavně je to úplně jinde tónem - Masters of Air se snaží být "přízemní", ukazovat hlavně ten pohled pilotů a to velké kamerové veletoče kolem letadel moc nedovoluje, i když by byly cool. To by se hodilo leda k tomu Bayovi. A osobně bych byl rád kdyby v tomhle šli ještě dál a ukázali JEN pohled pilotů - třeba jen jednou, v první bitvě - jen výhradně vnitřek letadla, minimalizovaný pohled průhledy ven, naprostý nedostatek přehledu o situaci, totální ponorka a chaos. To by bylo boží. I když ne popcornově uspokojující.
896273
2 0
reagují: Gonzi
reagovat

Metoda Markovic: Hojer

Pata epka zacinajici "Kucharinkou"... Tak to je top. Mozna si neco nevybavuji, ale asi nejlepsi serialova vec za poslednich devet, deset mesicu.
896276
Pata epka zacinajici "Kucharinkou"... Tak to je top. Mozna si neco nevybavuji, ale asi nejlepsi serialova vec za poslednich devet, deset mesicu.
Metoda Markovic: Hojer
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dějově mimo kokpit by se toho mohlo odehrávat hodně. Ale pak by to bylo natažený na xyz dílu nebo dokonce sérii. 
Tady jde hlavně o ty posádky letadel a personál který ty letadla připravuje. 
Na vztahy tady není moc prostoru, protože ti piloti co vidíš na začátku se často konce dílu nedožijí.... 
896275
Dějově mimo kokpit by se toho mohlo odehrávat hodně. Ale pak by to bylo natažený na xyz dílu nebo dokonce sérii.  Tady jde hlavně o ty posádky letadel a personál který ty letadla připravuje.  Na vztahy tady není moc prostoru, protože ti piloti co vidíš na začátku se často konce dílu nedožijí.... 
896272
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
896274
https://youtu.be/tY711Pn6qRw?si=UUWPtSxe2tGsmzKq
896272
0 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Moje pointa byla, že pokud tam není 50 letadel ve vzduchu a nestřílí se, tak tam ty prachy vidět absolutně nejsou. Druhá věc je, že samotné letecké scény jsou spíš ta levnější věc, co v cgi můžeš řešit a že třeba tenhle 10 let starý short film si s celým seriálem slušně vytírá: link .
Já nevím, asi se neposeru z toho, že letí 10x stejný model nad mapou (ty výbuchy bomb na 2D povrchu jsou boží btw :D), kolem bouchá flak a sem tam je insert jak nějaký anonym vevnitř umře. Mě to nudí a nějaké velké prachy v tom prostě nevidím.
Ten seriál je pro mě po všech stránkách tak 6*.
896273
Moje pointa byla, že pokud tam není 50 letadel ve vzduchu a nestřílí se, tak tam ty prachy vidět absolutně nejsou. Druhá věc je, že samotné letecké scény jsou spíš ta levnější věc, co v cgi můžeš řešit a že třeba tenhle 10 let starý short film si s celým seriálem slušně vytírá: https://www.youtube.com/watch?v=AjXr9Nj5ZbI . Já nevím, asi se neposeru z toho, že letí 10x stejný model nad mapou (ty výbuchy bomb na 2D povrchu jsou boží btw *:D*), kolem bouchá flak a sem tam je insert jak nějaký anonym vevnitř umře. Mě to nudí a nějaké velké prachy v tom prostě nevidím. Ten seriál je pro mě po všech stránkách tak 6*.
896264
2 -5
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já bych byl ještě přísnější. Mimo kokpit se tam odehrává naprostý hovno a nic se posouvá nikam. 
896272
Já bych byl ještě přísnější. Mimo kokpit se tam odehrává naprostý hovno a nic se posouvá nikam. 
896257
5 -3
reagují: RainMakeR, RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se